2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bilmiyorum ben acıkcası kayınvalidemle yada kayınpederimle cok sıkı fıkı olmak istemiyorum. ya tamm cok seviyorum saygı gosteriyorum ediyorum ama yani neden karnıma dokunuyor. annem dokununca bile boyle biraz duraksıyorum. ya sanırım korku var içimde. ne biliyim biri dokununca falan acaba birsey mi olacak sanıyorum bilmiyorum. zaten biri dokununca da acayip geriliyor karnım sanki boyle biraz geride duruyorum. garip ama psikolojik bir durum sanırım.

Anladım canım yani annende bile duraksıyorsan bu kayınvalide vs. olduğu için değil, senin içinden gelen bir dürtü demek ki. Herkesin hamileliği farklı derler ya, bu duygu da öyle sanırım :)

çok merak ediyorum seni :) kız mı erkek mi acabaa :) 26sı uzak ya arada gitsene :))))))

bende çok merak ediyorum kendimii nolcam böyle bekleyerek die. Haftasonu gittim kıpır kıpırdı ama göstermedi yine :( bende akışına bıraktım canım bi bakıorum doğumda öğreniorum :)))

Çikolata ye mutlaka :) Yerinde durmadı ama bacaklarını açtı önünü döndü hemen durdurdu söyledi. Zaten öncesinde de görmüş:) Hayırlı haberlerle dön inşallah :)
yerim canim bazen ise yaramiyo ama yine de denemrkte fayda var;) insallah guzel haberlerle donerim;)

bilmiyorum ben acıkcası kayınvalidemle yada kayınpederimle cok sıkı fıkı olmak istemiyorum. ya tamm cok seviyorum saygı gosteriyorum ediyorum ama yani neden karnıma dokunuyor. annem dokununca bile boyle biraz duraksıyorum. ya sanırım korku var içimde. ne biliyim biri dokununca falan acaba birsey mi olacak sanıyorum bilmiyorum. zaten biri dokununca da acayip geriliyor karnım sanki boyle biraz geride duruyorum. garip ama psikolojik bir durum sanırım.

normalde sürekli yapılmadığı için bence insan biranda insanların dokunmasına alışamayabilir. Dokunmalarına gerek yok aslınada doğunca sevsinler :D

boşver canım sen yine haklısın ama sonra eşinle arana soğuk sular gşirmesin. aslında hiç birsey yok. beden senin bedenin ya neden elliyorlar bence eşine soyle rahatsız oluyorum de. benişm dün kayınvalidem dokundu yine bak tam burada derken boyle hafiften sarsttı yapmayın acıyor dedim tabi yalan söyledim mecbur maksat ellemesin diye dedim :) oda direk çekti elini :)

Ay yerim ya :)))) Acıyor demiş bi de :))))) Sen de benim gibisin. Kimsenin dokunmasını istemiyorsun. Bana sadece eşim dokunsun başka kimse dokunmasın. Ben rahatsız oluyorum elimde değil.. Benim kendi kardeşim hiç dokunmaz ama kayınbirader dokunuyor. Ben sarılınca bile rahatsız oluyorum. Çok sıkıyor. Sevmiyorum şöyle şeyleri ya.
İlerde tekme atınca da ellerini çekmez artık üstümden. Napıcaz damla ://

kayınvaldeler genelde ters tepiyo nedense.
valla benim çok başım ağrıdı bu mevzudan.
bundan sonra dikenli telle çevircem etrafımı.
herkese sapık gözüyle bakmak çok normal çünkü.
kimse beni haklı görmediğine göre ben anormalim.

öyle düşünme cnm . Sende kendine göre haklısın , eşinde haklı anladığım kadarı ile , eşin arkadaşınıza kızmış fakat uyaramadığından da... saygı gereği olabilir üzülmüş .

Kızlar karnınıza dokunulmasından neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ? Yani karşı cinsin dokunmasının haricinde konuşuyorum.Sonuçta eşin yada ailenin dışında bir erkeğin dokunması hoş değil tabiki ama dokunan bir bayansa ne olur ki?

Yani benim karnıma da dokunuyor kayınvalidem falan ama hiç rahatsız olmuyorum.Benim bilmediğim birşey mi var acaba? Yani belki de ben bilmediğim için rahatsız olmuyorumdur. Dokunulunca kötü birşey olur mu ki?

