2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba bende ekim annesi olacagim inşallah..eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum..forumu okurken gordum .idil babyden çanta aldigini yazmissin.bende şuan İst.Dayim alisveris icin geldim.cantani hangi idilbabyden aldin acaba

Merhaba :) Maltepe Carrefour dan aldım canım . Herhangi bir şubede de olabilir , kampanya bitmeden alın

ay canım özlemisiz seni nasılsın keyfin nasıl?? bebekler nasıl??seninde kadir gecen mübarek olsun..Allahım inşalalh doğumdan sonra iğne kullanmam ama hepinizin doktoru doğumdan sonra vermiş :(((nese sağ salim alalım kucakalrımızada verirsede yapıcaz artık...

Merhaba :) İkizler nasıl umarım her şey iyidir , güzel haberlerini alınca çok mutlu oluyorum
İyiyiz çok şükür. Öğretmen olduğum için tatildeyim bol bol yatıyorum, uyuyorum. Cumartesi 2'li testim var, heyecanla onu bekliyorum.

tatile mi gidiyosuunnn? Ne güzell :16: iş yerimde de herkes bi yerlere gidiyorum çok özeniyorum :14:

Yok tatlım ya,tatil sayılmaz.Ben erken doğum olur, düşük olur korkusuyla hiçbir yere gidemedim bu yaz.İlk defa tatile gidemediğim bir yaz oldu maalesef.Belki bayram da Tekirdağ taraflarında yazlığa gideceğiz.Belki diyorum, çünkü o güne kadar korkup vazgeçebilirim :) Bir de denize girmek istiyorum ama ne bileyim enfeksiyon vs. olur, bebeğe birşey olur korkusuyla ona da tam karar veremedim.Kremimi falan hazır edeyim diyorum,olur da girmeye cesaret edersem kullanırım diye :)

İyiyiz çok şükür. Öğretmen olduğum için tatildeyim bol bol yatıyorum, uyuyorum. Cumartesi 2'li testim var, heyecanla onu bekliyorum.

İkiz annesi gelmiş, hoşgelmiş :)) Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, bayrama 2 bebişle birlikte gireceksiniz inşallah :)Bayram şekerleri gibi :)

Yok tatlım ya,tatil sayılmaz.Ben erken doğum olur, düşük olur korkusuyla hiçbir yere gidemedim bu yaz.İlk defa tatile gidemediğim bir yaz oldu maalesef.Belki bayram da Tekirdağ taraflarında yazlığa gideceğiz.Belki diyorum, çünkü o güne kadar korkup vazgeçebilirim :) Bir de denize girmek istiyorum ama ne bileyim enfeksiyon vs. olur, bebeğe birşey olur korkusuyla ona da tam karar veremedim.Kremimi falan hazır edeyim diyorum,olur da girmeye cesaret edersem kullanırım diye :)

canım korkma bişiycik olmaz, hatta deniz faydalı yüzmek lazım.. ben haziranda gittim biliyosun, havuza bile girdim :26: biraz fazla cesur davranmış olabilirim :52: ama azıcık uzaklaşmak insana iyi geliyor, denize girmesen de sahilde yat yine git bence :34:

oooo yolculukk nereye bayaannn:))

Ya yok öyle tatil değil :))) İstanbul'a yakın Tekirdağ'a gideceğiz 1,5 saatlik yol.Ama yukarıda da dedim, her an korkup vazgeçebilirim :) Boşuna özenmeyin yani.Gerçi sen neye özeneceksin tatlım,tatilin ortasında yaşıyorsun :)) Ahhh Marmaris,, Ahhh Selimiyee, Mavi Pideee,Söğüttt :))))

Son düzenleme:
canım korkma bişiycik olmaz, hatta deniz faydalı yüzmek lazım.. ben haziranda gittim biliyosun, havuza bile girdim :26: biraz fazla cesur davranmış olabilirim :52: ama azıcık uzaklaşmak insana iyi geliyor, denize girmesen de sahilde yat yine git bence :34:

Nee havuz muu? Çılgınsın valla :))) Hergün sitede gözümün önünde yüzüyorlar da bir kere ayağımı bile sokamadım :)Olsun sen iyi yapmışsın canım,çok şükür birşey olmadığına göre yanına kar kalmış :))

