2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bizim de belli ismi kismetse kiz da olsa erkek de olsa Deniz olacak. Belki ikinci isim de koyabiliriz. Kucagimiza alalim kismetse isim kolay :nazar:
Ay haftasonu kardesimin nisani guzel gecti allaha sukur aksilik cikmadi ama bu sefer de esimin kiskancligi tuttu.
Kac senelik komsumuzun oglu benim de abim yani herseyimize kosan adami kiskandi. Gobegimi sevdi diye kiskanclik krizine girdi. Vay efendim aliskin degilmis aileden biri bile ellemesinmis. Anlatamiom bu insanlar aileden ote artik. Herseyimize yetisen akrabamdan cok deger verdigim bi abim.ama yok.anlamiyor.yetisme tarzindan mi artik kendi kotu fikirlerinden mi bilmiyorum.
Simdi küstü bana cmrtsiden beri konusmuyor. Bende kendi haline biraktm. Kadinlarin hormonlari tavan yapar sozde benim koca beni gecti.sagolsun..

Allah tamamına erdirsin inşallah..

Eşin haklı bence. Daha doğrusu ben kendi adıma konuşayım. Benim kayınbiraderim her seferinde karnımı seviyor ve gıcık oluyorum deliriyorum!!!
Bana kimsenin dokunmasını is-te-mi-yo-rum!
Bunu eşime söylesem yanlış anlıcak tövbe..
Ama sevmiyorum ya...

Bu arada herkese günaydııınnnnnnnnnnnnn:1:

Sen ne hissediyorsun canım? Benimde eşim cok fazla kız istiyordu hafta bu geç rüyasında beni kacırıyorlarmış. İşte kaçıran adam eşimi aramış kızın elimizde demiş. Eşimde benim daha kızım doğmadı ki diyince tamm işte karını kaçırdık demiş sonra fidye falan istemişler :) düşün daha doğmamış kızı kabus yaratıyor babasında :)) ozamn inşallah dizinde kızınız olur canım aslında eşin cok haklı benimde yemem gerekiyor eşimde bana cok kızıyor ama ben yiyemiyordum omlet yiyordum onun yerine. Omletin de faydası vardır heralde dimi

ahahaa bi alemmiş eşin :) bende kız diyorum ama erkek olursa hiç de fena olmaz :) kısmet artık canım ne zaman gösterirse öğrenicez inşallah deli gibi merak ediorum ama akışına bırakıcam 26sında öğrenirim inşallah. vardır tabikide canım faydası olmaz olurmu sonuçta yiyosun yumurta...

Son düzenleme:

Eşin haklı bence. Daha doğrusu ben kendi adıma konuşayım. Benim kayınbiraderim her seferinde karnımı seviyor ve gıcık oluyorum deliriyorum!!!
Ama sevmiyorum ya...

Günaydın canım :) evet bende ilk öyle düşündüm eşini haklı buldum ama şimdi yaşama ortamımız farklı Plaza'nın yaşayış şekli apayrı bende kesinlikle istemem yani ne dokunuyor karnıma kayınvalidem bile dokunda kızıyorum içten içe ama işte o farklı şekilde yalın sanırım abisi gibi. Benim eşim olsa kıyameti kopartırdı kim olursa olsun

Ama sevmiyorum ya...

hadi herşeyi geçtim. o haklı diyelim ki ben kesinlikle öyle görmüyorum.
benim yaptığım ne var da beni cezalandırıyo?
adamın eliine mi vurayım ne yapayım ne beklio benden.
madem kızdı kendi bişey söyleseydi.
bak kendin de diyorsun istemiyorum ama dokunuyor. sen ne yapabilrsin?
bende karnımı herkes ellesin diye gere gere gezmiyorum yani..

Ya doktora gidenleri gördükçe bende heyecaniyorum :) sende bendensin bende henuz öğrenemedim cinsiyetini sağlıklı olsunlarda ha 1 ay önce ha 1 ay sonra :)
Aynen ama benim dr bi rahat şimdi gördüm bir ay sonra gelirsiniz diyo hep insan haftada bi çağırır.İnsan bebeğini ozluyo hele bi de hareketlerini görünce beklemek daha zor 😔

Bizim de belli ismi kismetse kiz da olsa erkek de olsa Deniz olacak. Belki ikinci isim de koyabiliriz. Kucagimiza alalim kismetse isim kolay :nazar:
Ay haftasonu kardesimin nisani guzel gecti allaha sukur aksilik cikmadi ama bu sefer de esimin kiskancligi tuttu.
Kac senelik komsumuzun oglu benim de abim yani herseyimize kosan adami kiskandi. Gobegimi sevdi diye kiskanclik krizine girdi. Vay efendim aliskin degilmis aileden biri bile ellemesinmis. Anlatamiom bu insanlar aileden ote artik. Herseyimize yetisen akrabamdan cok deger verdigim bi abim.ama yok.anlamiyor.yetisme tarzindan mi artik kendi kotu fikirlerinden mi bilmiyorum.
Simdi küstü bana cmrtsiden beri konusmuyor. Bende kendi haline biraktm. Kadinlarin hormonlari tavan yapar sozde benim koca beni gecti.sagolsun..

bir başkasının karnıma dokunmasini bende istemem simdilik bebeğimi sadece ben ve babası sevebilir ama burada senin bir suçun yok eşinin sana kusmesi yanlış bence.madem hoşlanmadı adama belli etseydi.

bir başkasının karnıma dokunmasini bende istemem simdilik bebeğimi sadece ben ve babası sevebilir ama burada senin bir suçun yok eşinin sana kusmesi yanlış bence.madem hoşlanmadı adama belli etseydi.

