2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim bi anda alt tarafıma bir şey saplanıyor gibi oluyor. Dünden beri böyle oluyor. Sizde de bi anca bi ağrı giriyor mu böyle..

Bi de size söylemek istiyorum. Demir ilacı çok çok önemliymiş. Dün doktorum söyledi. Vitaminlerini besinlerinden alırsın dedi ama demir ilacını mutlaka içeceksin dedi. Eşim beni şikayet etti de o yüzden doktordan da fırçayı yedim :))
Bi de ağda yaptırmanın bebeğe hiçbir zararı yok.
Diş doktoruna artık gidebilirmişim..

Siz de bilin istedim :)

Benim sol kasığımda aksamdan beri sanci ve gerilme vardi. Bugün kontrole gittim bebek sol kasikta yatiyo oraya yerleşmiş doktor ondan olur dedi o taraf daha agir gelir dedi :)) normal yani canim ara ara birşey saplaniyor sol kasıgima ayaklarini uzatiyo muhtemelen benimki :)) bilgilerin içinde çok teşekkürler :) herkes demir ilacini düzenli kullansin :)))

kızlar benim bi anda alt tarafıma bir şey saplanıyor gibi oluyor. Dünden beri böyle oluyor. Sizde de bi anca bi ağrı giriyor mu böyle..

Bi de size söylemek istiyorum. Demir ilacı çok çok önemliymiş. Dün doktorum söyledi. Vitaminlerini besinlerinden alırsın dedi ama demir ilacını mutlaka içeceksin dedi. Eşim beni şikayet etti de o yüzden doktordan da fırçayı yedim :))
bi de ağda yaptırmanın bebeğe hiçbir zararı yok.

sen de 26sında benim gibi öğrenmeden gelme :))))

canım benim oluyo öyle ama rahmimiz genişliyo ya ondandır diye düşünüyorum çünkü bebeğimiz büyüyo gün geçtikçe sbah sol tarafımdaydı ağrı şimdi sağ tarafım bahsettiğin ağrıyı yaşıorum şuan :) uyarıların için teşekkürler canım hatırladım ki bugün demir ilacımı içmedim :((

gelmicem öğrenmeden benden ses çıkmazsa 26sında bilinki doktorun kapısında yatıorum :)

Son düzenleme:
bilmiyorum ki!
dr ne zaman söylerse o zaman.
bu cuma 2li test randevumuzda söylemedi.
ben de sormadım.
sanırım 2 ya da 3 hafta sonra bi daha randevumuz olursa o zaman söyler diye tahmin ediyorum.

Kızlar benim bi anda alt tarafıma bir şey saplanıyor gibi oluyor. Dünden beri böyle oluyor. Sizde de bi anca bi ağrı giriyor mu böyle..

Bi de ağda yaptırmanın bebeğe hiçbir zararı yok.

Benim sol kasığımda aksamdan beri sanci ve gerilme vardi. Bugün kontrole gittim bebek sol kasikta yatiyo oraya yerleşmiş doktor ondan olur dedi o taraf daha agir gelir dedi :)) normal yani canim ara ara birşey saplaniyor sol kasıgima ayaklarini uzatiyo muhtemelen benimki :)) bilgilerin içinde çok teşekkürler :) herkes demir ilacini düzenli kullansin :)))

Aynı ağrılar dünden beri bendede var canım yanıyo resmen şimdi doktorumun sekreteriyle görüştüm şişlik ödem varmı dedi yok dedim yorgunluktan olabilir dedi dün 4 saat yol gittik bide döndük dinlen olmadı bi minoset iç dedi off çok üzgünüm

Ben geldimmmmm. Ailemize 2 pasa geliyor canlarim. Her sey yolunda cok sukur haftalariyla da uyumlu. Allah saglikli bir omur nasip etsin hepimizin bebislerine insallah.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya böyle bi hakları yok..
Ben amirime hiç söylemedim hamile olduğumu ama bizim doğum öncesi izinlerimiz yaza denk geliyor, o yüzden ne kurtarırsak kardır diye düşünüyor manyaklar.
Kalan iznini de kullanmak hakkın, doğum öncesi yasal iznini de kullanman hakkın. Bu adamlar bu kul haklarıyla ne yapacaklar ahirette bilmiyorum ben...

walla bu adam kul haki falan bilmiyor canim alman...
sinir etti sabah sabah beni walla karnim midem agriyor. ne yapacami bilmiyorum, birde izinimden 10 gün kesecekmis, istedigi zaman izin veriyor istemedigi zaman vermiyor, birde kendi planlamasini yapior, haftaya cika bilirsin baska yok, yok agustosta alamasin...

