2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ewet cnım benımde yrtılckmış gbi oluyo oyuzdn bu ara bende de çatlaklar olmaya bşladı

Bende de basladi alt kisimda, acayip panikleyip bi araştırayim dedim. Kakao yağı kullaniyorum normalde bi de pregnacare. Bir de simdi internetten elemis japanese camelia oil diye bi sey aldim onu da sürüyorum. Surekli kremlenip duruyorum yani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

babası oyuncu mu yoksaaa?? Hadi bakalım canım Allah kalbine göre versin ;) ooo yandın desene bol bol hareketle zayıflarsın artık :9:

:)))) Aynı kanıdayım böyle olursa beni zayıflatacak :D
Babası oyuncu değil :)) Kardeşleri arasında kapışılırmış bu gece benle yatsın diye çok şirinmiş...Sarışın yeşil gözlü.. Eşim olduğundan dolayı haliyle beğeniyorum :1:

İnşallah :emir_bebek::emir_bebek: Canım sen de Tekirdağ fırsatını kaçırma. Yol uzun değilmiş zaten, değişiklik olur, seneye çok ararsın denize rahat rahat girmeyi

Haklısın canım, gerçekten çok ihtiyacım var...

Canlarimm benimm kiyamam sizeee :)) seneye yaza pitirciklarinizi da alin gelin beklerimm :)

Seneye Selimiyeye gelmeyi düşünüyoruz canım, bellli mi olur belki görüşürüz :) Belki de senin kızı Turchanka dan önce biz alırız :)))

Selam. .
Ben de su an 30. Hafta icindeyim. Dr'um ne havuza ne de denize girme dedi. Yazı evde gecircez malesef...

Allalaaa neden ki? Acaba bu haftalarda girmek yasak mı ki?Ben daha önce dr a sorduğumda girebilirsin demişti ama yeni sormadım bu haftalar riskli mi ki?

Geçen yıl ben de dalan roxy almıştım ama iki kez durulamama rağmen yine de çamaşırlarda kalıyordu. Paketi bitiremedim. Kaka vs bulaşan çamaşırları olunca önce elde yıkamak gerekiyor ya, ben onu o amaçla kullanmaya başladım. Makine için ise dalininbebekler için çamaşır deterjanı var, bebeğim 15 aylık oldu hala onu kullanıyorum. Ve hala dk durulama yaptırıyorum.

2 defa duruladım geçti hiç kalmadı . Herkes bunu önerince aldım bende . Ama çok güzel yıkıyor , yumuşak yapıyor hiç yumoşa falan gerek kalmıyor .
Az koyayım deterjanı birde öyle denemeyi düşünüyorum

Çok saol.. ablamlarında böyle 1 hafta ileriden gidiyordu 41. hafta da doğurdular 3600 gr olarak. İnşallah bende sorun yaşamam. Çok büyük olmasından biraz korkuyorum aslında..

Benim ablamlarında bebekleri iriydi . Benim bebişim tam haftası ile gidiyor bakalım hayırlısı
Hiç korkma , atlatırız Rabbim büyük

Seneye Selimiyeye gelmeyi düşünüyoruz canım, bellli mi olur belki görüşürüz :) Belki de senin kızı Turchanka dan önce biz alırız :)))

Allalaaa neden ki? Acaba bu haftalarda girmek yasak mı ki?Ben daha önce dr a sorduğumda girebilirsin demişti ama yeni sormadım bu haftalar riskli mi ki?

Dr bana 25. Haftaya kadar denize gir sonra girme dedi, havuz kesinlikle olmaz dedi. Benimki pinpirikli biraz galiba. .

