2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Doktoruna guvenmek cok onemli canim hamilelikte bizi baya rahatlatiyo bu guven meselesi... ben de butun kalbimle dr uma inaniyorum bakalim gorusmede ne dicek yapalim mi yapmayalim mi

Canım ben tedavi olmadığını biliyorum down sendromuna bakıyorlar diye biliyorum rabbime yalvardım bu bebeği istedim rabbime bıraktım inşallah sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimiz şöyle birşey var ayrıntılı ultrasonakadar insanın içi içini yer üzülür vs
Ben kim yaptırdıysa sonuçları hep riskli ama evlatları şükür çok sağlıklı ondan dedim ben canım tabiki bu benim bildiğim kadarı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Doktoruna guvenmek cok onemli canim hamilelikte bizi baya rahatlatiyo bu guven meselesi... ben de butun kalbimle dr uma inaniyorum bakalim gorusmede ne dicek yapalim mi yapmayalim mi

Benimki de paragöz değil hemde özele gidiyorum benim bi arkadaşım daha ona gitti onunda ölçümlerinden sonra gerek duymamış yaptırtmamış

İnşallahh rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize

Haklisin canim zaten o yuzden dr umla gorusucem ben yaptirip yaptirmama konusunu...eger Allah korusun kotu bi suprizle karsilasirsak tedavi sansi varsa diye yaptirabilirm tabi

Amin canimm insallahh tek duamm bu...

Amin canimm insallahh tek duamm bu...

Benimde öyle canım rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah

Bide ne dicem benim göğüslerimin uçları kocsman oldu bide sanırım çatlamış eşim öyle dedi 😳😳

Haklisin canim zaten o yuzden dr umla gorusucem ben yaptirip yaptirmama konusunu...eger Allah korusun kotu bi suprizle karsilasirsak tedavi sansi varsa diye yaptirabilirm tabi

Allah hepimize hayirlisini nasip etsin benim 3 haftaki sonraki kontrolumde ikili tarama varv 12 haftalik oluyorum allahin izniyle

Herkese günaydın iyi bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle. Biz bugun 12. Haftamıza girmiş bulunmaktayız ve bu yüzden çok heyecanlıyız

Ben 9+2 haftaligim cnm bende hic kasik agrisi olmadi ama ilk baslarda olup sonra gectgni soyleyenleri duydum gayet normal bence

tşk kızlar içim ferahladı biraz
çok fazla kendimi dinliyorum. neyse zamanla alışıcam inş böyle düşünmemeye..

günaydın cnm. senin de haftasonun iyi olur inş.
ne güzel 12.haftaya girmişsiniz.
bende iple çekiyorum valla. 3 hafta var daha

Zaman su gibi geçip gidiyor canım emin ol senin kasık ağrın mı var? Yada benim yalnış anladım

Günaydın arkadaşlar 8 haftalık hamileyim 2. bebeğim ama bu seferde çok heyecanlı çok tedirginim. Rabbime emanet ettim bebeğimi... Hepinize sağlıklı bebişler diliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın hamişler ve bebişler..

yüzümüz ekşi halimiz yorgun belki ama inşallah geçecek bunlar..

Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun.. Allah bize Bebişimizi sağlıkla kucağımıza versin bize kadınlığın anneliğin tadını yaşatsın..

Oh oh maşallah:) ne güzel seni doktor çağırmış, benimki 10 gün sonra, nasıl sabredeceğim
gelir canım hayırlısıyla gelsin..

sabah işe geliyorum. bulantı şiddetlendi. sevindim..:)) biraz hafifledi.. bebişimle konuşmaya şarkı söylemeye başladım. hatta yoldaki yönlendirme tabelalarını bile yüksek sesle melodiyle söyledim. geçti.. :))
ayy ne hale düşürdü bebişim beni..

tamam da canım ablana da risk çıkmış ama sonra bir şey kalmamış.o zaman ne faydası var ki.. yanlış anlamayın düşünme anlamında soruyorum. gerekiyorsa elbette yaptıracağız. o zaman senin dediğin kutsalaşk ın aşağıda yazdığını ispatlıyor.

sadece kan veriyorsak tamam ama başka işlemlerde yapılıyorsa bu testlerde açıkçası ben bir kere daha düşünürüm. Ancak dediğin gibi dr un önemi var. en iyisi dr la bu konuyu konuşuyum. ona göre daha artık ne derse.. dediğin gibi ultrasonda bazı şeyler biliniyorsa gerek de görmüyorsa yaptırmak da gerekmez.. yani dr istemezse..

Seninde dünya kadınlar gunün kutlu olsun canım. Geçecek canım az kaldı hepsi bitecek

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gunaydin güzel anneler, kadınlar günümüz kutlu olsun.
Yağmurlu ve kasvetli bir istanbul sabahı haftasonuna hiç yakışmadı ama olsun.

Sent from my iPad using Tapatalk

Günaydın annişler biraz geç oldu ama :26: ankarada hava çok kapalı yağmurlu ancak kendimize gelebildik
Nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır minişleriniz iyidir? çok gelip yazamıyorum bu aralar benim bulantılar tavan yaptı da bugün az daha iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…