Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gun sonra 3 aylik olacagizMaşallah :) kaç günlük
Amin canim insallah :)maşallah, Allah nazarlardan saklasın, hep gülsünler inşallah. benim kızımda dün ve bugün bir kez attı kahkaha, gözyaşlarımı tutamadım. Allah ağlatmasın yavrularımızı :)
Benim kizimin da oyleydi doktorumuz netira adinda bir damla verdi cok sukur kurtulduk capaktanKızlar oglumun sol gözü her sabah feci capaklaniyor yapisiyor kapakları neden olabilir ki
Kızlar oglumun sol gözü her sabah feci capaklaniyor yapisiyor kapakları neden olabilir ki
kızlar bebeğim persembeden beri ishal(dun çocuk doktoruna görürdüm hic sallamadi.olur normal manayı değiştir dedi..kızım ise sürekli kusuyor ve ishali devam ediyor sanki bebesim halsizlesmis gibi geliyor..ne yapmalıyım Dr beni hic tatmin etmedi söyledikleri..günde 6 7 kere kaka yapıyor.kaka kopuk seklinde geliyor kaka yok sadece bulaşık suyunun köpüğü gibi onun sarisi sadece..doktor ona bile arada olabilir dedi..sizin bebislerinizde hic boyle kopuk seklinde kaka yapma durumu oldumu..bi Dr a daha mi gostersem ya
((
çok uzun sürerse doktora götür.kac gün oldubblmyurm ama kuzunun o acıyı cekmesıne gerek yok.her bebekte işe yaramıyor.keske yarasaydı.inş çoktan duzelmıstırCanim dediklerini yaptım hep.olmadi yapamadi
cnm 3cocuklu hayat nasıl alısabıldın mıBence başka doktora götür canım insan bazen parasıyla rezil oluyor sende bunu yaşamışsin.cok geçmiş olsun
benim kızım da 1 ocak günü kahkaha attı sevinçten ağladık babası da ben de :)Bebegim kahkahayla gulmeye basladi cok mutluyum Allah im saglikli uzun omurler nasib etsin yavrularimiza. Onlarin sevgisi dunyalara bedel :)
Bizde ilk kahkasina babasiyla sahit olduk cok guzeldi :)benim kızım da 1 ocak günü kahkaha attı sevinçten ağladık babası da ben de :)
Canım ben kırkım çıkınca doktoruma kontrole gitmiştim emzirme süresince adet olmayabilirsin dedi sonra ultrasonla baktı sen adet olmayacak gibisin emzirme boyunca dedi. Prolaktin hormonundan sebepmiş. O yüzden sıkıntı yok bence. Ben hiç olmadım daha mesela 2,5 ay olduKizlar adet konusunda benim gecen biraz lekelenme seklinde kanamam oldu adet agrimda oldu ama tam olarak kanamam olmadi sanirim hormonlar alt ust durumda yani ben simdi adet oldum mu olmadim mi bilmiyorum
Insalla
Insallah canım. Annem hep benimle olduğu için çok alıştım sanki annemle ikimizin bebeği gibi hissediyorum. Hiç gitmicekmis gibi. Bakalım oglumla kalınca nasıl olacak ben de merak ediyorum
Ben de hala tık yok, evde annelerden hep biri var o yüzden deneyemedik bilecanım ben normal doğum Yaptım doğumda çok korktum ve enfeksiyon oldum hala geçmedi hiç yaklaşmıyorum eşime,çünkü ayakta çok durunca bile altta bir yerler zonkluyor.
Bence kan gelmesi normal okadar uzun zamandır ara verdiniz bir de benim doktor vajinal baktığında bile kan gelmişti benden .ama yakında deneyeceğim ben de 10 güne kadar iyileşirsem:)hep erteliyorum böyle eşim de bıktı artık. Benden ve hastalıklarımdan![]()
:) haklisin canım eninde sonunda yalnız kalcaz aman bebekleri mız iyi olsun dacanım ben de hep annemleydim hatta akşamları hep annemle baktık beraber yattık. Ama şimdi annem rahatsızlandıKv var ama genelde geceleri falan yalnız bakıyorum baştan çok korkuyordum tıkanması oluyor bir de benim kuzumun ama alıştım sen de alışırsın. Hem her şeyi kendin yapabilmen bazen daha iyi bazen çok yorulsanda:)
Biz de seni ozLedik:) Ayy canım Kıyamam iyiki ağlattı babası. Çok şükür atlatmissiniz .Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim özledim sizleri nasıl herkes iyi mi? Bebişleriniz nasıl?
Kızım geçen hafta bizi çok korkuttu 2,5 aylık olduk ama tıkandı nefes alamadı gene ambulans çağırdık.Hemen sırtını pışpışladım dik tutarak ama düzelmedi babası ağlattı ancak o zaman açıldı. Çok korktum Allah kimseye yaşatmasın
Çok şükür atlattık, dualarınızı eksik etmeyin.
cnm 3cocuklu hayat nasıl alısabıldın mı
ben alıştım kızımın karnını doyur,altını temiz tut oynayıp uyuyor bıcırıgım.benı asıl zorlayan doğum dan sonra toparlanamadm.hergun gttıkce artan bel ve sırt ağrılarım vardı.oylekı adım atamıcak,attgmfs çığlık attırcak derece ye geldi.gecen haftada bayılma noktalarına geldım atesım 39derrxeyı hızla gectı.ne yaptıysak düşüremedik.sonunda hastane ye kaldırıldım öyle düşürüldü ateşim.emara gırdım cok şükür korkuladugu gbı çıkmadı ama sırtımda iltıhaplanma çıktı.doktor den hıc dıblenememişsın kendını zorlamışsın dedı.ilaçta veremedı emzırdgm için.gerçı hafıfledı ağrılar ama inş şiddetlenmez.bol bol dinlen ve kendin ı sıcak tut dedı ama ne mümküns.tek çocukla böyleysem ıkıyı düşünemiyorum artıkAhh canım çok yoğun tempoda ilerliyorum sabah kalkıyorum bi bakıyorum akşam olmuş alıştım canım bi düzen kurdum onu yurutuyorum bu kisi atlatsaydik hayirlisiyla daha iyi olucak ama çok çabuk buyuyorlar sen nasılsın nasıl gidiyor