2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Damla sana üzülme diyemem , sadece bebeğini düşünerek haraket et diyebilirim . Bu ara zor anlar yaşıyorsun ama lütfen kendini bırakma herşey düzelir inş kendine çok dikkat et . Başın sağ olsun . Rabbim herkeze hayırlı ve sıralı ölüm nasip etsin inş.

Başın sağolsun canım Takdiri ilahi, isyan etme sakın neden oluyo bunlar gibi. Herşeyde vardır bir hayır. Belki bu dönemde bunları yaşaman hayattaki başka sıkıntılarının bitmesine vesile olacaktır. Her karanlığın ardında bir aydınlık vardır. Bebeğini düşün hamd et;)

Basin sağ olsun..allah sana sabir versin..bebegin sana dayanma gücü versin..:((özellikle boyle hassas bi donemde bunlari yaşaman kotu olmuş ama tek teselli allah gunahlarini affedip mekanlarini cennet etsin..

canım Allah yardımcın olsun.bazen herşey üst üste gelir.bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. iyiki varsınız iyiki yanımdasınız iyiki burası bir vesile olmuşta sizleri tanımışım. ben ne zaman bir sıkıntıya düşsem hemen bana yardımcı olmaya calısıyorsunuz. cok cok tesekkür ederim tekrardan. bugün biraz daha iyim çünkü iyi olmak zorundayım bebeğim için. unutmak ne mümkün ama acımla yaşamaya çalışıyorum.

kızlar bişeyler yazın ya çok taktım kafama.
arada böyle hassasiyeti hissetmeyenler varmı?:50:

canım benim gitmedi ama daha önceki sayfalarda göğüs hassasiyetini kaybeden arkadaşların olduğunu okumuştum. çok şükür bebekleri sağlıklıymıs o yüzden stres yapma canım.

Teşekkür ederim cnm ilgin için. Onların 2 torunu zaten var . Ben kilo almadım dedim niye bebeyi besleyemiyor musun diyor :53: takmamaya çalışmalıyım en iyisi bir müddet görüşmemek bu aralar her yaptıkları batıyor sanki

Öyle insanlarla az görüşmek daha mantıklı kafaya takmamak imkansız çünkü. Bebek 3 aya kadar depodan besleniyo deseydin bilmeden etmeden konuşuyo insanlar. Senin çocuğunu senden çok kimse düşünemez. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler hem, sen az git biraz kıymet bilsinler;)

benim ultrason fotografına her bakan erkek diyor ama bakalım :) Erkek anası tipi varmış bende
zaten erkekse çok hareketli olur diyorlardı benimki öyleydi, erkek dedi doktor. Ultrason resimlerine bakanlar bana da aynısını söylemişlerdi. Nasıl bi tipi oluyomuş erkek anasının merak ettim:9:

Kızlar bu aralar alınganlığım mı üzerimde acaba ? Hafta sonu annemlerde kaldık , dönüşte de mecburan kayınvaldeme uğradık eltimde ordaydı. Beni sinir ettiler yine. Daha ortada ne karnım ver ne bişey doğru düzgün belli bile değil tuturmuşlar karnın yaygın kız olcak bilmem ne , kayınvaldem yanına çağırıyor karnıma dokuyor ne diye dokunuyorsa anlamadım . Artık aklına ne geliyorsa . Benim kendi annem bile dokunmuyor. Eltimin kızı kayınveldeme benziyor bunadamı uğraşıyor napıyor öff niye böyle düşünüyorum ben yaa . Ablam çok kızıyor düşünme diye ama napıyım engel olamıyorum .

tatlım, onların isteği zaten seni huzursuz ve sinir etmek değil mi? ne de olsa kaynana ve elti grubundalar. sinirlenerek sen de istediklerini elde etmelerini sağlıyorsun. bence hiiiiç takma. onların dediklerini duyma bile. gül geç.. boş yere ne moralini bozuyorsun ki.

Herşeyi kafana takma cnm ya . Benim göğüs hassasiyetim hiç yok sadece büyüdüler o kadar . Siz böyle yazdıkça ben göğüslerimi kontrol ediyorum hahhasiyetim var mı acaba diye ama yok

canım benim gitmedi ama daha önceki sayfalarda göğüs hassasiyetini kaybeden arkadaşların olduğunu okumuştum. çok şükür bebekleri sağlıklıymıs o yüzden stres yapma canım.

saol cnm bu haftasonu 2 li test için gidicem dr a.
inşallah bebeğimin bişeyi yoktur.
işyerindekilerde alışmışsındır artık diyorlar.
normal geliyordur diyolar. bilemedim. :50:

canım başınsaolsun allah geride kalanlara, ailene ,sana ve tabi bebeğine sağlık versin. Üzülme dicem ama biliorum ki insana sölemesi kolay geliyor üzülüyor insan. ama bebeğin için kendine dikkat et canım.