Tabi canım dalga sesi, denizin kokusu bile yeter.Ama insan görünce de dayanamayıp girmek istiyor :)

Nee havuz muu? Çılgınsın valla :))) Hergün sitede gözümün önünde yüzüyorlar da bir kere ayağımı bile sokamadım :)Olsun sen iyi yapmışsın canım,çok şükür birşey olmadığına göre yanına kar kalmış :))

Tabi canım dalga sesi, denizin kokusu bile yeter.Ama insan görünce de dayanamayıp girmek istiyor :)

Çılgınım valla :) yok yok sen havuza girme bana bakma benimki delikanlı cesareti oldu :1:

Canım az da olsa gir hemen mayonu değiştir bişey olmaz bence doktoruna da sor girebilir miyim diye

Ya yok öyle tatil değil :))) İstanbul'a yakın Tekirdağ'a gideceğiz 1,5 saatlik yol.Ama yukarıda da dedim, her an korkup vazgeçebilirim :) Boşuna özenmeyin yani.Gerçi sen neye özeneceksin tatlım,tatilin ortasında yaşıyorsun :)) Ahhh Marmaris,, Ahhh Selimiyee, Mavi Pideee,Söğüttt :))))

Hehehhe herhafta sonu selimiyedeyim ayiptir solemesi:) git tatlim git denize girmek iyidir yuzmek rahatlatiyo insani korkmaa git dikkatli davranirsinn:)

Canım hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama iki kez durulama yapmak gerekiyormuş sabun tozu kullanınca.

Canım erkek olarak Herman Bey, bayan olarak Alin Hanım çok iyi diyorlar.. Bence bir randevu al dene..

Herman beyin adını bende duymuştum. O yüzden ona randevu aldım 11 ağustosa verdiler bakalım inşallah iyidir..birde memorialda cihan bey varmış onu deniycem.Herman beyin hastanesinin doğum ücreti biraz daha ucuz ama hayırlısı bakalım artık gözden çıkardım ne yapayım sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil..

Herman beyin adını bende duymuştum. O yüzden ona randevu aldım 11 ağustosa verdiler bakalım inşallah iyidir..birde memorialda cihan bey varmış onu deniycem.Herman beyin hastanesinin doğum ücreti biraz daha ucuz ama hayırlısı bakalım artık gözden çıkardım ne yapayım sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil..

İnşallah canım, hayırlısı olsun denemiş olursun bi bak bakalım.. İnşallah memnun kalırsın, bana da haber ver mutlaka merak ederim ;)

çok pis nispet oldu bu yalnız :19: ya üf ben de oralarda yaşamak istiyorum :14:

Ahh kiyamam:)) oyle deme canim yaa bak sende mothercare in outletine gttim demistimm benim icin o daha buyuk bi nispet:))
Buralar yazin tabiki cok guzel ama yine de ist te olmayi tercih ederdimm ozledimm oralarii:(

Ahh kiyamam:)) oyle deme canim yaa bak sende mothercare in outletine gttim demistimm benim icin o daha buyuk bi nispet:))
Buralar yazin tabiki cok guzel ama yine de ist te olmayi tercih ederdimm ozledimm oralarii:(

hahah herkes kendinde olmayanı istiyor işte :34: İstanbulun yeri ayrı tabi de yazın 3-4 ay oralarda kalabilsek ne güzel olurdu :16:

Kızlar doktordan geliyorum. Herşey yolunda çok şükür 1 buçuk kilo 40 cm olmuş :) Kocaman bir kafası var. Merak içindeyim babasına benzemesini çok istiyorum :D
Kan uyşmazlığı konusunu ben açmasam test falan yapmayacaktı. İlk hamilelikte gerek yok dedi. Yine de bir bakalım diyip yazdı. Negatif çıktı o da sorun yokmuş...
İnşallah hepimiz sorun yaşamadan bebeğimizi kucağımıza alırız :))

İkiz annesi gelmiş, hoşgelmiş :)) Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, bayrama 2 bebişle birlikte gireceksiniz inşallah :)Bayram şekerleri gibi :)

İnşallah :emir_bebek::emir_bebek: Canım sen de Tekirdağ fırsatını kaçırma. Yol uzun değilmiş zaten, değişiklik olur, seneye çok ararsın denize rahat rahat girmeyi

Back
X