Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim senin adına paşan geliyor tatlış ne güzel bir dr varmış ilgili benim dr böyle anlatmıyor başka dr gittim pazartesi yine gideceğim iyi davranırsa onunla devam edeceğim canım ayaklarımı uzatıp yatıyorumm böyle çok hafif hissediyorum hele şekerli şeyler yiyince kıpır kıpır oluyor pıtırcıkk canım çok iyi dinlersn kendini hissedersin bence dikkatli bir şekilde takip et bakalım hisedecekmisinn pıtılı arkadaşlarıma çok üzülüyorum ilerde bebişler hareketlenecekler iğneyi vurmaya korkarlar nasıl yapacaklar yaa :26:
Artik bacaktan koldan falan yapmaya devam ederiz canimzaten ben 10 gundur falan bacaktan vuruyorum igneyi gobisim aciyo
![]()
ben biraz araştırdım ve sebamed aldım ama üşeniyorum sürmeye yaartık sürmeye başlamak lazım
maşalllah ya bende 13. haftadayım ama ben de kilo almadım çok şükür ama göbeğim çıktı:) almamak daha ii ya ben memnunum:) sonra vermesi zor oluyo
Canım bebişim kız olabilirmiş o da okadar ısrar ettimki sadece bacaklarının arasında bişey göremiyorum dedi.baska bi doktora gidebilirim sırf cinsiyet için:)) aslında hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıkla hepimizin bebişlerini inşallah
Bende 9 ay iğne kullandım size tavsiyem 8 aya kadar karnınıza vurun. En çabuk iyileşsen bölge karın bölgesi.en zoru bacaklar. Kollamada arada vuruyordum ben hatta son haftalarda hep. Koluma vurdum. Allah kolaylık versin. Bana bu tavsiyeleri doktorum verdi.
Üşüyorum diyorum aaaa hava güzel diyor
Tavuk pişmemiş diyorum aaaa yeter pişmiş bu diyor
Köpek haklıdır dışarda , boncuk sus diyorum, yeter artık eglenmene bak diyorsun dedim
Gösterdiğim her reaksiyona, her yoruma suçlanarak yanıt alıyorum,
Ağzımı acmaya korkuyorum dedim
Falan filan ....kalktımm masadan.o güzel sofradan aç aç üstelik.
Aşağıda şimdi gel bile demedi bi kere zıkkımlanıyor.
Yıllardır hep birikti birikti de, hamileyken mi sorunlar patlak vermeye başladı sırası mıydı?
Yeter artık ya.
Dayanamıyorum kızlar
Başka nereye yazayım, kime anlatayım...
Yemicem yemek.içmicem de Sütümü bu akşam.
Zaten umrunda da değil ki ne yiyorum, ne içiyorum.
Ağlamaktan boğazım kitlendi
Dön bile demedi, hala yıyo aşağıda adı batsın
Bende 9 ay iğne kullandım size tavsiyem 8 aya kadar karnınıza vurun. En çabuk iyileşsen bölge karın bölgesi.en zoru bacaklar. Kollamada arada vuruyordum ben hatta son haftalarda hep. Koluma vurdum. Allah kolaylık versin. Bana bu tavsiyeleri doktorum verdi.
Evet istanbuldayım Avrupa yakasındayım.ben 38.haftada bıraktım iğneyi cleaxen 0.4 kan sulanırım kullandım. Ah kardeşim doğumun nasıl geçti diye sorma. Benimki kadar zor olmaz sizinkiler hiç merak etme....Hayırlısı inşallah, evlat evlattır, ne de olsa candır:) Onlar bize Allahın en büyük hediyeleri tabi, birde cinsiyetlerimi öğrenince büyümüşler gibi geliyor bana, bi sonraki kontrolde netleşir inşallah..
Desteğin için çok sağol, doğum yapmış birini görmek çok mutlu etti beni. Sen İstanbulda mısın? İğneyi kaçıncı haftaya kadar yaptın, birde doğumun nasıl geçti? Çok sordum biliyorum ama gerçekten merak ediyorum. Allah bebeğinizi analı babalı büyütsün inşallah..
Dogru soyluyosun haklisin canim ama gobegime artik igne girmiyo ve zorla soktugumda da mosmor oluyo en azindan bacagimi hic morartmadim simdiye kadar birazcik gobegim kendine gelsin sora yine gobekten vurmaya baslicam cok saol canim tavsiyen ocin...
