Bir arkadaşla görüştük zaten paragöz olmayan bir doktor ensesini ölçer bi terslik görmezse yapalım demez dedi çoğu yanlış çıkıyormuş sonuçların ondan bende yaptırmıcam dedim 🍼🍼🍼👭👭
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Doktoruna guvenmek cok onemli canim hamilelikte bizi baya rahatlatiyo bu guven meselesi... ben de butun kalbimle dr uma inaniyorum bakalim gorusmede ne dicek yapalim mi yapmayalim mi
Kizlar bu testler bence gerekli cunki ona gore onlem aliniyor belki dogumdan sonra tedavi gerektiren bir durum oluyor benim ablamda risk cikmisti dogum sezeryan olacak ve dogumdann hemen sonra bebegin ameliyat olmasi gerekli demislerdi ama cok sukur ayrintili ultrasonda sorun cikmadi gercektn tedavi yolu varsa test gerekli
Benimki de paragöz değil hemde özele gidiyorum benim bi arkadaşım daha ona gitti onunda ölçümlerinden sonra gerek duymamış yaptırtmamış
İnşallahh rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize
Amin canimm insallahh tek duamm bu...
Haklisin canim zaten o yuzden dr umla gorusucem ben yaptirip yaptirmama konusunu...eger Allah korusun kotu bi suprizle karsilasirsak tedavi sansi varsa diye yaptirabilirm tabi
insan hep belirtileri takip ediyor, habire göğüs kontrolü karnım ağrıdı mı düşünceleri..ama çok düşünmemeye çalış cnm..bnm her zaman kasık ağrım olmuyor..hele kalp atışını duymaya gtmeden önceki hafta hiiiç ağrım olmamştı, korkmuştm ama allaha şükür duyduk pıtpıtları =)) yani malesef arada kuruntu yapıyorz hepmz =)
Ben 9+2 haftaligim cnm bende hic kasik agrisi olmadi ama ilk baslarda olup sonra gectgni soyleyenleri duydum gayet normal bence
Herkese günaydın iyi bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle. Biz bugun 12. Haftamıza girmiş bulunmaktayız ve bu yüzden çok heyecanlıyız
günaydın cnm. senin de haftasonun iyi olur inş.
ne güzel 12.haftaya girmişsiniz.
bende iple çekiyorum valla. 3 hafta var daha
gelir canım hayırlısıyla gelsin..Oh oh maşallah:) ne güzel seni doktor çağırmış, benimki 10 gün sonra, nasıl sabredeceğim
Kızlarrr sanki daha iyiyim midem yine bulanıyor ama günde kaç kez kusuyordum şuan sabah akşama indi bugun 2 tl su içtim kusmadım henüz 10. Haftaya girmenin rahatlığı mı desem bilemedim benden böyle haberler
Kizlar bu testler bence gerekli cunki ona gore onlem aliniyor belki dogumdan sonra tedavi gerektiren bir durum oluyor benim ablamda risk cikmisti dogum sezeryan olacak ve dogumdann hemen sonra bebegin ameliyat olmasi gerekli demislerdi ama cok sukur ayrintili ultrasonda sorun cikmadi gercektn tedavi yolu varsa test gerekli
Bir arkadaşla görüştük zaten paragöz olmayan bir doktor ensesini ölçer bi terslik görmezse yapalım demez dedi çoğu yanlış çıkıyormuş sonuçların ondan bende yaptırmıcam dedim 🍼🍼🍼👭👭
günaydın hamişler ve bebişler..
yüzümüz ekşi halimiz yorgun belki ama inşallah geçecek bunlar..
Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun.. Allah bize Bebişimizi sağlıkla kucağımıza versin bize kadınlığın anneliğin tadını yaşatsın..
günaydın annecikler Kadınlar Gününüz kutlu olsunnn
Kaç kiloyla hamile kaldın ki?
doktorda 61.8 çıkmıştım, evde de o günün sabahı 60.8 çıkmıştım( hayatımın en yüksek kilosuna çıktım (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?