- 9 Haziran 2014
- 1.172
- 436
- 88
anladım canım bzen yemekten sonrada oluyo patlck gbi oluyorum sankiyemekten sonra olanı başka bir de durduk yere sertleşme oluyo. onda da bebek dönüyor canım. başı poposu göbeğin oraya geliyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım bzen yemekten sonrada oluyo patlck gbi oluyorum sankiyemekten sonra olanı başka bir de durduk yere sertleşme oluyo. onda da bebek dönüyor canım. başı poposu göbeğin oraya geliyo.
Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
Ben epeydir yatişemiyorum buraya, katınvalidem ciddi bi ameliyat oldu, yakın bir arkadaşım çok zor bir dönem atlattı derken geçen ay benim için de çok zor geçti, Allah daha kötülerinden sakınsın hepimizi.
Arada baktım, şimdi de son sayfalara baltım da herkes iyi gibi inşallah. Son aylar sıkıntıları bende de baş gösterdi, bel bacal ve hatta alt bölge ağrısı... Özellikle göbeğimin altındaki kaslae çok ağrıyor az birşey nile ayakta kalınca. Gece yataeken bacaklarımın arasına yastık alıyorum bir haftadır o çok iyi geliyor kızlar,en azından iç bacak ağrılarını bayağı azalttı.
Dünden beri hastane çantamı hazırlıyorum, aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum, sonradan da bayağı ekleniyormuş birşeyler, temel ihtiyaçları unutmayım bari diye düşündüm, sonra da bebişin çantasını hazırlayacam, en acili bunlar galiba.
Bu arada English home da %50 indirimli ürünler de çok şık bebek ürünleri de var, ben dün bir bornoz ve uyku tulumu aldm, çok şeker ve çok uygunlae. Bizim bebişler kışa geleceği için çok rahat ettik demişti arkadaşlarım, aklınızda bulunsun:)
herkese ve minnoşlara sevgiler![]()
Arkadaşlar hangi güneş kreminden memnun kaldınız,tavsiye verebilir misiniz?
Ne yıkayacaksın bakalımhazırlık yapıyorsun maşallah :)
Paketin üzerine bende bakayım , sanırım ben deterjanı çok koydum
Hiç sorma ya , hele ben silik çizgiyi gördüm test bozuk dedimtekrar günlerce yaptım . Annemlere kalmaya gittik orada bile yaptım . Omarka ya güvenmedim yenilerini aldım yaptım . En sonunda en iyisi kanda baktırmak dedim . Allahım hepimize sağlıkla sıhatle hayırlsıyla nasip et Amin
Arkadaşlar hangi güneş kreminden memnun kaldınız,tavsiye verebilir misiniz?
sızınkı ıyı .bıde benmkını dınleyın.bılmeden neler yaptım.yıllardır ugrasıoruz bebek ıcın.testler o bu.sorun yoktu ama olmuordu.sonunda pat dıe oldu.cınsıyetını bıle suan kızımda hıssettgm gbı hıseetmıstım.oğlum olcaktı.ama Allah aldı elımden.bır yıkımdı benm ıcın.doktor 6 ay dınlen dedı.ama ben 4.ay korunmayı bıraktım ve 6.ay hamıle kaldım.tabı o zaman calısıorum ve gozumun onunde hep bebek kıyafetlerı satıorum vs.dusunun zorluğunu.nasıl ıc gecırerek bakıorum.gelen bebeklere,kıyafetlere.hamıle kalmışım haberım yok.o ayda benm cocugum olmıcak mı dıe ağladım günlerce.esımle kavga ettık.hep ben bebek hasretinden kavga cıkarıorum o ay ama yavrum ıcımde bılmıorum.adet gunum gectı tabı dedım stresten oldu.belırtıler hafiften agırlasmaya doğru başladı.bulantılar,koku hassasıyetı,bas donmelerı.işe gdemez oldum.annem tutturdu bu ıs normal dgl ,esım tuttrdu.test yaptrdılar zorla ama ben ısrarla yapmıodum.testte once bır cızgı cıktı.al ıste bekledgm derken ikincı silik bır cızgı cıktı.salak test bozuk dedım.bızımkılerede dedım.esım başka test getırdı ama ınat dglmı.bıkmışım artık yapmıorm yenı testı.bır kac gun sonra dayanamadm hastaneye gttım ama hamılelık şüphemde var dedıgım halde acılde idrar aldılar falan.ay kusuodum onu verırken goruntusu ,kokusu.ogurmeler.röntgene gonderdı adam bırde ıgne vurdu.ama hamılelıge bakmamış sadece mıkropvar mı dıe bakmısbıde sonucu alınca demezmı acaba hamıle olabılır mısın
ben sana nıe geldım be adam.sorunumu ben arastrdıktan sonra sen nıye doktorsun.mıkrop yok deyıp gonderıldım.günler sonra aıle hekımıne gıdıp derdımı anlattım.kadın ıyı bır doktormuş sansıma.hemen betana bakalım.negatıfse muayene ederım dedı.o gun sonuçlar gec cıktı 4 5 gbı.bna pozıtf dedı ben resmen dumur oldum.sevınemedım bıle.ama dedım doktor benı rontgne aldı ıgne vurdu.yıllardır bekledgm haber geldı ama sevınemıordum ıste.doktor küçükse bıse olmaz yetrkı 8den buyuk olmasın dedı.gunlerdır ağladım.esıme yasatmadım bu sevınci.olmadı aldırırız napalım dedı bır kez daha kızdım puskurdum bu lafına.cunku kıyamazdım.muayeneye gttgmde kalp atışını gorduk.6 haftalıktı.doktora anlattım durumu.kanaman varmı dedı endıseyle.yok dedım.ıyı o zaman kurtarmışsın korkma dedı.yanı bılmeden yaptıklarıma rağmen yavrum benı bırakmadı.ama o sıralar ne cektım bır Allah bılır.
