Oo maşallah biz geç kaldık sanırım ben de 29 daha 1 çocuk bende çok geç kalmak istemiyorum ama birazda korkuyorum.bakanim var ama kızıma vakit ayiramana fikri uzuyor beni
Kızlar bizim de uyku problemimiz şöyle gündüz iki kere uyuyoruz 45 dk veya 1 saat kadar gece de 10 gibi yatar 9 a dogru kalkar. Ama çok sık kalkıyor yani gündüz uykusunu bile tam uyumuyor uyuduktan yarım saat sonra uyanıyor kalkiyor sallamazsam geri uyumuyor eğer başka yerdeysek direk kalkiyor sallama imkanım olmadığı için. Ya başkalarına bakıyorum bir uyuyor çocuk 2-3 saat gık demiyor sizce neden uyanıyor benim kizim
Benim kızımda iştahsız en sevdiği tarhanayı bile yememeye başladı arkasından mama içmemeye başladı sonra baktım ki burunları akıyo doktor faranjit artı grip dedi ve elleri sürekli ağzında sanırım diş ve hastalık birleşti okadar canm sıkkın ki pazartsi çalışmaya başlıyorum kızımı nasıl bırakçam bilmiyorum dün 9 çeşit koydum önüne koca gün tek yediği 2 kase yoğurt başkada ne kahvaltı ne mama hiçbişey yok çatesizlikten mamanın içine yumurta ve bisküvi attım içirmek için uğraştım çok ağladı yinede içmedi bıraktım ama dayanamıyorum yemiyo içmiyo üstüne burnunu temizlemek zorundayım enjeksiyonda vuruluyo her ikisinde de çok fazla ağlıyo Rabbim daha büyük dert vermesin evlat işte içim parçalanıyoBirkaç gündür iştahı yok kuzumun bende zorlamiyorum ama bugun uykumuzda bölük porcuk. Sizde de var mı böyle sorun diş mi geliyor acaba
Benim kızımda iştahsız en sevdiği tarhanayı bile yememeye başladı arkasından mama içmemeye başladı sonra baktım ki burunları akıyo doktor faranjit artı grip dedi ve elleri sürekli ağzında sanırım diş ve hastalık birleşti okadar canm sıkkın ki pazartsi çalışmaya başlıyorum kızımı nasıl bırakçam bilmiyorum dün 9 çeşit koydum önüne koca gün tek yediği 2 kase yoğurt başkada ne kahvaltı ne mama hiçbişey yok çatesizlikten mamanın içine yumurta ve bisküvi attım içirmek için uğraştım çok ağladı yinede içmedi bıraktım ama dayanamıyorum yemiyo içmiyo üstüne burnunu temizlemek zorundayım enjeksiyonda vuruluyo her ikisinde de çok fazla ağlıyo Rabbim daha büyük dert vermesin evlat işte içim parçalanıyo
Ilk deneme olmasına göre çok maharetli elin olduğu bellikızlar günaydın,
ilk örgü berem, bir hevese geldim, ördüm.
acemilik olarak idare eder değil mi?
:)
sağol canım :)Ilk deneme olmasına göre çok maharetli elin olduğu belli
sağol canım :)[/QUOTE kuzucun iyi günlerde kullansın inşaallah.
inşallah. sağol :)kuzucun iyi günlerde kullansın inşaallah.
Doğumgünü kutlaynlar konsept ve menu olarak ne yaptınız yardım
Daha nice doğumgünü görmeniz dileğiyle Rabbim herkesin melegine içi sırada benim melegime sağlık. Sıhhat. Huzur .mutluluk versin inşaallah. Allahım acılarını yaşatmasin yasattiklarina da dayanma gücü versin herkese mutlu yaşlar saçlarına aklar düştüğünü görelim inşaallahBizim doğum günü yarın bizde pastamizi alıp babaannesi ne gidicez
Ben konsep menu falan yapmadim.cnm zaten tekim yapip ugrasamam.bir sekkinde pasta sordum 150lira dedi.acikcasi fazla geldi.ben kiizmin kiyafetlerini tamamladin sayilir.iki pasta yanina borek corek vs bugunde temizlik.11ekimde dogm gunumuz.altatalimda rahatlayalm.herkesin bebisini opuyorumm.uzun zaman yogun olcam bir iki ay gremezsem beni unutmayinDoğumgünü kutlaynlar konsept ve menu olarak ne yaptınız yardım
Bende 1 rakamli pasta yapacağım evde umut ediyorum ki pastaneden güzel yapcam yaprak sarma, milföy çubuğu, mssmelow cubukta, hazir su beregi yufkasiyla börek , cupcake, Mercimekli Köfte şuan aklıma gelen. Ben kızıma tutu aldım düz body aldım üzerine bodyi keçe vize 1 rakamı yaptım diktim harika olduBen konsep menu falan yapmadim.cnm zaten tekim yapip ugrasamam.bir sekkinde pasta sordum 150lira dedi.acikcasi fazla geldi.ben kiizmin kiyafetlerini tamamladin sayilir.iki pasta yanina borek corek vs bugunde temizlik.11ekimde dogm gunumuz.altatalimda rahatlayalm.herkesin bebisini opuyorumm.uzun zaman yogun olcam bir iki ay gremezsem beni unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?