2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Allah kızının yada oğlunun yardımcısı olsun tatlım :)))

Senin içine ne doğuyor ?

Hicbisey dogamiyor canim yaa:) bigun kesin kiz diyorum obur gun erkek bilemedim:)

kızlar benim hep ama hep erkek doğuyodu.ama tam net değil ama büyük ihtimal kız olucak çok sasırdım.rüyalarımda bile hep erkek cocugum vardı.ayın 26sında gidicem bi daha doktora ozamanda net bişey sölemezse doktor kafayı yerim artık.agzından zorla okadar ısrarlarıma ragmen bacaklarının arasında bişey gözükmüo diyebilmişti.((

İçine birşey doğmuyor o zaman canım,zorlama :)

Bir gün öyle bir gün böyle,bebişin de aklını karıştıracaksın :)

Evet dimi yaa akli kariscak pitirciginn bugun itibariyle 2 gun daha sabrediyorum ve hic dusunmuyorum cinsiyeti:)
Aslinda daha once de cok konustuk ya ne olcaginib onemi yok gercekten sadece dedigin gibi alisveris listesinin rengi belli olsun gerci ben kiz da olsa erkek de olsa daha agirlikli beyaz ekru krem flan o renkleri tercih edicem ama 1-2 tane de olsa pembe yada mavi biseyler olur dolapta yani:)

Bacaklarinin arasinda bisey gorunmuyo dedi diye biraz hayal kirikligi mi yasadin peki tatlim? Yoksa erkek olacagindan o kadar emindin ki şok mu oldun?

Bacaklarinin arasinda bisey gorunmuyo dedi diye biraz hayal kirikligi mi yasadin peki tatlim? Yoksa erkek olacagindan o kadar emindin ki şok mu oldun?

ya nedense kendimi kabullendirmiştim. eşimin tarafında hep erkek var. kuzenlerinde kendisinde de kız kardeşleri yok ,cinsiyeti belirleyende erkek oldugu için,diodumki erkek olur genlerinde hep erkek var eşimin ama hiç belli olmuo işte.kız resmen bana süpriz oldu.benim için hiç farketmez onlarda kız az oldugu için daha kıymetli ama :)))

işte bize göre yani eşimle bana göre ideal yaş oranı. bizde 5 yıl ssonra düğşünüyoruz ikinciyi tabi rabbim asip ederse ve hersey planladığımız gibi giderse. cok merak ediyorum uyum nasıl olacak acaba aralarında?

Ayni sey bizde de var canim esimin rarafinin buyuk cogunlugu erkek bnde o yuzden bazen acaba erkek mi diyorum ama gorucez bakalim :)

Karsiyakada oturuyorm ben canim kebt bize daha yakin gal i ba gitmislgm de var oraya ama çınarli dogum hastanesi oldugu icin cogu kisi orayi da tavsiye etti bakalm nereye karar vercez hayirlisi. .

son zamanlar yaklaştıkça özsezilerine güvenerek birini seçersin canım. Ben de atakentteyim .hatta kahraman beyin muayenehanesi bana yürüme mesafesinde.

Benim kızım olmasa da bak bu son cümlelerini duyan tüümmm kız anneleri kızını sana verir eminim :)Böyle kayınvalide bulunmaz valla, gelininin annesini özlememesi için elinden gelen herşeyi yapıyor. :)

Amacım tüm kız annelerinin dikkatini çekme zaten .Şaka şaka .bizimkinin nasibi belli bekliyoruz. Randevun nezaman ?gerçekten cinsiyet için sormuyorum .

Günaydın tatlım, sen nasılsın? İnşaat ne durumda, ilerledi mi biraz?:))

iyiyim ben de çok enerjiğim sonunda:)inşaat yeni başladı baya sürse bari:)

son zamanlar yaklaştıkça özsezilerine güvenerek birini seçersin canım. Ben de atakentteyim .hatta kahraman beyin muayenehanesi bana yürüme mesafesinde.

Ooo cok yakinmis :)) senin dogum ne zamana denk gelecek? Telefondan goremiyorum da senin kent ile ilgili tecrubelerini de ogrenmek isterm benden onceysen :))

Arkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek

önce maşallah diyprm daha sonra Rabbim sabır versin diyorum kolay birşey olmasa gerek evin içinde 3 erkekle uğraşmak :)

Ooo cok yakinmis :)) senin dogum ne zamana denk gelecek? Telefondan goremiyorum da senin kent ile ilgili tecrubelerini de ogrenmek isterm benden onceysen :))

benim tahmini doğum 8 ekim canım .normal doğum istiyorum bir de erkek çocuk biraz geç geliyormuş o yüzden biraz sarkadabilir tarih.senin benden önce tarihlere göre ama belli olmaz bu çocukların nezaman sıkılacağı ,şu güneşi bir de ben göreyim diyecekleri:) senin cinsiyet belli mi canım ?

önce maşallah diyprm daha sonra Rabbim sabır versin diyorum kolay birşey olmasa gerek evin içinde 3 erkekle uğraşmak :)

Benimde dun aklima ne geldi biliyomusun hamileligim normalden cok agir gectigi icin zaten ikiz dahada yapmam diye karar almistim esimde katildi bu kararima dun dr.dan geldim kontrolum vardi yorgun argin bide gelip evi topladim yemek yaptim camasir fln yikadim ama kizim olsa bolemi olurdu kesin kararliyim allah ogullarimida bagislasin bana ama bi kiz istyrm ben evliyimde annemle ayni sitede oturyrz annemin her isini ben yaparim ablamda ayni sitede evde bekar kiz kardesimde var ama ben firsat vermem o solemeden mevsim temizligi yemek her isine kosarim elimden geldigince maddi her derdini gideririm arkadas gibiyiz kiz evlat anneye el ayak valla

kkızlar napıyonuz bende bazanın altından oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkardım ayırdım tek tek, hepsini yıkayıp koydum ama bazıları sarı sarı leke olmuş :120: onları yıkıcam sabun tozuyla leke çıkarıcıda kullanıcam mecburen 60 damı yıkasam acaba ??? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…