2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese iyi pazarlar dilerim musmutlu birgün geçirmemiz dileğiyle
Saol canım bugun ankaraya gittik anıtkabiri gezdik ama çok yoruldum eskisi gibi değilim sanırım

Ve ayrıca benim kasıklarım çok ağrıyor bugun keyfim çok kaçık
Canim gittim doktora iyiyiz biz teyzesi yeni doktorumda iyi :))) plesentanin altında az kan kalmis eski kan o akacak kahverengi bekledigi için gecicek dedi :) ve artık demir hapina başlamış bulunmaktayım.

Çok sevindim canım gözün aydın merak etme şimdiden sonra rabbim korur onu inşallahhh

Ben gobekten 1,2 kez yaptim cok acidi. Artik koldan ve bacaktan yapiyorum. Bazen igne bacagima bile zor giriyor.Kendimi kasiyorum sanirim:(canim aciyor yahu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa benim gobegim o kdar sert ki kizlarr sizin de oyle mi yaa ?

Gobek deligimin sagina soluna falan bastiriyorum acaip sert acaba sadece bende mi boyle yoks artik gobekler buyudu diye mi sertlesiyo

Gobek deligimin sagina soluna falan bastiriyorum acaip sert acaba sadece bende mi boyle yoks artik gobekler buyudu diye mi sertlesiyo

Benimde göbeğim sert

Sende de kasık ağrısı varmı canım

Ben gobekten 1,2 kez yaptim cok acidi. Artik koldan ve bacaktan yapiyorum. Bazen igne bacagima bile zor giriyor.Kendimi kasiyorum sanirim:(canim aciyor yahu.

Kendini kasınca daha çok ağrır canım, sırtını bi yere yaslayarak oturursan ve iğneyi batırırken derin nefes alırsan ağrısı azalır. Birde prospektüsünde dikmolarak batırın diyor ama hemşire bana 45 derecelik açıyla yani eğik tutarak yapmayı öğretti, öyle daha rahat oluyor. İlkinde dik yapmıştım o da acıtmıştı.

Benim doktorumda dogumdan sonra 1ay daha kullanacaksin dedi. Ben heterozigotum bir farklilik mi var acaba?

Heterozigot olunca gebeliğe etkisi daha az olabiliyor arkadaşım, risk azalıyor biraz ama biz yine de dikkatli olmak zorundayız.

Igneyi banada dik yap dediler. bu aksam dedigin gibi deneyeyim.

Benimde göbeğim sert

Sende de kasık ağrısı varmı canım

Hehh iyi bari tek diilmisim demekki normal biseymis bu:)

Kasik agrim cok olmuyo benim artik canim ama cok uzun sure oturur pozisyonda durursam yada uzun sure ayakta kalip is yaparsam o zaman agriyo :( kasiktan ziyade legen kemiklerim agridi benim bu hafta tatlim

Kızlar bugün bi tane hamile külodu aldım. Artık iç çamaşırlarım da pantolonlarım da sıkıyor. Etek giymeye çalışıyorum. Bi tane de lastikli pantolonum var onunla şimdilik idare ediyorum gittiği yere kadar. Ama sanırım yakın zamanda hamile pantolonlarını bi denemeliyim.
Bir de gezerken oğlumuza iki tane mama örtüsü aldık. Öyle mi diyorlar bilmiyorum işte yemek yedirirken önüne bağlanan şeyden aldık:)))))
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397409108.057208.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hehh iyi bari tek diilmisim demekki normal biseymis bu:)

Kasik agrim cok olmuyo benim artik canim ama cok uzun sure oturur pozisyonda durursam yada uzun sure ayakta kalip is yaparsam o zaman agriyo :( kasiktan ziyade legen kemiklerim agridi benim bu hafta tatlim

Bugun benim çok ağrıdı yol yaptım diye sanırım

Kızlar bugün bi tane hamile külodu aldım. Artık iç çamaşırlarım da pantolonlarım da sıkıyor. Etek giymeye çalışıyorum. Bi tane de lastikli pantolonum var onunla şimdilik idare ediyorum gittiği yere kadar. Ama sanırım yakın zamanda hamile pantolonlarını bi denemeliyim.
Bir de gezerken oğlumuza iki tane mama örtüsü aldık. Öyle mi diyorlar bilmiyorum işte yemek yedirirken önüne bağlanan şeyden aldık:)))))
Eki Görüntüle 1067198

Çok tatliymis cnm hayırlı olsun:49:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

Âmin inşallah canım sağolasın:)

Oğlumla cihangirimle hepinize iyi haftasonları diliyoruz:))

Sana da cnm iyi haftasonlari :)

Size de iyi haftasonlari ;)
Bi arkadasim var 6 aylik hamile.o da ogluna cihangir ismini koyucak. Adlariyla yasasinlar insallah.:nazar:

