2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrr prensesimmm olucak rabbim izin verirse

Hayırlı olsun cnm . ilk evlatlarımıza prensesle başladık çok şükür hayırlı evlatlar olsunlar inş. :)

Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))

Hayırlı olsun cnm gönlüne göre verdi Rabbim , mama önlükleri de çok güzel iyi günlerde kullanın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bugün 12 .haftaya girdimm:))

Hayırlı olsun cnm , zor haftaları atlatmışsın çok şükür :)

cinsiyeti belli olan arkdslra cok sevndm hayrli olsun .bnde ogrenmk istyrum ama daha randuvum 24unde :( bu arada dun yatarken drajeyi ictim hic bulanti ypmadi sukurler olsun :16:

:46: şimdiye dek neredeydi bu drajeler :)

Canım bebişim kız olabilirmiş o da okadar ısrar ettimki sadece bacaklarının arasında bişey göremiyorum dedi.baska bi doktora gidebilirim sırf cinsiyet için:)) aslında hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıkla hepimizin bebişlerini inşallah

cnm prensesin hayırlı olsun :) Rabbim ne verirse başımızın tacı yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

Sana da günaydın canımm... Bizimde bugün öğleden sonra doktor randevumuz var hemde ikili test yaptırıcaz inşaAllah herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin annelerr :16:

iyi haberlerini bekliyoruz cnm . bebişini bol bol izlersin bu randevuda inş.

Gunaydin canim. Benim bi gun 10.30 ta randevum var. Insallah cinsiyetlerini ogreniriz. Ama en cok merak ettigim sagliklari. Malum 1 aydir gorusmuyoruz :))) cok heyecanliyim sabahin korunde uyandim. ;)

Öğrenirsin canım 16. Haftadasın oo 1 ay monologu ne çok büyümüşlerdir şimdi kuzucukların ;) nasıl birsey ikiz bebek annesi olmak acaba hareketlerini hissetmeye başladın mı?

Benim hiç bir zaman bulantılarım tanmişsek geçmedi kendi basıma mutfağa henüz giremedim mesela şimdi içerde et yapıyorlar ven baska oda da oturuyorum bulantılarım devam ama hayatıma engel olacak kadar değil bence baska doktora gitmelisin meraklanmaktan daha iyidir canım git bebişi de gor gel :)

günaydın canım nasılsın haftasonu giremedim nete yazamadım sana. bebeğim iyi gidip gördüm canım sıkıldı gittik yine acile kıpır kıpırdı bi sorun yok dedi doktor :) haftaya çok güzel başladım bu nedenle. sen hala giremedin yani mutfaga ben kendim yapınca problem olmuo ama başkasının yaptığı yemek kokusu gelince fena oluyorum. yumurta yemeye başladım bu arada geç kaldım yiyemiodum mideme çok dokunuo ama dokunsada yicem hergün bebeğim için şuan midem çok kötüüü :1: :1: :1:

günaydın cici anneler ve en tatlı bebişler :)

nasılsınız bakalım hepiniz iyisinizdir inşallah. muhteşem bi hafta diliyor öpüyoruz siziii.... :16:

Bizim de belli ismi kismetse kiz da olsa erkek de olsa Deniz olacak. Belki ikinci isim de koyabiliriz. Kucagimiza alalim kismetse isim kolay :nazar:
Ay haftasonu kardesimin nisani guzel gecti allaha sukur aksilik cikmadi ama bu sefer de esimin kiskancligi tuttu.
Kac senelik komsumuzun oglu benim de abim yani herseyimize kosan adami kiskandi. Gobegimi sevdi diye kiskanclik krizine girdi. Vay efendim aliskin degilmis aileden biri bile ellemesinmis. Anlatamiom bu insanlar aileden ote artik. Herseyimize yetisen akrabamdan cok deger verdigim bi abim.ama yok.anlamiyor.yetisme tarzindan mi artik kendi kotu fikirlerinden mi bilmiyorum.
Simdi küstü bana cmrtsiden beri konusmuyor. Bende kendi haline biraktm. Kadinlarin hormonlari tavan yapar sozde benim koca beni gecti.sagolsun..

