Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay lütfen sakın korkmayın normalden suni sancı almadığınız sürece çok güzel ve tatlı sancılar.
Olay sizinle alakalı bilgili olursanız doktor sizi yönetmez yoksa en ufak şeyde sezeryan yapıyorlar.
Niye ssvd istiyorsun dersen hala sezeryan olduğum için mutsuzum benim hayalim bebeğimi o an alıp koklamaktı....
en güzelini yapmışsın canım.maddi durmumuz elverse ben de kesin çıkardım ücretsiz izne. ben yarın başlıcam işe raporum bitti ama lekelenmem gene olur diye çok korkuyorum inşallah bir sorun çıkmaz. zaten arada nokta şeklinde görüyorum leke hala, çok az da olsa..
Allah razı olsun yüreği gönlü güzel arkadaşım rabbim dualarımızı geri çevirmez inşallah yeter ki istemesini bilelim hayırlı cumalar canım
kızlar ben de çok korkuyorum normal doğumdan ama gene de normal istiyorum daha sağlıklı diye. ben zaten çok korkak biriyim düşünün 8-9 ay önce vajinusmustum ama çok şükür geçti şimdi de doğumdan korkuyorum o an yanlış bir şey yaparım diye en büyük korkum.
Slm cnm benim ilk dogumum normaldi. Ve inanirmisin gunum geciyordu diye sunni sanci aldim 9 saaten donra bebegimi kucagima aldimm:))) 3 saat sonra evime dondum ve pijamalrimi kendim degistirip mutfakta yemek yedim ve sonra yatagima dondum ve misafirlerimi karsiliyordum :))) sancilar zordu evet ama bebisini kucagina alinca hersey bitiyor ..suanda 15 haftalik hamileyim ve Allah nasip ederse normal istiyorm .arkdsma catin dar olmaz dediler ve sezaryan olacan dedi dr yengesiyle benim aramdaki farki gorunce baska dr gitti ve oda normal oldu..
en güzelini yapmışsın canım.maddi durmumuz elverse ben de kesin çıkardım ücretsiz izne. ben yarın başlıcam işe raporum bitti ama lekelenmem gene olur diye çok korkuyorum inşallah bir sorun çıkmaz. zaten arada nokta şeklinde görüyorum leke hala, çok az da olsa..
Evet canım kan sulandırıcı iğneler, benim doktorum iğne tedavisine ilk başladığımızda bilgi verirken demişti, doğumdan iki hafta önce bırakırız ama doğumdan sonra bir ay devam ederiz diye, sonra farklı tarihlerde bırakılanları duyunca araştırmak istedim, bu iğneler bizim için çok önemli,Allah şifa etsin tabi.
benim ki tüp bebek canım öncesindede düşük oldugu için verdi ilk başlarda 12 haftada bırakırız diodu ama şimdi doğuma kadar kullanacaz dedii...kesinlikle çok önemli bende saati saatine vuruluyorumm
Benim doktorum ihtiyatın kullanıyorsun ben risk alamam dediği için 38. Haftaya kadar kullandım 39. Haftada doğum yaptım.Pıhtılı doğum yapmış birisinin burda olmasına çok sevindim.aklımıza takılanları sana danışınız ne güzel .teşekkürler canım.benim doktorum doğumdan 2-3 gün önce bırakıcaz dedi iğneyi
Yoğun olan doktor daha çok korkutmaya başladı beni. Benim doktorumda çok tecrübeli ve yogundu çok zor oluyor sonlara doğru. Gergin olabiliyor yoğunluktan. Allah ol dediği normal olur canım. 42. Haftaya kadar beklemek en iyisi 40. Haftada doğmadı dönmedi diye sezeryana alıyor hekimler. Ve en önemlisi ebeniz kim olacak ?Evet canım kan sulandırıcı iğneler, benim doktorum iğne tedavisine ilk başladığımızda bilgi verirken demişti, doğumdan iki hafta önce bırakırız ama doğumdan sonra bir ay devam ederiz diye, sonra farklı tarihlerde bırakılanları duyunca araştırmak istedim, bu iğneler bizim için çok önemli,Allah şifa etsin tabi.
