2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim bebişim %90 kız hayırlısıyla :16:Olurda bebişim bize şaka yapmadıysa :))
Birdanaki randevum Mayısın 3'ünde. Genel kontrol için. Artık doktor seyrekleştirdi randevuları ayda bir.
Şimdilik kızlar çoğunlukta topikte.:34:

unutmuşum yine sen kusura bakma arkadasım :s bizimkide ayda 1 normalde ama eşim yoook dayanamayız biz 2 hafta sonra gelelim olmazmı diyince doktor tamm dedi :) o değil ayrıntılı uktrasona da cok az kaldı sağlıkla o zamana biş gelsek de bebişi mi daha detaylı görsem :)

hakkaten ya sen ne zaman gidecen inşallah şimdiden sonra tek temennim sağlıkla kucağıma almak canım

sağol canım. Hadi sen de öğren artık.)))

26sında gidicem bende inşallah o zaman öğrenicem bi aksilik çıkmazsa :) öğrenenler artıo ne güzel bende katılıcam inşallah aranıza prens yada prenses annesi olarak :))

Sağol canım benim. Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Evet bizim payımıza erkek annesi olmak düştü :) Çikolata yedim girmeden evvel :) Boyu 11 cm. 150 gram :) Allahıma şükür sağlığı yerinde. Parmaklarına kadar her şeyini saydık çok şükür:) Doktorum çok iyi sağolsun:)
Bende çikolata yeyim o zaman:) demek ağırlığına kadar söylüyo artık doktor:)) Maşallah bebeğinin boyuna posuna;)

Tabiki sen bir şey yapamazsın.
Kendisi söyleyebilirdi bu yaptığından hoşlanmıyorum diye.
Benimki kayınbirader olmasa ben söylerim ama buna söylesem eşim de kızar bana. Kardeşi sonuçta.

İnşallah düzelir aranız.

inşallah cnm.
hatasını anlar da bana kızmaması gerektiği kafasına dank eder.
bakalım görücez.

Benimki de kızar. Hem de çok kızar. Ama ben ondan da çok kızarım. Ben kayınbiraderime de kızıcam bu gidişle..

boşver canım sen yine haklısın ama sonra eşinle arana soğuk sular gşirmesin. aslında hiç birsey yok. beden senin bedenin ya neden elliyorlar bence eşine soyle rahatsız oluyorum de. benişm dün kayınvalidem dokundu yine bak tam burada derken boyle hafiften sarsttı yapmayın acıyor dedim tabi yalan söyledim mecbur maksat ellemesin diye dedim :) oda direk çekti elini :)

26sında gidicem bende inşallah o zaman öğrenicem bi aksilik çıkmazsa :) öğrenenler artıo ne güzel bende katılıcam inşallah aranıza prens yada prenses annesi olarak :))

Cinsiyetini öğrendim daha kızıma bir çorap dahi alamadım kasık ağrım var dışarı çıkamadım hadi bakalım senin ki prens mi prenses mi

Kızlar neden karına dokunmak isterler acaba ? benim de kayınvaldem dokunduğunda çok sinir olmuştum . Bugün işyerinde bir arkadaş dokunmak istedi izin vermedim , aslında kötü niyetleri yok ama işte bizler biraz hassas olduk sanırım

cinsiyetini öğrendim daha kızıma bir çorap dahi alamadım kasık ağrım var dışarı çıkamadım hadi bakalım senin ki prens mi prenses mi

alırsın be annesi önümüzde 6 ay var neler olur neler :) bakıcaz bakalım teyzesi prens mi prenses mi gelio :)

😊 15 mayısta gidicem.daha cook var.normalde 15ini maaş için beklerdim şimdi bebis için 😊
Şimdilik doktor randevularıni sonra dogumu sonrada büyümeleri ıçin gün sayıcaz insallah artık bitmez bu gün sayma
Net görünüyor parmaklar canım. Sen de parmaklarını göstermesini iste doktorundan :)
Maşallah büyüyor bebişlerimiz :)))
Evet hızla Büyüyorlar :) büyüsün de kavuşalım kuzularımıza

Kızlar karnınıza dokunulmasından neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ? Yani karşı cinsin dokunmasının haricinde konuşuyorum.Sonuçta eşin yada ailenin dışında bir erkeğin dokunması hoş değil tabiki ama dokunan bir bayansa ne olur ki?

