2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
istanbul sarıyerde yaşıyrom neresi acaba???

fatih te. istanbul büyükşehir belediyesi tıp merkezi. belediye binasının yanında saraçhane de. tüm tahlil ve ultrasonlar ücretsiz. ben orada yaptırdım. sabah aç karnına erken gitmen yeterli.8 gibi filan

Bende yaptıramadım o testi :s bizim burda ki devlet hastanesinde de yoktu benim gittiğim özel ühastanede cok pahalı tüm testler için 550 lira istemişti. Acaba sadece o test için ne kadar istiyorlar? Çok mu önemli bir test bu test

ben önemli olduğunu biliyorum eğer o test pozitif çıkarsa bebeğin tehdit altında toksoplazma çiğ et yada evcil hayvanlardan geçiyor. Ben gittiğimde prof. istemişti o testi. Daha sonra takiplerimi özel hastanede yaptırdım o doktorda baktı toksoplazma yapılmış ok. bu önemli demişti ama şimdi hala yaptıramadım

fatih te. istanbul büyükşehir belediyesi tıp merkezi. belediye binasının yanında saraçhane de. tüm tahlil ve ultrasonlar ücretsiz. ben orada yaptırdım. sabah aç karnına erken gitmen yeterli.8 gibi filan

çok iyimiş ya acaba Ankara da da böyle bir yer var mı? 8 çokda erken bir saat değilmiş. Ben troid için dün gittim inanmazsınız sır alabilmek için eşim sabah 6.30 da gitti listeye ismimi yazdı (32 kişiydim) eve geldi kızı komşuya bıraktık 7.30 da evden çıktım sekreterler yeni gelmiş kayıt yaptılar hamile olduğumu belirttim yüzüme bakıp sadece tebessüm etti. Paşa paşa sıram bekledim tam 10.30 da sıra geldi valla aç karnına olmam gerekiyordu çok zorlandım bayılcaktım kalabalıktan açlıktan eve gelmem nerdeyse 12.00 buldu çok şükür komşum çok iyi biri kızıma mis gibi bakmıştı Allah ondan yüz bin kere razı olsun

çok iyimiş ya acaba Ankara da da böyle bir yer var mı? 8 çokda erken bir saat değilmiş. Ben troid için dün gittim inanmazsınız sır alabilmek için eşim sabah 6.30 da gitti listeye ismimi yazdı (32 kişiydim) eve geldi kızı komşuya bıraktık 7.30 da evden çıktım sekreterler yeni gelmiş kayıt yaptılar hamile olduğumu belirttim yüzüme bakıp sadece tebessüm etti. Paşa paşa sıram bekledim tam 10.30 da sıra geldi valla aç karnına olmam gerekiyordu çok zorlandım bayılcaktım kalabalıktan açlıktan eve gelmem nerdeyse 12.00 buldu çok şükür komşum çok iyi biri kızıma mis gibi bakmıştı Allah ondan yüz bin kere razı olsun

çok zor gerçekten:( belki siizn orada da böyle tıp merkezleri vardır araştırmak lazım bir bak istersen. ben hep bu tıp merkezine gidiyorum. her şey ücretsiz ve nerdeyse tüm laboratuar testleri ve ultrason var. bir çok muayene bölümü de var.

iyiyim canım geldim doktorum haklı yere endişelenmişsin dedi normalde bebeğin kalbi durunca belirtiler kesiliyormuş ama benim ilaçları bıraktığımdan olmuş 2.52 mm olmuş kalbide atıyormuş dr endişelendiğinde bekleme gel bakarm iki dakka dedi haftasıyla uyumlu zaten hep 6 ekimçıkıyordu yine 6 ekim çıktı benden haberler bu kadar

gözün aydın canım bak boşuna stres yaptın ama en iyisi kendini yiyeceğine doktora gitmek. Ama benden sana tavsiyem biraz daha rahat olmaya çalış inan bebeklerimiz o kadar güçlüler ki tahmin bile edemezsin bak tecrübe konuşuyor rahat ol sonra neden o kadar stres yaptım tadını çıkarmadım diye söylenirsin

çok zor gerçekten:( belki siizn orada da böyle tıp merkezleri vardır araştırmak lazım bir bak istersen. ben hep bu tıp merkezine gidiyorum. her şey ücretsiz ve nerdeyse tüm laboratuar testleri ve ultrason var. bir çok muayene bölümü de var.

canım ilk kez senden duydum araştıracağım. Aslında ankara o kadar zor değil sadece endokrin bölümü çok kalabalık çok hasta az doktor olunca böyle oluyor. Birde endokrine hastane randevudan da randevu alınamıyor illa sabahın körüne gidip listeye isim yazdırcan bu ay hallettim öteki aya allah kerim :34:

tamam canım bilgi için çok saol eşimle konuşup değerlendiririz...

