Maşallah canım boyuna, kilosuna :) İnşallah bir daha ki muayenede gösterir, sağlıklı olsun da...
Bu arada demekki 15. haftadan sonra bebeğin ağırlını da söylüyr dr lar. Söylesinler de bu kadar yediklerimizin ne kadarı bize, ne kadarı bebeğe gidiyor bilelim :)
Canim simdi eve geldim anca yazabiliyorumbu sıpanın uzattigi ayaklarina vurucam yine göstermedi. Ne inatci cikti yaa göstermemek için herşeyi yapıyor :) maalesef cinsiyeti yine ogrenemedik bu yüzden biraz hayal kirikligi yasadim ama çok şükür ki saglikli herşeyi normal :) kilosu 107 gr boyuda 15 cm :) kocaman olmuş bi de ayakları uzatmis baş aşağı keyif çatıyodu eşşek :)) off off 15 haftalık olduk yine ogrenemedik cinsiyeti iyi mi
Canim simdi eve geldim anca yazabiliyorumbu sıpanın uzattigi ayaklarina vurucam yine göstermedi. Ne inatci cikti yaa göstermemek için herşeyi yapıyor :) maalesef cinsiyeti yine ogrenemedik bu yüzden biraz hayal kirikligi yasadim ama çok şükür ki saglikli herşeyi normal :) kilosu 107 gr boyuda 15 cm :) kocaman olmuş bi de ayakları uzatmis baş aşağı keyif çatıyodu eşşek :)) off off 15 haftalık olduk yine ogrenemedik cinsiyeti iyi mi
hadii yaaa ama herşeyin normal olmasına çok sevindim. Yoksa kız mı kızlar geç gösteriyormuş ya benimde 12. hafta da başaşağı duruyordu tesadüfe bak :):):):) bana da dr 10 gün sonra gel dedi ama ben tam 16 hafta olunca gidicem o zaman kesin öğrenirim
üzülme canım çikolata yemedin mi? sağlıklı işte ne güzel evet keske öğrenebilseydin ama inatçı işte bebiş kime çekmiş acaba bu konuda :)
Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :13:
Çikolata yedim ama çok değil benimkini çikolata etkilenmiyor ya :)) hareketsiz uyuşuk babası gibi inadida bana çekmiş maalesef
ee kızma ozaman annesi :) babası uyuşuk annesi tembel olunca siz ancak 20. haftada öğrenirsiniz heralde :) kamuranda 16. haftada öğrendi yaa. bidahakine cok yemelisin bence ne zamana randevun? ama bak boyu posu maşallahı var cok iyi bebişin
bende çok merak ediyorum kendimii nolcam böyle bekleyerek die. Haftasonu gittim kıpır kıpırdı ama göstermedi yinebende akışına bıraktım canım bi bakıorum doğumda öğreniorum :)))
Kizamam ki ona kurban olurum ben2 hafta sonra 17 haftalik olacagiz :) evet herşeyi çok iyi dedi doktorum masallahi var miniğimin o ayaklari nasil uzatmis görünce gülmekten öldüm bizimle oyun oynuyor
tam ısırmalıklar valla :) bizimkide ultrasonda nasıl tekmeler atıyordu nasıl kollarıyla vuruyordu gül gül ölmüştük. annesi gibi cimnastikci olacak benim kızım oyle karar verdik o ultrasondan sonra :)
Bi dahakine gösterir inşallah:)
Ben bugüne kadar bekledim biliyorum insan sabırsızlanıyor :)))
Ayy canim sorma yaa öyle isirmalik ki doğunca ne yapacagiz ben mincik mincik rahat birakmam ki :)) öyle özlüyorum ki 2 hafta nasil gececekne güzel sizinki hareketli maşallah ya bizkmki kesin babasi ya bende bugün ona karar verdim :)))
evet bende hiç sevmem oyle dokunmaları falan. herkesle aramda özellikle eşimin ailesiyle aramda mutlaka bir sınır olmalı. bende rahatsız oluyorum kayınpederimi öperken yada kayınvi,raderimi öperken bile. kayınpederim başlarda bu davranısımdan ötürü damla bizi hiç sevmiyor diyordu herkese. bende hayır erkeklere alışık değilim derdim. o değil ben birtek kayınvalidemde değil coola soylediğim gibi annem dokununca bile geriliyorum. o değil eşim sabahları günaydın kızım diye seviyor bende acaba hızlımı dokunacak yada acıyacak mı diye boyle bir geriliyorum basta. neden boyle oluyor hiç bilmiyorum. bazen doğmasın diyorum ya içimde kalsın hep :) zaten şimdiden anlaştım onlarla. ilk 6 ay el yıkamadan dokunmak ve opmek yasak :) hepsi anlayısla karsılıyor Allahtan :)
Ohh kapak olur o zaman ptrona :))
Insallah Rabbim banada saglikli hayirli bir kiz evladi verir..Rabbim herkesin gonlune gore versin
ama ben baya çikolata yiyorum hareket etsin diye sabah nutella ve fıstık ezmesi yiyorum randevuya girmeden öncede cikolata. yoksa benim kızımda işi gücü yatsın. bu konuda da birazcık bana çekmiş. bize neyse ki 1 hafta kaldı ama o bile zor geliyor insan cok fazla özlüyormuş gerçekten
Arkadaslar yine morelimi patron bozdu, ya ne kadar kötü patronlar var?
ne zaman izin alacami bile o karar veriyor artik...bu nasil is ya.
annelik iznine cimadan kalan iznimi almak istedim agustosta simdi yok diyor, nedenide kendi gidecekmis izine... zorlu izin veriyor bana, hamileligim sonunda almayim diye....
AYNEN HEMDE NASIL SABIRSIZLANIORUZ SENDE ACAYİP SABIRSIZLANMIŞTIN AMA RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETTİ NE GÜZELSIRA BİZDE AYIN 26SINDA VERİCEM O HABERİ SİZE BİRAZ GEÇ OLUCAK AMA %100 SONUÇLA GELİRİM İNŞ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?