Yani benim karnıma da dokunuyor kayınvalidem falan ama hiç rahatsız olmuyorum.Benim bilmediğim birşey mi var acaba? Yani belki de ben bilmediğim için rahatsız olmuyorumdur. Dokunulunca kötü birşey olur mu ki?

Çok merak ediyorum seni :) Kız mı erkek mi acabaa :) 26sı uzak ya arada gitsene :))))))

Kızlar neden karına dokunmak isterler acaba ? benim de kayınvaldem dokunduğunda çok sinir olmuştum . Bugün işyerinde bir arkadaş dokunmak istedi izin vermedim , aslında kötü niyetleri yok ama işte bizler biraz hassas olduk sanırım

kayınvaldeler genelde ters tepiyo nedense.
valla benim çok başım ağrıdı bu mevzudan.
bundan sonra dikenli telle çevircem etrafımı.
herkese sapık gözüyle bakmak çok normal çünkü.
kimse beni haklı görmediğine göre ben anormalim.

Herkes bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş gibi görünüyor... İnşallah hayırlı bebekler olur hepimize iyi evlat olurlar :D bende iki gün sonra gidicem öncelikle sağlığını merak ediyorum. İyi mi acaba diye.

Bende çikolata yeyim o zaman:) demek ağırlığına kadar söylüyo artık doktor:)) Maşallah bebeğinin boyuna posuna;)

Çikolata ye mutlaka :) Yerinde durmadı ama bacaklarını açtı önünü döndü hemen durdurdu söyledi. Zaten öncesinde de görmüş:) Hayırlı haberlerle dön inşallah :)

boşver canım sen yine haklısın ama sonra eşinle arana soğuk sular gşirmesin. aslında hiç birsey yok. beden senin bedenin ya neden elliyorlar bence eşine soyle rahatsız oluyorum de. benişm dün kayınvalidem dokundu yine bak tam burada derken boyle hafiften sarsttı yapmayın acıyor dedim tabi yalan söyledim mecbur maksat ellemesin diye dedim :) oda direk çekti elini :)

Ay çok gıcık bir durum ya hem de kayinvalide elleyecek karnıma valla çok sinir olurum ne hakkı var ya asla izin vermem 😬

Kızlar karnınıza dokunulmasından neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ? Yani karşı cinsin dokunmasının haricinde konuşuyorum.Sonuçta eşin yada ailenin dışında bir erkeğin dokunması hoş değil tabiki ama dokunan bir bayansa ne olur ki?

Yani benim karnıma da dokunuyor kayınvalidem falan ama hiç rahatsız olmuyorum.Benim bilmediğim birşey mi var acaba? Yani belki de ben bilmediğim için rahatsız olmuyorumdur. Dokunulunca kötü birşey olur mu ki?

bilmiyorum ben acıkcası kayınvalidemle yada kayınpederimle cok sıkı fıkı olmak istemiyorum. ya tamm cok seviyorum saygı gosteriyorum ediyorum ama yani neden karnıma dokunuyor. annem dokununca bile boyle biraz duraksıyorum. ya sanırım korku var içimde. ne biliyim biri dokununca falan acaba birsey mi olacak sanıyorum bilmiyorum. zaten biri dokununca da acayip geriliyor karnım sanki boyle biraz geride duruyorum. garip ama psikolojik bir durum sanırım.

aslında kötü birşey değil tabiki ama yinede ne gereği var .Ben dokunulmaktan falan çok hoşlanmam bebeğimde rahatsız olur diye düşünüyorum , herkesin enerjileri farklı sonuçta

Back
X