2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
2 gündür sabah 6 da içiyorum aç karnına öyle demişti doktorum.ictikten 2 saat sonra inanılmaz kusuyorum.napicam bu hapiii yaaa

merhaba canım yazını tesadüfen gördüm. hamile değilim ama demir düşüklüğünden dolayı 3 ay olmak uzere demir hapı kullanmam lazım. doktor bana da aç karnına içsin dedi. midesini rahatsz eder genelde dedi.bu şekilde kullanmak ıstemıyosa tok karnına demir hapını aldıktan sonra bır saat bır sey deme dedı.

benımkının adı ferro ile baslıyo.

ben yatmadan önce alıyorum ve bı sıkıntı yasamadım. tabı yıne doktoruna danış gebelıkte farklı mıdır bılemem

Ben geldimmmmm. Ailemize 2 pasa geliyor canlarim. Her sey yolunda cok sukur haftalariyla da uyumlu. Allah saglikli bir omur nasip etsin hepimizin bebislerine insallah.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım maşallah, sağlıkla gelir iki oğlunda inşallah. Desene evde 3 erkekle başın dertte :)

Kizlar ikili testimin sonucu : PAPP-A_ikili 458.0
Beta HCG_ikili 116926

Daha cikmayan sonuclar var sanirim . Bu betahcg cok yuksek geldi bana diger sonuc hakkinda hicbir fikrim yok normal deger yazmiyor bilen varsa yorumlarsa sevinirim

canım bende sordum arkadaslara daha cvplayan olmadı bakalım benımde sonuclar pap 3,57 mIu7mL hcg 33 ng/mL yazıyor bu ml de onemlı sanırım l ısaretı dusuk anlamıymıs sonucun en altında yazıyor sende yazıyormu H YUKSEK R RISKLI NE esıt dııl demekmıs

2 gündür sabah 6 da içiyorum aç karnına öyle demişti doktorum.ictikten 2 saat sonra inanılmaz kusuyorum.napicam bu hapiii yaaa

canım benim cuma günü kontrolüm vardı .kan değerlerim 10.3 olmuş çok düşük dedi doktor.zaten kalbimde çarğıntı oluyordu ,kansızlıktanmış. bu zamana kadar kan ilacı alamamıştım zaten mide bulantılarım hat saffadaydı .daha da arttıryormuş demir hapı vermediler ama bu sefer kurtulamadım.
gece yatmadan iç dedi yoksa çok kusarsın dedi.Bir de demir ilaçlarını c vitamini içeren içeceklerle içmek çok daha etkin hale gelmesini sağlıyormuş. Yarım limonu sıkıyorum üzerine su dolduruyorum hapımı öyle içiyorum iki günüdür midem bulanmıyor .böyle deneyebilirsin .

Bende birtek beta hcg de h yaziyor digerinde yazmiyor hicbirsey

Arkadaşlar ,bu arada doktor bana demir ilacının yanında elevit ya da decavit vermedi .yeni nesil bir vitamin varmış içinde kabızlığı da önleyen probiyotikler var vitaminler dışında .bir de bebeğin ve annenin bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. burada herkes elevit ve ya decavit mi kullanıyor ?yoksa benim gibi farklı bir vitamin kullanan var mı?

Benim de dünden beri sol tarafıma batıyor :)))
Ayaklarını mı uzatıyor ayy yerim ayaklarını onların :))) Normal olsun hissetmemiz de sıkıntılarını yaşar geçeriz Allahın izniyle..

Yok canım bu kez kesin öğrenir gelirsin sen:) Hayırlısı olsun:)
Demir ilacını da unutmak yok :)

Bir de bebeğin cinsiyetini öğrendik.Oğlum olacak.hiç kendimi erkek annesi olarak düşünmemiştim ,hep bana kız anneleri daha mütevazı ,daha sevecen ve merhametli gelmiştir.Neyse tam tersinin de mümkün olabileceğini göstermeye çalışıcam:)
Cool'a
bizim cinsiyet belli oldu,sizinkini bekliyoruz.Kız olursa kaçarınız yok:)

Ben geldimmmmm. Ailemize 2 pasa geliyor canlarim. Her sey yolunda cok sukur haftalariyla da uyumlu. Allah saglikli bir omur nasip etsin hepimizin bebislerine insallah.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı evlat olsunlar canım,pasalarini Allah sağlıkla kucağına almani nasip etsin

Ben gece yatarken içiyorum 2 saat öncesinde de bişey yememiş oluyorum çok şükür bende bulantı yapmıyor.

Canım biz yol gitmedik ama bizde de oluyor baksana genel olarak herkeste var.Sen hiç üzülme zaten bunları biz herhalde sonuna kadar yaşıcaz.

Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun cnm. İkinci de istediğin olur umarım, hayırlı olsunlar da.

Sıkma canını. Hepimiz işyerinde bu sıkıntıları yaşıyoruz. Allaha havale et..

Senin de hayırlı olsun canım.Forumda en merak edilen cinsiyet senin di.Allah gönlüne göre vermiş .Çok sevindim .

:)) Öğrenmek biraz zaman aldı ama sağlıklı ya buna şükürler olsun. Allahıma şükürler olsun bebeklerimiz sağlıklı olduğu için. Daha önemli ne olabilir ki :)
Son günlerde kızlar için saç bandı ve tokalara bakıyordum artık bakamıyorum. Tamamen erkek kıyafetlerine yöneldim artık her şey için maviye bakıyorum önce:)

Hayırlı olsun cnm. İkinci de istediğin olur umarım, hayırlı olsunlar da.

İnş. canım .ikinciyi düşünmüyordum ama büyük motivasyon oldu şimdi. Hayırlı ve sağlıklı olsun da .Bir doktor bize cd verdi 4 boyutluda bakmışdı. 4 video var birinde pipisini gayet görüyoruz bir diğerinde bacağı sürekli vuruyor, bir diğerinde 5 parmağını açıp bize çak yapıyor :) ama bebeğim bana çok zayıf geldi kaburga kemikleri ortada resmen sizinkiler de öyle mi ?yoksa bir benim oğlum mu afrikalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…