acaba brz yürüyüş yapsan iyi gelir mi ki? bnm de öyle oluyor bzn servsten eve yürüyorum iyi geliyor gibii
canim gecenlerde bende senin gibi rahatsiz oldum hatta bazen yemeklerden sonra siginamiyor gibi oluyodum bi rezene anason cayi ictim (netten baktim zararsiz yaziyodu) cok iyi geldi ertesi gunu karnimin sisi indi yani tuvalete cikinca indi...
Günaydın canım hamilelikte yeşilçay içmek yasak diye biliyorum doktoruna sormadan içme canım bende cok fena şişiyorum ne yesem soda içiyorum bol bol
ay canım o sorun bendede var malesef zaten 11 haftalıkım 2.5 kılo almısım az yedıgm halde sabah bıraz sıskın karnım yemekten sonra 4,5 aylık gbı oluyor cok sınır oluyorum
slm kızlar 31 yaşındayım
İstanbul da Ümraniye de yaşıyorum ve ilk gebeliğim Büyük sürpriz İKİZ
son adetim 18 Ocak 2014 tahmini doğum tarihi 25 Ekim diyor ama ikizler erken geliyormuş genelde bklm :) hayırlısıdaha çok erken henüz iki aylık olduk ama
heyecan var telaş var e biraz kasıklarda ağrı varuyku ve halsizlik var ohoooooo var da var
gebelik çok ilerleme den aileme yakın bir yere taşınma telaşındayım dua edin lütfen düzgün bi ev bulayım
Merhaba bende hipotroid hastasıyım nodülüm yok ama ilk hamileliğimde ilaca başladım sürekli ilaç kullanıyordum tabi bu hamileliğimde 50 mg ilaca rağmen tsh 3.20 oldu 100 mg çıkardık 3.53 oldu 200 mg içmeye başladım dünkü tahlilimde 0,38 olmuş bu seferde fazla düşmüş anlıyacağınız bir türlü ayarlayamadım endokrinolojiden randevu almakta çok zor 3 ay dengesiz olabilir dedi doktorum ilkinde çok hızla düşmüş ve hemen dengeye girmişti o yüzden biraz üzüldüm
Merhabalar bugun 7+3 gunluk olduk pazar gununden itibaren az az acik kahve lekelenmelerim oluyor.dun hic gelmedi sevindim kesildi diye,sabah tekrar geldi korkuyorum.2.5 yasindaki oglum surekli karnima vuruyor .doktor lekelenmenin normal oldugunu soyledi rahimin kendi salgisiymis.ama oglumun karnima vurdugunu soylemedim acaba ondanmidirki? Cok stresliyim...
Arkadaslr ben tup bebek tedavisiyle gebe kaldim tup yaptrnlr bilir bi donem kola soda fln gibi seyler yasakti dondurmada sanirim 11.haftadayim artik azicik kola icsem bisey olurmu coook canim cekiyo ya ha bide aranizda icen varmi
Sana da.cok.gecmis olsun sizleri.boyle okuyunca ben baya az doz.aliyorum gibi hissettim aslinda peritansin da dedigi gibi endokrine guvenip dozu arttirmaliydim pisman oldm.simdi bakalim benim sonuclarim nasil cikicakMerhaba bende hipotroid hastasıyım nodülüm yok ama ilk hamileliğimde ilaca başladım sürekli ilaç kullanıyordum tabi bu hamileliğimde 50 mg ilaca rağmen tsh 3.20 oldu 100 mg çıkardık 3.53 oldu 200 mg içmeye başladım dünkü tahlilimde 0,38 olmuş bu seferde fazla düşmüş anlıyacağınız bir türlü ayarlayamadım endokrinolojiden randevu almakta çok zor 3 ay dengesiz olabilir dedi doktorum ilkinde çok hızla düşmüş ve hemen dengeye girmişti o yüzden biraz üzüldüm
benimde son adet tarihim 20 ocak suan 8 hafta 3 günlük hamileyim benimde ikiz :) inşallah istedgin gibi bi yer bulursun
Yuruyorum cnm dun bugun hep disarlardaydim anlamadim gitti pek yiyemiyorum bu sebepten ve cok uzuluyorum
selam güzel annişler..yarın sabah kontrolum var yine bi heyecan bastı inşallah herşey yolundadır kese etrafındaki kanamalarım artık geçmiştir inşallahhh dua edin kızlarrr...
berkandamla bugün ikili test için gidicekti sayfalara baktım ama yazmamış sanırımmm umarım herşey yolundadır
selam güzel annişler..yarın sabah kontrolum var yine bi heyecan bastı inşallah herşey yolundadır kese etrafındaki kanamalarım artık geçmiştir inşallahhh dua edin kızlarrr...
berkandamla bugün ikili test için gidicekti sayfalara baktım ama yazmamış sanırımmm umarım herşey yolundadır
Canım senin değerin neden o kadar yükselmiş ki? Ben de 50 kullanıyordum 3 hafta önce gittim 7 haftalıkken 2.66 çıktı doktor aynı doza devam dedi. Bir hafta sonra kadın doğumcu kan değerlerine baktı TSH 2.95 olmuş bende 5 yıldır troid hastasıyım uzman oldum nerdeyse dozu kafama göre haftada 2 gün 75 mg çıkardım. haftaya da tekrar endokrine gidicem doktor oh oh gayet iyi aynı doza devam derse şaşırmam :) Gerçi sendeki yükselişten sonra bende şüphelendim
Herkese günaydın arkadaşlar...
Çalışan anneler içinse; çok şükür bir haftayı daha bitirdik ve hafta sonuna az kaldı
çok sağol canım. ama orası bana çok uzak kalıyor, hem de ben bayan doktor düşünüyorum. ama gene de çok sağol başka duyarsan doktor haber et canım. medical park falan nasıl hiç duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?