- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
Rabbim kucagina alip saglikla buyutmeyi nasip etsin :)))Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kucagina alip saglikla buyutmeyi nasip etsin :)))Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))
teşekkür ederim inşallah saglıkla gelir minikkim:)
bende seninle aynı problemi yaşıyorum hamile kaldıgım da 56 kiloydum şuan 51 kiloyum cok üzülüyorum bu duruma ilaç almadım günler yemek agzıma süremiyorumm su içme konusundada sıkıntım var içemiyorumm inşallahh bu durum biran ince düzelir
benim özellikle bacaklarımda var bebe yagı olarak özel bir marka tavsiyesi varmı acaba herhangi birini kullansak bi zararı olurmu ki
kızın saglıkla gelsin inşallaahhh
Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))
ayy hayırlı olsunn saglıkla gelsin
Johnson's baby'i verdi bana eczacı. pembe kapaklı güzel de kokuyor, yetişkinler de kullanabilir diye reklamı varmış.
artık öyle yapcam soruları falan da öğrencilere yazdırcam, dediğin gibi verim düşüyor, sınıf kontrolü zorlaşıyor ama her şey bebeklerimiz için:)
Evet kesinlikle, onlar daha minicik ve bize emanetler:) Ben geçen hafta konuyu yazarken bile birden kollarımın boşladığını hissettim, tekrar denedim ama olmadı sanıyorum tansiyonumuz da düşüyor, ben de yine rica ettim bir öğrencim devam etti. Bu dönem böyle oldu artık napalım..
inanmıyorummmm cok sevindim kayınvalidenin ve o görümcelerinin yüzünü inanılmaz görmek isterdim bak benim içime hep kız doğuyordu senin bebiş için ama erkek cıktı cok cok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre verdi. Rabbim ne kadar büyük ya genelde anneler ne istiyorsa Rabbim de onu veriyor. maşallah diyorum canım yeniden prensine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Kızlar çatlamayalım diye lierac, bepanthol, mustela gibi birşeyler kullanıyor musunuz? Bitkisel yağlara da çok güvenmiyorum, içinde sentetik maddeler olabiliyormuş.
Bünyeye göre değişiyor canım, benim 10.haftadan sonra azalmisti mesela ama 9ay surenlerde varbu bulantılar ne zaman gecmeye başlıyor arkadaşlar doktora göre 12 haftadan sonra azalıomuş ama devamda edebiliomus bazen
canım her magzada her model olmuyo defakto online de 1.95 kargo fiyatta 29.90 getirtirsen ben m bendenim xl aldım hırka kısmı likralı yani hiç bol değil gömleginde göbiş kısmı hafif geniş büyüdükçe gayet rahat giy. alırsan tavsiye bedeninden büyük alYa çok beğendim bende dün defactodan birsürü şey aldım ama yoktu bu model suan seni çok kıskandım :) gemde kilo olayına da bayıldım keske bende hiç almasaydım benim göbek oo coktan pörtledi eski kıyafetlerimin hiç birisi artık olmuyor dar geliyor xs giyiyordum x giymeye basladım şimdi m bile dar geliyor
biz dün ögrendik erkekmişselam canlar nasılsınız 10 gündür giremiyodum yeni cinsiyet öğrenenler oldumu kızlar bebişler nasıll![]()
![]()
teşekür ediyorumcok güzelmis canim, gülle gülle kulan insallah
evet iste bende anlamiyorum, herseyden kesmek istiyor, beni gicik ediyor resmen, rapor almadim almakta istemiyorum ama resmen beni zorluyor, haftaya doktorda randevum var anlatacam herseyi, dicem böyle giderse ben gitmicem birdaha ise. oda bana bütün hamileligim boyunca rapor verme haki var.
ben yedim sıpa 10 dakikada gösterdi çok da işe yaramadı yemesem 9 ay bekletirdi belkide amaveee son 55 dakika :)) yarım saat sonra bi yarım çikolata yemelisin bence, birde doktora girerken diğer yarını yemelisin çikolatanın ki bebiş göstersin bugün teyzelerine cinsiyetini :)
benimde bi kaç hafta önce çok kurudu ama geçti .zeytinyagı sürüp eldiven takıp yattım geceleri .bide bepantene yada vazalin kullanabilirsinkızlar merhaba
herkese iyi haftasonları.
ben 10 gündür evde yatıyorum çok bunaldım artıkpazartesi işe başlayacağım inşallah ama korkuyorum hareketlenince lekelenmem olur diye? inşallah bir şey olmaz, randevum perşembe günü ikili test yapılacak.
