kızlar adet gordunuzmu..ben hala görmedim ..benim gibi görmeyen varmı normalmi sizce bebeğim 2.5 aylık....
Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.
Ben yalnız bakıyorum canım eşim de yurtdışında calışıyor.. merak etme cok da zor olmuyor bebişinle başbaşa kalacaksın işte.. Sadece ev işi falan unut hiçbişey yapamıyorsun..Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.
Bizim dr 2.ayında 3lü aşıdan bir hafta sonra yaptı bi sorun yok şimdilik..kızlar rotavirus için doktorlarımız ne dedi.acil yardim bana 3 ay sonu dedi ama internette 3 ay bitmeden yapılmalı diyor..sizlere ne önerildi.bide 2 ay aşısı yapildiktan sonra aralarında 30 gün olmaliymis ama benim beebegim 2 ay aşısını biraz geç oldu sağlık ocağında verem yokmuş ondan dolayı 1 ay sonrasında bebeğim 3 ayini geçmiş oluyor kafam karisti siz ne zaman yaptirdiniz..
Bende gormedim 15 inde 3 aylik olacagizkızlar adet gordunuzmu..ben hala görmedim ..benim gibi görmeyen varmı normalmi sizce bebeğim 2.5 aylık....
L
Gece uyuyor mu? Bizimki en çok 3 saat uyur genelde 1 - 2 saat uyur gündüzleri.
Belli olmuyor sürekli huylari degisiyor. Dün gündüz toplasan yarım saat bile uyumadi ama bugün uyudu. Akşam yedi gibi kalktı hala uyanık birde ilgi istiyor.
Kizlar bu uykular ne zaman duzene girecek 15 inde uc aylik olacak kizim ama hep kucakta veya emerek uyuyor yataga koyuyorum gozler aciliyor besigini bir saat her uyandiginda pispisliyorum zor uyuyor. Gunduzleri yarim saatten fazla uyumuyor toplasan 2 saat uyumuyor gunduzleri. Ne zaman duzenr gircek bu durum emzik de tutmuyor napicam sasirdim
kızlar adet gordunuzmu..ben hala görmedim ..benim gibi görmeyen varmı normalmi sizce bebeğim 2.5 aylık....
Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.
Insallah duzene girer cnm. Tabii ki canlari sagolsun hersey onlar icin.4. ay gibi bi düzen oluşmaya başlıyormuş. bizimki de kucakta ve gezerek uyuyor. sırtım koptu ağrıdan. bende verdim emzik aldı ama çok gönülsüz. ayaklarımın üzerinde duramıyorum ağrıdan. canları sağolsun böyle böyle büyüyecekler inşallah.
Bende gormedim 15 inde 3 aylik olacagiz
Slm cnm bebeğinin çok uyduğunu soylemissin sariligi varmı? Baktirdinmi hiç tam olarak ne kadarlıkbebegin cçünkü sarılıkuyku yyaparım umarımyoktur ssağlığı yerindeir:)arkadaşlar bebeklerinizin gündüz uykuları nasıl, benim ki bi yatıyor bu saat oldu hala kalkamadı. arada emzriyorum yine uyuyor. normal midir bu kadar uyuması. dün de perişan etti bizi. bi öyle bi böyle ne yapacağımı bileiyorum bende.
Slm cnm bebeğinin çok uyduğunu soylemissin sariligi varmı? Baktirdinmi hiç tam olarak ne kadarlıkbebegin cçünkü sarılıkuyku yyaparım umarımyoktur ssağlığı yerindeir:)
Hmm bizde 2.5 olacaz benim bebegim de çok uyuyordu gündüz sarilik tanmis meğer biraz uzun sürdü geçmesi şimdi gözü açıldı yavrumun:)kudra7t: 38660061 .!.:merhaba, bebeğimin sarılığı yeni doğduğunda vardı geçti. benim ki uyku düzensizliği sanırım. çünkü bir önceki günde hiç uyumamıştı. ama genelde güzel uyuor. pazartesi kontrolümz var bakalım. teşekkürler cevabın için bu arada 2,5 aylık olduk
Merhaba bizde 2.5 olacaz yeni gördümadet ...gayet normal olmamanfthsr .!.:kızlar adet gordunuzmu..ben hala görmedim ..benim gibi görmeyen varmı normalmi sizce bebeğim 2.5 aylık....
Kızım 10 gunluktu annem gittiginde üçüncü ayiniz dolacak hala yalnız bakıyorum. Herşey guzel de sadece yıkarken üzülüyorum kulağına su kaciyordur diye bir elimle kulaklarını kapatıyorum bir elimle su dökuyorum o an nasıl başını kaldırıyor :) aslında biri su dökse hem kulağını kapatirim hemde yüzüne gelen suyuKızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?