2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim inşallah saglıkla gelir minikkim:)

bende seninle aynı problemi yaşıyorum hamile kaldıgım da 56 kiloydum şuan 51 kiloyum cok üzülüyorum bu duruma ilaç almadım günler yemek agzıma süremiyorumm su içme konusundada sıkıntım var içemiyorumm inşallahh bu durum biran ince düzelir

benim özellikle bacaklarımda var bebe yagı olarak özel bir marka tavsiyesi varmı acaba herhangi birini kullansak bi zararı olurmu ki

kızın saglıkla gelsin inşallaahhh

Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))

ayy hayırlı olsunn saglıkla gelsin

Johnson's baby'i verdi bana eczacı. pembe kapaklı güzel de kokuyor, yetişkinler de kullanabilir diye reklamı varmış.

artık öyle yapcam soruları falan da öğrencilere yazdırcam, dediğin gibi verim düşüyor, sınıf kontrolü zorlaşıyor ama her şey bebeklerimiz için:)

Evet kesinlikle, onlar daha minicik ve bize emanetler:) Ben geçen hafta konuyu yazarken bile birden kollarımın boşladığını hissettim, tekrar denedim ama olmadı sanıyorum tansiyonumuz da düşüyor, ben de yine rica ettim bir öğrencim devam etti. Bu dönem böyle oldu artık napalım..

inanmıyorummmm cok sevindim kayınvalidenin ve o görümcelerinin yüzünü inanılmaz görmek isterdim bak benim içime hep kız doğuyordu senin bebiş için ama erkek cıktı cok cok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre verdi. Rabbim ne kadar büyük ya genelde anneler ne istiyorsa Rabbim de onu veriyor. maşallah diyorum canım yeniden prensine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Hehe ben o konuyu unutmuşum:)) naptilar acaba ogrenince :)) Allahm yarabbim saglikli cocuklar versn ye te r!!

Kızlar çatlamayalım diye lierac, bepanthol, mustela gibi birşeyler kullanıyor musunuz? Bitkisel yağlara da çok güvenmiyorum, içinde sentetik maddeler olabiliyormuş.

Ben de mustela kullanmaya basladim vikac gundur once bebeyagi kullaniodum ins ise yararlar

merhaba kızlar sabah dersanedeydim kpss için gidiyorum eve geldim ama çok yorulmuşum:31: ben yokken baya ilerlemişsiniz oku oku bitmedi

Ya çok beğendim bende dün defactodan birsürü şey aldım ama yoktu bu model suan seni çok kıskandım :) gemde kilo olayına da bayıldım keske bende hiç almasaydım benim göbek oo coktan pörtledi eski kıyafetlerimin hiç birisi artık olmuyor dar geliyor xs giyiyordum x giymeye basladım şimdi m bile dar geliyor
canım her magzada her model olmuyo defakto online de 1.95 kargo fiyatta 29.90 getirtirsen ben m bendenim xl aldım hırka kısmı likralı yani hiç bol değil gömleginde göbiş kısmı hafif geniş büyüdükçe gayet rahat giy. alırsan tavsiye bedeninden büyük al

selam canlar nasılsınız 10 gündür giremiyodum yeni cinsiyet öğrenenler oldumu kızlar bebişler nasıll :52: :34:
biz dün ögrendik erkekmiş :49:. zaten bu yıl kimi duysak oglu oluyor:nazar:

cok güzelmis canim, gülle gülle kulan insallah

evet iste bende anlamiyorum, herseyden kesmek istiyor, beni gicik ediyor resmen, rapor almadim almakta istemiyorum ama resmen beni zorluyor, haftaya doktorda randevum var anlatacam herseyi, dicem böyle giderse ben gitmicem birdaha ise. oda bana bütün hamileligim boyunca rapor verme haki var.
teşekür ediyorum

veee son 55 dakika :)) yarım saat sonra bi yarım çikolata yemelisin bence, birde doktora girerken diğer yarını yemelisin çikolatanın ki bebiş göstersin bugün teyzelerine cinsiyetini :)
ben yedim sıpa 10 dakikada gösterdi çok da işe yaramadı yemesem 9 ay bekletirdi belkide ama :9:

