2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kendi çantanı da hazırla :) Ben hazırladım yerini de söyledim :) poşetteler şimdilik :1:

O kadar içten anlatmışsın ki , Rabbim mutluluğumuzu bozmasın Amin . Doktora çok sinir oldum :47:
Çok beklemekten kaynaklı bu inanamama durumları . Ben her ay yapıyordum artık , çizgi çıkmasa da acaba silik çizgi var da ben mi görmüyorum diyordum . Bu yapmamda da silik çizgi var ama bozuk bu dedim internetten çizgilere bakıp karşılaştırma yapıyordum ama doktora gitmeye cesaret edemiyordum . Nezamanki çizginin koyulaştığını gördüm o zaman gittim doktora :))) Şükürler olsun Rabbim sana ...

bu devırde duzgun doktor kalmadı.cok bekledik,anlasılan sende beklemıssın.bızımkı yıllarca surdu o bekleyıs ama cok sukur sonunda ıcımızde bır mucıze.RABBIM kımseyı evlatsız bırakmasın.hepımızın kucakları ıkı ay sonra dolsun inş

Kızlar hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah.

Dün akşam yaklaşık 5 saatlik molalı, gezmeli bir yolculukla yazlığa geldik. Yol yormadı maşallah, tuvalete de sıkışmadım ama gece oluşan huzursuz bacak sendromum son 10 dakika zorladı beni. Yolda geç saatte yemek yediğimizden evde de uyku tutmadı. Hatta bir ara uyku apnesi gibi birşey yaşadım sanırım. Nefessiz kalıp, soluk almak için çırpınarak uyandım. Allah nefessiz bırakmasın, çok korkunç bir duygu. :18:

Bu arada akşam şehre gideceğiz de annelik ve bebek ile ilgili önerebileceğiniz kitaplar var mı?

cnm o gece nefessız kalıp panıkle kalkmak bana da oluor.zor bır durum.kıtap olarak görümcem ısrarla sunu almamı ıstıor ve kıtabın mükemmel oldgnu soyluor.
ısmı: cocugumu nasıl anlarım?
0.6yas arası. beyaz yayın LYNNA WEISS YAZMIS. cevırısınıde SINAN koseoglu yapmıs

Saol canım senin de Kadir gecen mübarek olsun.Denize girme konusunda doktorun olumsuz birşey söyledi mi? Denize girecek misin yani ?

Doktoruma sormadım ki :1: Yani denize girmenin faydalı olduğunu bildiğimden ve denizsiz yapamayacağımdan sormak aklıma bile gelmedi canım. Bişicik demez benim doktorum; ilk gün görüşmemizde çay kahve içebilirsin, seyahat ve cinsel ilişki serbest, saçını da boyatabilirsin sadece röfle yasak demişti. O kadar rahat adam yani ki ben ileride çocuk yaparsam rahimde birikip de zararı olmasın diye evlendiğimden beri saçımı boyatmayan biriyim. Plajdan girmem denize normalde de, sessiz sakin koylarımız var tertemiz, el değmemiş. Oralarda denize girmek şebeke suyuyla duş almaktan daha hijyenik bence :34: Sağlık açısından da çok faydalıymış hamileyken yüzmek. Umarım bana da yarar çünkü çok hantal hissediyorum kendimi. Ama havuza girmeyeceğim, zaten normalde de pek girmem havuza. Hoş havuza giren hamile arkadaşlarım da var ama bence çok riskli.

tracy hoggs un kitaplarını alabilirsin,
yeni annelere mucizevi çözümler bi kitabı diğeri neydi hatırlayamadım

Sağol canım, biliyorum o kitabı, aklımda olsun. Uyku eğitimini oradan uygulamıştı bir arkadaşım.

Bende org. zeytinyağı aldım..bebeğimden önce ben test ediyorum :1: kokusu rengi falan çok güzel ben memnun kaldım.umarım doğaldır...
Bu zamanda doğal yaşamak imkansız gibi birşey de elimizden ne kadarı geliyorsa artık..
en basiti şampuansız bir hayat düşünemiyorum. Annem saçını hacışakir sabunla yıkıyor ve yumuşacık eskiden benim saçımı da sabunla yıkardı yumuşacıktı.
Birgün denedim sabunla yıkamayı belki çoğu kişi de denemiştir. Öyle sert sakız gibi oluyor ki döküldü falan.. annem de alıştırdınız tabii şampuana doğası bozuldu dedi..Birsürü saçı var annemin 5 çocuk doğurdu bide... Şimdi emziren anelerden duyuyorum çok dökülüyor diye...
Saçlarına aşık bir arkadaşım vardı emzirirken dökülüyor diye kesmiş. Bebeğime feda olsun dedi. Ogünden beri dökülmemesi için ne yapabilirimi düşünüyorum benim de uzun ve çok seviyorum :))

