2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Genetikle ilgili ama bizim ikiz olduğu için daha çok yıpranıcak bedenimiz. Çatlak olmaması için düzenli kullanım çok önemliymiş canım eğer başladıysan ihmal etme. Hakısın en iyisi zeytinyağı ama kokusunu sevmiyorum ben. Başka yağlar alıcam aromatik.

Sent from my iPad using Tapatalk

İkiz Annesi Olmak Demek

İkiz annesi olmak demek ; herşeyden önce kendini iki melekle ödüllendirilmiş özel bir insan gibi hissetmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; "aaaa bunlar ikiz mi?" diye heryerde dikkat çekmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; "normal mi tüp bebek mi?" sorularına sürekli maruz kalmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir ninniyi iki bebek için ayrı ayrı besteleyip gerekirse ikisine ortak bir şekilde söylemek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; işe gelirken arkanızdan ağlayan 2 çocuk birden bırakmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; gerekirse iki bebeğinizi aynı anda emzirmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; "o benim annem, hayır benim annem" diye kavga eden çocuklarınızı görünce gözünüze yaşlar dolması demektir.

İkiz annesi olmak demek ; yemeğini yemiyen bir çocuğunuzdan kahrolduktan sonra arkasından ikinci bir yemek yedirme savaşından da malup ayrılıp yemekleri çocuklarının başından aşağı dökmeyi istemek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; yeni yeni tuvaletini söylemeye başlıyan bir çocuğunu iki damla çiş için binbir zahmetle ve oyunla klozete oturtmuşken diğer çocuğunun bir anda banyoya dalıp elini ayağını yıkamasına engel olmaya çalışmak bu arada klozette oturan çocuğunun yerinden kalkmaması için eline tuvalet kağıtlarını tutuşturmak ve kendisini mumyaya çevirmesine izin vermek akabinde elimi yıkayacağım diye ağlayan çocuğununa iyi hadi yıka bari demişken her yeri ıslatmasına ek olarak kayan taburesinden düşmesin diye müdahale etmek bu sefer de kakasını yapmış ama poposu daha yıkanmamış çocuğunun salona kaçmasına engel olmak ve sonrasında poposunu yıkamaya tam ikna etmişken diğer veledin taharet musluğunu sonuna kadar açmasından dolayı üstünün hatta hatta ağzının burnunun su içinde kalması ve sonrasında çöp kovasının üstüne basılarak etrafı mahvetmiş olan sifonu ben çekicem yarışı içindeki çocuklarına sabırla tuvalet eğitimi vermeye çalışmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; evin içinde sürekli yapılan "o benim" kavgalarına iki tarafıda kırmadan müdahale etmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğunuzu başarısından dolayı överken diğer çocuğunuzun da başarısını bulup onu da övmek demektir.

İkiz annesi olmak demek; evde yalnızken aynı anda ağlayan iki bebeği birden susturmaya çalışmak sonra da n'den 4 tane elim yok ki diye üzülüp ağlamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğunuzu uyuturken diğerinin kapıda ben de annemi istiyorum diye ağlamasına kahrolmak aynı zamanda da kahrolurken kucağınızda ki bebeği uyutmaya çalışmak ama kalbi sürekli yarım kalmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; etrafa çil horozu gibi dağılan küçük çocuklarınızla tek başınıza parka, markete v.s. gidememek bundan dolayı da hep bir başkasına mahkum kalmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; zorla uyuttuğunuz çocuklarınızdan birinin uyanıp ses çıkarıp da diğerini uyandırmaması için dua etmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; şöyle keyifle alayımda kuzucuklarımı sırayla yıkayayım dediğiniz vakit banyonun dışında kalan çocuğunuzun viyaklamalarına dayanamayıp yalap şalap sırayla ağlaşan çocuklarınızı yıkamak , ya da banyoda geçirilecek en az bir buçuk iki saati gözden çıkarmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; oğlunuzla arabalarla oynarken sıkılmış küçük kızınızı eğlendirmek için acıkan arabalara kızınızın yaptığı çay servisinden içirmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; herşeyden 2 tane almak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir yavrunuzu kucağınıza almış öpüp koklarken, mahsunlanmış diğer yavrunuzu da kucağınıza alıp çifte mutluluk yaşamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; beni kucağına al diye ağlıyan iki çocukla aynı anda nasıl başa çıkacağı çoktan çözümlemiş olmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; birbiriyle oynayan çocuklarını gördükçe çok mutlu olmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; çocuklarının birbirlerine sahip oldukları için çok şanslı olduklarını düşünüp sevinmek demektir.