Ben ailemin veya eşimin ailesinin karnıma dokunmasından rahatsız olmuyorum.
Kendilerince sevgilerini gösteriyor onlarda. İşte herkesin yapısı, duyguları, düşünceleri farklı.
Hepimiz farklı şeyler hissedip düşünebiliyoruz normal olarak :34:

Ayyy canim benim şuan yoldayim hastaneye gidiyorum dua et benim icinbiyi olsun bide cinsiyeti göstersin minnoşum :)) bu arada ilgin için çok çok tesekkur ederim

Allahım inşallah herşey normaldir canım boyu, kilosu, gelişimi bol bol tatlı türü şeyler yeseydin çikolta falan dualarım seninle inşallah da gösterir

tünaydın kızlar

3 ayı aşkın hamileyim. hiç bulantım baş dönmesi kusmam hamdolsun olmadı.

ama bugün midem de sanki mikser var. istifra etmek istesem edecek gibiyim. vitamin ilacını yeni aldım. onu da çıkarmak istemiyorum.

benim gibi 3 aydan sonra midesi bulanan oldu mu? normal mi? :44:

Ay yerim ya :)))) Acıyor demiş bi de :))))) Sen de benim gibisin. Kimsenin dokunmasını istemiyorsun. Bana sadece eşim dokunsun başka kimse dokunmasın. Ben rahatsız oluyorum elimde değil.. Benim kendi kardeşim hiç dokunmaz ama kayınbirader dokunuyor. Ben sarılınca bile rahatsız oluyorum. Çok sıkıyor. Sevmiyorum şöyle şeyleri ya.
İlerde tekme atınca da ellerini çekmez artık üstümden. Napıcaz damla ://

evet bende hiç sevmem oyle dokunmaları falan. herkesle aramda özellikle eşimin ailesiyle aramda mutlaka bir sınır olmalı. bende rahatsız oluyorum kayınpederimi öperken yada kayınvi,raderimi öperken bile. kayınpederim başlarda bu davranısımdan ötürü damla bizi hiç sevmiyor diyordu herkese. bende hayır erkeklere alışık değilim derdim. o değil ben birtek kayınvalidemde değil coola soylediğim gibi annem dokununca bile geriliyorum. o değil eşim sabahları günaydın kızım diye seviyor bende acaba hızlımı dokunacak yada acıyacak mı diye boyle bir geriliyorum basta. neden boyle oluyor hiç bilmiyorum. bazen doğmasın diyorum ya içimde kalsın hep :) zaten şimdiden anlaştım onlarla. ilk 6 ay el yıkamadan dokunmak ve opmek yasak :) hepsi anlayısla karsılıyor Allahtan :)

Canım dünaydın, benim de göbeğim çok sert. Özellikle göbek deliğinin hizaları.Ben iğnedendir diye düşünerek neredeyse 3 haftadır sert olan yerlere iğne yapmıyordum ama hala sertlik geçmedi.Şimdi senin de mesajını okuyunca belki de iğneden değildir diye düşünmeye başladım.Ben son haftalarda göbek deliğinin biraz altına kayıp sağdan veya soldan iğne yapıyorum.Oralar daha yumuşak gibi ama tabi yine iğne çok zor girmeye başladı.Dünkü iğne törenim gözyaşlarıyla başladı acı nedeniyle sonra iğneyi yapabilince de sevinç gözyaşlarına döndü :)

Allah hepimizi sabır, güç ve kolaylık versin...

Canım aramıza hoş geldin ve iyiki de geldin :) Pıhtılı ve doğum yapmış birini görmek Pazartesi sabahı yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturdu ve de hemen gözlerim doldu :) Çok şükür sen sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine,inşallah bizler de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Burada çok fazla pıhtılı var, etrafımda kimseden duymamıştım bu rahatsızlığı ama buraya bir geldim, hem çok şaşırdım,hem arkadaşlarım için üzüldüm hem de yalnız değilim beni anlayacak birileri olacak diye biraz sevindim :)

Artık aramızda tecrübeli bir pıhtılı var :) Tekrar aramıza hşgeldin canım.