kızlar size bir şey sormak istiyorum benim cildim acayip kurudu, hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç krem sürmedim ilk 3 ay tehlike, kremlerde kimyasal diye. ama göğüs uçlarım bile kurudu artık, özellikle ayaklarım pul pul dökülüyor. kullandığınız bir ürün veya doğal bir şey var mı tavsiye edebileceğiniz?
kızlar bir de ben çok zayıfım 48kg ve hiç kilo almadım daha bir problem yaşar mıyım sizce, göbek de daha hiç yok normal mi?
ay hayırlı bi oğluş olsun inşallahOğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))
benim 10 ile 13 hafta arası yogundu şimdide ara ara oluyorbu bulantılar ne zaman gecmeye başlıyor arkadaşlar doktora göre 12 haftadan sonra azalıomuş ama devamda edebiliomus bazen
Aaaaa hadi gözün aydın canım erkek istiyordun sanki yanlış hatırlamıyorsam
hayırlı olsun canım.. normalde çok soğukkanlı olan babaları o ultrason çok etkiliyor onların mutluluğu bile sevindiriyor bizi :)
eşim dün aldı lieracı kullanmaya başladım
ayyy çokkk sevindimm hadi hayırlı olsun gözün aydın canım ya bir oğlan daha geliyor ne güzel :)
Hayırlı olsun canım:)
inanmıyorummmm cok sevindim kayınvalidenin ve o görümcelerinin yüzünü inanılmaz görmek isterdim bak benim içime hep kız doğuyordu senin bebiş için ama erkek cıktı cok cok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre verdi. Rabbim ne kadar büyük ya genelde anneler ne istiyorsa Rabbim de onu veriyor. maşallah diyorum canım yeniden prensine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Kızlarrrrr prensesimmm olucak rabbim izin verirse
nerdee oturmak lisede matematik öğretmeniyim bir üst katta ders, bir alt katta, bir karşı binada hep ayakta kalıyorum çocuklar durmaz, idare nöbet tut der.... ama bu sefer elimden geldiğince oturmam lazım bir yolunu bulcam nasıl bilmiyorum ama.
çok sağol canım bebeyağı alayım bir de şu bitkisel yağlardan alayım bakalım iyi gelir inşallah
Sağol teyzesiiiii:)) prensim o kadar hareketliydi ki pipisini bile tam döndü bize ve doktor durdurup işte pipisi dediii:))) babası bi gülüyorrr görmeniz lazımm:))) 150 gram ve 11 cm şuanda:) haftası da 15+3 tam adet günüme göre gidiyor:))) yesin onu annesii:))) yüzünü döndü bize ve onu da durdurup gördük. Gözler burun her şey ortadA. Doktorum her şeyini gösterdi. Çok iyi bi doktor. Benim doktorum belli artık:) baş çevresi omurgası bacakları elleri parmakları her şeyini gördük oğlumun:)) Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnn...
Rabbim kucagina alip saglikla buyutmeyi nasip etsin :)))
Ooo ogrendn demek darisi bzm basimiza :)) daha once tahminde bulubnmusmuydu doktorun? ? Ben de catlicam meraktan hmen ayin25i gelsn istiyorum
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin 😊
merhaba kızlar sabah dersanedeydim kpss için gidiyorum eve geldim ama çok yorulmuşumben yokken baya ilerlemişsiniz oku oku bitmedi
canım her magzada her model olmuyo defakto online de 1.95 kargo fiyatta 29.90 getirtirsen ben m bendenim xl aldım hırka kısmı likralı yani hiç bol değil gömleginde göbiş kısmı hafif geniş büyüdükçe gayet rahat giy. alırsan tavsiye bedeninden büyük al
biz dün ögrendik erkekmiş. zaten bu yıl kimi duysak oglu oluyor
![]()
teşekür ediyorum
ben yedim sıpa 10 dakikada gösterdi çok da işe yaramadı yemesem 9 ay bekletirdi belkide ama
benimde bi kaç hafta önce çok kurudu ama geçti .zeytinyagı sürüp eldiven takıp yattım geceleri .bide bepantene yada vazalin kullanabilirsin
16. haftaya kadar göbişin belli olmaması normal canım bende hiç kilo almadım 16. haftadayımbide iç karın genişse son aylara kadar göbiş çıkmayabiliyor
ay hayırlı bi oğluş olsun inşallah
benim 10 ile 13 hafta arası yogundu şimdide ara ara oluyor