üzülme canım inşallah dikkat et bundan sonra kendine ani hareketlerden kaçın bide bol dua et herşey yoluna gircek hatta kanama durduğuna göre düzelmiş bile meraklanma sen
ya görcez artık birbirlerine kafa mı atarlar boks mu yaparlar :))
ya ben de normal düşünürdüm ama iki taneyi doğurmak kolay olcak mı acaba nasıl olur bide çok açılma olur mu acaba korkularım var
Doktorumuz doğuma yakın açılma var mı yok mu söyler artık ona göre bakarız canım. İkiz doğumu da nasıl daha kolaydır bilmiyorum. İkiz olsa da sonuçta aynı anda gelmiyorlar :) Açılma bizim gibi tekizlerde neyse sende de o olsa yeterli olur mantıken :)
ben başlamadım doktor liarac diye krem önerdi onun dışında bebe yağı ve kakao yağı önerdi haa birde varis olmaması için duştan sonra bacaklarına soğuk su tut dedi sizde uygulayın isterseniz
Doktorumuz doğuma yakın açılma var mı yok mu söyler artık ona göre bakarız canım. İkiz doğumu da nasıl daha kolaydır bilmiyorum. İkiz olsa da sonuçta aynı anda gelmiyorlar :) Açılma bizim gibi tekizlerde neyse sende de o olsa yeterli olur mantıken :)
ben başlamadım doktor liarac diye krem önerdi onun dışında bebe yağı ve kakao yağı önerdi haa birde varis olmaması için duştan sonra bacaklarına soğuk su tut dedi sizde uygulayın isterseniz
hımmm süper bilgiler bunlarr. saol canım. ya bide varis olmaması için ayakları yukarı dikmek ve yarım saat yürüyüş bir de bol vitamin C almak gerekiyomuş
yaw sorma boyum çok kısa deil belki saklanırlar içimde boyu kısalarda çok çıkarmış karın ama varya bişi yiyemiyom doru düzgün karnım belime yapıştı iyice :44:
Annemgil Ben evlenicem die dayanamayip benle ankaraya geldiler evlenmeden 10 ay once tasindik buraya dr dan cikar cikmazda annem yanina aldi hemen bize odasini bile verdi kiyamam Bi wc kalkiyorum canim saolsun annem benim iyiligimi bende bebegimin iyiligini dusunuyorum annelik cok farkliymis cok simdi anliyorum annemi cok iyi