Allah kızının yada oğlunun yardımcısı olsun tatlım :)))
Senin içine ne doğuyor ?
Hicbisey dogamiyor canim yaa:) bigun kesin kiz diyorum obur gun erkek bilemedim:)
İçine birşey doğmuyor o zaman canım,zorlama :)
Bir gün öyle bir gün böyle,bebişin de aklını karıştıracaksın :)
kızlar benim hep ama hep erkek doğuyodu.ama tam net değil ama büyük ihtimal kız olucak çok sasırdım.rüyalarımda bile hep erkek cocugum vardı.ayın 26sında gidicem bi daha doktora ozamanda net bişey sölemezse doktor kafayı yerim artık.agzından zorla okadar ısrarlarıma ragmen bacaklarının arasında bişey gözükmüo diyebilmişti.((
Bacaklarinin arasinda bisey gorunmuyo dedi diye biraz hayal kirikligi mi yasadin peki tatlim? Yoksa erkek olacagindan o kadar emindin ki şok mu oldun?
merhaba hatunlar hava çok güzel kızımın okuldan çıkış saati geldi hem onu alıcam hem dışarda gezcez biraz zaten eve girmiyo ağlaya ağlaya giriyo 5 yaş sendromu varmı acaba bu ara canıma okuyo kardeş doğmadı çok seviyorum kardeşimi diyo karnımı öpüyo ama içten içe kıskançlık başladımı diye düşünüyorum kardeşi doğunca yandım ben işim zor görünüyo sizin hamileliğiniz nasıl gidiyo mide bulantıları azalmaya başladı büyüyoruz artık
ya nedense kendimi kabullendirmiştim. eşimin tarafında hep erkek var. kuzenlerinde kendisinde de kız kardeşleri yok ,cinsiyeti belirleyende erkek oldugu için,diodumki erkek olur genlerinde hep erkek var eşimin ama hiç belli olmuo işte.kız resmen bana süpriz oldu.benim için hiç farketmez onlarda kız az oldugu için daha kıymetli ama :)))
Karsiyakada oturuyorm ben canim kebt bize daha yakin gal i ba gitmislgm de var oraya ama çınarli dogum hastanesi oldugu icin cogu kisi orayi da tavsiye etti bakalm nereye karar vercez hayirlisi. .
Benim kızım olmasa da bak bu son cümlelerini duyan tüümmm kız anneleri kızını sana verir eminim :)Böyle kayınvalide bulunmaz valla, gelininin annesini özlememesi için elinden gelen herşeyi yapıyor. :)
Günaydın tatlım, sen nasılsın? İnşaat ne durumda, ilerledi mi biraz?:))
Ayni sey bizde de var canim esimin rarafinin buyuk cogunlugu erkek bnde o yuzden bazen acaba erkek mi diyorum ama gorucez bakalim :)
son zamanlar yaklaştıkça özsezilerine güvenerek birini seçersin canım. Ben de atakentteyim .hatta kahraman beyin muayenehanesi bana yürüme mesafesinde.
Arkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek
hayırlı olsun canım oğluşların ::)maşallahArkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek
Ooo cok yakinmis :)) senin dogum ne zamana denk gelecek? Telefondan goremiyorum dasenin kent ile ilgili tecrubelerini de ogrenmek isterm benden onceysen :))
doktor sana hiç tahmin yapmadımı canım??
Arkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek
önce maşallah diyprm daha sonra Rabbim sabır versin diyorum kolay birşey olmasa gerek evin içinde 3 erkekle uğraşmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?