2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar idrar yolu enf. İle başım dertte antibiyotik kullandım,urolojiye gittim kurtulamıyorum. Lökosit hep yüksek çıkıyor .. Bunu alt edebilmis olanınız var mi? Çok korkuyorum bebeğime bisey olacak diye:18:

3 lökosit 1 tane de bakteri çıktı bende. Doktor önemli değil bol su iç sadece dedi. Antibiyotik vermedi. Sende çok mu var? Suyu az mı içiyorsun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm mothercare de indirim var miydi bende indirime girmesini bekliyorum ama bahadır ugrayamadim oraya..indirim başladıysa benimde alacakların vardı onları alayim

Evet canım %30 ve %40 indirim vardı. Zaten ay ortasında da %40 oluyormuş artık ve ürün kalmıyor dedi kızlar. Hakikaten de doğru, aklımda kalan bir body set vardı 5 li, ertesi gün gittiğimde kalmamıştı. Süt sağmalarda, telsizlerde, biberonlarda falan da indirim var.

Evet canım %30 ve %40 indirim vardı. Zaten ay ortasında da %40 oluyormuş artık ve ürün kalmıyor dedi kızlar. Hakikaten de doğru, aklımda kalan bir body set vardı 5 li, ertesi gün gittiğimde kalmamıştı. Süt sağmalarda, telsizlerde, biberonlarda falan da indirim var.

Ayin 15 inde pirlanta indirimine giriyolarmis canim suanki indirim ustunden %50 daha dusuceklermis haberin olsun:)

Doktor kontrolümüzden geldik teyzecikler;) oğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar;)
herşeyin yolunda olmasına sevindim...mide yanması bebek büyüdüğünde mide kapakçığı tam kapanamadığından mide asitinin boğaza yükselmesi olarak anlattı doktorum. bende de var...renny şurup verdi onun için..
umarım normal doğum yaparız:)

bugün kontrolüm vardı. beslenme damarındaki çentiklenme için doktor ne açılır ne kapanır dedi. 30.haftaya kadar coraspin kullan, hergün tansiyonunu ölç yükselince hemen hastaneye gel dedi. bebek hareketlerini de hergün takipte tut dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecekmişim. daha sıkı takip edecekmiş beni. önceki gebeliğimin son haftalarında tansiyonum çıktığı için şimdide önemliymiş tansion takibim. damar tıkanıklığı içinde korkma fazla bugüne kadar bebek iyi beslenmiş dedi.önemli olan tansionum ve bebek hareketleriymiş şuan. çok motive olamadım. bebeğim şu çentik yüzünden az beslenecek diye korkuorum. ben umutla doktora gittim doktor bana çentik mentik kalmamış diyecek diye moralize etmiştim kendimi..bide detaylı ultrasonda bebeğim daha uzundu bu kontrolde bebek 4 cm kısa çıktı. doktor, diğer doktor yanlış ölçmüş dedi. sinir oldum.

canım moralini bozma, bak bebişin iyi beslenmiş, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini

Selam kızlar idrar yolu enf. İle başım dertte antibiyotik kullandım,urolojiye gittim kurtulamıyorum. Lökosit hep yüksek çıkıyor .. Bunu alt edebilmis olanınız var mi? Çok korkuyorum bebeğime bisey olacak diye:18:

bende de 3 çeşit iltihap varmış, doktor bir tane toz verdi birde antibiyotik, çok fazla akıntım oluyordu 1-2 gündür biraz rahatladım çok şükür, 15 gün sonra yine çağırdı, herhalde yine tahlil ister

herkese günaydın :) sağlıklı mutlu bir pazar dilerim

bugün bir arkadaşımın tanıdığının başından geçen bir olayı yazayım dedim , çok ilginç geldi