kızlar merhaba
herkese iyi haftasonları.
ben 10 gündür evde yatıyorum çok bunaldım artık:( pazartesi işe başlayacağım inşallah ama korkuyorum hareketlenince lekelenmem olur diye? inşallah bir şey olmaz, randevum perşembe günü ikili test yapılacak.
kızlar size bir şey sormak istiyorum benim cildim acayip kurudu, hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç krem sürmedim ilk 3 ay tehlike, kremlerde kimyasal diye. ama göğüs uçlarım bile kurudu artık, özellikle ayaklarım pul pul dökülüyor. kullandığınız bir ürün veya doğal bir şey var mı tavsiye edebileceğiniz?
kızlar bir de ben çok zayıfım 48kg ve hiç kilo almadım daha bir problem yaşar mıyım sizce, göbek de daha hiç yok normal mi?
benimde bi kaç hafta önce çok kurudu ama geçti .zeytinyagı sürüp eldiven takıp yattım geceleri .bide bepantene yada vazalin kullanabilirsin
16. haftaya kadar göbişin belli olmaması normal canım bende hiç kilo almadım 16. haftadayım :31: bide iç karın genişse son aylara kadar göbiş çıkmayabiliyor

Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay hayırlı bi oğluş olsun inşallah

bu bulantılar ne zaman gecmeye başlıyor arkadaşlar doktora göre 12 haftadan sonra azalıomuş ama devamda edebiliomus bazen
benim 10 ile 13 hafta arası yogundu şimdide ara ara oluyor

Aaaaa hadi gözün aydın canım erkek istiyordun sanki yanlış hatırlamıyorsam

Sağolasın canım sağlıklı da çok şükür. Parmaklarını bile saydık Allahıma şükürler olsun.

hayırlı olsun canım.. normalde çok soğukkanlı olan babaları o ultrason çok etkiliyor onların mutluluğu bile sevindiriyor bizi :)

eşim dün aldı lieracı kullanmaya başladım

ayyy çokkk sevindimm hadi hayırlı olsun gözün aydın canım ya bir oğlan daha geliyor ne güzel :)

Sağolasın canım benim. Darısı öğrenmeyenlerin başına :)

inanmıyorummmm cok sevindim kayınvalidenin ve o görümcelerinin yüzünü inanılmaz görmek isterdim bak benim içime hep kız doğuyordu senin bebiş için ama erkek cıktı cok cok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre verdi. Rabbim ne kadar büyük ya genelde anneler ne istiyorsa Rabbim de onu veriyor. maşallah diyorum canım yeniden prensine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Sağol teyzesiiiii:)) prensim o kadar hareketliydi ki pipisini bile tam döndü bize ve doktor durdurup işte pipisi dediii:))) babası bi gülüyorrr görmeniz lazımm:))) 150 gram ve 11 cm şuanda:) haftası da 15+3 tam adet günüme göre gidiyor:))) yesin onu annesii:))) yüzünü döndü bize ve onu da durdurup gördük. Gözler burun her şey ortadA. Doktorum her şeyini gösterdi. Çok iyi bi doktor. Benim doktorum belli artık:) baş çevresi omurgası bacakları elleri parmakları her şeyini gördük oğlumun:)) Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnn...

nerdee oturmak lisede matematik öğretmeniyim bir üst katta ders, bir alt katta, bir karşı binada hep ayakta kalıyorum çocuklar durmaz, idare nöbet tut der.... ama bu sefer elimden geldiğince oturmam lazım bir yolunu bulcam nasıl bilmiyorum ama.
çok sağol canım bebeyağı alayım bir de şu bitkisel yağlardan alayım bakalım iyi gelir inşallah

Canım ben de öğretmenim, böyle bir tehlike varsa nöbet tutamaz raporu alsana...:31:

