2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar bebeğim persembeden beri ishal:KK43:(dun çocuk doktoruna görürdüm hic sallamadi.olur normal manayı değiştir dedi..kızım ise sürekli kusuyor ve ishali devam ediyor sanki bebesim halsizlesmis gibi geliyor..ne yapmalıyım Dr beni hic tatmin etmedi söyledikleri..günde 6 7 kere kaka yapıyor.kaka kopuk seklinde geliyor kaka yok sadece bulaşık suyunun köpüğü gibi onun sarisi sadece..doktor ona bile arada olabilir dedi..sizin bebislerinizde hic boyle kopuk seklinde kaka yapma durumu oldumu..bi Dr a daha mi gostersem ya:KK43:((
Doktora gotürdün mü canım? Nasıl bebeğin? Allah şifa versin.

ben alıştım kızımın karnını doyur,altını temiz tut oynayıp uyuyor bıcırıgım.benı asıl zorlayan doğum dan sonra toparlanamadm.hergun gttıkce artan bel ve sırt ağrılarım vardı.oylekı adım atamıcak,attgmfs çığlık attırcak derece ye geldi.gecen haftada bayılma noktalarına geldım atesım 39derrxeyı hızla gectı.ne yaptıysak düşüremedik.sonunda hastane ye kaldırıldım öyle düşürüldü ateşim.emara gırdım cok şükür korkuladugu gbı çıkmadı ama sırtımda iltıhaplanma çıktı.doktor den hıc dıblenememişsın kendını zorlamışsın dedı.ilaçta veremedı emzırdgm için.gerçı hafıfledı ağrılar ama inş şiddetlenmez.bol bol dinlen ve kendin ı sıcak tut dedı ama ne mümküns.tek çocukla böyleysem ıkıyı düşünemiyorum artık

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende hiç dinlenemiyorum ve hiç canımın kıymetini bilmem allah tan bugün okullar tatilde biraz rahatım dersimizde dün bitmişti zaten.

Kızlar bir şey sorcam esleriniz geceleri kalkıp yardım ediyor mu bebeğin gazı falan.agladiginda uyanıp bakıyor mu?

Kızlar bir şey sorcam esleriniz geceleri kalkıp yardım ediyor mu bebeğin gazı falan.agladiginda uyanıp bakıyor mu?
benim eşimde çok ağlamazsa kalkmıyor, kendim idare ediyorum. ama zaten benim kızım uyuyor genelde. ama bazen huysuzlaşınca oda değiştiriyorum eşim çoğu zaman sabah fark ediyor :)

merhaba kızlar. dün kontrolümüz vardı. kızım 40 günde 1150gr almış, boyu da doğumundan beri 8 cm uzamış. benim de emme ile ilgili endişelerim vardı ama yersiz olduğunu gördüm. sağlık ocağında daha sık emzir dediler, çocuğumu sık boğaz ettim. zaten uyanıkken emmiyordu iyice bunaldı. iki gündür çok rahatım, bebişim de daha iyi emiyor benim moral düzelince hissetti. geceleri de kaldırma dedi doktor kendi uyanmazsa, ama kızım emerken uyanmadığı için ben yine de 3-4 saatte bir veriyorum. keyfim yerine geldi paylaşmak istedim. umarım sizlerin bebişlerinin de keyfi yerindedir :)

merhaba kızlar. dün kontrolümüz vardı. kızım 40 günde 1150gr almış, boyu da doğumundan beri 8 cm uzamış. benim de emme ile ilgili endişelerim vardı ama yersiz olduğunu gördüm. sağlık ocağında daha sık emzir dediler, çocuğumu sık boğaz ettim. zaten uyanıkken emmiyordu iyice bunaldı. iki gündür çok rahatım, bebişim de daha iyi emiyor benim moral düzelince hissetti. geceleri de kaldırma dedi doktor kendi uyanmazsa, ama kızım emerken uyanmadığı için ben yine de 3-4 saatte bir veriyorum. keyfim yerine geldi paylaşmak istedim. umarım sizlerin bebişlerinin de keyfi yerindedir :)
Masallah cok guzel kilo almis. Bosuna uzmussun kendini

Selam canım ben eşimi kaldırmaya kiyamam sabah 6 da kalkıyor 7 de ise gidiyor akşam 10 a doğru geliyor zaten yorgun oluyor ağzı açıkta kalıyor zavallinin ben zaten bütün gün evdeyim ve benim üç çocuğum var hiçbirinde eşimi kaldırmadim Allah güç sabır verdikçe tek bakarım yeterki sağlık yerinde olsun

kızlar slm, oğlum 7 Ocakta 3 ayını dolduracak ve ilk defa gece doğru düzgün uyuyamadı. gazını çıkaramadı ne yaptıysam. uyuduğu zamanlarda bile ağlıyor gibiydi. normalde sabah 7 gibi altını açtığımda kakasını yapardı fakat bugün 11 e kadar yapamadi ve resmen cığlık atıyordu. çok kötü oldum ben de onunla ağladım elimden bişey gelmediği için. sıcak suya koydum, yağla masaj yaptım, poposunu pışpışladım ama nafile. neyseki 11 gibi hem gazını çıkardı hem köpüklü kaka yaptı. kakası genelde altın sarısı renginde olurdu bu sefer sarımsı kahverengiydi, benzer durum yaşayanınız var mı. ün bir arkadaşa taziyeye gittim. iki dakika mesafede bu yüzden kucağımda götürdüm sıkı da giydirmiştim ama üşütmüş olabilir mi.

