2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar tebrik ederim, hayırlı ve afiyetli birer evlat olurlar inşallah!:16:

Teşekkürler inşallahh ayy heyecandan unutmuşum kutsalaşk da gitti doktora dimi. Hayırlı olsun prensesin kutsalaşk:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

artık oğlum diyorsun ne kadar duygulu birsey bu durum :) inanılmaz sevindim çok çok mutlu oldum dalga geçemedim seninle ama olsun :) ben hiç parmağını falan görmedim kızımın omurgası vs herseyini gördüm ama parmaklarını neden göstermedi acaba doktorum :s kayınvalidene soyledin mi o gelinlere falan soylesene artık cok merak ediyorum hepsinin suratını ohh çatlasınlar da patlasınlar

Kayınvalideme söyledim. Hemen o yengemi aramış. O da beni aradı. Hayırlı olsun dedi. Gelinine de söylemiştir artık. Hayırlısı olsun canım ya biliyorsun artık onları takmıyordum. Burada hepiniz bana yardımcı olmuştunuz. Sağolun hepiniz. Artık ikincisi inşallah kız olur. Prensesimiz olur o da:) doktoruna söylersen parmaklarını da gösterir sana sayarsınız:) çok keyifli oluyor:))

Ayyy canimm yaa cok sevindimmm biliyorum son zamanlarda kiz erkek farketmez diyodun ama uzun zamandir hep erkek geciyodu ya icindenn Allah da benim icimi biliyo oglun olmasini cok istiyodumm gozlerim dolduu vallaa cok cok sevindim canim:))

Evet hani gönlümde olan erkekti ama sonra konuşmalarımızdan sonra sağlıklı ve hayırlı olmasının elbette çok daha önemli olduğunun tekrar farkına varmıştım. Rüyamda iki kere erkek görmüştüm. Annem de iki kere erkek görmüştü. Rüyalarımız çıktı:) çok sağolun canım önceki konuşmalarımız için de şimdiki dularınız için de:)

slm kızlar nasılsınızz kamurancım öğrenmişsin oğlun olcakmış çok sevindim işallah hayırlı evlat olur sağsalim kucağina alırsınn:16::16: kızlar dün ve bugün daha sık hissetmeye başladım bebeğimi çok güzel bişey ya aranızda başka hisseden var mıı

slm kızlar nasılsınızz kamurancım öğrenmişsin oğlun olcakmış çok sevindim işallah hayırlı evlat olur sağsalim kucağina alırsınn:16::16: kızlar dün ve bugün daha sık hissetmeye başladım bebeğimi çok güzel bişey ya aranızda başka hisseden var mıı

Öğrendim canım sonunda çok şükür:) ne güzel hissediyorsun:)) ben henüz hissetmeye başlamadım. Arada Atıyor gibi oluyor alt tarafım ama ciddiye almıyorun. Şimdi hissedemem diyorum:) inşallah ben de senin gibi hissederim kısa zamanda:)

Sağol teyzesiiiii:)) prensim o kadar hareketliydi ki pipisini bile tam döndü bize ve doktor durdurup işte pipisi dediii:))) babası bi gülüyorrr görmeniz lazımm:))) 150 gram ve 11 cm şuanda:) haftası da 15+3 tam adet günüme göre gidiyor:))) yesin onu annesii:))) yüzünü döndü bize ve onu da durdurup gördük. Gözler burun her şey ortadA. Doktorum her şeyini gösterdi. Çok iyi bi doktor. Benim doktorum belli artık:) baş çevresi omurgası bacakları elleri parmakları her şeyini gördük oğlumun:)) Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnn...

Ayy Kamuran böyle anlatınca hemen doktora gidesim geldi, daha 10 gün var randevumuza:( büyüdüğünü görmek ne kadar müthiş bir şey, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin, bizi de sağlıkla kavuştursun inşallah:)

Canım ben de öğretmenim, böyle bir tehlike varsa nöbet tutamaz raporu alsana...:31:

Evet Melodika bak o aklıma gelmedi, ben gebeliğimi duyrmamak için rapor almadım ama sen alabilirsin tabi ki, raporu doktorun yazabiliyor, işleme koymak müdürün insiyatifindeymiş ama inşallah seninki anlayışlı biridir.

Ben geçen hafta bir ara hissettim sonra bir hafta olmadı ama dün sırtımı yaslamadım oturdum koltukta, yeri daralsın da hissedeyim diye, ben de inatlaşıyorum onunla artık:) bir iki kıpırtı hissettim ama işe yaramış olabilir:)

Öğrendim canım sonunda çok şükür:) ne güzel hissediyorsun:)) ben henüz hissetmeye başlamadım. Arada Atıyor gibi oluyor alt tarafım ama ciddiye almıyorun. Şimdi hissedemem diyorum:) inşallah ben de senin gibi hissederim kısa zamanda:)

