2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aynı fikirdeyiz.. Bebeğime bebek yağı olarak da zeytinyağı kullanıcam..Kullananlar varmış memnunlar..
Şambuan köpük pişik kremini sebamedden aldım. O kadar olur..
Erkan Çamcı diye bir adam var TV de yiyemediğiniz hiçbirşeyi cildinize kullanmayın diyor bana çok doğru geliyor. Ağız yoluyla değil de cilt yoluyla vücudunuza sokmuş oluyorsunuz diyor. Bunu duyduktan sonra kulağıma küpe oldu resmen...Bunu düşünüyorum tam bi krem alıcam birşey alıcam resmen duruyorum :)

Aynen canım. Ben de hep bunu söylüyorum, yemediğim bir ürünü bebeğime süremem. Organik zeytinyağı aldık biz de oğlumuz için. Ne kadar organik olabilirse artık bu gezegende :34:

Lierac tamamen doğal diye biliyorum ki doktorum da öyle söyledi.

Ne yazık ki öyle olması mümkün değil arkadaşım. İnternette içerik tarayan siteler var. Lierac almayı düşündüğümde içeriklerinin analizine bakıp vazgeçmiştim. Zaten nasıl tamamen doğal olabilir ki, en basitinden ambalajlanmış bir ürün. Ama sonuçta ben de vitamin hapı, demir hapı kullanıyorum. Yani hiçbirimiz tam olarak doğal değiliz :34:

Bayadır uğramıyor Turchanka, eee ne demişler yemeyenin bebişini yerlerrr :))) Ömrü boyunca hep bol kısmetli olsun inşallah canım.

Gln, sessiz ol lütfen, gelseydi o da :)))

Hehehhe benim kiz da herkese mavi boncuk dagitiyo galiba baksaniza:) ama turchankanin oglu da cok ihmal etti bizi napalim:)

2 defa duruladım geçti hiç kalmadı . Herkes bunu önerince aldım bende . Ama çok güzel yıkıyor , yumuşak yapıyor hiç yumoşa falan gerek kalmıyor .
Az koyayım deterjanı birde öyle denemeyi düşünüyorum

Benim ablamlarında bebekleri iriydi . Benim bebişim tam haftası ile gidiyor bakalım hayırlısı
Hiç korkma , atlatırız Rabbim büyük

Bende Roxy almayı düşünüyorum. Genelde onu öneriyorlar...

İnş. atlatırız. Normal zamanında gitmesi bence en ideali inş. böyle devam eder bebeğin :)

Gelince söyleyeceğim sizi ikinizi de :35:

Bayadır uğramıyor Turchanka, eee ne demişler yemeyenin bebişini yerlerrr :))) Ömrü boyunca hep bol kısmetli olsun inşallah canım.

Gln, sessiz ol lütfen, gelseydi o da :)))

Hehehhe benim kiz da herkese mavi boncuk dagitiyo galiba baksaniza:) ama turchankanin oglu da cok ihmal etti bizi napalim:)

hahahah koptum muhabbetinize ya :9::9::9: valla kız evi naz evi First cüm, sen ağırdan sat kendini bence :1: artık kim hakederse o alır :9:

İtiraf mı ediyorsun suçunu , hiç kusura bakma . Arkadaşımızın oğluşuna ihanet ettiniz affedilmez bir suç bu ....

First'ü bu işe karıştıma lütfen, erkek bebişidir çapkınlık denir ama kız bebişin namusuna laf gelir. Bunu aramızda halledebiliriz tatlım, şimdi sen bebişin kıyafetlerini yıkadın ya, onların ütülenmesi konusunda yardımcı olabilirim sana,tabi herşey aramızda kalırsa :)))

Hepsi benim suçummm..First ün bir suçu yokk..Doğmamış bebişin namusuna laf gelir sakın söyleme... :)) O masum:)

İnşallah canım Cumartesi senden güzel haberleri bekliyoruz :)

hahahah koptum muhabbetinize ya :9::9::9: valla kız evi naz evi First cüm, sen ağırdan sat kendini bence :1: artık kim hakederse o alır :9:

İtiraf mı ediyorsun suçunu , hiç kusura bakma . Arkadaşımızın oğluşuna ihanet ettiniz affedilmez bir suç bu ....

Kizlarr cok guldurdunuz beni yaaa siz cok yasayinn emii:))

Haketmek derken,bebişler biberonlarıyla düello yapsınlar :))) yada en kilolu doğan bebek kızı alır mı desek :)Yada ilk sünnet olup,erkekliğe adım atan kızı alır :)

Kızlar hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah.