tatlım ben solante pregna kullanıyorum ama cok beyaz beyaz bırakıyo heryerimi sinir oluyorumo yüzden denize en son gittigimde sürmedim onu ama bıyık kısmımda leke oldu
megersem benim o begenmedigim krem gayet iyi koruyomuşş
![]()
Canım Avene aldım ben, çok memnun kaldım tavsiye ederim. Normalde de onun yüz kremini kullanıyorum zaten.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Belki haftasonu gerekebilir de,şimdiden sorayım dedim :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Belki haftasonu gerekebilir de,şimdiden sorayım dedim :)
kızlar valla canım nescafe çekti içorum bi fincan ne zamandır içmiyodum .![]()
Kendi çantanı da hazırla :) Ben hazırladım yerini de söyledim :) poşetteler şimdilikcanım bebişin kıyafetleriini yıkıcam:)) eşim hergün sorup duruo bebeğin çantası hazırmı die allah korusun erken doğum olsa ne yapıcam ben dio :)))
sızınkı ıyı .bıde benmkını dınleyın.bılmeden neler yaptım.yıllardır ugrasıoruz bebek ıcın.testler o bu.sorun yoktu ama olmuordu.sonunda pat dıe oldu.cınsıyetını bıle suan kızımda hıssettgm gbı hıseetmıstım.oğlum olcaktı.ama Allah aldı elımden.bır yıkımdı benm ıcın.doktor 6 ay dınlen dedı.ama ben 4.ay korunmayı bıraktım ve 6.ay hamıle kaldım.tabı o zaman calısıorum ve gozumun onunde hep bebek kıyafetlerı satıorum vs.dusunun zorluğunu.nasıl ıc gecırerek bakıorum.gelen bebeklere,kıyafetlere.hamıle kalmışım haberım yok.o ayda benm cocugum olmıcak mı dıe ağladım günlerce.esımle kavga ettık.hep ben bebek hasretinden kavga cıkarıorum o ay ama yavrum ıcımde bılmıorum.adet gunum gectı tabı dedım stresten oldu.belırtıler hafiften agırlasmaya doğru başladı.bulantılar,koku hassasıyetı,bas donmelerı.işe gdemez oldum.annem tutturdu bu ıs normal dgl ,esım tuttrdu.test yaptrdılar zorla ama ben ısrarla yapmıodum.testte once bır cızgı cıktı.al ıste bekledgm derken ikincı silik bır cızgı cıktı.salak test bozuk dedım.bızımkılerede dedım.esım başka test getırdı ama ınat dglmı.bıkmışım artık yapmıorm yenı testı.bır kac gun sonra dayanamadm hastaneye gttım ama hamılelık şüphemde var dedıgım halde acılde idrar aldılar falan.ay kusuodum onu verırken goruntusu ,kokusu.ogurmeler.röntgene gonderdı adam bırde ıgne vurdu.ama hamılelıge bakmamış sadece mıkropvar mı dıe bakmısbıde sonucu alınca demezmı acaba hamıle olabılır mısın
ben sana nıe geldım be adam.sorunumu ben arastrdıktan sonra sen nıye doktorsun.mıkrop yok deyıp gonderıldım.günler sonra aıle hekımıne gıdıp derdımı anlattım.kadın ıyı bır doktormuş sansıma.hemen betana bakalım.negatıfse muayene ederım dedı.o gun sonuçlar gec cıktı 4 5 gbı.bna pozıtf dedı ben resmen dumur oldum.sevınemedım bıle.ama dedım doktor benı rontgne aldı ıgne vurdu.yıllardır bekledgm haber geldı ama sevınemıordum ıste.doktor küçükse bıse olmaz yetrkı 8den buyuk olmasın dedı.gunlerdır ağladım.esıme yasatmadım bu sevınci.olmadı aldırırız napalım dedı bır kez daha kızdım puskurdum bu lafına.cunku kıyamazdım.muayeneye gttgmde kalp atışını gorduk.6 haftalıktı.doktora anlattım durumu.kanaman varmı dedı endıseyle.yok dedım.ıyı o zaman kurtarmışsın korkma dedı.yanı bılmeden yaptıklarıma rağmen yavrum benı bırakmadı.ama o sıralar ne cektım bır Allah bılır.
tatile mi gidiyosuunnn? Ne güzelliş yerimde de herkes bi yerlere gidiyorum çok özeniyorum
![]()
Tatilde gidin canım , yakın bir yerlere . Üzülme hem deniz iyi gelir
anladım canım bzen yemekten sonrada oluyo patlck gbi oluyorum sanki
Canım haziranda gittik zaten 1 hafta ama yetmedi sanırım :26: belki Kilyos falan yaparız ama kesin çok kalabalık olur, bakalım..
ohh afiyett olsunnn bişey olmazz o kadardan canımmm iç tabi:)
Merhaba bende ekim annesi olacagim inşallah..eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum..forumu okurken gordum .idil babyden çanta aldigini yazmissin.bende şuan İst.Dayim alisveris icin geldim.cantani hangi idilbabyden aldin acabaTatilde gidin canım , yakın bir yerlere . Üzülme hem deniz iyi gelir