Ben daha yapmadım canım. Cuma günü 11 de sezeryanım var. Dua et bana. Kafamda deli sorular:) Epidural yapılırken kıpırdar mıyım? Tansiyonum düşer mi en ufacık bir acıda gözlerim kararır benim. Lavmanı, sondası ayrı sıkıntı. İnşallah sakin kalabilirim de her şey yolunda gider bebişime kavuşmayı çok istiyorum, kızımı düşününce hepsini unutuyorum.
Kalinkam ve kumsalkumsal doğum yaptı en son diye biliyorum.
ooo ne güzel cuma günü yavruna kavuşacaksın inşallah, Allah yardımcın olsun, tavsiyem hiç korkma ( biliyorsun ben çok korktum ) ama sonuçta korkmaya gerek olmadığını gördüm, benim spinal anestezi oldu, iğne vurulurken oturuyorsun, hemşireler sarılarak destek oldular, korkudan salya sümük ağlamaya başladım ama sadece iğnenin girdiğini duyuyorsun, kan aldırmak gibi, zaten sonrasında hemen uyuşuyor insan, çok güzel bir şey diyemicem tabiki sonuçta bacakları felan hissedemiyorsun ama işin güzel yanıda hissedememek :) bende doğuma girerken acaba tansiyonum düşermi veya fırlarmı diye çok korktum, ama çok şükür bir şey olmadı, bebeği alırlarken acı hissedermiyim acaba diyordum ama acı olmadı sadece çıkarttıklarını hissettim o an birkaç saniye sonra kucağımda olacak diye düşünmeye çalıştım, birde benden çok dua isteyen olmuştu onların isimlerini hatırlayıp dua etmeye çalışıyordum, bu biraz beni oyaladı :) sende doğum anında beni hatırlamaya çalış bence ve bana dua et :) :)
lavman benim doktorum yaptırmadı, sondadan hiç korkma büyük rahatlık, benim sondayı bacaklarım uyuşukken taktılar hiç hissetmedim, çıkartılırken de acıdığını hatırlamıyorum, ilk gün ben hiç tuvaletim gelmedi sanıyordum meğer sondayı doldurmuşum :) yattığın yerde ohhh yapıyorsun gidiyor, inşallah gazını hemen çıkartabilirsin, ben ilk gün çıkartmıştım
inşallah yukardaki video açılır ve izleyebilirsin, videodaki anı yaşamak o kadar güzel ki anlatamam, maalesef benim videom yok ama fotoğraflarımız var, benim oğluşumda aynen bu bebek gibi yanıma getirdiklerinde ağlamayı bırakmıştı, hatta bebek odasında annesinin yanına gidince susan bebek diye konuşması geçmiş, yanımdan aldıklarında hemen ağlamaya başladı yine, sonrasında beni uyuttular, keşke korkmasaydım uyutmalarına gerek kalmazdı ve bebeğimi biraz daha seyredebilirdim,
inşallah çok güzel ve sağlıklı bir kızın olacak, minicik, mis kokulu, tatlımı tatlı, sadece onu düşün ( tabi birde beni düşün ve dua et :) ) herşey çok kısa sürede olup bitiyor ve bir bakıyorsun anne olmuşsun
kalinkam ve kumsalın doğumu nasıl geçti acaba, umarım herşey yolunda gitmiştir,