2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok enteresan araştırım bir ti tekniğini:)) gaz kolik uyku sorunu diş sorunu6 aylık bebeğine tuvalet eğitimi vermekte her yiğidin harcı değil:)) duyda inanma:)))

Çok enteresan araştırım bir ti tekniğini:)) gaz kolik uyku sorunu diş sorunu6 aylık bebeğine tuvalet eğitimi vermekte her yiğidin harcı değil:)) duyda inanma:)))
Cnm bnm tuvalet egitimi vermiyor zaten.ismi tuvalet iletisimi .yani kesinlikle zorlama ,baski yok.amac bebek bezi ne zaman brakirsa braksin piskoljsine zarar gelmeyecek sekilde hazirlanma sureci saglamak.yani pat diye bezden ayirmamak.anne bebegin sinyalini anlayp wcye tutuyor ve bebek yapior wcsini.ama bakioki zorlanior zorlamiyor brakior zamana.tabi ki her annenin harci dgl.ama inandigm ve kanitlanmis bir gercek var ki bebeklr tuvalet egitimli doguyor he wc ye yapip yapmamak onlara kalior islerine gelirse .ben sahsen 6aylik bebekle ugrasmam yapsin beze derim ama ugrasanlarda var iste.bak kendini her konuda bilgili sanan bir kiz a dedigimde dalga gecmisti bnle yok 30kusur aylkta ancak brakablrmis bebek imkansizmis bide gulmustu.neyse bir kac ay sonra 6aylik wcye tuvaletini yapan bir bebegi gosterdim mahcup oldu .aa ilginc.demekki oluomus dedi.dalga gecmesine gerek yok tuki dmi hayatta olmayacak seymi var.ama sana sunda katiliom o kadar kucukken cisini kakasini anlayip wc ye goturmek herannenin harci dgl gercekten.ben smdi yakalayamiom helal olsun diorum

Bende 1 yaşındayken soylemisim annem derdi hep.
Iste smdi tutturmuslar 36aylik olana kadar yapamazmis .ya ndn yapamasin bebekten bebege fark var.sen ben beklemeyi tercih ediyoruz ama bir yasinda veya daha kisa surede soyleyenler var.iste sen ben bizler hep oyle dglmiymisiz.imkansiz guleyim bari deyip dalga geciorlar bu ndn bu kadar imkansizms gbi gelior herkese bunuda ben anlamiorum .

Bizim zamanimizdan buzamana çok şey değişti ozamanlar hazır bez yoktu belki annelerimize o bezleri yıkamak zor gelmiştir bu yüzden bizleri erken alistirmislardir.simdi herseyin haziri var rahatlik var. Lüks var.

Kızı olan anneler kulaklarını deldirdiniz mi ya da düşünüyor musunuz? Herkes soruyor ne zaman deldirceksin diye
ben deldirmeyeceğim diyorum sorana. büyüyünce isterse 10 delik açsın ama kendi seçimi olsun diyorum. Küpe takmayı hiç sevmem keşke annem kulağımı delirmeseydi diyenlerim.

ben de öyle düşünüyorum.
büyük kızımı zorladıkça inat etti. ben de kendi haline bıraktım. 2,5 yaşında kendi istediği için bezinin çıkardım ve her ihtimale karşı gece bezlememe rağmen hiç kaçırmadı. üç günde alıştı bezsizliğe. erken öğrensin isterdim ama hem kızım hem ben geriliyorduk boş yere. eninde sonunda bezi bırakacaklar. ☺

ben deldirmeyeceğim diyorum sorana. büyüyünce isterse 10 delik açsın ama kendi seçimi olsun diyorum. Küpe takmayı hiç sevmem keşke annem kulağımı delirmeseydi diyenlerim.
aynen. anneme kızıyorum hala.

Bizim zamanimizdan buzamana çok şey değişti ozamanlar hazır bez yoktu belki annelerimize o bezleri yıkamak zor gelmiştir bu yüzden bizleri erken alistirmislardir.simdi herseyin haziri var rahatlik var. Lüks var.
Ben zaten mumkun oldgnu ve olablcegni savunuyorum .bak alistirmislardir demissin demekki alisabiliolar .bide gelmis alayci sekilde yanit verenler var burda.sartlari savunmuyorum tabiki hersy degisti .ama gunumuzdede cok var erken alistiranlar var.onlarin secimi bizim secimimiz buda baska bir konu zaten

Bide su var bakma biz rahatliga luxse alismisiz hazir bez kullanioz.genelde erken alistiranlar falan yikanabilibir bez kullanior zaten hazir kullanmiolar.daha saglkli ya o.bu sitedede bir suru erjenden wcye tutani ve hazir bez kullanmayan anneleri taniyorum ama ben yapamazdm hazir bez rahatlik

Evet zorlamanin anlami yok cnm.erken alistiranlarda zaten zorlamioki.yani hadi bebegim gel wcye yapalm diye elinden tutup zorla goturmuor.bakior duruma gore hareket edior kesinlkle bebege zarar verme yok.ben cok iyi hatrliorm kizim yenidogdugu zamanlarda wcsi gelmeden bi ses cikarirdi ben bezini acinca ypardi.hava alior ya.bezini kirletmek istemior.onlar bazi yeteneklerle doguor bunlari koreltip koreltmemek brzda bize kalior.zaman icinde bezleyerek unuttu tabi.bu dedigim yontemde anlatilmis ve cookta guzel mantikli.isteyen okur isteyen okumaz.smdi mesela kizim bezine yapinva bez getirior hemen degisim diye.ben wcye gidince kendi oturagni getirior al bunla yap diye.yani alismasina alisir ama ben bu halimlr ugrasamiorum sizin gbi brazdaha buyumesini beklicm

Ay yanlislikla tamama bastim daha yazcaktm :) neyse konuyu toparlamaya calisirsak arkadas olagan mumkun olan ve bu sitede olan olmayan bir cok annenin de uyguladgi bir seyle alayci tavir takinarak hos yapmamis.en azindan onlara saygili olmak gerek diye dusunuyorum.sahsen ben bu durumu cok yadirgadim.bu bilmedgi bir konu uzerine ,tip okumadan doktorlar dizisini izleyipte ben doktorum diye gezinmek gbi oldu bana gore .bnde ikiye gelince bakcam alistrablcekmym yoksa bnde sizin gbi beklicem bakalim.sen gorunmuosun ortalarda ya bazen napio acaba diorum nasl gecior .

Amaaaan bende zamana bıraktım
Esimin koyune dogru arabayla yolculuk etcez .uzrrinden gectgmz yerlerdede konaklayip. Gezcez yani tur yapcaz .15.20gun surer.yarin sabaha karsi yola cikcaz.smdi gtmezsem bida ne zaman gtcem iki bebekle.bari biri karnimdayken biraz gezip yer goreyim dedim.bebek oluncada alincak esya bitmiormus .ates olceri bile aliorum nolur nolmaz diye.Allah kazasz belasiz gidip gelmeyi nasip etsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…