bebeğe bakarken doktor rahim ağzı genişliğine de bakıyor canım normal se normal diyor zaten ama kimisi ise söylemiyor. Sen sor diğer kontrolde...Canım bir sonraki gidişinde ölçer çok büyük ihtimallehamilelik öncesi ölçülmen bişey mi hiç bilmiyorum canım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) Maş. cnım yaa benim oğlum 25+3 de 1080 gr dı sana 3,5 kilo doğar demiş ben korkmaya başladım kilolumu diye :)) nasıl doğuracaksam artık vitamin ilaçlarımı birgün durup birgün içiyorum ama yanlışmı yapıyorum kiHerkese merhabaaaa :) biz bugün kontrole gittik kızımla :) 936 gr olmuşuz, 35 cm boyumuz :) ağzını açıp kapıyordu cimcime ama poz vermedi maalesefrahim ağzını ölçtü erken doğum riski yokmuş çok şükür, şu alttan muayeneyi hiç sevmiyorum
sağ taraftaki damarlarda direnç varmış biraz, coraspin kullanacağım 32. Haftaya kadar.
Sonra gittik lohusa geceliği aldık iki tane :) pijama konusunda çok kararsızım ama bi takım da pijama alıcam sanırım.
Bizden haberler bunlar canlar inşallah sizler de iyisinizdir :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim oğluşum 24+6 iken 680 gramdı. 3 gün önce.
seninkinin kilosu maşallah çok iyi. benimki mi zayıf seninki mi kilolu anlamadımbenim bebiş çok hAREKETLİ DE ONA BAĞLIYORUM. BEN DE çok kilolu değilim.
:)) bnmki de öyle canım arada bakıyorum çok hareketli ama dinlenmeye bağlı ben yorgunken hiç sesi çıkmıyorbenim kızım çok hareketli değil. hatta ben üzülüyorum bazen bu duruma onu hissedemeyince. 2 gün hareketliyse sonra yavaşlıyor hareketleri arada 2 vuruyor tamam. sağlıklı olsunlar da inş. annemler bana hep kızıyor da küçük bebek olcak yemiyorsun hiç falan diye, takıntılı yaptılar beni her halde bu konuda. ben gerçekten çok yiyemiyorum nedense iştah falan açılmadı yani. hatta sıcaklardan yemek istemiyorum bazen çok kızıyorlar![]()