çok teşekkür ederim canım sende iyiki yanımdasın üzülmemeye çalısıyorum bebeğim için ama işte cok üst üste gelince patladım biyerde. demek bunları da yaşamam gerekiyırmus abimi unutmak ne mümkün o zaten beni izliyor ama acısıyla yaşaya calısıyorum Allah aileme bana bebeğime ve sizlere uzun uzun ömürler versin inşallah

Öyle insanlarla az görüşmek daha mantıklı kafaya takmamak imkansız çünkü. Bebek 3 aya kadar depodan besleniyo deseydin bilmeden etmeden konuşuyo insanlar. Senin çocuğunu senden çok kimse düşünemez. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler hem, sen az git biraz kıymet bilsinler;)

zaten erkekse çok hareketli olur diyorlardı benimki öyleydi, erkek dedi doktor. Ultrason resimlerine bakanlar bana da aynısını söylemişlerdi. Nasıl bi tipi oluyomuş erkek anasının merak ettim:9:

Böyle gelinin ağzına kodummu oturtan cinsten ahahahahha

merak etme canım, benim baştan beri çok az göğüs uçlarıma dokundukça bi hassasiyetim oluyor. Onun dışında çok ağrım sızım hassasiyetim olmadı. Kişiden kişiye değişiyo belirtiler. Bazı arkadaşlar üzerine yatamadıklarını söylüyorlardı mesela;) Benim büyüdüler ama sadece uçlarında hassasiyet oluştu. Zaten ilerleyen dönemlerde tamamen geçecek diye duymuştum, tam zamanını bilmiyorum.

çok teşekkür ederim canım sende iyiki yanımdasın üzülmemeye çalısıyorum bebeğim için ama işte cok üst üste gelince patladım biyerde. demek bunları da yaşamam gerekiyırmus abimi unutmak ne mümkün o zaten beni izliyor ama acısıyla yaşaya calısıyorum Allah aileme bana bebeğime ve sizlere uzun uzun ömürler versin inşallah

kendi derdime düştüm cnm çok özür dilerim sana başsağlığı dilemeyi unuttum.
başın sağolsun. bebeğin için kendini üzmemeye çalış.
bol bol da dua et kaybın için.

Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü :32::52::46:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
$1970582_10200842642026938_119424443_n.webp

Son düzenleme:
merak etme canım, benim baştan beri çok az göğüs uçlarıma dokundukça bi hassasiyetim oluyor. Onun dışında çok ağrım sızım hassasiyetim olmadı. Kişiden kişiye değişiyo belirtiler. Bazı arkadaşlar üzerine yatamadıklarını söylüyorlardı mesela;) Benim büyüdüler ama sadece uçlarında hassasiyet oluştu. Zaten ilerleyen dönemlerde tamamen geçecek diye duymuştum, tam zamanını bilmiyorum.

Herşeyi kafana takma cnm ya . Benim göğüs hassasiyetim hiç yok sadece büyüdüler o kadar . Siz böyle yazdıkça ben göğüslerimi kontrol ediyorum hahhasiyetim var mı acaba diye ama yok

benim hem büyüklükleri biraz indi.
hem de uçlarındaki hassasiyet gitti. aslında sabah kalktığımda yine şişti.
bi saat sonra gibi iş için üstümü giyerken bi terslik fakettim.
inşallah bişey yoktur.

Teşekkür ederim cnm ilgin için. Onların 2 torunu zaten var . Ben kilo almadım dedim niye bebeyi besleyemiyor musun diyor :53: takmamaya çalışmalıyım en iyisi bir müddet görüşmemek bu aralar her yaptıkları batıyor sanki

kusura bakma kayınvaliden ve eltin ama ben haksızlığa tahammül edemem. cok sinir yaptım şimdi. Ne demek bebeği beslemiyormusun? sende deseydin bebek zaten benim depomdan besleniyor suan için. Hem kilo alamamk kadar güzel birsey mi var deseydin? fazlası zaten cocuga zarar ki ister istemez ilerki zamanlarda alacagım dersin. ne sşnir seyler ya senin cocugun bu tamm onlarında torunu olabilir ma kimse bir anne kadar cocugunun üzerine titreyemez heralde. Bence de biraz görüşmemeye calıs. o sinir stres bende de var canım tek değilsin. Ama nette okumuştum kız cocuklarına hamile olan anneler daha sinirli ve asabi oluyormuş bakalım ne kadar doğru bizimkinin cinsiyeti belli olunca garantileyeceğiz

benim hem büyüklükleri biraz indi.
hem de uçlarındaki hassasiyet gitti. aslında sabah kalktığımda yine şişti.
bi saat sonra gibi iş için üstümü giyerken bi terslik fakettim.
inşallah bişey yoktur.