Bebeğim 5 gündür kakasını yapamıyor. Bu da ona sıkıntı veriyor. Seninki yine iyi yapmış. Doktora sordum zeytinyağı içir dedi yarın yine arayacağım. Çok çok az yaptı lekeler halinde. Çok üzülüyorum.

benim kızımda son zamanlarda yaşıyor bu sorunu, dünden beri yapmadı kaka, bir önceki gün ise 3 kere yapmıştı. ebe bir tanıdık bağırsak düzenleri oluşuyor, bazen hiç yapmaz bazen çok yapar, 5 güne kadar sorun değil demişti. ama insan onlar zorlandıkça çok üzülüyor. bizde ilk defa kalktık gece 3 de, yoksa uyur kızım mışıl mışıl. şimdi de zor uyuttum, bakalım ne kadar uyuyacak. rengi değişebiliyor bizimde kakasının bazen. üşümemişdir bence. içini ferah tut. en kısa zamanda rahatlarlar inşallah .

Nerdeee...Bazen uyanıyor iyi misiniz diyor yatıyor gene.Çok ağlarsa kalkıyor bir tek ama öyle gaz çıkarma falan yok yani:) Ama çalışıyorlar ya bir şey demiyorum benim eşim biraz da rahatsız o yüzden kızmıyorum hiç.

Kızlar bir şey sorcam size benim kız ana kucağında iki büklüm uyumaya bayılıyor, kendi reflü yatağında o kadar sevmiyor uyumayı. Ama ana kucağında iki büklüm yamuk yatıyor ben de korkuyorum omurgasına zarar vercek diye. Sizce zararlı mıdır ana kucağında uyuması. Bana da rahat oluyor uyanır gibi olunca sallıyorum dalıyor tekrar.
Bu arada benim kız gece kuşu saat illa 12 yi geçicek uyumak için şimdi iyi de ben işe başlayınca ne yapacağım. Nasıl alıştırabilirim erken yatmaya?

Kızlar bir şey sorcam size benim kız ana kucağında iki büklüm uyumaya bayılıyor, kendi reflü yatağında o kadar sevmiyor uyumayı. Ama ana kucağında iki büklüm yamuk yatıyor ben de korkuyorum omurgasına zarar vercek diye. Sizce zararlı mıdır ana kucağında uyuması. Bana da rahat oluyor uyanır gibi olunca sallıyorum dalıyor tekrar.
Bu arada benim kız gece kuşu saat illa 12 yi geçicek uyumak için şimdi iyi de ben işe başlayınca ne yapacağım. Nasıl alıştırabilirim erken yatmaya?
Benim kizim da ana kucaginda uyumayi cok seviyor ama tum gun yatirmiyorum. Cok huysuzlanirsa ve bir yere gidersek onda uyuyor rahat oluyor bizim icin. Omurgasina zarar verecegini sanmam bebekler icin yapiliyor sonucta ama cok uzun sure yatmasi sakincali olabilir. Benim kuzu da 2 lere kadar uyumazdi ve kacta yatarsa yatsin 10 da kalkardi tabi 3 saatte bir emmeye uyanarak
Simri zorla 10 da uyutmaya basliyorum 11 e kadar pispis salla modunda zar zor daliyor uykuya. Bir gun erken kaldirmayi dene o gun cok zorlanacaksin ama ise yariyor :)

Kizlar benim bebegim 1 hafta sonta 3 ayi dolduracak ama goz rengi hala tam olark belli degil sizde durumlar nasil. Bazilar 6 aya kadar bazilari da 1 yasa kadar belli olmaz diyor ama az cok bir fikir verir heralde o zamana kadar. Esim yesil ben kahverengi gozluyuz bazen yesile benzetiyorum bazen ela bazen kahve daha cozemedim :D

Nerdeee...Bazen uyanıyor iyi misiniz diyor yatıyor gene.Çok ağlarsa kalkıyor bir tek ama öyle gaz çıkarma falan yok yani:) Ama çalışıyorlar ya bir şey demiyorum benim eşim biraz da rahatsız o yüzden kızmıyorum hiç.
Uf ya ben de ise gitcegi günlerde seslenmiyorum ama 2 3 gün boş günü o zaman da öyle uyuyor ki hiç duymuyor bile sesimizi. O günlerde kalkıp yardım edebilir diye düşünüyorum ama kalk biraz da sen bak diyince anca o zaman.bende kendiliğinden kalksın istiyorum.o yüzden merak ediyorum erkeklerin geneli böyle mi yoksa benimki sorumsuz mu davraniyor diye

Canim cok hizli her an buyuyorlar o yüzden uyuyunca yatağına al bir şekilde. Gelişiminin rahat bir şekilde olmasi gerek. Benimki de salincak ta uyuyor ana kucagi o da altına destek yaptım düz oldu ama yinede uzun süre yatirmiyorum. banyo yapınca hemen uyuyorlar belki yatırmak istediğin saatten az önce banyo yaptirabilirsin

Uf ya ben de ise gitcegi günlerde seslenmiyorum ama 2 3 gün boş günü o zaman da öyle uyuyor ki hiç duymuyor bile sesimizi. O günlerde kalkıp yardım edebilir diye düşünüyorum ama kalk biraz da sen bak diyince anca o zaman.bende kendiliğinden kalksın istiyorum.o yüzden merak ediyorum erkeklerin geneli böyle mi yoksa benimki sorumsuz mu davraniyor diye
Benim esim de soylemesem kalkmaz ama kadinlarin annelik icgudusu ne kdar agir uykum vardi simdi kus gibi uyuyorum esim se top paglasa uyanmiyor ama yardim istersem uyandirirsam bakiyor sagolsun

sadece anne sütüyle beslenen bebeklerin 10 gün kadar kaka yapmaması normal karşılanıyor. eğer siz emziriyorsanız kendiniz kabız olmuş gibi beslenin.geçmiş olsun

Back
X