Belkide demir eksikliğinden falan dökülüyor saçlarımız. Benim kan değerleri normale gelince saç dökülmem durdu. Doğumdan önce ben de kestireceğim saçları. Hayatta başedemem yoksa. Uzun ve lüle lüle. Banyo yapmaya fırsatımız olmayacak, saçlarla uğraşmak lüks olur bence. Kısa saçı da seviyorum da eşim uzun seviyor. Artık kestirirsem sesini çıkartmaz, oğlu için kestireceğim sonuçta :38:

cnm o gece nefessız kalıp panıkle kalkmak bana da oluor.zor bır durum.kıtap olarak görümcem ısrarla sunu almamı ıstıor ve kıtabın mükemmel oldgnu soyluor.
ısmı: cocugumu nasıl anlarım?
0.6yas arası. beyaz yayın LYNNA WEISS YAZMIS. cevırısınıde SINAN koseoglu yapmıs

Çok sağol canım, not edeyim kitabı.

Sen de hamilelik öncesi oluyor muydu peki bu nefessiz kalma durumu? Ben ilk kez dün gece yaşadım ve korktum. Eşim de panik oldu, doktora götürmek istedi. Sanırım uykusuz gecelerimiz biraz erken başladı.

herkese hayırlı kandiller dilerim,
işler yoğunlaştı artık yazılanları okuyamıyorum, inşallah herkes iyidir, yarın doktor kontrolüm var gelince yazmaya çalışıcam bakalım bebişim naslmış,
herkesi öpüyorummmmmm

Selam kızlar;
Normal doğum çantasında olması gerekenler:
1.bolbol alt pijama(emziren anne pijaması alırsanız yakası komple açılan alın pencere gibi açılanlar kullanılsız) kanama olcagı için geçio
2.emzirme sütyeni 1 tane,gögüs süt pompası,gögüs kremi lasinoh
3.lohusa pedi eğer hastane veriosa gerek yok,kontrole gidince sorun
4.lastik toka ufak kafanıza batmasın,tel toka,lohusa tacı mavi yada pembe almayın asıl lohusa tacı kırmıZıdır ;)
5.çorap 2 tane yeter
6.gecelik 1 tane doğum öncesi için
7.terlik plastik önü açık ve hafif banyo terliği,hastanenin kumaş terlikleri süper varsa onu giyin en rahatı
8.makyaj malzemeleriniz kesinlikle birini tembihleyin size çeki düzen versin umrunuzda bile olmuo yoksa )))
9.foto makinesi ve video yine birini görevlendirin ilk dokunuşlarınızı çeksin çok önemli o pozlar

Yanınıza almanız gerekenler pet şişe su isterseniz bardak su alın daha pratik hem misafir için,meyve suyu,pet bardak,çatal,bıçak,bebeğin kapı süsleri ve şekerleri,eğer süslü şeker yoksa bi paket çikolata veya lokum,puset veya bebek taşıma çantası,bunlar anne çantası oluyor kızlar bebeğe lütfen ayrı çanta yapın öümkünse yoksa çok karışıyor,benden söylemesi!!!!!

2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)

Çok sağol canım iyi oldu söylemen magnezyum verdi kasılma için ama kalsiyumda isteyim
son aylarda verilmiyor kalsiyum canım 5-7. aylar arsı kullanılıyor böbreklerde birikiyormuş kalsiyum 2 farklı doktorumda vermedi :49: magnezyumda işe yarar peyniri bol ye içinde yogun süt var

son aylarda verilmiyor kalsiyum canım 5-7. aylar arsı kullanılıyor böbreklerde birikiyormuş kalsiyum 2 farklı doktorumda vermedi :49: magnezyumda işe yarar peyniri bol ye içinde yogun süt var

Bugün doktoruma söyledim kalsiyum verdi ama şimdi kararsız kaldım kullanmasam mı

$20140723_131713.webpbu terlikleri dun 1 tl cide tesadufen gordum 7.5 tl ye okadar rahat ki anlatamam cok hosuma gitti v hastane icin aldim ;)

Kizlar dun bide avent biberon ve yedek uc aldim gercekten cok kaliteli biraz pahaliya geliyo ama deger bence emzik kenarlari korumali hic hava almiyo buda bebegin hava yutmasini ve gazi engelliyomus ... bi pakette uclu uni baby yenidogan islak mendil aldim yavas yavas eksiklerimizi twmamliyoruz Rabbim bu guzel gecenin hurmetine cicileimizi hayili saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah...

