2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Oo maşallah biz geç kaldık sanırım ben de 29 daha 1 çocuk bende çok geç kalmak istemiyorum ama birazda korkuyorum.bakanim var ama kızıma vakit ayiramana fikri uzuyor beni

Benim büyük kız 8 yaşında ikinci kızım 3.5 yaşında oğlumda allah izin verirse haftaya cuma yaşına gircek sende geç kalmış sayilmazsin a çocukların arasını fazla acmazsan sorun olmaz canım

Merhaba, sorduğun sorunun yanıtını ben de bulamıyorum. Dün gece internette uyku regresyonu diye bir yazı okudum . Benim kızım bunu yaşıyor sanırım.. 4.aydan sonra gece uykusunda çok uyanıyor .4.aydan önce 4-5 saat uyanmadan uyurdu. Şuanda 6 aylık ve giderek daha çok uyanmaya başladı. Hele dün gece saatte bir, 15 dakikada bir defalarca uyandı çok fenaydı. Kızımın kilosu normalden az olduğu için herkes açlıktan , karnı doymuyor falan diyordu ;ama 120 cc mama vermiştim bir gün tok tutar diye o gün daha çok uyanmıştı.. Şimdi ek gıdaya geçtim akşam 7 gibi sebze veriyorum onunda bir alakası yok gibi uykuyla, bir etkisini göremedim olumlu ya da olumsuz.. Kuzenimin çocuğu 4 yaşına kadar geceleri hep kaldırmış umarım ben de öyle olmam.. ilk dört ay gündüz uykusu yoktu neyse ki geceleri rahat diyordum ama şimdi daha karmaşık oldu uykusu; ama yine de daha az yoruluyorum.. Şu uyku regresyonu yani gerilemesi olayını da tam anlamadım.. Hem korkmayın normal bir durum uyku eğitimi vermeye çalışın yazıyor hem de ne yaparsanız yapın eski haline dönmez deniyor...

Birkaç gündür iştahı yok kuzumun bende zorlamiyorum ama bugun uykumuzda bölük porcuk. Sizde de var mı böyle sorun diş mi geliyor acaba

Birkaç gündür iştahı yok kuzumun bende zorlamiyorum ama bugun uykumuzda bölük porcuk. Sizde de var mı böyle sorun diş mi geliyor acaba
Benim kızımda iştahsız en sevdiği tarhanayı bile yememeye başladı arkasından mama içmemeye başladı sonra baktım ki burunları akıyo doktor faranjit artı grip dedi ve elleri sürekli ağzında sanırım diş ve hastalık birleşti okadar canm sıkkın ki pazartsi çalışmaya başlıyorum kızımı nasıl bırakçam bilmiyorum dün 9 çeşit koydum önüne koca gün tek yediği 2 kase yoğurt başkada ne kahvaltı ne mama hiçbişey yok çatesizlikten mamanın içine yumurta ve bisküvi attım içirmek için uğraştım çok ağladı yinede içmedi bıraktım ama dayanamıyorum yemiyo içmiyo üstüne burnunu temizlemek zorundayım enjeksiyonda vuruluyo her ikisinde de çok fazla ağlıyo Rabbim daha büyük dert vermesin evlat işte içim parçalanıyo

kızlar günaydın,
ilk örgü berem, bir hevese geldim, ördüm.
acemilik olarak idare eder değil mi?
:)

canım canınızı sıkmayın 4. aydan bu yana oğlum diş çıkardığı için iyi bilirim. her diş öncesi neredeyse 2 hafta boyunca gece saat başı kalkar, en sevdiği gıdaları bile yemez içmez, varsa yoksa meme, burnu akar, sesi çatlar, ishal olur günde 4 defa falan kaka yapar. diş öncesi ağız içi salgıları arttığı için bunlar normal. ateşi yoksa çok da dert etmeyin diş çıktıktan sonraki gün normalleşiyor her şey. Benimki sekizinci dişini çıkarmak üzere. diğer 7 tanesi bayaa büyüdü olması gereken uzunluğa erişti ama 8. hala çıkmadı. bu arada ateşi olmadığı için ilaç vs. hiç vermedim. doğduğundan bu yana. Bir keresinde dişlerinden biri çıkarken damakta bayaa kızarma morarma oldu o sebeple ateşi bir nebze arttı ağrı kesici ateş düşürücü vermek istedim mümkün değil yutturamadım ben de doğal yollarla ateşi kontrol ettim ve diş damağı patlatınca hemen normalleşti.

