2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İlaçtan olabilir canim kızım da kurdesen dökmüştü ilaç alerji yapmış iğne yaptılar hemen gecti

Büyükbir ihtimal ilaçlar yapiyordur ama kızamık ya da çiçek olabilir mi

Ay okurken yoruldum. Aslında tek çocuk iyidir ya ne gerek var şimdi ikinci çocuğa değil mi bayanlar

Oğlumu bugün goturdum arkadaşlar vücuttaki mikroplar dışarı çıktığı için olmuş durumu da iyi maşallah evdeki ilaçlara devam

Ay okurken yoruldum. Aslında tek çocuk iyidir ya ne gerek var şimdi ikinci çocuğa değil mi bayanlar
Bazen ben de öyle düşünmüyor değilim ama kızıma haksızlık olur diye de düşünüyorum kardeşi olsun isterim. Bugün gezmeye gittik eşim izinli restoranda mama sandalyesinde oturuyor saçımı çekiyor kazagimi çekiyor bir dakka durmadı iki çocukla hiç gezilmez heralde üç cocukla hayal edemiyorum. Tabi ilerisi çok güzel ama başlarda büyük emek vermek gerek

Oğlumu bugün goturdum arkadaşlar vücuttaki mikroplar dışarı çıktığı için olmuş durumu da iyi maşallah evdeki ilaçlara devam
İyi olmasına sevindim canım poposundaki ler kırmızı mi benim kızımda beyaz sivilce tarzında çıktı 15 gün kadar ilaç kullandik mantarmis ilacı bıraktık gene çıktı düzelmedi gitti kuzumun poposu ya

Sağol canım ucu beyaz değil kırmızı nokta küçük küçük seninkinin poposu pisik olabilir canım ben pisik için trosyd kullanıyorum hem mantarada çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim

Tek çocuğa karşıyım en az iki en fazla üç olmali benimde üç cocugum var diye gezmemden eksik kalmıyorum avmyede gidiyorum restorantada gidiyorum sadece evde çok iş oluyor

Zor olur tabi ki ama dediğin gibi büyük emek vermek gerek.

Çok hastayım yatıp dinlenmek istiyorum ama olmuyor. Kızım da ağzını kitliyor puskurtuyor yemek yemiyor. Uyku hapı alıp yatsam mı

Kızlar uyku Tulumu kullanan varmı küçük kızım sabaha kadar üstü açık yatıyor elleri ayakları buz gibi oluyor uyku Tulumu almak istiyorum ama kaliteli olsun terletmeyen olsun istiyorum. Bazı tulumlar elyaf oluyor onlar iyi değil sizler kullanıyor musunuz marka ve nerden iyi bişey alabilirim bana yardımcı olun

Ben kullanıyorum canim bu aralar hava iyi gitti pek giydirmedim. Çok araştırdım ama malesef içi elyaf olmayan uyku tulumu bulamadım bakmadığım yer kalmadı. Kuş tüyü olanlar var çok pahalı 200 tl falan eğer düşünürsen ondan alabilirsin ben lcw den aldım iç dış kumaşı pamuk dolgusu elyaf 40 tl içine sadece zibinla giydirdim terletmedi ama her çocuk bir değil tabiiki

Canım ben 3.5 yaşındaki kızım için alicam civil de buldum 58 lira ama malı nasıl bilmiyorum internetten gördüm e bebek. Joker. Soobeye falanda bakicam

Bende lcw den aldım onu kullanıyorum.

Lcw de acaba 5...6 yaş bulabilir miyim. Muhtemelen sen bebek reyonundan almissindir. Bi internetten lcw sitesinebbakayım. Civilde buldum bugün magazayida aradım varmış lcw bulamazsam ordan kesin alcam
Lcw de dikkat etmedim ama civilde vardır. Burası tekrar sessizliğe bürünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…