Kızlar eğer hazır içi dolu iğne değilse, yani karışımı, şırıngayı filan siz alıyorsanız normalden daha ince uca sahip şırıngalar var. Eğer hazır değilsen ondan kullanın. Belki bir faydası olur.
Allah yardımcınız olsun...:nazar:

Size de iyi haftasonlari ;)
Bi arkadasim var 6 aylik hamile.o da ogluna cihangir ismini koyucak. Adlariyla yasasinlar insallah.:nazar:

Âmin. Ben ilk duyduğumda hamile kalmadan aylar önce eşime söyledim. Oğlum olursa adını Cihangir koyucam diye:) öyle oldu ve ismi belli. Arkadaşlar cinsiyeti belli olan herkes adını koysun çünkü aileler hatta dışarıdan bile karışanlar oluyor şunu bunu koy diye.

Eki Görüntüle 1067198

Çok tatliymis cnm hayırlı olsun:49:

Sağol canım. Daha öncekileri de eklicem:)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397416949.247266.webp
Bunlar da var:) artık ufaktan bir şeyler alıcaz:) ama çabuk büyüdükleri için yenidoğan takımlarından çok almıcam. Gelenler de getirir.

Insallah herkes iyidir... benim iki gundur bulantim yok denecek kadar az oldu ve istahim oyle bir acildiki maasallah bugun sabah 4:30 da acliktan migdemin kazinmasiyla uyandim ve iki aydir yiyemediklerimin acisini cikartircasina bugun deli gibi yemek yedim demir ve vitaminin de istah etkisi oldu sanirim boyle devam ederse kilo almaya baslarim insallah ablam hamileliginde 12.haftayi doldurdugu gun bulantilarinin bianda kesildigini soylemisti galiba benimde oyle olacak bulanti umrumda degilde bebisi besleyememekten korkuyorum bugun uzun zamandir ilk defa deli gibi aciktigimi hissettim cok guzeldi bakalim yarin nasil gececek ...

Alya cim yarin tarama testi icin randevun vardi yarin bize guzel guzel haberler getir insallah bebisinin goruntulerini vidyoya alabilirsin ben yapmadigima pisman oldum simdi neguzel izlerdim babasina izlettirirdim aklinda bulunsun dedim.:16:

Eki Görüntüle 1067333
Bunlar da var:) artık ufaktan bir şeyler alıcaz:) ama çabuk büyüdükleri için yenidoğan takımlarından çok almıcam. Gelenler de getirir.

Canim maasallah cok guzeller Allah hayirlisi ile giydirmeyi nasip etsin insallah ben son zamana kadar birsey almayi dusunmuyorum ilkinde cok heveslenmistik baya biseyler almistik hatta bebek bakim seti biberon emzik ama bebegimize giymek nasip olmadi 2.5 yil oldu gardolapta duruyo hepsi kimselere vermeyede kiyamadim hatta bize ilk erkek demislerdi maviler almistik sonra 5.aydan sonra kiz oldugunu ogrenmistik pembeler almistik hepsi duruyo insallah bu yavrumuza giymek nasip olur Allah in izniyle...

Benim de sertleşti canım, rahim yukarı çıktıkça büyüyor galiba.

Eki Görüntüle 1067198

Bende bu hafta hamile çamaşırlarından aldım, tam bebişin olduğu yere denk geliyordu ve sıkınca ağrı yapıyordu, bunlarıbaldım çok rahatladım:)

Kızlar eğer hazır içi dolu iğne değilse, yani karışımı, şırıngayı filan siz alıyorsanız normalden daha ince uca sahip şırıngalar var. Eğer hazır değilsen ondan kullanın. Belki bir faydası olur.
Allah yardımcınız olsun...:nazar:

Çok sağol canım:) bizimkiler kullanıma hazır enjeksiyon ucu da daha kısa.

Âmin. Ben ilk duyduğumda hamile kalmadan aylar önce eşime söyledim. Oğlum olursa adını Cihangir koyucam diye:) öyle oldu ve ismi belli. Arkadaşlar cinsiyeti belli olan herkes adını koysun çünkü aileler hatta dışarıdan bile karışanlar oluyor şunu bunu koy diye.

Bizim de isimlerimiz belli, sahiplerini bekliyoruz:) cicileriniz de hayırlı olsun, güle güle kullansın Cihangircik:)

Saol canım bugun ankaraya gittik anıtkabiri gezdik ama çok yoruldum eskisi gibi değilim sanırım

Ve ayrıca benim kasıklarım çok ağrıyor bugun keyfim çok kaçık

Çok sevindim canım gözün aydın merak etme şimdiden sonra rabbim korur onu inşallahhh

Sağol canim hepimize dua hep ediyorum...doktorumuda sevdim.evet canim Güzel Rabbim Allah im nelere Kadir...:))))) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ bu sabah fena kustum üşütmüştüm iyim Allah şükür. Demir hapı yapmaz diye düşünüyorum.

Back
X