Oo benim eşimde olsa çıldırırdı valla. Bırak abimi akrabam olsa bile kıskanır ya zaten bm kayınvalidm bile dokunsa sevse garip oluyorum. Bilmiyorum şimdi eşinin yerine koydum kendimi bende olsam kızardım galiba. Ama doğru söylüyorsun aslında yetişme tarzı mühim olan eşinde seni bu şekilde kabul etmişse şimdi kıskançlık duyumlarına girmenin bir durumu olmamalı

günaydın canım nasılsın haftasonu giremedim nete yazamadım sana. bebeğim iyi gidip gördüm canım sıkıldı gittik yine acile kıpır kıpırdı bi sorun yok dedi doktor :) haftaya çok güzel başladım bu nedenle. sen hala giremedin yani mutfaga ben kendim yapınca problem olmuo ama başkasının yaptığı yemek kokusu gelince fena oluyorum. yumurta yemeye başladım bu arada geç kaldım yiyemiodum mideme çok dokunuo ama dokunsada yicem hergün bebeğim için şuan midem çok kötüüü :1: :1: :1:

Günaydın canım bende seni göremedim hiç buralarda merak etmiştim. Yok ben yemek kokusunu duyunca midem bulanıyor. Haşlanmış yumurta ben hala yiyemiyorum sadece omlet ama onunda yaparkenkojusunu duyunca yiyemiyorum. Ne yazıkki bu durum geçmedi yemek kokusuna dayanamıyorum :( ama cinsiyet hakkında doktor hiç birsey soylemedimi canım?

Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tebrik ederim öğrendin sonunda yaramaz amma sakladı be pipişii :) hayırlısıyla kucağına alırsın canım darısı benim başıma ben ne zaman öğrenicem yahuuu patlıycam meraktan :)

herkese günaydın kizlaar 😊 cuma günü dr a gitmiştim ama yazmaya anca fırsat buluyorum.yavrum 12+1 gunluktu ensesi 1.7 çıktı kan değerlerimizi yarın ogrencez.Allahın izniyle onun sonucuda iyi çıkar.bebeğim kıpır kipirdi takla bile attı.cinsiyet içinde dr bi tahminde bulunmadı.Artık onu bir ay sonra ogrencez 😊

Sana da günaydın canımm... Bizimde bugün öğleden sonra doktor randevumuz var hemde ikili test yaptırıcaz inşaAllah herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin annelerr :16:

Ay canım güzel güzel haberlerle gel inşallah belki cinsiyet hakkında birşeyler öğrenebilirsin ben uzun ısrarlarının sonucunda 12+1 ken öğrenmiştim %65 de olsa :)) sende ısrar et canım her bide videoya çekmeyi unutmasın eşin olurmu sonradan izlemek şahane oluyor

Günaydın canım bende seni göremedim hiç buralarda merak etmiştim. Yok ben yemek kokusunu duyunca midem bulanıyor. Haşlanmış yumurta ben hala yiyemiyorum sadece omlet ama onunda yaparkenkojusunu duyunca yiyemiyorum. Ne yazıkki bu durum geçmedi yemek kokusuna dayanamıyorum :( ama cinsiyet hakkında doktor hiç birsey soylemedimi canım?

haftasonu giremedim canım ya...ben hiçbir şekilde yumurta yemiodum hamilelikten öncede dokunuodu mideme ama yeme kararı aldım eşim biraz kızdı yemen lazım istifra etsende bebğimz için dedi bende hakverdim ve başladım :) söylemedi tatlım ya dün eşim pembe patık aldı bi teyze satıodu alalım dedi belki kızdır değilse başkasına veririz dedi. eşim kız istiyo bakalım hakkımzda hayırlısı artık yada benimkinin cinsiyetini doğunca öğrencez sanırım :52:

Son düzenleme:
Oo benim eşimde olsa çıldırırdı valla. Bırak abimi akrabam olsa bile kıskanır ya zaten bm kayınvalidm bile dokunsa sevse garip oluyorum. Bilmiyorum şimdi eşinin yerine koydum kendimi bende olsam kızardım galiba. Ama doğru söylüyorsun aslında yetişme tarzı mühim olan eşinde seni bu şekilde kabul etmişse şimdi kıskançlık duyumlarına girmenin bir durumu olmamalı

yahu kıskandığı adam kendinin de çok sevdiği hatta tek sevdiği adam benim sebebimle tanıştıkları içinde.
evli çoluğu çocuğu var. ikiz kızları var hatta. aklından hiç kötü niyet geçmeyen birisi. benim çocukluğumda beraber büyüdüğüm 20-25 senelik komşumuzun oğlu. hatta gelin arabamızı bile o kullandı.
benim eşim biraz cins zaten bildiğimden sesimi çıkarmadım fazla. neyse bikaç güne düzelir insallah.
düzelmezse de kendisi bilir. hiç onun afra tafralarını çekemicem. kusura bakmasın.