merhaba cnm yok cnm ne mahsuru ne istiyorsan sor burda ne için toplandık birbirimize destek olalım diye canım ben osm gidiyorum dr elviye fazilova ama sormasan söylemiyor biraz ilgili güler yüzlü bu yüzden akçakalede anadolu şifa tıp merkezine gittim bir defa bayan dr çok ilgiliydi pazartesi tekrar gideceğim bu seferde iyi ve ilgili davranırsa ondan devam edeceğim çünkü merkeze gitmek zor ve baya yorucu oluyorr pazartesi cinsiyet kesinleşecek çok heycanlıyımmmm sen hangi dr gidiyorsun bide merkezde misinn
merhaba canım çok merak ettim acaba giriyor ben mi göremiyorum hasta ondanmı giremiyor diye merak ettim çok geçmiş olsun cnm bende geçen ay bogazlarım şiti iltahaplandı dr serum verdi c vitamini aldım halsizliğimde gitti kendinede minik bebişinede dikkat et cnm benim bebiş 15+3 haftalık olduk 16 haftamıza girdik artık hisediyorum bebeğimi çok güzel bir duygu işallah ikili testinde iyi çıkar cnm bize haber vermeyi unutma cnnmm tekrar geçmiş olsunn
bilmemki cnm benimde iilk gebelik ama annemler hisedilir diyorlar ama kişiden kişiye değişiyorr işalllah kucağimizada alırızda canlı canlı görürüzz hareketlerinii
önemli deyil canım benimm cuma günü büyük gün desene bende pazartesi gidiyorum bibirimize haber verelim ben çok meraklıyım merak ederimm mutlaka yaz buraya olurmu![]()
Evet istanbuldayım Avrupa yakasındayım.ben 38.haftada bıraktım iğneyi cleaxen 0.4 kan sulanırım kullandım. Ah kardeşim doğumun nasıl geçti diye sorma. Benimki kadar zor olmaz sizinkiler hiç merak etme....
10 cm açıklıkla çatala çıktım 2 saat ıkınma sonucunda bebişim kafasını ters soktu acil sezeryana alındım.Sakın suni sancı almayın doğumda. Üstelik hastaneye gittiğimde 4 veya 5 cm açıklığım vardı.normal doğumda karnıma çok bastırdılar üstüne ameliyat olunca bebeğim enfeksiyon kaptı ve bir hafta yoğun bakımda kaldı. Bebeğimin başı büyükmüş ve4110 gr doğdu iri bir erkekti
Suni sancıdan evvel çok iyiyidim ama sonrası baytın halsiz en kötü anlardı. Allah bedenimize ne yapması gerektiğini söyler ve doğum olur. Bizim hekimler çabuklaşsın yorulmasınlar diye suni veriyorlar üstüne kesip bırakıyorlar? Allah kısmet ederse ikinci bebeğimde sezeryandan sonra vajinal doğum yapmak istiyorum. Yaptıran hekimler var burda. Ilk doğumumda normali yaşadığım için ikincide inş normal nasip olur. Anne olmak çok farklı bir duygu hele o an... Allahım anlatılmaz bir his...
Allah yardımcın olsun çok zor. Ben en son haftalarda vurmak için yer ararken bebeğim oraya kuvvetli tekmeler vururdu elimi ordan çeker başka yer arARDIM ONUN VURMADIĞI YERE VURURDUM İĞNEYİ.
Kızlar gebelıik hormonları tavan yaptığı için bende gebeyken çok tartışmıştım eşimle. Lohusalık Dönemi'de aynı düzensizliklere geçecek maalesef. Bebeğide anneyide düşünmüyor kocalar. Maalesef bu kocalar adamı kocatır. Sabredin zamanla raylar yerine oturacaktır inşaallah. Bebeğim 4.ayını bitirdi. Bende sizin gibi gebiştim geçen yıl bu zamanlar. Çok güzel ve özel zamanlar. Umarım çok güzel bir gebelik ve lohusalıkta yaşarsınız. Doğum konusu var önünüzde yaşayacak çok heyecanlı güzleriniz var şimdiden hepinize Rabbim güç kuvvet versin. Okuyunca dayanamadım Yazmak istedim hakkınızı helal edin![]()
Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana da maşallahArkadaşlarım çok kolay verdiler kiloları. Emzirince daha çabuk gidiyor diyorlar. Biraz yanaklarım tombiş tombiş olsa fena olmaz
Alırım gibime geliyor, çünkü eski halime oranla çok yemek yiyorum.
Sebamed'i de görmüştüm internette. Keşke kullansaydın da bilgim olsaydı :) Ben kaşınıyorum, sürmeye başlamam lazım farkındayım.
Ayy Allah korumuş ikinizi de, çok şükür iyi olmanıza çok sevindim. Ben bu iğneyi kullananların normal doğum yapmalarının sakıncalı olduğunu duydum, kendi doktorum değil ama bir başka doktor da öyle söyledi ama senin 10 cm açılman olmuş, bebeğin iriymiş maşallah ama nerdeyse normal oluyormuş.
Genelde iki hafta kala bırakılıyor diye duyuyordum ama 4 hafta önce bırakılır diyen de oldu, bunu da duyduğuma sevindim.
Ben de Anadolu yakasındayım, burda hepimizin iğnelerle ilk bebeği olacak inşallah, sormak istediğimiz şeyler olursa sana sorabilir miyiz yine,Yardımcı olur musun lütfen?