çok sevindim senin adına paşan geliyor tatlış ne güzel bir dr varmış ilgili benim dr böyle anlatmıyor başka dr gittim pazartesi yine gideceğim iyi davranırsa onunla devam edeceğim canım ayaklarımı uzatıp yatıyorumm böyle çok hafif hissediyorum hele şekerli şeyler yiyince kıpır kıpır oluyor pıtırcıkk canım çok iyi dinlersn kendini hissedersin bence dikkatli bir şekilde takip et bakalım hisedecekmisinn pıtılı arkadaşlarıma çok üzülüyorum ilerde bebişler hareketlenecekler iğneyi vurmaya korkarlar nasıl yapacaklar yaa :26:

Ayy Kamuran böyle anlatınca hemen doktora gidesim geldi, daha 10 gün var randevumuza:( büyüdüğünü görmek ne kadar müthiş bir şey, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin, bizi de sağlıkla kavuştursun inşallah:)

Evet Melodika bak o aklıma gelmedi, ben gebeliğimi duyrmamak için rapor almadım ama sen alabilirsin tabi ki, raporu doktorun yazabiliyor, işleme koymak müdürün insiyatifindeymiş ama inşallah seninki anlayışlı biridir.

Ben geçen hafta bir ara hissettim sonra bir hafta olmadı ama dün sırtımı yaslamadım oturdum koltukta, yeri daralsın da hissedeyim diye, ben de inatlaşıyorum onunla artık:) bir iki kıpırtı hissettim ama işe yaramış olabilir:)

ben uzanınca hisediyorum cnm sanki içimde küçük bir balık yüzyormuş gibi çok güzel bir duygu yaa:32::32: ayy bende oğlumu balığa benzettim büyüyünce kızıcak bana:9::1:

çok sevindim senin adına paşan geliyor tatlış ne güzel bir dr varmış ilgili benim dr böyle anlatmıyor başka dr gittim pazartesi yine gideceğim iyi davranırsa onunla devam edeceğim canım ayaklarımı uzatıp yatıyorumm böyle çok hafif hissediyorum hele şekerli şeyler yiyince kıpır kıpır oluyor pıtırcıkk canım çok iyi dinlersn kendini hissedersin bence dikkatli bir şekilde takip et bakalım hisedecekmisinn pıtılı arkadaşlarıma çok üzülüyorum ilerde bebişler hareketlenecekler iğneyi vurmaya korkarlar nasıl yapacaklar yaa :26:

sanırım diğer hissedende benim :)) evet şekerli şeyler yiyince direk ben burdayım diyor. bide sabah namaza kalktım pat benim cimcime de uyandı ayy nasıl hareketli nasıl hareketli sonra yattım yataga kızımın hareketlerini dinlerken uyuyakalmışım :)

sanırım diğer hissedende benim :)) evet şekerli şeyler yiyince direk ben burdayım diyor. bide sabah namaza kalktım pat benim cimcime de uyandı ayy nasıl hareketli nasıl hareketli sonra yattım yataga kızımın hareketlerini dinlerken uyuyakalmışım :)

ayy çok tatlısınızz ben hisedeyim diye uznıyorum rahat rahat hisedince tatlı bi gülümseme geliyorr eşim ne oldu yine kendi kendine ne gülüyorsun diyor bana gülüyorr çok güzel bişey işallah diger arkadaşlarda hissedr:16:

Ya ben3n iki hafta kadar once hissettim ama daha erken demiştim annemler e anlattim bebektir dediler senin dedigin gibi balik hareket eder ya suyun icinde ayni onun gibiydi iki gün üst üste oldu bu sonra bir daha hissetmedim ama :)

Ben arasıra hisseder gibi oluyorum.Biraz erken sanırım 2. olduğu için :D. Bazen hissetmeyince korkuyorum :(

Damla namaza mı başladın sen? Bebişinle beraber kalkmışsınız bir de:) Çok sevindim canım, hep istiyorum bir türlü başlayamadım demiştin, Allah daim etsin...

Ya ben3n iki hafta kadar once hissettim ama daha erken demiştim annemler e anlattim bebektir dediler senin dedigin gibi balik hareket eder ya suyun icinde ayni onun gibiydi iki gün üst üste oldu bu sonra bir daha hissetmedim ama :)

dr sordumm ne zamn hissederim diye 20 hafta dedi bence tam hissedeceğim haftayı söyledii diğer dr 16
17 hafta diyorlar ben 16 haftayım sen kaçıncı haftadasınn

Canım gözün aydın. Ay herkes öğreniyor. Liste dolmaya başladı:D

İnşallah canım. 10 gün çabucak geçer inşallah. Sen de görürsün bebeğini. Bi an önce hissetsek bu kadar çok ultrasona gitmeye gerek kalmaz belki:)

Bende 16dayim ama bu aralar hissetmedim hiç

hımm bende annemlere sordum bebekmi diye evet dediler erkek bebekler daha erken hissediliyormuşş bide 2 gebeliklerde dha erken hisedilirmişş diğer arkadaşa söylediğim gibi şekerli şeyler ye uzan rahat rahat hisedersin bence :34:

Allah onlara iki katı yardım etsin. İşleri kolay değil. İnşallah sağlıkla kucağına alacak hepsi bebişlerini.

Back
X