olayın kahramanları maddi durumları hiç olmayan insanlar, zar zor geçiniyorlarmış ve 7 yıllık evliliklerinde bebek sahibi olamamışlar, maalesef maddi olanaksızlıklar yüzünden tüp bebek tedavisi gibi bir imkanları da olmamış, kızda regli düzensizliği varmış ve bazen 8 ay regli olmuyormuş, eşiyle arasıda sürekli kötüymüş hep tartışıyorlarmış, bebeklerinin olmaması kızı çok gergin yapıyormuş, bir gün doktora gidiyor ve doktor buna regli düzenleyici bir ilaç veriyor, kız 1 paket kullanıyor ama ikinciyi almıyor, bir süre sonra eşiyle şiddetli bir kavga ediyorlar ve evi terk ediyor ve maalesef boşanıyorlar,

sıkıntıdan bol bol sigara içiyor, aradan zaman geçtikçe kızdın midesi bulanıyor mide ilacı alıyor, bel ağrıları oluyor ağrı kesici içiyor hatta tosuncuk olan yeğenini sırtına çıkartıp sırtını çiğnetiyor, kilo almaya başlıyor ve karnında ur var sanıyor doktora gidersem beni ameliyat eder diyerek gitmiyor,

sonra bu kızın hamile olan kız kardeşi ablasını rüyasında görüyor , ablasının bir kızı oluyormuş ve çok güzelmiş, kardeşi doktora gideceği gün ablasınada randevu alıyor ve zorla götürüyor, doktor bir bakıyor sen 8 aylık hamilesin bir kızın olacak diyor :) bunlar şokta tabi , kız diyor ki imkansız ben boşandım böyle bir şey nasıl olur, millet ne der başlıyor ağlamaya, doktor hesaplıyor meğer boşanma davaları olduğunda 5 aylık hamileymiş :1:

eve geliyorlar kızın annesi eski damadını arayıp durumu anlatıyor damat koşarak geliyor , adamcağız zaten boşanmayı hiç istememiş,

yaklaşık 4 hafta önce bebekleri oldu, çok şükür sağlıklı güzel bir kızmış , maalesef anne hamile olduğunu bilmeden yaptıkları yüzünden sağ elinin 3 parmağı yokmuş , kız hala annesinde kalıyordu çünkü ev tutacak maddi durumları yoktu, geçen hafta 1 odalı gecekondu bulmuşlar , sahibi bayramdan sonra çıkacakmış ve bunlar taşınacaklarmış, bayramdan sonra tekrar evleneceklermiş :)

türk filmlerindeki gibi değil mi, keşke bebiş tam sağlıklı olsaymış ama annenin yaptıklarından sonra çok şükür daha fazla bir şey olmamış, Rabbim ol dedikten sonra imkansız diye bir şey yok, dağılmış bir yuva tekrar biraraya geldi, inşallah bundan sonra mutlu olurlar

Mutlu pazarlar kızlar:3:

Bebek arabalarınız nasıl aldınız? Travel sistem mi aldınız? Kafam çok karışık:26::44:

selam arkadaşlar
benim soyadım AYYILDIZ kızıma bu soyadına uygun bir isim arıyorum değişik ve güzel yardımcı olursanız sevinirm.:3:

Canım çok fazla su içmen gerekiyor. İlaç alerjisi olan bir arkadaşım ilaç kullanamadığı için elinde su şişesiyle geziyordu. Ve oldukça işe yarıyordu.