Ben de aynen bundan bahsediyorum işte.
bana küseceğine kendi bişey söyleseydi.

bence alabilirsin sebamed forumlarda ö nerdiklerini okudum bi kaç doktorun da önerdiğini duyunca aldım

İçeriğini araştırayım o halde, teşekkür ederim.

Kızlar şöyle bir site buldum kozmetiklerin içeriğindeki maddelerin tehlikeli olup olmadığını incelemek için. http://www.ewg.org/skindeep/ Ürünün adını product search kısmına yazıyorsun, analizi çıkıyor. Kırmızı olanlar zararlı, sarı şüpheli, yeşil güvenliymiş. Lierac ve Mustela da zararlı çıktı, vazgeçtim. Özellikle Lierac paraben dolu, nasıl önerilir gebelere anlamadım.

Maşallah canım öğrenmişsin ne güzel:nazar: İlk iş olarak senin haberine baktım;) Çok sevindim öğrendiğine:) Erkek annesi olacağız ikimizde:)) Çikolata yemiş miydin? Büyüklüğü nasıldı boyu falan, çok merak ediyorum ben de cumartesi gideceğim 16+3 olacak gittiğimde:)) Bu arada mama önlüğü de hayırlı olsun, gülü güle kirletsin cihangirin:emir_bebek:

Sağol canım benim. Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Evet bizim payımıza erkek annesi olmak düştü :) Çikolata yedim girmeden evvel :) Boyu 11 cm. 150 gram :) Allahıma şükür sağlığı yerinde. Parmaklarına kadar her şeyini saydık çok şükür:) Doktorum çok iyi sağolsun:)

Kizlar doktora gidiyorum yoldayim. 10.30 ta giricem. Bebislerim gosterierse cinsiyetlerini ogrencez. Cikinca yazarim insallah.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ahahaa bi alemmiş eşin :) bende kız diyorum ama erkek olursa hiç de fena olmaz :) kısmet artık canım ne zaman gösterirse öğrenicez inşallah deli gibi merak ediorum ama akışına bırakıcam 26sında öğrenirim inşallah. vardır tabikide canım faydası olmaz olurmu sonuçta yiyosun yumurta...

26 sına da cok varmış daha tam olarak 12 gün. Olsun geç olsun temiz olsun derler ya sende geç öğreneceksin ama tam öğreneceksin en azından bizim gibi olasılık olmayacak. Evet aslında erkek kız hiç farketmez ama işte insan yine bilmeknistiyor hatta kalbinden gönlünden gecen elbet daha ağır basan bir cinsiyet var genel olarak ikiside olur dese de açıkcası ben kız istiyordum :))

Aynen ama benim dr bi rahat şimdi gördüm bir ay sonra gelirsiniz diyo hep insan haftada bi çağırır.İnsan bebeğini ozluyo hele bi de hareketlerini görünce beklemek daha zor 😔
Evet 1 ay çok uzun bi süre birde hemen randevudan sonra geçmez bu ay diyorsun

Ben de aynen bundan bahsediyorum işte.
bana küseceğine kendi bişey söyleseydi.

Bak ben bu şekilde düşünmemiştim olay seninle ilgili değil sonucta adamın yaptıgı bir durum senin eşin gidip karısının karnını sevse eminim oda sinirlenirdi. Haklısın yanındayım arkadasım :kkk:

26 sına da cok varmış daha tam olarak 12 gün. Olsun geç olsun temiz olsun derler ya sende geç öğreneceksin ama tam öğreneceksin en azından bizim gibi olasılık olmayacak. Evet aslında erkek kız hiç farketmez ama işte insan yine bilmeknistiyor hatta kalbinden gönlünden gecen elbet daha ağır basan bir cinsiyet var genel olarak ikiside olur dese de açıkcası ben kız istiyordum :))

aynen cicim ya çok var dahaa :( evet gönlümde ağır basan var kız ama erkekse alınmasın die dile getirmek pek istemiorum :)))

Sağol canım benim. Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Evet bizim payımıza erkek annesi olmak düştü :) Çikolata yedim girmeden evvel :) Boyu 11 cm. 150 gram :) Allahıma şükür sağlığı yerinde. Parmaklarına kadar her şeyini saydık çok şükür:) Doktorum çok iyi sağolsun:)

Cok sevindim canim allah ailesine hayirlis bir evlat olmasini nasip etsin insallah. Ben de yoldayim insallah ben de iyi haberlerle donucem ☺️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oyyy kocaman olmuş kocaman benim doktorum canavar gibi büyümüş demişti :) ... parmaklar net gözüktü mü bende parmaklarıni ayrıntılida görebiliriz diye düşünmüştüm

Back
X