Bizim doğum günü yarın bizde pastamizi alıp babaannesi ne gidicez
Daha nice doğumgünü görmeniz dileğiyle Rabbim herkesin melegine içi sırada benim melegime sağlık. Sıhhat. Huzur .mutluluk versin inşaallah. Allahım acılarını yaşatmasin yasattiklarina da dayanma gücü versin herkese mutlu yaşlar saçlarına aklar düştüğünü görelim inşaallah

Doğumgünü kutlaynlar konsept ve menu olarak ne yaptınız yardım
Ben konsep menu falan yapmadim.cnm zaten tekim yapip ugrasamam.bir sekkinde pasta sordum 150lira dedi.acikcasi fazla geldi.ben kiizmin kiyafetlerini tamamladin sayilir.iki pasta yanina borek corek vs bugunde temizlik.11ekimde dogm gunumuz.altatalimda rahatlayalm.herkesin bebisini opuyorumm.uzun zaman yogun olcam bir iki ay gremezsem beni unutmayin

Bende 1 rakamli pasta yapacağım evde umut ediyorum ki pastaneden güzel yapcam yaprak sarma, milföy çubuğu, mssmelow cubukta, hazir su beregi yufkasiyla börek , cupcake, Mercimekli Köfte şuan aklıma gelen. Ben kızıma tutu aldım düz body aldım üzerine bodyi keçe vize 1 rakamı yaptım diktim harika oldu

Aslinda yanlis yere yazmisim :) bnde cok isterdim pasta yapayim vs ama tekim yapamamki cok yaramaz beebegim.kimsese bakmaya gelmez

Kizlar dogum gunlermz kutlu olsun bizim dogum gunumuze yarin.ins cok zevkli ve kolay sekilde atlatiriz.konsep bende yapamadm cunku bende tekim biliosunuzmkimbilir tek anneler neler beceriodur ama ben yetisemiom malesef.bnm kizim gece ustunu ortturmuyor.orttugumde donerken ciyak ciyaj aglio.illa ustu acik olacak.o sekildede sabaha kadar usuyup buz kesior .hastalanior.napcam die dusunurken uyku tulumi al dediler.kullaniomusunuz siz.bana onerebilcegnz marka vs varmi

OTE="denizyild, post: 42967521, member: 461978"]Kizlar dogum gunlermz kutlu olsun bizim dogum gunumuze yarin.ins cok zevkli ve kolay sekilde atlatiriz.konsep bende yapamadm cunku bende tekim biliosunuzmkimbilir tek anneler neler beceriodur ama ben yetisemiom malesef.bnm kizim gece ustunu ortturmuyor.orttugumde donerken ciyak ciyaj aglio.illa ustu acik olacak.o sekildede sabaha kadar usuyup buz kesior .hastalanior.napcam die dusunurken uyku tulumi al dediler.kullaniomusunuz siz.bana onerebilcegnz marka vs varmi[/QUOTE]

Canım uyku tulumunun içi elyaf olduğu için ben pek sağlıklı bulmuyorum. Büyük kizima almıştım bu seferde çok terliyirdu oda zarar. Ama sen yinede bi araştır çünkü ben 8 sene öncesinden bahsediyorum şimdi daha kaliteli olabilir iyi markalara bi bak

Uzun bir aradan sonra tekrar buraya yazabilmek çok güzel ☺ben 34 buket biz 8 ekimde bir yaşımıza girdik ama kutlamamizi yarin yapacağız

Kızlar bugün 1 yaş asimizi olduk üç iğne birden yaptılar bir sol koldan ikide sağ koldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…