herkese günaydın kizlaar 😊 cuma günü dr a gitmiştim ama yazmaya anca fırsat buluyorum.yavrum 12+1 gunluktu ensesi 1.7 çıktı kan değerlerimizi yarın ogrencez.Allahın izniyle onun sonucuda iyi çıkar.bebeğim kıpır kipirdi takla bile attı.cinsiyet içinde dr bi tahminde bulunmadı.Artık onu bir ay sonra ogrencez 😊

Ya doktora gidenleri gördükçe bende heyecaniyorum :) sende bendensin bende henuz öğrenemedim cinsiyetini sağlıklı olsunlarda ha 1 ay önce ha 1 ay sonra :)

yahu kıskandığı adam kendinin de çok sevdiği hatta tek sevdiği adam benim sebebimle tanıştıkları içinde.
evli çoluğu çocuğu var. ikiz kızları var hatta. aklından hiç kötü niyet geçmeyen birisi. benim çocukluğumda beraber büyüdüğüm 20-25 senelik komşumuzun oğlu. hatta gelin arabamızı bile o kullandı.
benim eşim biraz cins zaten bildiğimden sesimi çıkarmadım fazla. neyse bikaç güne düzelir insallah.
düzelmezse de kendisi bilir. hiç onun afra tafralarını çekemicem. kusura bakmasın.

He evli Barklı adam bu kadar da yakınsınz birbirinize ee ozaman haklısın canım yani ama erkek milleti işte şimdi bebiş geliyor ya daha cok sahiplendi demek ailesini. Sen üzme tatlı canını boşvermen en doğrusu bence de

Ay canım güzel güzel haberlerle gel inşallah belki cinsiyet hakkında birşeyler öğrenebilirsin ben uzun ısrarlarının sonucunda 12+1 ken öğrenmiştim %65 de olsa :)) sende ısrar et canım her bide videoya çekmeyi unutmasın eşin olurmu sonradan izlemek şahane oluyor

inşAllah canım tam 13 haftalık olduk bizde bugün bende ısrar etme ve öğrenme umudundayım bakalım inşaAllah bişeyler söyler doktor :) evet videoyu hiç düşünmemiştim iyiki söylediniz kızlar ya

haftasonu giremedim canım ya...ben hiçbir şekilde yumurta yemiodum hamilelikten öncede dokunuodu mideme ama yeme kararı aldım eşim biraz kızdı yemen lazım istifra etsende bebğimz için dedi bende hakverdim ve başladım :) söylemedi tatlım ya dün eşim pembe patık aldı bi teyze satıodu alalım dedi belki kızdır değilse başkasına veririz dedi. eşim kız istiyo bakalım hakkımzda hayırlısı artık yada benimkinin cinsiyetini doğunca öğrencez sanırım :52:

Sen ne hissediyorsun canım? Benimde eşim cok fazla kız istiyordu hafta bu geç rüyasında beni kacırıyorlarmış. İşte kaçıran adam eşimi aramış kızın elimizde demiş. Eşimde benim daha kızım doğmadı ki diyince tamm işte karını kaçırdık demiş sonra fidye falan istemişler :) düşün daha doğmamış kızı kabus yaratıyor babasında :)) ozamn inşallah dizinde kızınız olur canım aslında eşin cok haklı benimde yemem gerekiyor eşimde bana cok kızıyor ama ben yiyemiyordum omlet yiyordum onun yerine. Omletin de faydası vardır heralde dimi

He evli Barklı adam bu kadar da yakınsınz birbirinize ee ozaman haklısın canım yani ama erkek milleti işte şimdi bebiş geliyor ya daha cok sahiplendi demek ailesini. Sen üzme tatlı canını boşvermen en doğrusu bence de

üzülüyor insan üzülmez mi cnm bnm.
iki gündür tek kelime konuşmadı.iki gündür yabancı insan gibi dolaşmak katlanılır mı yani şimdi?
hem de sürekli ağlamaya hazır haldeyken ben.
neyse yine de canı sağolsun napalm.

Back
X