:)))) Aynı kanıdayım böyle olursa beni zayıflatacak :D
Babası oyuncu değil :)) Kardeşleri arasında kapışılırmış bu gece benle yatsın diye çok şirinmiş...Sarışın yeşil gözlü.. Eşim olduğundan dolayı haliyle beğeniyorum :1:

ayyy ne güzel, hadi bakalım canım, dilediğin gibi olsun inşallah :34:

oooo kıza talip çok, on kişi ister bir kişi alır First başlık parasını yüksekten tut bence :1:

Canım benim 38.haftada denize giren arkadaşlarım var, ben bir sorun olacağını düşünmüyorum

Evet tup bebek ama riski normal olanlar kadar diyor anlamadım...

anladım canım, tüp bebek olunca doktorlar fazla pimpirikli davranıyor da o yüzden.. Erken doğumu az da olsa tetikleyebilecek her şeye yasak koyuyorlar.. Amaan varsın denize girmeyelim bebişlerimiz sağlıklı olsun :16:

oooo kıza talip çok, on kişi ister bir kişi alır First başlık parasını yüksekten tut bence :1:

Canım benim 38.haftada denize giren arkadaşlarım var, ben bir sorun olacağını düşünmüyorum

Bazı doktorlar onay veriyorsa sorun yok,acaba dedim genel bir uygulama mı..gerçi ben doktorumdan yazlığa gitme konusunda izin aldım ama denizi sormak nedense aklıma gelmedi.

Bende de basladi alt kisimda, acayip panikleyip bi araştırayim dedim. Kakao yağı kullaniyorum normalde bi de pregnacare. Bir de simdi internetten elemis japanese camelia oil diye bi sey aldim onu da sürüyorum. Surekli kremlenip duruyorum yani :)

bende hep nemlendricı falan süryorum badem yagı falan dedler onuda süryorum genelde nemli tutmaya çalşyorum

Selam. .
Ben de su an 30. Hafta icindeyim. Dr'um ne havuza ne de denize girme dedi. Yazı evde gecircez malesef...

Aa benim dr um da aksine denize gir yuz mutlaka demisti Allah Allah acaba seninki niye oyle dedi?

Ayy ck sevinirim walla keske gelsenizz:)) kismet bu isler sekerim gencler anlasirsa olur tabii :) bu arada turchanka da bayadir yok ben mi goremiyorum acaba?

Evt evet baslik parasina zam geldii tatlimm kismetimiz cok acik masallah:))

Turchanka neredesin yine ... Koş yetiş , hep zaten buraya bu kadar ara vermenden kaynaklanıyor ,

Kızlar ben bir soru sordum ama arada kaynadı , tekrar sorayım .
Bu bebek sabun tozları topaklanıyor , ıslatıp ta koydum ama yine oldu ne yapmalıyım ?

Canim çokmu attin acaba zaten o toz eriyip gitmesi lazım ben sorun yasamiyordum.bence kuru olarak koy ıslatma. Zaten leke olmadığı için az koyman yeterli

Kızlar doktordan geliyorum. Herşey yolunda çok şükür 1 buçuk kilo 40 cm olmuş :) Kocaman bir kafası var. Merak içindeyim babasına benzemesini çok istiyorum :D
Kan uyşmazlığı konusunu ben açmasam test falan yapmayacaktı. İlk hamilelikte gerek yok dedi. Yine de bir bakalım diyip yazdı. Negatif çıktı o da sorun yokmuş...
İnşallah hepimiz sorun yaşamadan bebeğimizi kucağımıza alırız :))

Maşallah:nazar::nazar:
İnşallah cumartesi günü bende hayirli haberlerle donerim

Aa benim dr um da aksine denize gir yuz mutlaka demisti Allah Allah acaba seninki niye oyle dedi?

Ayy ck sevinirim walla keske gelsenizz:)) kismet bu isler sekerim gencler anlasirsa olur tabii :) bu arada turchanka da bayadir yok ben mi goremiyorum acaba?

Evt evet baslik parasina zam geldii tatlimm kismetimiz cok acik masallah:))

Turchanka neredesin yine ... Koş yetiş , hep zaten buraya bu kadar ara vermenden kaynaklanıyor ,

Bayadır uğramıyor Turchanka, eee ne demişler yemeyenin bebişini yerlerrr :))) Ömrü boyunca hep bol kısmetli olsun inşallah canım.

Gln, sessiz ol lütfen, gelseydi o da :)))

Back
X