canım ilk kez senden duydum araştıracağım. Aslında ankara o kadar zor değil sadece endokrin bölümü çok kalabalık çok hasta az doktor olunca böyle oluyor. Birde endokrine hastane randevudan da randevu alınamıyor illa sabahın körüne gidip listeye isim yazdırcan bu ay hallettim öteki aya allah kerim :34:

benim de guatrım var endokrolojiye gidiyorum. önce bir devlet hastanesine dahiliye bölümüne gidip muayene olup listeye ekletiyorum ismimi. sonra mhrs internet sisteminden online randevuda endokroloji açılıyor oradan muayene alıp gidiyorum. geçen hafta gittim biopsi istedi:(

anadolu yakasında bilmiyorum. avrupa yakasında fatih te istanbul büyükşehir belediyesi tıp merkezi tüm tahlil ve ultrasonları ücretsiz yapıyor. ben orada yaptırdım. saraçhane de.

Çok iyimiş ikili testte bizim hastanede 565 lira orada ne kadar?

iyiyim canım geldim doktorum haklı yere endişelenmişsin dedi normalde bebeğin kalbi durunca belirtiler kesiliyormuş ama benim ilaçları bıraktığımdan olmuş 2.52 mm olmuş kalbide atıyormuş dr endişelendiğinde bekleme gel bakarm iki dakka dedi haftasıyla uyumlu zaten hep 6 ekimçıkıyordu yine 6 ekim çıktı benden haberler bu kadar

Evet tabi bebeğin kalbi durunca da ne yazık ki tum belirtiler gidiyormuş. Bu yüzden bende gecen hafta doktora gitmiştim direk. 3 cm olmuş bebeğin hersey normal demişti :)) ya oluyor kuzum oluyor boyle seyler anne oluyoruz sonuçta ve sürekli tedirginlik hakim üzerimizde. Ama bak çok şükür hersey düzgün ilerliyor cok sevindim senin adına. Maşallah bebişine

off çok pahalıymış. ikili test yok bu tıp merkezinde. ikili test yaptırmayı düşünmüyorum ben.

Bizde yaptırsak mi acaba diye düşünüyoruz yani cok gereksiz pahalı. 565 lira. Hem zaten %80 olasılık var.

arkadaslar;
öyle bir stresli işte çalışıyorum ki, korkuyorum bisey olacak diye.
borclarım falan olmasa boşver deyip bırakacağım işi ama o da olmuyor.
sürekli,aralıksız stres. bağırış çağırış.Eşim rahatla diyor ama elimden gelen ara ara bu foruma girip kafa dağıtmak,hamile olduğumu hatırlamak.
başkasını yapamıyorum.
ne önerirsiniz?
ne yapayım?
her sabah -aksam bu borc stresiyle yatıp kalkmasam çekmem bu kadarını ama...
eşimin de haberi yok bu kadar borç yaptığımdan tabi. kredi kartları belasına düştüm.
offff patlıcam.yalvarırıım bi akıl verin arkadaslarım.

Bizde yaptırsak mi acaba diye düşünüyoruz yani cok gereksiz pahalı. 565 lira. Hem zaten %80 olasılık var.

Allah korusun aksi bir durum olsa aldırmam zaten. Bir de o testten sonra kime engelli olacak çocuğun dedilerse olmadı etrafımda. hem pahalı hem gereksiz. ben yavrumu istiyorum. Allah'ın bir lütfu her haliyle. Allah sağlıklı sıhhatlı versin İnşallah.

arkadaslar;
öyle bir stresli işte çalışıyorum ki, korkuyorum bisey olacak diye.
borclarım falan olmasa boşver deyip bırakacağım işi ama o da olmuyor.
sürekli,aralıksız stres. bağırış çağırış.Eşim rahatla diyor ama elimden gelen ara ara bu foruma girip kafa dağıtmak,hamile olduğumu hatırlamak.
başkasını yapamıyorum.
ne önerirsiniz?
ne yapayım?
her sabah -aksam bu borc stresiyle yatıp kalkmasam çekmem bu kadarını ama...
eşimin de haberi yok bu kadar borç yaptığımdan tabi. kredi kartları belasına düştüm.
offff patlıcam.yalvarırıım bi akıl verin arkadaslarım.

Bence eşinden gizlemen olmaz ki sonuçta siz bu hayatı beraber paylaşacaksınız benim haddime düşmez ama bence eşine bu borçlarını anlatman gerekli. Onun dışında iş değiştirebilirsin canım bizim bu sürede en uzak durmamız gereken şey stres. Şuanda yaptığımız hersey bebeğin kişiliğini bel ediyor mesela ne kadar stresli olursak bu donemde bebeğimiz de bizden etkilenip cok stresli bir çocuk olabilirmiş. Ama diyim dikkat et canım

Back
X