2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar ya ölüyorum baş ağrısı ndan ağrı kesici de aldım geçmiyor bi türlü:(

benim de başımı duvarlara vurasım var.elma ile muz yedim iyidir diye okumuştum iyi geldi galiba.erik de demişlerdi ama o bana iyi gelmedi.

Bende de çok başağrısı var bu hafta, günüm gecem kalmadı:( sinüzitim nüksetti diye düşünüyordum ama burda da çok konuşuldu, haftamızdan galiba... Bu arada akşamüstü elmayla kivi yedim bu akşam çok azaldı, ikisinden biri etki etmiş olabilir:)

evet evet mecbur alıcaz benimde hafif çıktı göbeğim hoşuma gitsede bazen kendimi irilerşmiş hissediyorum

evet ya bende kendimi kilo almis gibi goruyorum halbuki baslangic kilomdayim, gobegim baya belli oluyo eteklerim biraz sikiyo ama buyuk bedenlerim de var, yakistitrirsam giyerim yoksa direkt olarak elbiseye gecis yapicam...

Bende de çok başağrısı var bu hafta, günüm gecem kalmadı:( sinüzitim nüksetti diye düşünüyordum ama burda da çok konuşuldu, haftamızdan galiba... Bu arada akşamüstü elmayla kivi yedim bu akşam çok azaldı, ikisinden biri etki etmiş olabilir:)

canim benimde dun ve ondan onceki gun felaket agrimisti hemde aksama kadar, bende elma yemistim, bas agrisina iyi gelebilecegini bilmiyodum..

iyi haberleri ni bekliyoruz cnm insss senin minis gösterir kendisini:emir_bebek::emir_bebek:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

İnşallah cinsiyetini gösterecek annesine bebeğim:))) sabırsız annesi iyi sabretti bugüne kadar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ya ölüyorum baş ağrısı ndan ağrı kesici de aldım geçmiyor bi türlü:(

Bizim neden böyle baş ağrımız var kızlar ya çok fena bir şeymiş baş ağrısı da. Ben hamilelikten önce baş ağrısı bilmezdim. Şimdi iki tarafım zonkluyor. Özellikle de gündüzleri işteyken çok rahatsız ediyor beni.

mrb arkadaşlar ,dilerim herkes hayırlı rahat bir hamilelik geçirir.kısmet olursa inşallaa bende ekim annesi olacammm inşallahh..
benim bebişlerim ikizdi birini kaybettik:(((dondurulmuş embrio transferi ile hamileyim biraz sıkıntılı geçiyor:((umarım hersey düzelir bugün 12 haftama girdimm ...bende artıkın burdayımmm :))

herkese selamlarr

Oglum ateslendi 2 gundur bakamiyorum. Bende kendimi cok halsiz hissediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim neden böyle baş ağrımız var kızlar ya çok fena bir şeymiş baş ağrısı da. Ben hamilelikten önce baş ağrısı bilmezdim. Şimdi iki tarafım zonkluyor. Özellikle de gündüzleri işteyken çok rahatsız ediyor beni.

Bende heralde burnum akacak diyorum basim agridigi icin demek sizdede ver ben bugunu biraz zor gecirdim sabah istifrayla gune baslamistim doktora gidip geldikten sonra zorla bikac lokma atistirmaya calistim sonra esim gececi onunla birlikte yattim 3saat uyumusum bi kalktim ki elim ayagim tutmuyo felaket terlemisim acaba atesimmi var dedim olctum normal di kesin tansiyonum dudtu dedim tuzlu ayran yaptim ictim krndime geldim biraz sonra alt kata kaynanama indim uzandim kaynanam patates hasladi onu yedim iyi geldi biraz ama butun gunum halsiz bitkin gecti bebislerimiz iyi olsunlarda biz herseye katlaniriz :16:onlar bize Rabbimizin emaneti

Son düzenleme:
Slm arkadaslar...nasilsiniz?

dün hamilelikler aldim kendime...
siz aldinimi?

benim patron beni sinir ediyor kizlar ya...walla
dün diyorki bana 10 gün kesecem diyor izininden...nedenide..ben eylülde annelik iznine cikiyorum ya ondanmis. ama öyle birsey yapamazmis..kanunda yaziyor..benim patron herseyden kismak istiyor....

Ne alaka ki ya anlamadım, yasal hakkımız zaten izne çıkmak.. Tövbe tövbee

mrb arkadaşlar ,dilerim herkes hayırlı rahat bir hamilelik geçirir.kısmet olursa inşallaa bende ekim annesi olacammm inşallahh..
benim bebişlerim ikizdi birini kaybettik:(((dondurulmuş embrio transferi ile hamileyim biraz sıkıntılı geçiyor:((umarım hersey düzelir bugün 12 haftama girdimm ...bende artıkın burdayımmm :))

herkese selamlarr

Allahim yardimcin olsun insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin arkadasim aramiza hosgeldin:)

evet öğrenirimdeannemlere felan kime desem gidelim öğrenelim diye bekle diyor eşim bile o kadar sabırlı ki :) ayy ne güzel kesinleşmesi en azından emin olarak kızım diye sevebilirsin :) eylülün ilk haftası çok erken değil mi sezeryan bile olsa

Günaydın canım bir değişiklik olmazsa suanda 20 Eylül gözüküyor doğum tarihi 1 hafta onden gidiyoruz biz doktora sordum ne zaman alınır diye oda sezeryan olursa genelde 38. Haftada alıyoruz dedi Buda 1 hafta yada 10güne tekabül ediyor dedi yani 10u ile 15 i arasında olabilir canım ama daha erken dediğim gibi bunları konuşmak belki normale girerim :18:

Iyi akşamlar kızlar. Yarın bebişimi görücem ama ağdaya gidemedim yorgunluktan. Yarın sabah kalkıp gitmem gerekecek ama ağdacı ablam da doğum yapacaktı. Yaptı mı bilmiyorum. Çekindim bugün arayamadım. Doğuma mı girdi yoksa doğumdan yeni mi çıktı ne biliyim bebek doğdu diye tereddüt ettim aramaya. Ne yapıcam bilmiyorum.

Ve randevu günü gelir:46: Güzel bir gün diliyoruz biz size kızımla beraber :emir_bebek::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese günaydın güzel bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle kızımla beraber öpüyoruz sizi

Bende heralde burnum akacak diyorum basim agridigi icin demek sizdede ver ben bugunu biraz zor gecirdim sabah istifrayla gune baslamistim doktora gidip geldikten sonra zorla bikac lokma atistirmaya calistim sonra esim gececi onunla birlikte yattim 3saat uyumusum bi kalktim ki elim ayagim tutmuyo felaket terlemisim acaba atesimmi var dedim olctum normal di kesin tansiyonum dudtu dedim tuzlu ayran yaptim ictim krndime geldim biraz sonra alt kata kaynanama indim uzandim kaynanam patates hasladi onu yedim iyi geldi biraz ama butun gunum halsiz bitkin gecti bebislerimiz iyi olsunlarda biz herseye katlaniriz :16:onlar bize Rabbimizin emaneti

Kolay değil içimizde can taşıyoruz. Bu tür sıkıntılara 6 ay daha katlanıcaz artık:) şükredelim ki Allahım bize anne olmayı nasip etti:)

Bu arada herkese günaydınnnnn:)

Ve randevu günü gelir:46: Güzel bir gün diliyoruz biz size kızımla beraber :emir_bebek::16:

İnşallahhh. Öptüm kızını da:)))) kızlar lütfen dua edin de bebeğim cinsiyetini göstersin bugün. Çikolata yicem inşallah gösterir..

Back
X