Dün akşam yaklaşık 5 saatlik molalı, gezmeli bir yolculukla yazlığa geldik. Yol yormadı maşallah, tuvalete de sıkışmadım ama gece oluşan huzursuz bacak sendromum son 10 dakika zorladı beni. Yolda geç saatte yemek yediğimizden evde de uyku tutmadı. Hatta bir ara uyku apnesi gibi birşey yaşadım sanırım. Nefessiz kalıp, soluk almak için çırpınarak uyandım. Allah nefessiz bırakmasın, çok korkunç bir duygu. :18:

Bu arada akşam şehre gideceğiz de annelik ve bebek ile ilgili önerebileceğiniz kitaplar var mı?

Aynen canım. Ben de hep bunu söylüyorum, yemediğim bir ürünü bebeğime süremem. Organik zeytinyağı aldık biz de oğlumuz için. Ne kadar organik olabilirse artık bu gezegende :34:

Ne yazık ki öyle olması mümkün değil arkadaşım. İnternette içerik tarayan siteler var. Lierac almayı düşündüğümde içeriklerinin analizine bakıp vazgeçmiştim. Zaten nasıl tamamen doğal olabilir ki, en basitinden ambalajlanmış bir ürün. Ama sonuçta ben de vitamin hapı, demir hapı kullanıyorum. Yani hiçbirimiz tam olarak doğal değiliz :34:

Bende org. zeytinyağı aldım..bebeğimden önce ben test ediyorum :1: kokusu rengi falan çok güzel ben memnun kaldım.umarım doğaldır...
Bu zamanda doğal yaşamak imkansız gibi birşey de elimizden ne kadarı geliyorsa artık..
en basiti şampuansız bir hayat düşünemiyorum. Annem saçını hacışakir sabunla yıkıyor ve yumuşacık eskiden benim saçımı da sabunla yıkardı yumuşacıktı.
Birgün denedim sabunla yıkamayı belki çoğu kişi de denemiştir. Öyle sert sakız gibi oluyor ki döküldü falan.. annem de alıştırdınız tabii şampuana doğası bozuldu dedi..Birsürü saçı var annemin 5 çocuk doğurdu bide... Şimdi emziren anelerden duyuyorum çok dökülüyor diye...
Saçlarına aşık bir arkadaşım vardı emzirirken dökülüyor diye kesmiş. Bebeğime feda olsun dedi. Ogünden beri dökülmemesi için ne yapabilirimi düşünüyorum benim de uzun ve çok seviyorum :))

First'ü bu işe karıştıma lütfen, erkek bebişidir çapkınlık denir ama kız bebişin namusuna laf gelir. Bunu aramızda halledebiliriz tatlım, şimdi sen bebişin kıyafetlerini yıkadın ya, onların ütülenmesi konusunda yardımcı olabilirim sana,tabi herşey aramızda kalırsa :)))

Nee ütülere yardım mı edecek sin , hepsini yıkatır ütületirim ama kabul ediyorsan .
Ama yok ya vaz geçtim. Beni kandıramazsın , ben söyleyeceğim seni . O tatlı oğluşun da her kıza bakmasın

Nee ütülere yardım mı edecek sin , hepsini yıkatır ütületirim ama kabul ediyorsan .
Ama yok ya vaz geçtim. Beni kandıramazsın , ben söyleyeceğim seni . O tatlı oğluşun da her kıza bakmasın

Çok acımasızsınnn :))) Turchanka gelince ben kaçıyım en iyisi forumdan :))

hahaha valla ben bilmem, kız anası söylesin ne istiyorsa artık kriter olarak :9:

Gelinin annesinin talepleri önemli tabi :)

Dün akşam yaklaşık 5 saatlik molalı, gezmeli bir yolculukla yazlığa geldik. Yol yormadı maşallah, tuvalete de sıkışmadım ama gece oluşan huzursuz bacak sendromum son 10 dakika zorladı beni. Yolda geç saatte yemek yediğimizden evde de uyku tutmadı. Hatta bir ara uyku apnesi gibi birşey yaşadım sanırım. Nefessiz kalıp, soluk almak için çırpınarak uyandım. Allah nefessiz bırakmasın, çok korkunç bir duygu. :18:

Bu arada akşam şehre gideceğiz de annelik ve bebek ile ilgili önerebileceğiniz kitaplar var mı?

Saol canım senin de Kadir gecen mübarek olsun.Denize girme konusunda doktorun olumsuz birşey söyledi mi? Denize girecek misin yani ?

tracy hoggs un kitaplarını alabilirsin,
yeni annelere mucizevi çözümler bi kitabı diğeri neydi hatırlayamadım

Back
X