2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Maşallah maşallahhh
Minik kalpleri de varmışş da atarmışş daaaaa :))))))) Maşallah bebişlerimizee:)))

ya görcez artık birbirlerine kafa mı atarlar boks mu yaparlar :))
ya ben de normal düşünürdüm ama iki taneyi doğurmak kolay olcak mı acaba nasıl olur bide çok açılma olur mu acaba korkularım var

Doktorumuz doğuma yakın açılma var mı yok mu söyler artık ona göre bakarız canım. İkiz doğumu da nasıl daha kolaydır bilmiyorum. İkiz olsa da sonuçta aynı anda gelmiyorlar :) Açılma bizim gibi tekizlerde neyse sende de o olsa yeterli olur mantıken :)

Bu arada göbeğinize krem sürmeye başladınız mı
ben başlamadım doktor liarac diye krem önerdi onun dışında bebe yağı ve kakao yağı önerdi haa birde varis olmaması için duştan sonra bacaklarına soğuk su tut dedi sizde uygulayın isterseniz

senin bahsettiğin açılma da önemli de canım hani doğumdan sonra çok genişler mi rahim ağzı acaba. toparlar mı kendini bi bilgin vaR MI

ben başlamadım doktor liarac diye krem önerdi onun dışında bebe yağı ve kakao yağı önerdi haa birde varis olmaması için duştan sonra bacaklarına soğuk su tut dedi sizde uygulayın isterseniz

hımmm süper bilgiler bunlarr. saol canım. ya bide varis olmaması için ayakları yukarı dikmek ve yarım saat yürüyüş bir de bol vitamin C almak gerekiyomuş

Aaaa iyi dedin canım ya.. Bacaklarımızda varis olur mu ki bizim? Yaşım 24 ama olabilir mi??

ne demek senden de razı olsun canım ya. sana bakan birileri var mı yanında anne kayınvalide filan
Annemgil Ben evlenicem die dayanamayip benle ankaraya geldiler evlenmeden 10 ay once tasindik buraya dr dan cikar cikmazda annem yanina aldi hemen bize odasini bile verdi kiyamam Bi wc kalkiyorum canim saolsun annem benim iyiligimi bende bebegimin iyiligini dusunuyorum annelik cok farkliymis cok simdi anliyorum annemi cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…