2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkürler canım bem de ilk defa uçağa binicem o yüzden bilmiyorum pek bişe cevabın çok yararşı oldu
Canım ben yazarken ipadim kendi kendine düzeltiyor sözde ! yazdıklarımı.bebeğini götürüyorlar olmuş görüyorlar olması lazımdı tabiki Bebeğini hiç bir yere götürmüyorlar.rica ederim

Kızlar antibiyotik kullanmaya başladım çok direndim ama iltihabım artık böbreğime atacaktı.gece 39.3 ateş yaptı bir gün önce dün ilk defa aldım oğlum gece 3 saatte bir uyandı.çok huzursuzdu.çok üzülüyorum bukadar küçük bir bebeğe sütüm aracılığı ile antibiyotik vermeye.

Kızlar antibiyotik kullanmaya başladım çok direndim ama iltihabım artık böbreğime atacaktı.gece 39.3 ateş yaptı bir gün önce dün ilk defa aldım oğlum gece 3 saatte bir uyandı.çok huzursuzdu.çok üzülüyorum bukadar küçük bir bebeğe sütüm aracılığı ile antibiyotik vermeye.
canım üzülme. önemli olan senin sağlığın. sağlığın daha kötü olursa bebeğini hiç emziremessin. hiç bir ann bunu isteyerek yapmaz. sıkma canını. zor bir durum.

Ama 8 gün yapmıyor yine de fitil vermemeli miyim:KK43: aslında sıkıntısı var gibi de davranmiyor ama hiç yapmıcak gibi fitil vermesem

bence verme ama tabi en doğrusunu sen karar verirsin. doktora sor derim ben. benim kızda 2 gündür yapmıyor bakalım yarından umutluyum. ama bi rahatsızlığı yok.

Uykuda cok rahat sakin sakin emiyor. Aynen canim ya elini zaten 1 aydir emiyor bazen ikisini birden agzina sokmaya calisiyor salyalari akiyor ve hep kopuk yapiyor. Bencede cok erken umarim dis degildir

bende bir tek uyurken yada yeni uyanırken emzirebiliyorum. algısı açıldıkça tam uyanıkken istemezmiş bazı bebekler. üzülüyordum ama kilo alımları normal çıkıyor. bugün rota olmaya gittik boyu kilosu iyi çıktı yine. benimki de böyle emecekmiş deyip rahatlatıyorum kendimi. köpük ve salya olurmuş bu aylarda. diş çıkarmadan da yani. bi arkadşın kızı 10 aylık çıkarmış ilk dişini ama salyası çok erken başlamış. bakalım bekleyip görücez.

bende bir tek uyurken yada yeni uyanırken emzirebiliyorum. algısı açıldıkça tam uyanıkken istemezmiş bazı bebekler. üzülüyordum ama kilo alımları normal çıkıyor. bugün rota olmaya gittik boyu kilosu iyi çıktı yine. benimki de böyle emecekmiş deyip rahatlatıyorum kendimi. köpük ve salya olurmuş bu aylarda. diş çıkarmadan da yani. bi arkadşın kızı 10 aylık çıkarmış ilk dişini ama salyası çok erken başlamış. bakalım bekleyip görücez.
Bizim de kilomuz normal cok tombik deiliz ama. Disle ilgisi yokmus yani emme sorununun ve salyalarin. Insallah alakasi yoktur daha cook erken cnm. Bende gecen hafta rota asisini yaptirdim biraz huzursuzluk oldu ve birkac kez fazladan kaka yapti

biz yaptrıdık rotorıx olanından aldık biz 140 lira
cnm sağlık ocağında mi yapılıyor asida.ozel asiymis ya yapıyorlar mi.yada iciriliyomus galiba biz icirsek olur mu..biz yapabilirmiyiz bebege acaba biz icirebilirmiyiz..nasıl yapılıyor bilgi verirmisin

cnm sağlık ocağında mi yapılıyor asida.ozel asiymis ya yapıyorlar mi.yada iciriliyomus galiba biz icirsek olur mu..biz yapabilirmiyiz bebege acaba biz icirebilirmiyiz..nasıl yapılıyor bilgi verirmisin
bende yaptırdım dün sağlık ocağında. bir enjektör ile ağzına damlattı yavaş yavaş, yarım saat kadar emzirme dedi. kusmasın diye de yatırdık biraz. yoksa ilaç boşa gidecekti. kolay görünüyor ama yine de ocakta yaptır istersen. ben boy kilo ölçümü yaptırdım ciğerlerini de bi dinlettim kontrol gibi de oldu :)

Kızlar aylardır fırsat bulup giremiyorum nasılsınız,bebişleriniz nasıl??benim minik aşkımında salyaları akmaya başladı.

yapabılcegın başka bsey yok kı.mecbursun kullanmaya.bebege zararınolsa vermez ama annelık işte ınsanın ıcı hiç rahat olmuor çgecmıs olsb arkadan bır an önce ıyıleş.bu arada sem emzırmeyle ılgılı skıntılar yaşıyordun yanılmıyorsam.gogus yarasından şikayetçiydın naptın atlatabldın mı

hanımlar sütüm azalmıştı birkaç gündür.
saraçoğlu nun incir kürünü yapıyorum 2 gündür, maşallah yine arttı. tavsiye ederim.
ben fayda gördüm, belki aynı dertten muzdarip olanlar vardır diye yazmak istedim.

