- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Sağol canim hepimize dua hep ediyorum...doktorumuda sevdim.evet canim Güzel Rabbim Allah im nelere Kadir...:))))) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ bu sabah fena kustum üşütmüştüm iyim Allah şükür. Demir hapı yapmaz diye düşünüyorum.
Canim maasallah cok guzeller Allah hayirlisi ile giydirmeyi nasip etsin insallah ben son zamana kadar birsey almayi dusunmuyorum ilkinde cok heveslenmistik baya biseyler almistik hatta bebek bakim seti biberon emzik ama bebegimize giymek nasip olmadi 2.5 yil oldu gardolapta duruyo hepsi kimselere vermeyede kiyamadim hatta bize ilk erkek demislerdi maviler almistik sonra 5.aydan sonra kiz oldugunu ogrenmistik pembeler almistik hepsi duruyo insallah bu yavrumuza giymek nasip olur Allah in izniyle...
Benim de sertleşti canım, rahim yukarı çıktıkça büyüyor galiba.
Bende bu hafta hamile çamaşırlarından aldım, tam bebişin olduğu yere denk geliyordu ve sıkınca ağrı yapıyordu, bunlarıbaldım çok rahatladım:)
Çok sağol canım:) bizimkiler kullanıma hazır enjeksiyon ucu da daha kısa.
Bizim de isimlerimiz belli, sahiplerini bekliyoruz:) cicileriniz de hayırlı olsun, güle güle kullansın Cihangircik:)
Kızlar eğer hazır içi dolu iğne değilse, yani karışımı, şırıngayı filan siz alıyorsanız normalden daha ince uca sahip şırıngalar var. Eğer hazır değilsen ondan kullanın. Belki bir faydası olur.
Allah yardımcınız olsun...
Hamile çamaşırı çok rahat gerçekten. Birkaç tane daha almam lazım:) inşallah bebişlerimize sağlıkla giydirmek nasip olur:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 4 tane aldım farklı renklerde ama çok şıklar, daha önce hiç bu tür ürünlere bakmadığım için hep beyaz giymek zorunda kalacaz sanıyordum, internette öyle görüyordum ne biliymMaltepe Carrefourda bir mağazada denk geldim, çok şıklardı fiyatı da uygun, hatta dur mağazanın adını da söyliym belki yolun düşer:Girlsstop:)
Herkese günaydınlar diliyorum güzel bir hafta mutluluk ve huzur dolu günlerin bizimle olması dileğiyle. Bu hafta randevusu olan arkadaslarım umarım cinsiyet olayına biraz daha yaklaşırsınız hatta öğrenip gelirsiniz :) musmutlu olmamız ümidiyle
Âmin. Ben ilk duyduğumda hamile kalmadan aylar önce eşime söyledim. Oğlum olursa adını Cihangir koyucam diye:) öyle oldu ve ismi belli. Arkadaşlar cinsiyeti belli olan herkes adını koysun çünkü aileler hatta dışarıdan bile karışanlar oluyor şunu bunu koy diye.
Herkese günaydınlar diliyorum güzel bir hafta mutluluk ve huzur dolu günlerin bizimle olması dileğiyle. Bu hafta randevusu olan arkadaslarım umarım cinsiyet olayına biraz daha yaklaşırsınız hatta öğrenip gelirsiniz :) musmutlu olmamız ümidiyle
Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))
Eki Görüntüle 1067333
Bunlar da var:) artık ufaktan bir şeyler alıcaz:) ama çabuk büyüdükleri için yenidoğan takımlarından çok almıcam. Gelenler de getirir.
Yaa benim gobegim o kdar sert ki kizlarr sizin de oyle mi yaa ?
Gobek deligimin sagina soluna falan bastiriyorum acaip sert acaba sadece bende mi boyle yoks artik gobekler buyudu diye mi sertlesiyo
Insallah herkes iyidir... benim iki gundur bulantim yok denecek kadar az oldu ve istahim oyle bir acildiki maasallah bugun sabah 4:30 da acliktan migdemin kazinmasiyla uyandim ve iki aydir yiyemediklerimin acisini cikartircasina bugun deli gibi yemek yedim demir ve vitaminin de istah etkisi oldu sanirim boyle devam ederse kilo almaya baslarim insallah ablam hamileliginde 12.haftayi doldurdugu gun bulantilarinin bianda kesildigini soylemisti galiba benimde oyle olacak bulanti umrumda degilde bebisi besleyememekten korkuyorum bugun uzun zamandir ilk defa deli gibi aciktigimi hissettim cok guzeldi bakalim yarin nasil gececek ...
Alya cim yarin tarama testi icin randevun vardi yarin bize guzel guzel haberler getir insallah bebisinin goruntulerini vidyoya alabilirsin ben yapmadigima pisman oldum simdi neguzel izlerdim babasina izlettirirdim aklinda bulunsun dedim.
Kızlar bugün bi tane hamile külodu aldım. Artık iç çamaşırlarım da pantolonlarım da sıkıyor. Etek giymeye çalışıyorum. Bi tane de lastikli pantolonum var onunla şimdilik idare ediyorum gittiği yere kadar. Ama sanırım yakın zamanda hamile pantolonlarını bi denemeliyim.
Bir de gezerken oğlumuza iki tane mama örtüsü aldık. Öyle mi diyorlar bilmiyorum işte yemek yedirirken önüne bağlanan şeyden aldık:)))))
Eki Görüntüle 1067198
Allah kolaylık versin canım size... Benimde göbeğim çok sert ve gergin halde, artık büyüyo bebeklerimiz ondan öyle demekki canım, hepimizde olduğuna göre normal bi durumCanım dünaydın, benim de göbeğim çok sert. Özellikle göbek deliğinin hizaları.Ben iğnedendir diye düşünerek neredeyse 3 haftadır sert olan yerlere iğne yapmıyordum ama hala sertlik geçmedi.Şimdi senin de mesajını okuyunca belki de iğneden değildir diye düşünmeye başladım.Ben son haftalarda göbek deliğinin biraz altına kayıp sağdan veya soldan iğne yapıyorum.Oralar daha yumuşak gibi ama tabi yine iğne çok zor girmeye başladı.Dünkü iğne törenim gözyaşlarıyla başladı acı nedeniyle sonra iğneyi yapabilince de sevinç gözyaşlarına döndü :)
Allah hepimizi sabır, güç ve kolaylık versin...
Öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruzSana da günaydın canımm... Bizimde bugün öğleden sonra doktor randevumuz var hemde ikili test yaptırıcaz inşaAllah herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin annelerr
Bende 9 ay iğne kullandım size tavsiyem 8 aya kadar karnınıza vurun. En çabuk iyileşsen bölge karın bölgesi.en zoru bacaklar. Kollamada arada vuruyordum ben hatta son haftalarda hep. Koluma vurdum. Allah kolaylık versin. Bana bu tavsiyeleri doktorum verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?