Sağol teyzesiiiii:)) prensim o kadar hareketliydi ki pipisini bile tam döndü bize ve doktor durdurup işte pipisi dediii:))) babası bi gülüyorrr görmeniz lazımm:))) 150 gram ve 11 cm şuanda:) haftası da 15+3 tam adet günüme göre gidiyor:))) yesin onu annesii:))) yüzünü döndü bize ve onu da durdurup gördük. Gözler burun her şey ortadA. Doktorum her şeyini gösterdi. Çok iyi bi doktor. Benim doktorum belli artık:) baş çevresi omurgası bacakları elleri parmakları her şeyini gördük oğlumun:)) Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnn...

artık oğlum diyorsun ne kadar duygulu birsey bu durum :) inanılmaz sevindim çok çok mutlu oldum dalga geçemedim seninle ama olsun :) ben hiç parmağını falan görmedim kızımın omurgası vs herseyini gördüm ama parmaklarını neden göstermedi acaba doktorum :s kayınvalidene soyledin mi o gelinlere falan soylesene artık cok merak ediyorum hepsinin suratını ohh çatlasınlar da patlasınlar

ANNELERİN BİR OĞUL YETİŞTİRİRKEN FARKINDA OLMASI GEREKEN 5 GERÇEK:

1. Oğlunuzu aşırı koruyup kollamayın , oğlunuzu 3 yaş sonrası koynunuzda yatırmayın. Bu oğlunuzun cesaret ve güven duygusunu zamanla yok eder.
2. Oğullarınıza sırtınızı dayamayın. Oğlunuzu “benim tek dayanağım”, “yaşama sebebim” gibi sözler söylemeyin.Bu çocuğunuza aşırı yük yükler zamanla oğlunuz yetersizlik duygularına gömülür.
3. “Ben senin mutluluğun için bu kadar çok çabalıyorsam sen de mutlu olmak zorundasın” sözlerinizle oğlunuz üzerinde baskı oluşturmayın.
4. Oğlunuzla asla koalisyon yaparak, eşinizi karşı tarafa atmayın. Unutmayın oğlunuzu babasından uzaklaştırmış olmakla onun hayatı yönetme konusunda modelini yokedersiniz.
5. Oğullarınızın asla hizmetkarı olmayın ve her istediğini yapmayın li kadınları bir hizmetkar olarak görmesin .Oğlunuzu kendi işini kendisinin yapması için teşvik edin.

Ooo ogrendn demek darisi bzm basimiza :)) daha once tahminde bulubnmusmuydu doktorun? ? Ben de catlicam meraktan hmen ayin25i gelsn istiyorum

Yok canım önceden başka doktora gidiyordum. Tahminde bulunmak istemiyordu. 16. Haftamdayım doktorum söyledi. İnşallah sen de öğrenirsin:)

merhaba kızlar sabah dersanedeydim kpss için gidiyorum eve geldim ama çok yorulmuşum:31: ben yokken baya ilerlemişsiniz oku oku bitmedi

canım her magzada her model olmuyo defakto online de 1.95 kargo fiyatta 29.90 getirtirsen ben m bendenim xl aldım hırka kısmı likralı yani hiç bol değil gömleginde göbiş kısmı hafif geniş büyüdükçe gayet rahat giy. alırsan tavsiye bedeninden büyük al

biz dün ögrendik erkekmiş :49:. zaten bu yıl kimi duysak oglu oluyor:nazar:

teşekür ediyorum

ben yedim sıpa 10 dakikada gösterdi çok da işe yaramadı yemesem 9 ay bekletirdi belkide ama :9:

benimde bi kaç hafta önce çok kurudu ama geçti .zeytinyagı sürüp eldiven takıp yattım geceleri .bide bepantene yada vazalin kullanabilirsin
16. haftaya kadar göbişin belli olmaması normal canım bende hiç kilo almadım 16. haftadayım :31: bide iç karın genişse son aylara kadar göbiş çıkmayabiliyor

ay hayırlı bi oğluş olsun inşallah

benim 10 ile 13 hafta arası yogundu şimdide ara ara oluyor

İnşallah hayırlı olacak oğlum:) rüyamda yüzünü bile görmüştüm:))

Back
X