- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
İlaçtan olabilir canim kızım da kurdesen dökmüştü ilaç alerji yapmış iğne yaptılar hemen gectiDun akşam oğlumun göbeğinde bir kaç kırmızı kabarcıklar vardı böyle isilik tarzında sabahta kalktigimizda kollarında. Poposunda ve göbeğinde cogalmis ben ilaçların dokunduğunu düşünüp doktorumuzu aradım ama dediki mikrobu dışarı ya attığı için oluyor dedi ama poposunun arasında ve çevresinde çoğaldı birde altını actikca kasiyor.ben hala ilaçların dokunduğunu düşünüyorum yarın sabah tekrar gidicem bakalım ni dicek.birseyi düzeltmeden başka şey çıkıyor allahım sen buyuksun Yarabbim
Büyükbir ihtimal ilaçlar yapiyordur ama kızamık ya da çiçek olabilir miDun akşam oğlumun göbeğinde bir kaç kırmızı kabarcıklar vardı böyle isilik tarzında sabahta kalktigimizda kollarında. Poposunda ve göbeğinde cogalmis ben ilaçların dokunduğunu düşünüp doktorumuzu aradım ama dediki mikrobu dışarı ya attığı için oluyor dedi ama poposunun arasında ve çevresinde çoğaldı birde altını actikca kasiyor.ben hala ilaçların dokunduğunu düşünüyorum yarın sabah tekrar gidicem bakalım ni dicek.birseyi düzeltmeden başka şey çıkıyor allahım sen buyuksun Yarabbim
Ay okurken yoruldum. Aslında tek çocuk iyidir ya ne gerek var şimdi ikinci çocuğa değil mi bayanlarSana bir günümü özet gecmemi ister misin? ?
Sabah 6.30 da kalkıyorum kızımı uyandirip kahvaltı hazırlayıp saat 7.15 gibi okula yolluyorum. Sonra oglanin mama saati onu doyuruyorum.kucuk kızımda sesimize uyanıyor onada süt ısıtip hep beraber tekrar yatıp saat 9 da oglan bi daha kalkıyor geri yatıyor tabiki ben i saatten sonra 10 kadar keyif yapıyorum sonra kalkıp oglanin kahvalti si. Kızın kahvaltı si. Evi topla. Cocuklari hazırla saat 12 oluyor iki çocuğuda al biri ni Pusete koyuyorum kızımda Pusetin kenarından tutuyor doğru okula sonra eve gel büyük kız la kahvaltı tekrar ev işi akşam yemeği yap çocukları doyur vs.vs yeter galiba bu böyle gidiyor canım daha bu saat oldu hala geceliklerimi giymedim.
Bazen ben de öyle düşünmüyor değilim ama kızıma haksızlık olur diye de düşünüyorum kardeşi olsun isterim. Bugün gezmeye gittik eşim izinli restoranda mama sandalyesinde oturuyor saçımı çekiyor kazagimi çekiyor bir dakka durmadı iki çocukla hiç gezilmez heralde üç cocukla hayal edemiyorum. Tabi ilerisi çok güzel ama başlarda büyük emek vermek gerekAy okurken yoruldum. Aslında tek çocuk iyidir ya ne gerek var şimdi ikinci çocuğa değil mi bayanlar
İyi olmasına sevindim canım poposundaki ler kırmızı mi benim kızımda beyaz sivilce tarzında çıktı 15 gün kadar ilaç kullandik mantarmis ilacı bıraktık gene çıktı düzelmedi gitti kuzumun poposu yaOğlumu bugün goturdum arkadaşlar vücuttaki mikroplar dışarı çıktığı için olmuş durumu da iyi maşallah evdeki ilaçlara devam
İyi olmasına sevindim canım poposundaki ler kırmızı mi benim kızımda beyaz sivilce tarzında çıktı 15 gün kadar ilaç kullandik mantarmis ilacı bıraktık gene çıktı düzelmedi gitti kuzumun poposu ya
