2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar doktordan geliyorum. Herşey yolunda çok şükür 1 buçuk kilo 40 cm olmuş :) Kocaman bir kafası var. Merak içindeyim babasına benzemesini çok istiyorum :D
Kan uyşmazlığı konusunu ben açmasam test falan yapmayacaktı. İlk hamilelikte gerek yok dedi. Yine de bir bakalım diyip yazdı. Negatif çıktı o da sorun yokmuş...
İnşallah hepimiz sorun yaşamadan bebeğimizi kucağımıza alırız :))

maşallah canım ne güzel ne kadar büyümüş böyle :nazar: yüzünü göstermedi mi minik? sorun olmamasına sevindim canım :16:

Kızlar doktordan geliyorum. Herşey yolunda çok şükür 1 buçuk kilo 40 cm olmuş :) Kocaman bir kafası var. Merak içindeyim babasına benzemesini çok istiyorum :D
Kan uyşmazlığı konusunu ben açmasam test falan yapmayacaktı. İlk hamilelikte gerek yok dedi. Yine de bir bakalım diyip yazdı. Negatif çıktı o da sorun yokmuş...

Gozunaydinn canim minnak kocaman olmuss masallah size:)

Kendi çantanı da hazırla :) Ben hazırladım yerini de söyledim :) poşetteler şimdilik :1:

O kadar içten anlatmışsın ki , Rabbim mutluluğumuzu bozmasın Amin . Doktora çok sinir oldum :47:
Çok beklemekten kaynaklı bu inanamama durumları . Ben her ay yapıyordum artık , çizgi çıkmasa da acaba silik çizgi var da ben mi görmüyorum diyordum . Bu yapmamda da silik çizgi var ama bozuk bu dedim internetten çizgilere bakıp karşılaştırma yapıyordum ama doktora gitmeye cesaret edemiyordum . Nezamanki çizginin koyulaştığını gördüm o zaman gittim doktora :))) Şükürler olsun Rabbim sana ...

Canım bu sabun tozunu iki kere durulamak gerektiğini iyi söyledin. Ben de öyle yapayım.

maşallah canım ya kocaman oldular artık, bugun bol bol dua edelim kızlar.:))

maşallah canım ne güzel ne kadar büyümüş böyle :nazar: yüzünü göstermedi mi minik? sorun olmamasına sevindim canım :16:

Gösterdi.. Ben direk babasına benzetiyorum.
Ne dersem çıktı şimdiye kadar umarım bu da çıkar :)
Babası kadar sevimli bir bebek olursa belki tv de izlersiniz :1:
Çok sevimli diye anlatıyorlar :D
Yalnız biraz yaramaz olacak gibi ultrason cihazını ittirdi. Çok hareketliydi. Tam durdu Dr kalp sesini dışarı verince hemen tepki verdi :)) Sanırım hareketli bir bebek olacak :)

Maşallah ne kadar büyüdüler :)
Aminn

Gösterdi.. Ben direk babasına benzetiyorum.
Ne dersem çıktı şimdiye kadar umarım bu da çıkar :)
Babası kadar sevimli bir bebek olursa belki tv de izlersiniz :1:
Çok sevimli diye anlatıyorlar :D
Yalnız biraz yaramaz olacak gibi ultrason cihazını ittirdi. Çok hareketliydi. Tam durdu Dr kalp sesini dışarı verince hemen tepki verdi :)) Sanırım hareketli bir bebek olacak :)

babası oyuncu mu yoksaaa?? Hadi bakalım canım Allah kalbine göre versin ;) ooo yandın desene bol bol hareketle zayıflarsın artık :9:

canım korkma bişiycik olmaz, hatta deniz faydalı yüzmek lazım.. ben haziranda gittim biliyosun, havuza bile girdim :26: biraz fazla cesur davranmış olabilirim :52: ama azıcık uzaklaşmak insana iyi geliyor, denize girmesen de sahilde yat yine git bence :34:

Selam. .
Ben de su an 30. Hafta icindeyim. Dr'um ne havuza ne de denize girme dedi. Yazı evde gecircez malesef...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben makinede yıkadım canım ya , nedir bunun formülü anlamadım ki :26: makinenin kapağına geliyor toplanıp . Acaba az mı koymak gerekiyor deterjanı

Geçen yıl ben de dalan roxy almıştım ama iki kez durulamama rağmen yine de çamaşırlarda kalıyordu. Paketi bitiremedim. Kaka vs bulaşan çamaşırları olunca önce elde yıkamak gerekiyor ya, ben onu o amaçla kullanmaya başladım. Makine için ise dalininbebekler için çamaşır deterjanı var, bebeğim 15 aylık oldu hala onu kullanıyorum. Ve hala dk durulama yaptırıyorum.

Back
X