İkiz annesi olmak demek ; çete oluşturmuş çocuklarına karşı guardı almak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğuyla içerde oyun oynarken diğeri gözünün önünden kaybolduğu zaman eyvah şimdi kimbilir n'yapıyor diğer odada diye telaşlanıp bir türlü tam konsantre olmuş vaziyette birebir oyun oynayamamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bir yere gezmeye gidileceği zaman çekilen çocuk giyindirip soyundurma alt değiştirme eziyetini 2 kere yaşayıp kan ter içinde kalma durumunun çarpı 2 olması demektir.

İkiz annesi olmak demek ; farklı çizgi filmler izlemek isteyen çocukları için yarımşardan bir çizgi film oluşturmak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; duyargalarının çifter çifter açık olması demektir.

İkiz annesi olmak demek ; arada bir tek çocuğum olsaydı n'kadar rahat olurdum diye düşündükten ve iç geçirdikten sonra vicdan azabından ölmek ve ayy ben böyle düşündüm ya çocuklarıma bir şey olursa şimdi ben n'yaparım diye de ağlamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; ikiz annesi olmayan hiç kimsenin anlayamayacağı şekilde farklı bir yaşam farklı bir annelik yaşamak demektir.

İkiz annesi olmak demek ; bu listenin hiç bitmemesi demektir. :27: :27: :27: :52: :52: :52: :52:

senin anlattıkların aynı benim şikayetlerim canım ama maşallah sen dirayetlisin ben ölü gibiyim sanki bütün enerjimi emiyo bu bebişler. benim de 15 gün var doktor muayeneme

Bende dik durmaya çalışıyorum canım bugun biraz moralin bozuldu biraz değil baya bebeğim etkilendi diye ağla ağla parçaladım kendimi

Tek temennim 15 günün hemen geçmesi regl ağrımda oldu çok üzgünüm

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende dik durmaya çalışıyorum canım bugun biraz moralin bozuldu biraz değil baya bebeğim etkilendi diye ağla ağla parçaladım kendimi

Tek temennim 15 günün hemen geçmesi regl ağrımda oldu çok üzgünüm

işte dikkat etmemiz laım bebekler hissediyomuş yaşadıklarımızı. adet ağrısı bende de oluyo arada bir. bence takma canım kanama olursa biraz korkmak gerek. o da damla damla deilde çok fazla gelirseymiş. içini ferah tut seni anlıyorum bazen diyom keşke evde ultrason olsa da her gün görsem :9: :9: :9: görünce bi mutlu oluyorum kii ne bulantı ne bişey kalıyo o an.

işte dikkat etmemiz laım bebekler hissediyomuş yaşadıklarımızı. adet ağrısı bende de oluyo arada bir. bence takma canım kanama olursa biraz korkmak gerek. o da damla damla deilde çok fazla gelirseymiş. içini ferah tut seni anlıyorum bazen diyom keşke evde ultrason olsa da her gün görsem :9: :9: :9: görünce bi mutlu oluyorum kii ne bulantı ne bişey kalıyo o an.

Ya canım öyle bi psikolojideyim ki midem bulanıyo ya diyorum ki bak bebeğim benimle artık 10. Haftaya girdim 9 hafta bitti bunlardan vazgeçmem gerekiyor ama olmuyor onu çooook seviyorummm çookkk
Sürekli kafamda o eskiden uyanır uyanmaz eşimi düşünürdüm çok aşık evlendim şimdi hiççç 😝😝

Bakalım inşallahhh herşey yolunda gitsin tatlım senin minnoşlar napıyo acaba ne kadar özel bir bağ var aralarında harika bişeyyy

Kızlar günaydın hepinize iyi pazarlar
İkili test randevum Mart sonuna oldugu için özledim bekleyemedim dün farklı bir doktora gittim bebişimi görmeye. Pıtırcıgım kıpır kıpırdı:)
doktora kasıklarımda ara sıra batma olduğunu söyledim tam idrar tahlili istedi lökosit değeri 10-15 çıktı şimdilik ilaca gerek yok dedi ama çok su içmemi önerdi. İdrarımız şeffaf olana kadar su içmeliymişiz. Bulantılar yüzünden çok içemiyordum sıcak ya da soğuk içmen daha kolay olabılır dedi sızınle de paylaşmak istedim.

