2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bnce ugrasma vermeye sen ikinci bebisi getir sonra emzirirken toptan gder zaten

Merhaba cok uzun zaman oldu girmeyeli malum cocuktan... 18 aylik hepatit A asisini yaptirdiniz mi? Biz bulsmadik.

Ben iki kiziminda kulağını 2 5 yaşındayken deldirdim çokta seviyorum kupeleri ben hiç takamadim kulaklarım hemen yara oluyor onun için hep icimde kalmıştı bu yüzden iki kiziminkini deldirdim hatta salı günü küçük kizimin doğum günüydü babaanne si küpe almış çokta güzel.
Bence senin kararin ama biraz daha büyüsün derim daha küçük

Ben iki kiziminda kulağını 2 5 yaşındayken deldirdim çokta seviyorum kupeleri ben hiç takamadim kulaklarım hemen yara oluyor onun için hep icimde kalmıştı bu yüzden iki kiziminkini deldirdim hatta salı günü küçük kizimin doğum günüydü babaanne si küpe almış çokta güzel.
Bence senin kararin ama biraz daha büyüsün derim daha küçük.

Kızım bir ay önce istedi sonra bıraktı 2 gündür sabahları biraz oturuyor. Havalandırma boşluğundan sesim diğer katlara gidiyorsa işe kızım işe çisşş

Bana da küçük geliyor kıyamıyorum. Ay başkalarına kalsa kundaktaki çocuğa küpe takacaklar sürekli sorunca bende merak ettim takan var mı diye.

Kızım bir ay önce istedi sonra bıraktı 2 gündür sabahları biraz oturuyor. Havalandırma boşluğundan sesim diğer katlara gidiyorsa işe kızım işe çisşş
Kızım uzun zamandır oturuyor bir ara baya söylüyordu sabahları kuru kalkıyordu çok üstüne durmadım havalar serin diye. Biraz ısınsın bezi çıkartıp denicem kakasini genelde tuvalete yapıyor zaten de çişi kaçırıyor bende sürekli sormuyorum sorsam da hep oturmak istemiyor

Kızlar tuvalet eğitimi ne durumda sizlerde
6aylik bebeklerin wcye tuvaletini yaptgni biliorumm .bnm kizlar yegenler biri 20 biri 16Aylikken tamaman bezi braktilar.ama bana sen napion dersen ne yalan soyliyim etrafimda alistir smdi zamani demelerine ragmen ugrasamiyorum.bir kac deneyeyim dedim yakalayamiosun ki cisi falan.lazimliga oturttum,klozet ustune koyulan var ya onuda koyup klozetede tuttum.bizim yaramaz napior lazimlin ortasimi cikarip icine giriyor ,klozete takilanida kafasina gecirip salona kosuyor.ay guleyim mi blmyrm bole yapinca aman birazdaha dursun naslsa ogrencek diorm.ben wcye girdgimde kendi klozet takma seyini getirip bana verior ben takip onda isimi goreyim die .uyanik farknda herseyin ama demekki isine gelmior henuz die dusundm bnce zorlamadm.zaten hamile halimle habire wcye tut daha zor gelior .bakalm bizdede smdilik tik yok

Malesef bizde oynuyoruz öyle :)

Snowdrow cnm senin kizlar kac aylikti tamamen bezi braktiginda?

Ben bu yaşlardayken hiç zorlamadim ikiside tam 2.5 yasindaydi bezi biraktirdim maşallah üç günde alistilar gece bile baglamadim ablam ve yengem çocukları 18 aylıkken alistirmaya başladılar 2.5 yaşına kadar anca öğrendiler. Ben küçük yaşta zorlamanin iyi olmadığını düşünüyorum oglumuda öyle alıştırcam allah izin verirse tabiki. Zaten uzmanlar da cis egitimini çocuklar çoğu şeyin farkına vardiklari zaman ogretin diyor. İki kızım da maşallah cis konusunda hiç sıkıntı cekmedim

İki yaşı bekleyin bence kendi ve siz hazır olunca bezi bıraktırmayı deneyin en azından ben öyle yapıcam öbür türlü zaten oyun peşindeler sinirleriniz laçkalaşır geç olsun güç olmasın 6 aylık bebeğinde tuvaletE tuvaletini yaptığını İlkez duydum:))) 6 aylık bebe ne anlar tuvalet eğitimden:)))

eskiden gelme bebekler yani bizler genelde bir yasindan sonra birakmisiz bezi.olmicak. sey dgl .bir yasinda anlayan bebek 6aylikken ndn anlamasin.ha isine gelmez bnm.kiz gbi o ayri konu.Bebekler sandigindan daha zeki.bunu doktor bile demisti .ablamin bebegide 6aylikjen wc ye yapiodu ve ablam doktora sordugunda olabilcegni bebeklerin cok zeki oldgnu soylemisti.yani yegenimden biZzat sahit olmasam belki bnde suphe ederdim.ti yonteminide arastirirsan detaylica bilgi edinir ve kucuk bebeklerin wcye cokta guzel yaptgni gorursun :)
Ha ben kendi adima beklicem braz daha.belki surekli tutarsam wcye ogrenir bunu biliorum ama ben su halimde surekli tutup ilgilenemiyorum.ikimiz acisindan da daha kolay olsun diye beklemeyi tercih edicem artik Allah Kerim

Bide 6aylik bebegin olayi tuvalet egitimi dgl zaten ismi tuvalet iletisimi. Ti yontemi die geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…