canım korkma artık bünyemiz alışıyor hamileliğe o yuzden yavas yavas bu belirtiler kayboluyor. hersey yolunda yani.

kusura bakma kayınvaliden ve eltin ama ben haksızlığa tahammül edemem. cok sinir yaptım şimdi. Ne demek bebeği beslemiyormusun? sende deseydin bebek zaten benim depomdan besleniyor suan için. Hem kilo alamamk kadar güzel birsey mi var deseydin? fazlası zaten cocuga zarar ki ister istemez ilerki zamanlarda alacagım dersin. ne sşnir seyler ya senin cocugun bu tamm onlarında torunu olabilir ma kimse bir anne kadar cocugunun üzerine titreyemez heralde. Bence de biraz görüşmemeye calıs. o sinir stres bende de var canım tek değilsin. Ama nette okumuştum kız cocuklarına hamile olan anneler daha sinirli ve asabi oluyormuş bakalım ne kadar doğru bizimkinin cinsiyeti belli olunca garantileyeceğiz

Sonunda beni anlayan birini buldum ya, doktorum her gittiğimizde tam haftasını takip ediyor diyor . Evet belki önde değil, ama geride de değil çok şükür bu gün tekrar gidicem inş. bakalım nasıl inş sağlıklı ve iyidir. Ama kayınvaldem ve eltim beni gerçekten sinir ediyor . Bebeğimi benden çok kimse düşünemez kimse bana bir ihtiyacın var mı yardımcı olalım demiyor ama akıl veren çok nedense,anca temizlik yapma cam silme onu yapma bunu yapma , ne olcakmış peki kim yapacakmış hadi 1 hafta yapmayım , 2 hafta yapmayım ne olacak o ev , geliyim yardımcı olayım mı diyor. Karnıma dokunuyor birde ya bu ne demek oluyor anlamadım. Ben mi alıngan davranıyorum anlamadım.

Kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz. Inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz çok iyiyiz bebeğim 4 gün önden gidiyormuş. Ikili tarama testi yaptırdık herşey normal dediler kan verdik ve sonucunu çarşamba alıcaz. Ultrasonda bebeğim çok hareketliydi parmağını emiyordu ve yavrumun ağzı burnu gözleri belli oluyordu. Bu zamana kadar gördüğüm en güzel ve en muhteşem andı. Ve kendimi daha fazla tutamadım ve gözyaşlarımla izledim meleğimi. O kadar güzeldi ki öyle bir mucizeyi taşıdığım için gurur duydum kendimle.ve o kadar çok etkilenmişim ki cumartesi günü yattık yatağımıza ve gözlerimi kapadığımda bebeğim gözümün önündeydi ve o şekilde uyumuşum. Sizinle bebeğimin resmini paylaşmak istiyorum. Bunu sizinle paylaşmak için zor bekledim bugünü :32::52::46:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Eki Görüntüle 1034945

Gözün aydın cnm . Analık çok önemli Rabbim bu mucizeyi taşıma gururunu bizlere verdi çok şükür . İkili testin normal çıkmasına da ayrıca sevindim cnm tebrik ederim

bıktım ya ne biçim dünyada yasıyoruz biz. Bu zamana kadr hayatımda sadece 3-4 kişiyi kaybettim ama 2014 e girdiğimizden beri yani benek haberini aldığımızdan beri her hafta ağlıyorum ilk once arkadasımı kaybettim sonra 2 tane komşumuzu kaybettik sonra annanem yattı hastaneye 3 hafta oyle ağladım hastaneden çıktık akrabamızı kaybettik sonra en yakın arkadaşımın babanesini kaybettik bügünde bana maddi manevi herseyimde yanımda olan abi'm babam dediğim insanı kaybettim ne benim sucum cok kötü bir dünya gercekten bıktım artık ağlamaktan

canım öncelikle başınız sağolsun rabbim geride kalanlara yavruna hayırlı ömür nasip etsin. üzülmemek elde değil ama bebeğin için dikkat etmelisin kendine. Tamam acını yaşa ama çok yıpratma kendini tatlım rabbim sabırlar versin...

gözün aydın cnm . Analık çok önemli rabbim bu mucizeyi taşıma gururunu bizlere verdi çok şükür . Ikili testin normal çıkmasına da ayrıca sevindim cnm tebrik ederim

teşekkür ederim canım herkesin inşallah sonuçları iyi çıkar ve bu sevinci herberaber yaşarız. Tüm dualarım sizlerle ve bebişlerimizle....

Eki Görüntüle 1034945

maşallah çok sevindim cnm. inşallah darısı başımıza.

Back
X