Hamile pantolonu taytı alan arkadaşlar
Nerden aldınız acaba? Önerdiğiniz bir marka war mı? Benim de sıkmaya başladı alma vaktim geldi sanırım:)

Kızlar günaydın hepinize iyi pazarlar
İkili test randevum Mart sonuna oldugu için özledim bekleyemedim dün farklı bir doktora gittim bebişimi görmeye. Pıtırcıgım kıpır kıpırdı:)
doktora kasıklarımda ara sıra batma olduğunu söyledim tam idrar tahlili istedi lökosit değeri 10-15 çıktı şimdilik ilaca gerek yok dedi ama çok su içmemi önerdi. İdrarımız şeffaf olana kadar su içmeliymişiz. Bulantılar yüzünden çok içemiyordum sıcak ya da soğuk içmen daha kolay olabılır dedi sızınle de paylaşmak istedim.

Günaydın kuzum benimde lökosit 6 çıktı idrarında enfeksiyon var dedi geçmezse bebeğini kaybedersin demişti gittiğim devlet hastanesinde ki doktor ilaç verdi içmez olaydım tabi midem altüst oldu o ilaçla ama senin lökosit daha fazlaymış sana sadece su demiş valla bu devlet hastanelerinden nefret eder oldum iyice Allah'tan bu hafta kendi doktorumla muanede var. Bu araa hamile taytlarımı ben defacto dan aldım

Günaydın kuzum benimde lökosit 6 çıktı idrarında enfeksiyon var dedi geçmezse bebeğini kaybedersin demişti gittiğim devlet hastanesinde ki doktor ilaç verdi içmez olaydım tabi midem altüst oldu o ilaçla ama senin lökosit daha fazlaymış sana sadece su demiş valla bu devlet hastanelerinden nefret eder oldum iyice Allah'tan bu hafta kendi doktorumla muanede var. Bu araa hamile taytlarımı ben defacto dan aldım

Devlet hastanelerine gidipte çok memnun olanlar var beş kuruş para ödemiyolar özel hastaneye... Ben anlamıyorum bi bana denk gelmedi ne zaman gitsem bende geliyorum nefret eder dereceye ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın güzel anneler :)

Kıyafetlerimizin bel bölgesinin dar gelmesi normal mi? Kilo almadım aksine verdim ama bütün eteklerimin ve pantolonlarımın bel bölgesi inanılmaz sıkıyor. Daha cok erken değil mi?

Arkadaşlar nette dolaşırken 8.
Hafta folik asit kullanmayı bırakın yazıyordu.. Perşembe günü Dr. Kontrolün vardı bırakmam gerektiğini söylemedi 8+4 hamileyim bu konuda bilginize ihtiyacım var...

Canım ben de dr a sordum. iğne kullandığım için kemik erimesi vs karşı folikasite devam dedi. sadece fazla gelmesin diye yoğurdu belli kaselerde ye dedi. süt içiyorum dedim. kahvaltı yap dedi.

yani belki senin de sonuçlarına göre ona ihtiyaç olur diye devam etmiş olabilir..

Son düzenleme:
Devlet hastanelerine gidipte çok memnun olanlar var beş kuruş para ödemiyolar özel hastaneye... Ben anlamıyorum bi bana denk gelmedi ne zaman gitsem bende geliyorum nefret eder dereceye ;(

Bazı devlet hastanesi doktorları özeldekilerden cok cok daha ilgili ama devlet hastanesinin tek dezavantajı babanın bebeği görememesi. Zaten yüz tane kadın var icerde, babalar da girse iceri harikalar kumpanyası gibi olacak :)

Canım ben de dr a sordum. iğne kullandığım için kemik erimesi vs karşı folikasite devam dedi. sadece fazla gelmesin diye yoğurdu belli kaselerde ye dedi. süt az içiyorum. kahvaltı yap dedi.

yani belki senin de sonuçlarına göre ona ihtiyaç olur diye..

Kullandığın iğne ne için cnm

Bazı devlet hastanesi doktorları özeldekilerden cok cok daha ilgili ama devlet hastanesinin tek dezavantajı babanın bebeği görememesi. Zaten yüz tane kadın var icerde, babalar da girse iceri harikalar kumpanyası gibi olacak :)

:) :) aynen öle babanin gorememeside içeride başka hastaların olmasında dez avantaj. İzmittede var güzel devlet hastaneleri. Ama karar veremiyorum. Daha Dr. Bulamadım kendime.

:) :) aynen öle babanin gorememeside içeride başka hastaların olmasında dez avantaj. İzmittede var güzel devlet hastaneleri. Ama karar veremiyorum. Daha Dr. Bulamadım kendime.

