Canım ben yazarken ipadim kendi kendine düzeltiyor sözde ! yazdıklarımı.bebeğini götürüyorlar olmuş görüyorlar olması lazımdı tabiki Bebeğini hiç bir yere götürmüyorlar.rica ederimÇok teşekkürler canım bem de ilk defa uçağa binicem o yüzden bilmiyorum pek bişe cevabın çok yararşı oldu
canım üzülme. önemli olan senin sağlığın. sağlığın daha kötü olursa bebeğini hiç emziremessin. hiç bir ann bunu isteyerek yapmaz. sıkma canını. zor bir durum.Kızlar antibiyotik kullanmaya başladım çok direndim ama iltihabım artık böbreğime atacaktı.gece 39.3 ateş yaptı bir gün önce dün ilk defa aldım oğlum gece 3 saatte bir uyandı.çok huzursuzdu.çok üzülüyorum bukadar küçük bir bebeğe sütüm aracılığı ile antibiyotik vermeye.
Ama 8 gün yapmıyor yine de fitil vermemeli miyimaslında sıkıntısı var gibi de davranmiyor ama hiç yapmıcak gibi fitil vermesem
Uykuda cok rahat sakin sakin emiyor. Aynen canim ya elini zaten 1 aydir emiyor bazen ikisini birden agzina sokmaya calisiyor salyalari akiyor ve hep kopuk yapiyor. Bencede cok erken umarim dis degildir
Bizim de kilomuz normal cok tombik deiliz ama. Disle ilgisi yokmus yani emme sorununun ve salyalarin. Insallah alakasi yoktur daha cook erken cnm. Bende gecen hafta rota asisini yaptirdim biraz huzursuzluk oldu ve birkac kez fazladan kaka yaptibende bir tek uyurken yada yeni uyanırken emzirebiliyorum. algısı açıldıkça tam uyanıkken istemezmiş bazı bebekler. üzülüyordum ama kilo alımları normal çıkıyor. bugün rota olmaya gittik boyu kilosu iyi çıktı yine. benimki de böyle emecekmiş deyip rahatlatıyorum kendimi. köpük ve salya olurmuş bu aylarda. diş çıkarmadan da yani. bi arkadşın kızı 10 aylık çıkarmış ilk dişini ama salyası çok erken başlamış. bakalım bekleyip görücez.
cnm sağlık ocağında mi yapılıyor asida.ozel asiymis ya yapıyorlar mi.yada iciriliyomus galiba biz icirsek olur mu..biz yapabilirmiyiz bebege acaba biz icirebilirmiyiz..nasıl yapılıyor bilgi verirmisinbiz yaptrıdık rotorıx olanından aldık biz 140 lira
bende yaptırdım dün sağlık ocağında. bir enjektör ile ağzına damlattı yavaş yavaş, yarım saat kadar emzirme dedi. kusmasın diye de yatırdık biraz. yoksa ilaç boşa gidecekti. kolay görünüyor ama yine de ocakta yaptır istersen. ben boy kilo ölçümü yaptırdım ciğerlerini de bi dinlettim kontrol gibi de oldu :)cnm sağlık ocağında mi yapılıyor asida.ozel asiymis ya yapıyorlar mi.yada iciriliyomus galiba biz icirsek olur mu..biz yapabilirmiyiz bebege acaba biz icirebilirmiyiz..nasıl yapılıyor bilgi verirmisin
yapabılcegın başka bsey yok kı.mecbursun kullanmaya.bebege zararınolsa vermez ama annelık işte ınsanın ıcı hiç rahat olmuor çgecmıs olsb arkadan bır an önce ıyıleş.bu arada sem emzırmeyle ılgılı skıntılar yaşıyordun yanılmıyorsam.gogus yarasından şikayetçiydın naptın atlatabldın mıKızlar antibiyotik kullanmaya başladım çok direndim ama iltihabım artık böbreğime atacaktı.gece 39.3 ateş yaptı bir gün önce dün ilk defa aldım oğlum gece 3 saatte bir uyandı.çok huzursuzdu.çok üzülüyorum bukadar küçük bir bebeğe sütüm aracılığı ile antibiyotik vermeye.
cnm sağlık ocağında mi yapılıyor asida.ozel asiymis ya yapıyorlar mi.yada iciriliyomus galiba biz icirsek olur mu..biz yapabilirmiyiz bebege acaba biz icirebilirmiyiz..nasıl yapılıyor bilgi verirmisin
hanımlar sütüm azalmıştı birkaç gündür.
saraçoğlu nun incir kürünü yapıyorum 2 gündür, maşallah yine arttı. tavsiye ederim.
ben fayda gördüm, belki aynı dertten muzdarip olanlar vardır diye yazmak istedim.
Evt canım artık mecburum hatta çok önceleri almam lazımdı idrarımı yaparken kan geliyordu artık çok yanıyordu.3 ayını doldursun en azından diye bekledim sonra şikayetlerim azaldı sonra yine azdı mecbur kullandım.yapabılcegın başka bsey yok kı.mecbursun kullanmaya.bebege zararınolsa vermez ama annelık işte ınsanın ıcı hiç rahat olmuor çgecmıs olsb arkadan bır an önce ıyıleş.bu arada sem emzırmeyle ılgılı skıntılar yaşıyordun yanılmıyorsam.gogus yarasından şikayetçiydın naptın atlatabldın mı
yazdım şimdi :)kirmizi86 .!.:Maşallah. Nasil bir kur?
yazdım şimdi :)nasıl bir kür canım faydalıysa bende yapayımm daha daha dahaaa cok olsun sütümmm :)))
Allah immm mantiğa bak. Mantiklarini yerim ben onların yaaa. Hele şu efelige bak. Agizlariyla kesfediyor garipler demek onu da bu şekilde sahipleniyorlar. Çok güldüm çok güzeldi paylaşim için teşekkürler :)Harvey karpin kitabinda bebegi emzige alistirmak icin; bebek emzigi ittiginde siz de onun agZina geri itmeyin, tam aksine agzina emzigi koyduktan sonra yavasca geri cekin, bunu birkac defa tekrarlayin diyor. Bebegin mantigi bisey agzima girdiyse o benimdir, ancak ben istersem cikar imis...Biberon vermeyi bir de bu sekilde dene istersen... Tabi farkli biberonlarla denemen lazim bir de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?