2 gündür sabah 6 da içiyorum aç karnına öyle demişti doktorum.ictikten 2 saat sonra inanılmaz kusuyorum.napicam bu hapiii yaaa
2 gündür sabah 6 da içiyorum aç karnına öyle demişti doktorum.ictikten 2 saat sonra inanılmaz kusuyorum.napicam bu hapiii yaaa
Ben geldimmmmm. Ailemize 2 pasa geliyor canlarim. Her sey yolunda cok sukur haftalariyla da uyumlu. Allah saglikli bir omur nasip etsin hepimizin bebislerine insallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kizlar ikili testimin sonucu : PAPP-A_ikili 458.0
Beta HCG_ikili 116926
Daha cikmayan sonuclar var sanirim . Bu betahcg cok yuksek geldi bana diger sonuc hakkinda hicbir fikrim yok normal deger yazmiyor bilen varsa yorumlarsa sevinirim
canım bende sordum arkadaslara daha cvplayan olmadı bakalım benımde sonuclar pap 3,57 mIu7mL hcg 33 ng/mL yazıyor bu ml de onemlı sanırım l ısaretı dusuk anlamıymıs sonucun en altında yazıyor sende yazıyormu H YUKSEK R RISKLI NE esıt dııl demekmıs
Bende birtek beta hcg de h yaziyor digerinde yazmiyor hicbirsey
Benim de dünden beri sol tarafıma batıyor :)))Benim sol kasığımda aksamdan beri sanci ve gerilme vardi. Bugün kontrole gittim bebek sol kasikta yatiyo oraya yerleşmiş doktor ondan olur dedi o taraf daha agir gelir dedi :)) normal yani canim ara ara birşey saplaniyor sol kasıgima ayaklarini uzatiyo muhtemelen benimki :)) bilgilerin içinde çok teşekkürler :) herkes demir ilacini düzenli kullansin :)))
canım benim oluyo öyle ama rahmimiz genişliyo ya ondandır diye düşünüyorum çünkü bebeğimiz büyüyo gün geçtikçe sbah sol tarafımdaydı ağrı şimdi sağ tarafım bahsettiğin ağrıyı yaşıorum şuan :) uyarıların için teşekkürler canım hatırladım ki bugün demir ilacımı içmedim(
gelmicem öğrenmeden benden ses çıkmazsa 26sında bilinki doktorun kapısında yatıorum :)
Ben geldimmmmm. Ailemize 2 pasa geliyor canlarim. Her sey yolunda cok sukur haftalariyla da uyumlu. Allah saglikli bir omur nasip etsin hepimizin bebislerine insallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynı ağrılar dünden beri bendede var canım yanıyo resmen şimdi doktorumun sekreteriyle görüştüm şişlik ödem varmı dedi yok dedim yorgunluktan olabilir dedi dün 4 saat yol gittik bide döndük dinlen olmadı bi minoset iç dedi off çok üzgünüm
Bir de bebeğin cinsiyetini öğrendik.Oğlum olacak.hiç kendimi erkek annesi olarak düşünmemiştim ,hep bana kız anneleri daha mütevazı ,daha sevecen ve merhametli gelmiştir.Neyse tam tersinin de mümkün olabileceğini göstermeye çalışıcam:)
Cool'a
bizim cinsiyet belli oldu,sizinkini bekliyoruz.Kız olursa kaçarınız yok:)
Bir de bebeğin cinsiyetini öğrendik.Oğlum olacak.hiç kendimi erkek annesi olarak düşünmemiştim ,hep bana kız anneleri daha mütevazı ,daha sevecen ve merhametli gelmiştir.Neyse tam tersinin de mümkün olabileceğini göstermeye çalışıcam:)
Cool'a
bizim cinsiyet belli oldu,sizinkini bekliyoruz.Kız olursa kaçarınız yok:)
Ben bişey de diyemedim , içimden dua ettiğimi hatırlıyorum
Hayırlı olsun :)
walla bu adam kul haki falan bilmiyor canim alman...
sinir etti sabah sabah beni walla karnim midem agriyor. ne yapacami bilmiyorum, birde izinimden 10 gün kesecekmis, istedigi zaman izin veriyor istemedigi zaman vermiyor, birde kendi planlamasini yapior, haftaya cika bilirsin baska yok, yok agustosta alamasin...
Hareketlerinle belli etmeye calissaydin ama herkes yapamiyo canım seni anlayabiliyorum 😔
Senin de hayırlı olsun canım.Forumda en merak edilen cinsiyet senin di.Allah gönlüne göre vermiş .Çok sevindim .
Hayırlı olsun cnm. İkinci de istediğin olur umarım, hayırlı olsunlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?