belli oldumu cinsiyeti canım meraktayım
Ayyy canim benim şuan yoldayim hastaneye gidiyorum dua et benim icinbiyi olsun bide cinsiyeti göstersin minnoşum :)) bu arada ilgin için çok çok tesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli oldumu cinsiyeti canım meraktayım
Canım hafta sonu takip edemediğim için şimdi gördüm, oğlun olacakmış, senin gönlünden geçenin de bu olduğunu bildiğim için çok sevindim :) İnşallah oğlun sağlıkla, mutlulukla gelir dünyaya :)
Gözün aydın canım![]()
Ayyy canim benim şuan yoldayim hastaneye gidiyorum dua et benim icinbiyi olsun bide cinsiyeti göstersin minnoşum :)) bu arada ilgin için çok çok tesekkur ederim
Canım maşaAllah sana rahatlamış olmana çok sevindim inşaAllah bundan sonrada böyle rahat geçer günlerin![]()
sağol canım inşaAllah güzel haberlerle gelirim her kontrolden önce olduğu gibi yine içime bir sıkıntı çöktü inşaAllah rahatlarda gelirimbu arada video iyi fikirmiş bi bakıyım o an heyecandan unutmazsam çekerim :)
canım hayırlı olsun cinsiyetini öğrenmişsin gönlünden geçtiği gibi oğluşun oluyormuş :) Rabbim sağlıkla kucağında sevdirsin inşaAllah bu arada önlüklerinizde çok şekermiş güle güle kullansın paşa
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...
aynen cicim ya çok var dahaaevet gönlümde ağır basan var kız ama erkekse alınmasın die dile getirmek pek istemiorum :)))
Bak ben bu şekilde düşünmemiştim olay seninle ilgili değil sonucta adamın yaptıgı bir durum senin eşin gidip karısının karnını sevse eminim oda sinirlenirdi. Haklısın yanındayım arkadasım![]()
Kizlar doktora gidiyorum yoldayim. 10.30 ta giricem. Bebislerim gosterierse cinsiyetlerini ogrencez. Cikinca yazarim insallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bende kısmetse 26 sında gidip öğrenicem bebişimi.
Aynen senin gibi kız istiyorum ama erkekse diye dile getirmek istemiyorum pek :)
ne olsa kabulüm ama erkek olursa 2.çocuk için çok düşünürüm yani.
O da erkek olursa yanarım diye :))
Günaydınlar kızlar. Hepimize hayırlı haftalar olsun.![]()
Evet 1 ay çok uzun bi süre birde hemen randevudan sonra geçmez bu ay diyorsun
Saol allah razı olsun canım demir ilacı bende bulantı yapmadı canımSağol canim hepimize dua hep ediyorum...doktorumuda sevdim.evet canim Güzel Rabbim Allah im nelere Kadir...:))))) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ bu sabah fena kustum üşütmüştüm iyim Allah şükür. Demir hapı yapmaz diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun cnm . ilk evlatlarımıza prensesle başladık çok şükür hayırlı evlatlar olsunlar inş. :)
Hayırlı olsun cnm , zor haftaları atlatmışsın çok şükür :)
şimdiye dek neredeydi bu drajeler :)
cnm prensesin hayırlı olsun :) Rabbim ne verirse başımızın tacı yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar
iyi haberlerini bekliyoruz cnm . bebişini bol bol izlersin bu randevuda inş.
Hakkaten ya sen ne zaman gidecen inşallah şimdiden sonra tek temennim sağlıkla kucağıma almak canımcanım çok sevindim tebrik ederim ne güzel öğrendiniz bi ben kaldım yaaa :) inşallah hayırlısıyla prensesini alırsın kucağına canım...
gunaydın arkadaslar,
herkese neşeli günler.
eee bahar da geldi, içimiz kıpır kıpır tabi:))
canım tebrik ederim öğrendin sonunda yaramaz amma sakladı be pipişii :) hayırlısıyla kucağına alırsın canım darısı benim başıma ben ne zaman öğrenicem yahuuu patlıycam meraktan :)
Günaydın canım :) evet bende ilk öyle düşündüm eşini haklı buldum ama şimdi yaşama ortamımız farklı Plaza'nın yaşayış şekli apayrı bende kesinlikle istemem yani ne dokunuyor karnıma kayınvalidem bile dokunda kızıyorum içten içe ama işte o farklı şekilde yalın sanırım abisi gibi. Benim eşim olsa kıyameti kopartırdı kim olursa olsun
günaydınlar canım hem sana hem bebişine :)) ee senin ne zaman randevun? hadi gitte gel hemen artttttttıııkk :) herkes herkes öğrensin artık cinsiyeeti. yalnız kendiminkini öğrendim şimdi de size sardım![]()
hadi herşeyi geçtim. o haklı diyelim ki ben kesinlikle öyle görmüyorum.
benim yaptığım ne var da beni cezalandırıyo?
adamın eliine mi vurayım ne yapayım ne beklio benden.
madem kızdı kendi bişey söyleseydi.
bak kendin de diyorsun istemiyorum ama dokunuyor. sen ne yapabilrsin?
bende karnımı herkes ellesin diye gere gere gezmiyorum yani..
Cok sevindim canim allah ailesine hayirlis bir evlat olmasini nasip etsin insallah. Ben de yoldayim insallah ben de iyi haberlerle donucem ☺️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Oyyy kocaman olmuş kocaman benim doktorum canavar gibi büyümüş demişti :) ... parmaklar net gözüktü mü bende parmaklarıni ayrıntılida görebiliriz diye düşünmüştüm
ayyy beraber aynı günmü gidicez inşallah öğreniriz canım ya beninle beraber sende bekliosun ayın 26sını :) buna çok sevindim yanlız değilim :))) rabbim hayırlısını nasip etsin canım...