First, Bseylül, Azure ve diğer pıhtılı arkadaşlarım geçen haftaki kötü örneği duyunca üzülmüştük ama şimdi bakın iyi bir örnek var aramıza

Yaa ilk defa dun farkettim cok sert oldugunu canim ama diger arkadaslar da bizde de oye diyince rahatladim baya aynen dedigin gbi gobek deliinin yakinlari daha da sertti neyse herkeste ayni durum varsa normaldir:)

Pihtili olup da dogum yapmis olanlari gorunce acaip rahatliyorum bende arkadasin bize mesaj atmasi 10 numara oldu yazdiklarini okuyunca keyfim yerine geldi:)

inşAllah canım tam 13 haftalık olduk bizde bugün bende ısrar etme ve öğrenme umudundayım bakalım inşaAllah bişeyler söyler doktor :) evet videoyu hiç düşünmemiştim iyiki söylediniz kızlar ya

Guzel haberlerle gel insallah canim:)

[
QUOTE=blaze ash;34872798]Kizlar doktora gidiyorum yoldayim. 10.30 ta giricem. Bebislerim gosterierse cinsiyetlerini ogrencez. Cikinca yazarim insallah.

Ayycok heyecanlii hemen yaz lutfen:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Herkes bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş gibi görünüyor... İnşallah hayırlı bebekler olur hepimize iyi evlat olurlar :D bende iki gün sonra gidicem öncelikle sağlığını merak ediyorum. İyi mi acaba diye.

Bnde persembe gidicem canim insallah bebeklerimiz sagliklidir ve bize cinsiyetlerini gosterirler:)

normalde sürekli yapılmadığı için bence insan biranda insanların dokunmasına alışamayabilir. Dokunmalarına gerek yok aslınada doğunca sevsinler :D

evet kesin problem burada. sonucta bu yasıma kadar kimse karnımı sevmedi. şimdi kayınvvalidem bile kalkıp karnımı sevince ne oluyor yahu diyorum :) evet asıl bilinçaltımda ki problem burada yatıyormuş. çözümlediğim iyi oldu sayende oldu :) teşekkür ediyormmmm

öyle düşünme cnm . Sende kendine göre haklısın , eşinde haklı anladığım kadarı ile , eşin arkadaşınıza kızmış fakat uyaramadığından da... saygı gereği olabilir üzülmüş .

offf neyse ne artık valla çok gerildim. kayınvaldeleri kötü niyetli, aileden olsun olmasın her erkeği sapık,
adında plaza yazıo diye de beni sokak kadını varsayıp öyle muhabbet edip dalga konusu yapan arkadaşlardan da Allah razı olsun.
üstüne tüy diktiler resmen sinirimin üzüntümün. neyse canınız sağolsun..
hadi kalın sağlıcakla.

Allahım inşallah herşey normaldir canım boyu, kilosu, gelişimi bol bol tatlı türü şeyler yeseydin çikolta falan dualarım seninle inşallah da gösterir

Canim simdi eve geldim anca yazabiliyorum ;) bu sıpanın uzattigi ayaklarina vurucam yine göstermedi. Ne inatci cikti yaa göstermemek için herşeyi yapıyor :) maalesef cinsiyeti yine ogrenemedik :( bu yüzden biraz hayal kirikligi yasadim ama çok şükür ki saglikli herşeyi normal :) kilosu 107 gr boyuda 15 cm :) kocaman olmuş bi de ayakları uzatmis baş aşağı keyif çatıyodu eşşek :)) off off 15 haftalık olduk yine ogrenemedik cinsiyeti iyi mi :D

Canim simdi eve geldim anca yazabiliyorum ;) bu sıpanın uzattigi ayaklarina vurucam yine göstermedi. Ne inatci cikti yaa göstermemek için herşeyi yapıyor :) maalesef cinsiyeti yine ogrenemedik :( bu yüzden biraz hayal kirikligi yasadim ama çok şükür ki saglikli herşeyi normal :) kilosu 107 gr boyuda 15 cm :) kocaman olmuş bi de ayakları uzatmis baş aşağı keyif çatıyodu eşşek :)) off off 15 haftalık olduk yine ogrenemedik cinsiyeti iyi mi :D

Maşallah canım boyuna, kilosuna :) İnşallah bir daha ki muayenede gösterir, sağlıklı olsun da...

Bu arada demekki 15. haftadan sonra bebeğin ağırlını da söylüyr dr lar. Söylesinler de bu kadar yediklerimizin ne kadarı bize, ne kadarı bebeğe gidiyor bilelim :)

Back
X