bende de kasılma oluyor,doktor 28. haftadan sonra artacak dedi ama herhangi bir ilaç vermedi

valla tuzlu tuzlu yedik oturdu içimize :((

dün akşam başladım ,inşallah iyi gelir

maşallah kızına ,pazar günü kontrolde ilginçmiş, ne güzel demekki istediğin gün doktoruna ulaşabileceksin

ne güzel senin adına sevindim, ben bende şeker çıkmaz diyordum ama çıktı maalesef

herkese günaydın, sağlıklı güzel bir gün olur inşallah

özel doktor olunca gece 12de bile girdiğimi bilirim muayeneye :)) :51:

selam arkadaşlar
benim soyadım AYYILDIZ kızıma bu soyadına uygun bir isim arıyorum değişik ve güzel yardımcı olursanız sevinirm.:3:
ilk aklıma gelen ALYA ismi oldu kuranda yüksek yüce yer anlamında yanlış hatırlamıyosam

kızlar haftaya pazar sınava giricem sonra yanınıza gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :52:

herkese günaydın :) sağlıklı mutlu bir pazar dilerim

bugün bir arkadaşımın tanıdığının başından geçen bir olayı yazayım dedim , çok ilginç geldi

olayın kahramanları maddi durumları hiç olmayan insanlar, zar zor geçiniyorlarmış ve 7 yıllık evliliklerinde bebek sahibi olamamışlar, maalesef maddi olanaksızlıklar yüzünden tüp bebek tedavisi gibi bir imkanları da olmamış, kızda regli düzensizliği varmış ve bazen 8 ay regli olmuyormuş, eşiyle arasıda sürekli kötüymüş hep tartışıyorlarmış, bebeklerinin olmaması kızı çok gergin yapıyormuş, bir gün doktora gidiyor ve doktor buna regli düzenleyici bir ilaç veriyor, kız 1 paket kullanıyor ama ikinciyi almıyor, bir süre sonra eşiyle şiddetli bir kavga ediyorlar ve evi terk ediyor ve maalesef boşanıyorlar,

sıkıntıdan bol bol sigara içiyor, aradan zaman geçtikçe kızdın midesi bulanıyor mide ilacı alıyor, bel ağrıları oluyor ağrı kesici içiyor hatta tosuncuk olan yeğenini sırtına çıkartıp sırtını çiğnetiyor, kilo almaya başlıyor ve karnında ur var sanıyor doktora gidersem beni ameliyat eder diyerek gitmiyor,

sonra bu kızın hamile olan kız kardeşi ablasını rüyasında görüyor , ablasının bir kızı oluyormuş ve çok güzelmiş, kardeşi doktora gideceği gün ablasınada randevu alıyor ve zorla götürüyor, doktor bir bakıyor sen 8 aylık hamilesin bir kızın olacak diyor :) bunlar şokta tabi , kız diyor ki imkansız ben boşandım böyle bir şey nasıl olur, millet ne der başlıyor ağlamaya, doktor hesaplıyor meğer boşanma davaları olduğunda 5 aylık hamileymiş :1:

eve geliyorlar kızın annesi eski damadını arayıp durumu anlatıyor damat koşarak geliyor , adamcağız zaten boşanmayı hiç istememiş,

yaklaşık 4 hafta önce bebekleri oldu, çok şükür sağlıklı güzel bir kızmış , maalesef anne hamile olduğunu bilmeden yaptıkları yüzünden sağ elinin 3 parmağı yokmuş , kız hala annesinde kalıyordu çünkü ev tutacak maddi durumları yoktu, geçen hafta 1 odalı gecekondu bulmuşlar , sahibi bayramdan sonra çıkacakmış ve bunlar taşınacaklarmış, bayramdan sonra tekrar evleneceklermiş :)

türk filmlerindeki gibi değil mi, keşke bebiş tam sağlıklı olsaymış ama annenin yaptıklarından sonra çok şükür daha fazla bir şey olmamış, Rabbim ol dedikten sonra imkansız diye bir şey yok, dağılmış bir yuva tekrar biraraya geldi, inşallah bundan sonra mutlu olurlar

