2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.

Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.

Ben bebeğim 1 aylıkken tek başıma bakmaya başladım. Gündüz gece hep ben bakıyorum. Gerçi annemlerde iken de ben bakıyordum. Akşamları çok huysuz olduğunda veya işim olduğunda babasına veriyorum.

Ben yalnız bakıyorum canım eşim de yurtdışında calışıyor.. merak etme cok da zor olmuyor bebişinle başbaşa kalacaksın işte.. Sadece ev işi falan unut hiçbişey yapamıyorsun..

Bizim dr 2.ayında 3lü aşıdan bir hafta sonra yaptı bi sorun yok şimdilik..

L
Gece uyuyor mu? Bizimki en çok 3 saat uyur genelde 1 - 2 saat uyur gündüzleri.

gece uykusu çok güzel. 3 saatte falan uyanıp emiyor. gündüz çoğu zaman 2-3 saat ama bazen uyandırıyorum. bugünde uyutma savaşındayım

4. ay gibi bi düzen oluşmaya başlıyormuş. bizimki de kucakta ve gezerek uyuyor. sırtım koptu ağrıdan. bende verdim emzik aldı ama çok gönülsüz. ayaklarımın üzerinde duramıyorum ağrıdan. canları sağolsun böyle böyle büyüyecekler inşallah.

ben tamamen yalnız değilim. annem uğrayabiliyor. ama ağırlıklı olarak yalnızım. ilk zamanlar ne yapacağımı bilemiyordum ama alıştım. benim ne arkadaşlarım yalnız büyüttü. bence hiç korkma, hatta bebeğinle başbaşa kalmanın tadını çıkar

Insallah duzene girer cnm. Tabii ki canlari sagolsun hersey onlar icin.

kızlar adet gordunuzmu..ben hala görmedim ..benim gibi görmeyen varmı normalmi sizce bebeğim 2.5 aylık....

Adet gormemen normal canım ben ilk cocugumda 6 ay sonra ikinci cocugumda 1 sene sonra adet oldum bizde ayin 9 da 3 aylık olucaz hala da adet olmadım yani endiselenme canım bazı insanlar memeden kesene kadar adet olmazmis

canım ben doğum yapmak için anneme gitmiştim. bebeğim 18 günlükken evime geldim. hiçbir sıkıntı yaşamadım. banyosunu bile tek başıma yaptırdım. yaparsın hiç endişe etme, sadece biraz daha falza yorulursun.

Slm cnm bebeğinin çok uyduğunu soylemissin sariligi varmı? Baktirdinmi hiç tam olarak ne kadarlıkbebegin cçünkü sarılıkuyku yyaparım umarımyoktur ssağlığı yerindeir:)

Slm cnm bebeğinin çok uyduğunu soylemissin sariligi varmı? Baktirdinmi hiç tam olarak ne kadarlıkbebegin cçünkü sarılıkuyku yyaparım umarımyoktur ssağlığı yerindeir:)

merhaba, bebeğimin sarılığı yeni doğduğunda vardı geçti. benim ki uyku düzensizliği sanırım. çünkü bir önceki günde hiç uyumamıştı. ama genelde güzel uyuor. pazartesi kontrolümz var bakalım. teşekkürler cevabın için bu arada 2,5 aylık olduk

Hmm bizde 2.5 olacaz benim bebegim de çok uyuyordu gündüz sarilik tanmis meğer biraz uzun sürdü geçmesi şimdi gözü açıldı yavrumun:)

fthsr .!.:
kızlar adet gordunuzmu..ben hala görmedim ..benim gibi görmeyen varmı normalmi sizce bebeğim 2.5 aylık....
Merhaba bizde 2.5 olacaz yeni gördümadet ...gayet normal olmaman

Kızım 10 gunluktu annem gittiginde üçüncü ayiniz dolacak hala yalnız bakıyorum. Herşey guzel de sadece yıkarken üzülüyorum kulağına su kaciyordur diye bir elimle kulaklarını kapatıyorum bir elimle su dökuyorum o an nasıl başını kaldırıyor :) aslında biri su dökse hem kulağını kapatirim hemde yüzüne gelen suyu ama yikiyorum yani yaşasın tek başına çocuk bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…