Burdaki hastane o kadar kalabalık ki hamileler karınlarıyla birbirlerini ittiriyorlar :1: 9 aylık hamile bi kadın göbeğiyle bana carptı, ben az daha ağlıcaktım bebeğe bişi olmuştur diye kadın pardon dedi ve gitti :) Ben yatakta sağa sola dönerken bile korkuyorum bişi olacak diye kadın beni devirecekti az kalsın :1:

Benim doktorum da özel ama ben de son şansı vericem kendisine :D

Selam ekim anneleri, Kasım anneleri topiğinden zıpladm buraya :3:
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmek nasip olsun hepinize :nazar:
Benim bu 2. gebeliğim fakat, ilk gebeliğim 8.haftada düşükle sonuçlandı kan pıhtılaşması yüzünden. Şimdi hergün Clexan 0.4'lük kullanıyorum, ama korkmuyorumda değil aynı şeyi yaşarım diye :(
Benim size bi sorum olacak, bu kasık ağrılarının normal olduğunu söylüyorlar, peki ne zamana kadar sürecek, sizlerin geçti mi yoksa devam ediyor mu :18:

Son düzenleme:
Ben de buradayım :) Bahar alerjim başladı, alerji ilacım olmadan nasıl geçecek bu bahar :(

Günaydın güzel anneler :)

Kıyafetlerimizin bel bölgesinin dar gelmesi normal mi? Kilo almadım aksine verdim ama bütün eteklerimin ve pantolonlarımın bel bölgesi inanılmaz sıkıyor. Daha cok erken değil mi?

elmi ilk aylarda karnında buyuyecek sasıracaksın cunku gaz olusacak gaz oldugu için karnın şişiyor 3-4 aylık gbi iniyor sonra bebek karnı cıkıyor eger mide bulantılar fazla ise zayıflaman normal cogu kişi ilk 3 ayında zayıflıyor sonrdan alıyosun zaten bebeşin senden besleniyor şimdi yakında hareketlerde hissedebilirsin bagırsak haraeketleridir kimide erkek cocugu kendini belli eder derler yatmaya gelince soluna yat diyolar ama yan yamak daha ii şimdi yatarsın ama buyudmu asıl yatmamaların o zaman başlayacak yatmakta zorlanacaksınbenim gbi sırt ustu yatmayı seven biriysen cok özleyeceksin:5: ve totom yan yatmaktan cok agrıyor :5:ama canları sağolsun

Selam ekim anneleri, Kasım anneleri topiğinden zıpladm buraya :3:
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmek nasip olsun hepinize :nazar:
Benim bu 2. gebeliğim fakat, ilk gebeliğim 8.haftada düşükle sonuçlandı kan pıhtılaşması yüzünden. Şimdi hergün Clexan 0.4'lük kullanıyorum, ama korkmuyorumda değil aynı şeyi yaşarım diye :(
Benim size bi sorum olacak, bu kasık ağrılarının normal olduğunu söylüyorlar, peki ne zamana kadar sürecek, sizlerin geçti mi yoksa devam ediyor mu :18:

Günaydın canımm :) hoşgeldin sefalar getirdin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bu sefer bebişini. bende geçen kasım annelerindeydim ne çok duygulandım bizim yaşadıklarımızı yaşıyorsunuz biz büyümüşüz artık :) kan ağrılarımız ozamanlar fazla oluyordu bizimde sürekli batmalar adet olacakmışız hissi bizde de vardı hatta bazen adet dönemimize denk geldiğinde yeniden oluyor ama çok fazla şiddetli değil. Burada bir arkadasımız yazmanı kasık ağrıları cok normalmiş hatta kasık ağrılarımız olduğu sürece korkmayacakmışız çünkü o arüğrı bebeğin varlığını gösteriyormuş. Valla ben senin zamanlarında bazen karnım oyle bir ağrıyordu ki bir ara ağrısından ağladığımı hatırlıyorum. Korkmana gerek yok. Kan gelmediği sürece korkma canım. Ama bu aralar bol bol dinlenmeye çalış en zorlu haftalar bu haftalar. Yapman günden sadece su içmen bol bol. Çünkü bu su bebeğini koruyor. Şuan bulantıların yoktur ama olunca bile zorlada olsa iç suyunu. İşte bu çok önemli. Onun dışında o ilaçları ben pek bilmiyorum. Burada pıhtılı arkadaşlarımız var onlar sana yardımcı olurlar eger bugun girerlerse. Onun dışında bir sorun okursa buradayım ben elimden geldiği sürece yardımcı olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X