Tavsiyelerini düşünücem canım, aslında heterozigot olduğumuz için dedğin de doğru olabilir, biraz rahatladım da aslında,çok sağol:) Gülen Tıp'a gidiyorum, doktorum Bülent Bey, şimdiye kadar iki negatif yorum dışında hep olumlu yorumlar duydum onunla ilgili,randevuları da 15 günden önceye boş olmuyor, riskli gebelikler konusunda daha tecrübeli biri. Genel olarak da tedavi konusunda garantici olduğu için güveniyorum ona, bu yakada olsan senin doktoruna da görünebilirdim aslında, her türlü hastalıkta birden fazla doktora görünmek gerektiğine inanıyorum çünkü.
Ilk doğumunda bu doğumun arası kaç yıl canım.istanbulda ssvd destekleyen doktorlar var. Hatta Türkiye genelinde çok ilde var bu hekimler. Allah seni erken kurtarmış benim gibi çiçek mısmalı tam açılıp inmemişsin çataldancanimm, yazdiklarini okudum, bende senin gibi cok uzun ve yogun sancilara ragmen acilmam yarim kaldi doktor bekliyemeyiz artik deyip apar topar sezeryana alindim su an yine normal dogum diyorum ama ayni seyleri yasamak korkutuyo cunku cok yorulmustum gucum kalmamisti.. morfin epidural herseyi verdiler ama olmadi, insallah sende ikincide normal dogumla bebegini alirsin kucagina hayirlisi olsun insallah
nasıl alcaz canım onu? doktora söylesem verir mi? Ben ancak heyet raporuyla riskli gebelik denirse o zaman nöbet tutamaz diye biliyordum ama? ben ilk gittiğimde doktora söylemiştim ayakta çok kalıyorum, başım dönüyor diye hatta o zaman progestan kullanıyordum ama hiç oralı olmamıştı normal demişti. ama yeni doktoruma bir şey denememiştim istesem mi ki perşembe günü doktora gidince? çünkü çok zor oluyor, okul evime 1,5 saat mesafede bir de.
Bize de büyük ihtimal bir kızçe geliyormuş, ama kesinleşmesi için bir sonraki kontrolü bekliyoruz:)
Kamuran birşey olmaz canım ya, sabah sabah yorma bence kendini, doktor sadece göbeğin aşağısına bakıyor, ğantolon giyersen sadece belini biraz gevşetmen yeterli olur. Yarın güzel ve heyecanlı haberlerle dönmeni bekliyoruz inşallah:)
yeniden göbekten vursan bebeğin hareketlenince korkarsın koldan bacaktan yaparsın ama senin kararın cnm neresi az acıyorsa oraya vur allah yardımcınız olsun
canım benim bende hala öyleyimm her wc gittiğimde pecete ile hala konturol ediyorum leke varmı diye kucağimiza alincaya kadar devam edecek sanırım annelik duygusu buymuş demek daha doğmadan kucağima almadan başladık bebeişlerimizi düşünmeye korumaya hımmm örgüde biliyorsun demek yap yap burda paylaşırsın bizde görürüz bebişinin cicilerinii işallah en yakın zaamanda öğrenirin cinsiyetini allah gönlündekini versinn![]()
merhaba kızlar sabah dersanedeydim kpss için gidiyorum eve geldim ama çok yorulmuşumben yokken baya ilerlemişsiniz oku oku bitmedi
canım her magzada her model olmuyo defakto online de 1.95 kargo fiyatta 29.90 getirtirsen ben m bendenim xl aldım hırka kısmı likralı yani hiç bol değil gömleginde göbiş kısmı hafif geniş büyüdükçe gayet rahat giy. alırsan tavsiye bedeninden büyük al
biz dün ögrendik erkekmiş. zaten bu yıl kimi duysak oglu oluyor
![]()
teşekür ediyorum
ben yedim sıpa 10 dakikada gösterdi çok da işe yaramadı yemesem 9 ay bekletirdi belkide ama
benimde bi kaç hafta önce çok kurudu ama geçti .zeytinyagı sürüp eldiven takıp yattım geceleri .bide bepantene yada vazalin kullanabilirsin
16. haftaya kadar göbişin belli olmaması normal canım bende hiç kilo almadım 16. haftadayımbide iç karın genişse son aylara kadar göbiş çıkmayabiliyor
ay hayırlı bi oğluş olsun inşallah
benim 10 ile 13 hafta arası yogundu şimdide ara ara oluyor
tebrikler canım Allah kucağınıza almak nasip etsin![]()
![]()
inşalla canım iş yerinde agır hareket et gerekirse müdürünüzle konuş bildir durumunu belki anlayışlı davranır yani inşallah..aslında bende ayrılmak istemiyordum izne ama mecbur kaldım öncesinde iki düşüğm var ve tedaviyle oldu bu bebeğimde ayrıca ikizdi birini 8 haftamda kaybettik o yüzden mecburen ayrıldım...