cok duygulandım.neysekı bebegın sadece 3 parmağı eksık olmuş.Allahtan umudu kesmemek lazım.bnm bır akrabamın karısıda 8 sene uğraştılar.onunda regl duzenszlgı vardır.aylarca olmuormus.bır gun mıdesı bulanıor gene.kocası dıor annesine sunu bır doktora goturun ıkıde bır nıe mıdesı bulanıor.gıdıorlar kı kız 4.5aylık hamıle.ınanmıolar başka doktora gıdıolar oda dıor cınsıyetı bıle bellı kız dıor.bunlar agla agla bır hal oluorlar.neyse ıste bebegın doğumuna 15 gun kala kız bı tane degısık bır erkek doktora gıdıyor nıyeyse.hep farklı doktorlara gıdıormus zaten.doktor yaslıymıs.demıskı kıza oğlun gayet sağlıklı hersey yolunda.kız tabı gene şokkkkk! amca dıor bnm kzıım olcak ne oğlanı.doktor dıor kızım bu erkek.kızda amca olurmu kızım olcak tum doktorlar kız dedı.doktorda dıor kı ben docentım bırde yaslı,sen bnden ıımı bılceksın.bebegın piipisini goruorum bu erkek dıor ve 15 gun sonra kız oğlunu kucağına alıor zor bır doğumla.tabı erkek olunca bunlarda cıfte bayram.malum erkek manyagı bır toplumuz bız maalesef.smdı bebegı 1 yasında ya var ya yoktur.RABBIM ol derse olur ona güvenmek ve umudu kesmemek lazım.

Canım bende çok beğenmiştim bu ürünü jokerdeki satıcı ekim civarı doğacak bebeklerde yerden ne olursa olsun soğuk alma ihtimali var uyutmak uygun değil içinde,uyuyunca hemen yatağına almak lazım demişti,beni vazgeçirdi :(

Hahhaha cok iyi yaa yırttın yani azar isitmekten:)) ayy valla bnde cok heyecanliyim sali gunu kontrol ama gunler gecmiyo sanki...bide kizim cok tuhaf hareketler yapiyo bugunlerde icerde gulme krizine giriyorum gobegimdeki hareketleri izlerken resmen sörf yapiyo icerde:)

maşallaaaaah kızımızaaa :)

Ya arkadaslar araniza yeni katıldım siteye de yeni uye oldum bi konu actim ama kimse gormedi galiba ya da ben yapamadim bebek arabasi ile puset alicam kraftin nova bebek arabasi indirime girmis acaba fikir verseniz iyi midir kullanisli midir bilmiyorum ilk bebegimiz de biraz acemiyim ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de arayıştayım sanırım chicco littleway alacağım,yollarda bakıyorum epey kullanan anne gördüm :)

Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)

güle güle kullanın canım, darısı başımıza :) ben ne zaman yapacağım bilmiyorum alışverişi geç kalıyorum sanırım :(

Kızlar güzel bir ihtiyaç listesi buldum sizinle paylaşmak istedim umarım işinize yarar

A- Bakımla ilgili
Çarşaf

süpersin yaramaz mı hiçççç :))))

Mutlu pazarlar Hamiş arkadaşlarım park yatak konusunda karasız kaldım.. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum:49::nazar::49::nazar:

ben de canım beşik mi park yatak mı bilemedim tecrübeli anneler bize yardım edermisiniz :)

Mutlu pazarlar kızlar:3:

Bebek arabalarınız nasıl aldınız? Travel sistem mi aldınız? Kafam çok karışık:26::44:

Canım chicco littleway yada graco multi.. almayı düşünüyorum ben

selam arkadaşlar

Sema geldi ilk aklıma bilmem severmisin ama çok yakışır soyadına bence ;)

sağol canım sizin cinsiyet ne ???:emir_bebek: :nazar:

erkek olacak inşallah teyzesi

Canim moralini yuksek tut bak benimde erken doğum riskim var hersey Rabbimden gelen bisey.
Bebeginin kilosu kac cikti hatirladigim kadariyla bu ikinci bebegin ilk dogumun normalmi oldu yoksa sezeryanmi