Ben geldimmmmm. Ailemize 2 pasa geliyor canlarim. Her sey yolunda cok sukur haftalariyla da uyumlu. Allah saglikli bir omur nasip etsin hepimizin bebislerine insallah.

Gözünaydın canımmm maşallahhhh subanallahh

Benimki 3 hafta öncede gittim baş aşagiydi 2 gün önce gittim yine ayni bugünde yine ayni :)) normal bi duramiyo ya yok boyle bisey babasina çekecek herhalde :))) bencede oyle yap ben 2 hafta sonra tekrar gidicem 17 haftalik olacagiz o zaman garanti olacak herhalde o zaman da gostermezse meraktan catlayacagim yani :))))

ben doktora sormuştum neden öyle duruyor diye öyle rahat ediyordur dedi bir hafta sonra tekrar gittiğimde yatıyordu düz bir şekilde :) aynen sende öyle yap canım bende 16 hafta dan sonra kesin belli olur zaten ama insan merak ediyor işte bekleyemiyoo:1::emir_bebek:

üzülüyor insan üzülmez mi cnm bnm.
iki gündür tek kelime konuşmadı.iki gündür yabancı insan gibi dolaşmak katlanılır mı yani şimdi?
hem de sürekli ağlamaya hazır haldeyken ben.
neyse yine de canı sağolsun napalm.

adam kiskanc demekki ve yakinda olsa karisina dokunulmasni hazmedemiyor.buda seni cok sevdgnden kaynaklanior.sahsen ben kendi adima kardesim bile karnima dokunsa hoslanmam.tabi huy meselesi.sen onu kardesindem oturu goruon ama erkekler kiskanior iste cnm uzulme .o konusmuosa sen konus boyle küs cekilmez.oda hatasini anlar ins artik.hicbsey uzulmene degmez heleki yavrunu tasirken:49:

ben doktora sormuştum neden öyle duruyor diye öyle rahat ediyordur dedi bir hafta sonra tekrar gittiğimde yatıyordu düz bir şekilde :) aynen sende öyle yap canım bende 16 hafta dan sonra kesin belli olur zaten ama insan merak ediyor işte bekleyemiyoo:1::emir_bebek:

Olabilir canim rahatlarina düşkünler :)) sorma merak bizi yiyo :))

hayırlı olsun cnm , herşeyden önce sağlıklı olmaları önemli maşallah paşalara

güzel anneler ve tatlı bebekleri nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. haftasonu giremiyorum iş yerinde okumaya çalışıyorum cinsiyetler geliyor birer birer Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin
bene henüz hissedemedim bebişimi kızlar belkide ben anlayamıyorum yarın başka bi doktordan randevu aldım 2 hafta oluyor kendi doktorumada 2 haftasonra gidecem :52:

kızlar merhaba bıraz once ınternet uzerınden 2li tarama tezst sonucuma ulastım doktra yarın sabah gıdıcez ama sonuclardan hıc bısekılde bılgım yok netten arastırıyorum cok farklı rakamlar anlayamadım bılenınınz daha once yaptıranınız varmı bana yardımcı olsanız.
papp a 3,57 free beta hgc 33

2 gündür sabah 6 da içiyorum aç karnına öyle demişti doktorum.ictikten 2 saat sonra inanılmaz kusuyorum.napicam bu hapiii yaaa :(

Kizlar ikili testimin sonucu : PAPP-A_ikili 458.0
Beta HCG_ikili 116926

Daha cikmayan sonuclar var sanirim . Bu betahcg cok yuksek geldi bana diger sonuc hakkinda hicbir fikrim yok normal deger yazmiyor bilen varsa yorumlarsa sevinirim

kızlar merhaba bıraz once ınternet uzerınden 2li tarama tezst sonucuma ulastım doktra yarın sabah gıdıcez ama sonuclardan hıc bısekılde bılgım yok netten arastırıyorum cok farklı rakamlar anlayamadım bılenınınz daha once yaptıranınız varmı bana yardımcı olsanız.
papp a 3,57 free beta hgc 33

mIU/ml ng/ml yzıyor karsılşarındada

hayırlı olsun cnm , herşeyden önce sağlıklı olmaları önemli maşallah paşalara

Haklısın canım zayen ilk sordugum kalp atılları var mı saglıklılar mı oldu :)cok şükür hiç bi sorun yok. İnşallah böyle devam eder.

Sent from my iPad using Tapatalk

Back
X