2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canim gecenlerde bende senin gibi rahatsiz oldum hatta bazen yemeklerden sonra siginamiyor gibi oluyodum bi rezene anason cayi ictim (netten baktim zararsiz yaziyodu) cok iyi geldi ertesi gunu karnimin sisi indi yani tuvalete cikinca indi...

Sagol cnm bende bir deneyeyim belki banada fayda eder

Günaydın canım hamilelikte yeşilçay içmek yasak diye biliyorum doktoruna sormadan içme canım bende cok fena şişiyorum ne yesem soda içiyorum bol bol

ay canım o sorun bendede var malesef zaten 11 haftalıkım 2.5 kılo almısım az yedıgm halde sabah bıraz sıskın karnım yemekten sonra 4,5 aylık gbı oluyor cok sınır oluyorum

ay canım o sorun bendede var malesef zaten 11 haftalıkım 2.5 kılo almısım az yedıgm halde sabah bıraz sıskın karnım yemekten sonra 4,5 aylık gbı oluyor cok sınır oluyorum

belkide tamamen sisten kilo fazla cikiyodur, artik surekli bagirsak yada migde sikintilarimiz olacak, metabolizmayi hizlandiran biseyler yemek gerekiyo onumuz yaz kiraz karpuz kavun uzum.... insallah yardimci olur (yazdim ya cani cekenler yoktur insallah )

benimde son adet tarihim 20 ocak suan 8 hafta 3 günlük hamileyim benimde ikiz :) inşallah istedgin gibi bi yer bulursun

Canım senin değerin neden o kadar yükselmiş ki? Ben de 50 kullanıyordum 3 hafta önce gittim 7 haftalıkken 2.66 çıktı doktor aynı doza devam dedi. Bir hafta sonra kadın doğumcu kan değerlerine baktı TSH 2.95 olmuş bende 5 yıldır troid hastasıyım uzman oldum nerdeyse dozu kafama göre haftada 2 gün 75 mg çıkardım. haftaya da tekrar endokrine gidicem doktor oh oh gayet iyi aynı doza devam derse şaşırmam :) Gerçi sendeki yükselişten sonra bende şüphelendim

Canım benim kızımda sürekli karnıma oturuyor ve zıplamaya çalışıyor bazen uzanıyorum gelip yanıma yatıyor ve tekmeliyor ben hemen karnımı koruyorum izin vermiyorum. Ama çok şükür kanamam falan olmadı hatta ilk haftalarda acayip korkuyordum şimdi ne yapacağını daha iyi bildiğim için hemen gardımı alıyorum :) lekelenmeleri ondan değildir eğer kahverengi akıntı gibiyse önemli değil bazı hamileler kanamalı geçiriyor: sen yinede karnını korumaya çalış izin verme gerekirse cezalandır

Arkadaslr ben tup bebek tedavisiyle gebe kaldim tup yaptrnlr bilir bi donem kola soda fln gibi seyler yasakti dondurmada sanirim 11.haftadayim artik azicik kola icsem bisey olurmu coook canim cekiyo ya ha bide aranizda icen varmi

Canım ben ilk gebeliğimde gazlı içecekleri ağzıma bile sürmedim. Ama benim takıldığım topikteki hamilelerin çoğu arada 1 bardak içiyorlardı doktorları arada içersen bişey olmaz demişler yasaklanmasının sebebi bir besine izin verilirse onun bo..... çıkarırlarda ondan yasak deniyor. Hem sağlıksız hemde kilo sorunu yüzünden izin verilmiyor. Ama ben bu gebeliğimde 2 kere yarım bardak asitli içecek içtim. Tadımlık içebilirsin bişey olmaz. Bizim yediklerimiz içtiklerimiz bebeğe gidene kadar süzgeçten geçiyor rabbim o kadar güzel yaratmış ki. Çok küçük moleküller bazen kaçıyor oda bebeğe zarar veriyor. Yine dediğim gibi mümkünse içme yada az az arada tadımlık iç

Sana da.cok.gecmis olsun sizleri.boyle okuyunca ben baya az doz.aliyorum gibi hissettim aslinda peritansin da dedigi gibi endokrine guvenip dozu arttirmaliydim pisman oldm.simdi bakalim benim sonuclarim nasil cikicak

selam güzel annişler..yarın sabah kontrolum var yine bi heyecan bastı inşallah herşey yolundadır kese etrafındaki kanamalarım artık geçmiştir inşallahhh dua edin kızlarrr...
berkandamla bugün ikili test için gidicekti sayfalara baktım ama yazmamış sanırımmm umarım herşey yolundadır

herşey yolundadır insallah hayırlı haberlerin gelir... bende bugün kontrole gideceğim ilk başlarda benim lekenlenmelerim olmuştu ama iğne verdi doktor şükür şimdilik yok bugün gidip eşimle kalp atışı dinleyeceğiz hala dinlemedik te (onun işi yoğundu bende onsuz dinlemek istemedim)

Herkese günaydın arkadaşlar...

Çalışan anneler içinse; çok şükür bir haftayı daha bitirdik ve hafta sonuna az kaldı

Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canım..Berkandamla'yı ben de merak ettim. umarım her şey yolundadır.

Bende anlayamadım canım ilk hamileliğimde tespit edildi 7 haftalıkken 7.5 tu 15 gün içinde 0.80 e düşmüştü dozunu hatırlamıyorum bunda garip oldu 1.75 hamilelik öncesi ilaca rağmen yükselmesi enteresan oldu inşallah 10 gün sonra düzene girecek bende senin gibi canım 3 yıldır var randevu süresine kadar kendim karar veriyorum çok düştü diye dozu azalttım bugün tekrar gidicem doktora bakalım

Günaydın hayırlı cumalar kızlsr yarın kontrolümvar bugun geçmez artık bana

çok sağol canım. ama orası bana çok uzak kalıyor, hem de ben bayan doktor düşünüyorum. ama gene de çok sağol başka duyarsan doktor haber et canım. medical park falan nasıl hiç duydun mu?

Canım orada bildiğim bir doktor yok. Giden arkadaşım da yok, bilemiyorum yani. Karşıyaka taraf mı uygun sana? Sorarım arkadaşlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…