haklısın Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bebeğim 1000gr olmuş maaşallah. doğru hatırlıosun bu ikinci bebeğim ve ilk doğumumda sezeryandı. o zmnda gebelik zehirlenmesine (albümin, çok kilo, bide son günlerde tansionum çıtkı) gidiosun demişti doktor o yüzden normal tarihten 8 gün önce sezeryana almıştı. bugünde leyla gibiydim tansionum 135 e 80 di. şimdi 124e 80. doktor 140a çıkarsa hemen hastaneye gel dedi. çok panik yapmadım bugün çünkü bebeğin hareketlerinide hissettim. şu son 2.5-3 ayı da bi atlatsak.. risk endişelerinden kurtulsak...

Canım bende çok beğenmiştim bu ürünü jokerdeki satıcı ekim civarı doğacak bebeklerde yerden ne olursa olsun soğuk alma ihtimali var uyutmak uygun değil içinde,uyuyunca hemen yatağına almak lazım demişti,beni vazgeçirdi :(

maşallaaaaah kızımızaaa :)

ben de arayıştayım sanırım chicco littleway alacağım,yollarda bakıyorum epey kullanan anne gördüm :)

güle güle kullanın canım, darısı başımıza :) ben ne zaman yapacağım bilmiyorum alışverişi geç kalıyorum sanırım :(

süpersin yaramaz mı hiçççç :))))

ben de canım beşik mi park yatak mı bilemedim tecrübeli anneler bize yardım edermisiniz :)

Canım chicco littleway yada graco multi.. almayı düşünüyorum ben

Sema geldi ilk aklıma bilmem severmisin ama çok yakışır soyadına bence ;)

erkek olacak inşallah teyzesi

Alışverişe geç kalmış değilsin canım. Ağustos'un sonuna her şeyi halletmiş çantalarımızı hazırlamış olalım yeter:)

cok duygulandım.neysekı bebegın sadece 3 parmağı eksık olmuş.Allahtan umudu kesmemek lazım.bnm bır akrabamın karısıda 8 sene uğraştılar.onunda regl duzenszlgı vardır.aylarca olmuormus.bır gun mıdesı bulanıor gene.kocası dıor annesine sunu bır doktora goturun ıkıde bır nıe mıdesı bulanıor.gıdıorlar kı kız 4.5aylık hamıle.ınanmıolar başka doktora gıdıolar oda dıor cınsıyetı bıle bellı kız dıor.bunlar agla agla bır hal oluorlar.neyse ıste bebegın doğumuna 15 gun kala kız bı tane degısık bır erkek doktora gıdıyor nıyeyse.hep farklı doktorlara gıdıormus zaten.doktor yaslıymıs.demıskı kıza oğlun gayet sağlıklı hersey yolunda.kız tabı gene şokkkkk! amca dıor bnm kzıım olcak ne oğlanı.doktor dıor kızım bu erkek.kızda amca olurmu kızım olcak tum doktorlar kız dedı.doktorda dıor kı ben docentım bırde yaslı,sen bnden ıımı bılceksın.bebegın piipisini goruorum bu erkek dıor ve 15 gun sonra kız oğlunu kucağına alıor zor bır doğumla.tabı erkek olunca bunlarda cıfte bayram.malum erkek manyagı bır toplumuz bız maalesef.smdı bebegı 1 yasında ya var ya yoktur.RABBIM ol derse olur ona güvenmek ve umudu kesmemek lazım.

ne güzel böyle şeyleri duymak, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

rkek olacak inşallah teyzesi

bakalım artık 18 kiloya kadar oluyormuş çok beğendim büyük ihtimalle alıcam :)

Kızın ya benimle ya kızımla adaş olacak öyleyse:) Ablam da anne-kız uyumlu olduğumuzu söylemişti,Zeynep ve Elif benzer duyguları uyandırıyor:)

sen de mi Zeynep koymayı düşünüyorsun canım yoksa Elif mi? :) Söyleyince insanın içini ısıtan isimler bence de:)

Back
X