Ay okurken yoruldum. Aslında tek çocuk iyidir ya ne gerek var şimdi ikinci çocuğa değil mi bayanlar
Zor olur tabi ki ama dediğin gibi büyük emek vermek gerek.Bazen ben de öyle düşünmüyor değilim ama kızıma haksızlık olur diye de düşünüyorum kardeşi olsun isterim. Bugün gezmeye gittik eşim izinli restoranda mama sandalyesinde oturuyor saçımı çekiyor kazagimi çekiyor bir dakka durmadı iki çocukla hiç gezilmez heralde üç cocukla hayal edemiyorum. Tabi ilerisi çok güzel ama başlarda büyük emek vermek gerek
Çok hastayım yatıp dinlenmek istiyorum ama olmuyor. Kızım da ağzını kitliyor puskurtuyor yemek yemiyor. Uyku hapı alıp yatsam mı
Sağol canım. Bende öyleyim yanımda biri hapsu yapsın yeter o kadar korudum kendimi ama eşim hastaydi ondan geçtiGeçmiş olsun canım benimde bogazlarim ağrıyor zaten havalar soguyunca bir bardak kola icsem ben hasta oluyorum
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine yavruna gecmesin inş maske kullan çok faydalıSağol canım. Bende öyleyim yanımda biri hapsu yapsın yeter o kadar korudum kendimi ama eşim hastaydi ondan geçti
Ben kullanıyorum canim bu aralar hava iyi gitti pek giydirmedim. Çok araştırdım ama malesef içi elyaf olmayan uyku tulumu bulamadım bakmadığım yer kalmadı. Kuş tüyü olanlar var çok pahalı 200 tl falan eğer düşünürsen ondan alabilirsin ben lcw den aldım iç dış kumaşı pamuk dolgusu elyaf 40 tl içine sadece zibinla giydirdim terletmedi ama her çocuk bir değil tabiikiKızlar uyku Tulumu kullanan varmı küçük kızım sabaha kadar üstü açık yatıyor elleri ayakları buz gibi oluyor uyku Tulumu almak istiyorum ama kaliteli olsun terletmeyen olsun istiyorum. Bazı tulumlar elyaf oluyor onlar iyi değil sizler kullanıyor musunuz marka ve nerden iyi bişey alabilirim bana yardımcı olun
Ben kullanıyorum canim bu aralar hava iyi gitti pek giydirmedim. Çok araştırdım ama malesef içi elyaf olmayan uyku tulumu bulamadım bakmadığım yer kalmadı. Kuş tüyü olanlar var çok pahalı 200 tl falan eğer düşünürsen ondan alabilirsin ben lcw den aldım iç dış kumaşı pamuk dolgusu elyaf 40 tl içine sadece zibinla giydirdim terletmedi ama her çocuk bir değil tabiiki
Sağol canım. İnşallah dikkat ediyorum opemiyorum içim gidiyor oda sürekli sarılmak istiyor.Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine yavruna gecmesin inş maske kullan çok faydalı
Bende lcw den aldım onu kullanıyorum.Kızlar uyku Tulumu kullanan varmı küçük kızım sabaha kadar üstü açık yatıyor elleri ayakları buz gibi oluyor uyku Tulumu almak istiyorum ama kaliteli olsun terletmeyen olsun istiyorum. Bazı tulumlar elyaf oluyor onlar iyi değil sizler kullanıyor musunuz marka ve nerden iyi bişey alabilirim bana yardımcı olun
Bende lcw den aldım onu kullanıyorum.
Lcw de dikkat etmedim ama civilde vardır. Burası tekrar sessizliğe bürünüyo.Lcw de acaba 5...6 yaş bulabilir miyim. Muhtemelen sen bebek reyonundan almissindir. Bi internetten lcw sitesinebbakayım. Civilde buldum bugün magazayida aradım varmış lcw bulamazsam ordan kesin alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?