- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Damla sana üzülme diyemem , sadece bebeğini düşünerek haraket et diyebilirim . Bu ara zor anlar yaşıyorsun ama lütfen kendini bırakma herşey düzelir inş kendine çok dikkat et . Başın sağ olsun . Rabbim herkeze hayırlı ve sıralı ölüm nasip etsin inş.
Başın sağolsun canım Takdiri ilahi, isyan etme sakın neden oluyo bunlar gibi. Herşeyde vardır bir hayır. Belki bu dönemde bunları yaşaman hayattaki başka sıkıntılarının bitmesine vesile olacaktır. Her karanlığın ardında bir aydınlık vardır. Bebeğini düşün hamd et![]()
Basin sağ olsun..allah sana sabir versin..bebegin sana dayanma gücü versin..(özellikle boyle hassas bi donemde bunlari yaşaman kotu olmuş ama tek teselli allah gunahlarini affedip mekanlarini cennet etsin..
canım Allah yardımcın olsun.bazen herşey üst üste gelir.bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. iyiki varsınız iyiki yanımdasınız iyiki burası bir vesile olmuşta sizleri tanımışım. ben ne zaman bir sıkıntıya düşsem hemen bana yardımcı olmaya calısıyorsunuz. cok cok tesekkür ederim tekrardan. bugün biraz daha iyim çünkü iyi olmak zorundayım bebeğim için. unutmak ne mümkün ama acımla yaşamaya çalışıyorum.