Selam kızlar;
1.bolbol alt pijama(emziren anne pijaması alırsanız yakası komple açılan alın pencere gibi açılanlar kullanılsız) kanama olcagı için geçio
4.lastik toka ufak kafanıza batmasın,tel toka,lohusa tacı mavi yada pembe almayın asıl lohusa tacı kırmıZıdır ;)
5.çorap 2 tane yeter
7.terlik plastik önü açık ve hafif banyo terliği,hastanenin kumaş terlikleri süper varsa onu giyin en rahatı
8.makyaj malzemeleriniz kesinlikle birini tembihleyin size çeki düzen versin umrunuzda bile olmuo yoksa )))
9.foto makinesi ve video yine birini görevlendirin ilk dokunuşlarınızı çeksin çok önemli o pozlar

Yanınıza almanız gerekenler pet şişe su isterseniz bardak su alın daha pratik hem misafir için,meyve suyu,pet bardak,çatal,bıçak,bebeğin kapı süsleri ve şekerleri,eğer süslü şeker yoksa bi paket çikolata veya lokum,puset veya bebek taşıma çantası,bunlar anne çantası oluyor kızlar bebeğe lütfen ayrı çanta yapın öümkünse yoksa çok karışıyor,benden söylemesi!!!!!

2013 ekim annesiyim

Kesinlikle 2 çanta gerekiyor, ben bugün kendi çantamı hazırladım küçük bir el bavulum vardı enca sığdı, bu saydıklarını ve daha fazlasını koydum ( büyük havlu/küçük havlu,şampuan/ duş jeli, seccade,tarak,terlik, göğüs pedi,normal ped, hasta pedi( bebek için aldığım ince alt değiştirme örtülerinden koydum) daha da diş macunu/fırçası ve taç/toka eksiklerim var. Aklıma geldikçe koyarım artık:)
Asıl olay sendeymiş ama tertip, sen nasıl ikisini de aynı aya denk getirmeyi başardın diyecem ama nasip kısmet tabi:nazar: Allah sağlıkla kavuştursun, güle güle büyütmeyi nasip etsin:)

Bugün doktoruma söyledim kalsiyum verdi ama şimdi kararsız kaldım kullanmasam mı
sen hiç kullanmadıysan böyle bi zararı olmaz belkide ben 4. ayla 7. ay arası kramplarım nedeniyle sürekli kullandım yinede başla bi dahaki gidişine sor :34:

Selam kızlar;
5.çorap 2 tane yeter

2013 ekim annesiyim

Liste için teşekkür ederiz canım ;) pet şişe, çatal bıçak falan hiç yoktu aklımda iyi oldu hatırlattığın ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeğini görenler güzel haberlerle gelenler maşallah..
sorun olanlar da inşallah bir daha ki gidişlerinde güzel haberler alırlar.. allah şifasını versin..

baktım güzelmiş.. güle güle kullanın. yalnız o siteye allah aşkına nasıl giriyorsunuz. deve kadar anket çıkıyor.gitmiyor.. birşey inceleyemiyorum. bu şikayetimi yazar mısınız oraya..

yatak hediyeli olanlar var acaba onlardan mı alsam karar veremedim.
Tesekkur ederm cnm.Evet acarken bayaga zorlandm ben de. Ama mecburen internetten aldm.magazasinda begendigim renk kalmamisti.

Belkide demir eksikliğinden falan dökülüyor saçlarımız. Benim kan değerleri normale gelince saç dökülmem durdu. Doğumdan önce ben de kestireceğim saçları. Hayatta başedemem yoksa. Uzun ve lüle lüle. Banyo yapmaya fırsatımız olmayacak, saçlarla uğraşmak lüks olur bence. Kısa saçı da seviyorum da eşim uzun seviyor. Artık kestirirsem sesini çıkartmaz, oğlu için kestireceğim sonuçta :38:

Günaydın tüm anne adayları biir günü daha yedik :1:
benim saçlarım uzun ama bildiğin yıka çık :) fönlü resmen o kolaylıktan dolayı dökülmezse hiç niyetim yok uzun saçı oldum olası severim ama lise 2 den beri hep kısa modeller kullanmıştım. Daha tarz buluyordum :D Eşimin dış görüntümle ilgili yaptığı tek yorum bu uzun olsa daha iyi sanki fln dedi.

Back
X