Evet canım kan sulandırıcı iğneler, benim doktorum iğne tedavisine ilk başladığımızda bilgi verirken demişti, doğumdan iki hafta önce bırakırız ama doğumdan sonra bir ay devam ederiz diye, sonra farklı tarihlerde bırakılanları duyunca araştırmak istedim, bu iğneler bizim için çok önemli,Allah şifa etsin tabi.
benim ki tüp bebek canım öncesindede düşük oldugu için verdi ilk başlarda 12 haftada bırakırız diodu ama şimdi doğuma kadar kullanacaz dedii...kesinlikle çok önemli bende saati saatine vuruluyorumm
Hımmm, grubumuzda biri daha varmış haberimiz yokmuş:) Allah kolaylık verais sana da canım, saatine dikkat etmemiz çok ömemli, inşallah bugünler güzel güzel geçer de sağlıkla kavuşuruz miniklere:)
masallah senin gibi yazanlari gorunce cok umitleniyorum, gecen hafta ablamin gunune 5 gun gectikten sonra suni sanci verdiler ve 4 saat icinde pirtlatmis sadece omuzlar sikismis ebe eliyle cekistirmis bayagi ve ablamin orasinda odem olusmus diyer dogumlarida kolay oldu hatta senin gibi dogumdan sonra kus gibiydim diyor
çok tesekür edrim amin inşallahhayırlısı olsun arkadaşım Allah kucağınıza sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin oğluşu ilkmiydi senin![]()
Hayırlısı inşallah, evlat evlattır, ne de olsa candır:) Onlar bize Allahın en büyük hediyeleri tabi, birde cinsiyetlerimi öğrenince büyümüşler gibi geliyor bana, bi sonraki kontrolde netleşir inşallah..
Desteğin için çok sağol, doğum yapmış birini görmek çok mutlu etti beni. Sen İstanbulda mısın? İğneyi kaçıncı haftaya kadar yaptın, birde doğumun nasıl geçti? Çok sordum biliyorum ama gerçekten merak ediyorum. Allah bebeğinizi analı babalı büyütsün inşallah..
Bende 9 ay iğne kullandım size tavsiyem 8 aya kadar karnınıza vurun. En çabuk iyileşsen bölge karın bölgesi.en zoru bacaklar. Kollamada arada vuruyordum ben hatta son haftalarda hep. Koluma vurdum. Allah kolaylık versin. Bana bu tavsiyeleri doktorum verdi.
Dogru soyluyosun haklisin canim ama gobegime artik igne girmiyo ve zorla soktugumda da mosmor oluyo en azindan bacagimi hic morartmadim simdiye kadar birazcik gobegim kendine gelsin sora yine gobekten vurmaya baslicam cok saol canim tavsiyen ocin...
Ayy Allah korumuş ikinizi de, çok şükür iyi olmanıza çok sevindim. Ben bu iğneyi kullananların normal doğum yapmalarının sakıncalı olduğunu duydum, kendi doktorum değil ama bir başka doktor da öyle söyledi ama senin 10 cm açılman olmuş, bebeğin iriymiş maşallah ama nerdeyse normal oluyormuş.
Genelde iki hafta kala bırakılıyor diye duyuyordum ama 4 hafta önce bırakılır diyen de oldu, bunu da duyduğuma sevindim.
Ben de Anadolu yakasındayım, burda hepimizin iğnelerle ilk bebeği olacak inşallah, sormak istediğimiz şeyler olursa sana sorabilir miyiz yine,Yardımcı olur musun lütfen?
Kizlar gunaydin ruyamda bebegimin cinsiyetini ogreniyordum doktor erkek dedi havaya uctum nasil sevindim anlatamam![]()