MaşallahUOTE="grill, post: 38926099, member: 365127"]hanımlar sütüm azalmıştı birkaç gündür.
saraçoğlu nun incir kürünü yapıyorum 2 gündür, maşallah yine arttı. tavsiye ederim.
ben fayda gördüm, belki aynı dertten muzdarip olanlar vardır diye yazmak istedim.[/QUOTE]
Maşallah. Nasil bir kur?

mrb cnm..saglık ocagında yaptırdım bende aslında evde bende yapabilirmişim yavaş yavaş agzına iyice yedirdi hemşire her yerine bulaştırmaya calıştı.sonra çıkarmasın diye bizde dikkat ettik.aynı zamanda genel kontrolde yapıldı kilo boy ölçümü yapıldı..zaten normalde üçüncü ayda aşımız yok ama kontrol için aile hekimliği çağırmıştı bizi

hanımlar sütüm azalmıştı birkaç gündür.
ben fayda gördüm, belki aynı dertten muzdarip olanlar vardır diye yazmak istedim.

nasıl bir kür canım faydalıysa bende yapayımm daha daha dahaaa cok olsun sütümmm :)))

yapabılcegın başka bsey yok kı.mecbursun kullanmaya.bebege zararınolsa vermez ama annelık işte ınsanın ıcı hiç rahat olmuor çgecmıs olsb arkadan bır an önce ıyıleş.bu arada sem emzırmeyle ılgılı skıntılar yaşıyordun yanılmıyorsam.gogus yarasından şikayetçiydın naptın atlatabldın mı
Evt canım artık mecburum hatta çok önceleri almam lazımdı idrarımı yaparken kan geliyordu artık çok yanıyordu.3 ayını doldursun en azından diye bekledim sonra şikayetlerim azaldı sonra yine azdı mecbur kullandım.
Meme ucu yaralarımdan 2 ay boyunca çektim ama şimdi çok iyiyim.her şeyi denemiştim ama tek ilacı zamanmış.çekeceğim çile varmış çektim diyorum .ama dertler bitmiyor şimdi de ilk adetimi oldum bitince doğum sırasında iç dikişlerim olmuştu onlar iyileşirken polip gibi şişlikler oluşmuş.onları alacaklar yani bir de narkoz alacağım.şaka gibi bir doğum Yaptım resmen pert

kirmizi86 .!.:
Maşallah. Nasil bir kur?
yazdım şimdi :)

3 su bardağı suyu kaynatıp içine 7-8 adet yıkanmış kuru incir atıyoruz, kısık ateşte 5 dk kaynıyor. sonra 1 adet ince dilimlenmiş havuç atıp 5 dk daha ocakta tutuyoruz. ılıyınca sabah ve akşam olarak iki defada içiyoruz suyunu.
yemekten yarım saat önce veya bir saat sonra içmek gerekiyor.
her gün taze hazırlamak gerekiyor. 3 hafta devam edip 1 hafta ara veriyoruz.

Son düzenleme:
nasıl bir kür canım faydalıysa bende yapayımm daha daha dahaaa cok olsun sütümmm :)))
yazdım şimdi :)

3 su bardağı suyu kaynatıp içine 7-8 adet yıkanmış kuru incir atıyoruz, kısık ateşte 5 dk kaynıyor. sonra 1 adet ince dilimlenmiş havuç atıp 5 dk daha ocakta tutuyoruz. ılıyınca sabah ve akşam olarak iki defada içiyoruz suyunu.
yemekten yarım saat önce veya bir saat sonra içmek gerekiyor.
her gün taze hazırlamak gerekiyor. 3 hafta devam edip 1 hafta ara veriyoruz.

Kızlar bir şey sorcam oglumun kulakları dogdugunda yapışık gibiydi.simdi yatarken kıvrımlar kıvrıla kulak memesi ve üst kısmı dışa doğru oldu.kepce gibi.acaba öyle kalır mı yaaaa düzelir mi.bant takiyorum arada ama o da durmuyo başında hiç düşüyor acaba öyle kalır mı ki; (

Harvey karpin kitabinda bebegi emzige alistirmak icin; bebek emzigi ittiginde siz de onun agZina geri itmeyin, tam aksine agzina emzigi koyduktan sonra yavasca geri cekin, bunu birkac defa tekrarlayin diyor. Bebegin mantigi bisey agzima girdiyse o benimdir, ancak ben istersem cikar imis...Biberon vermeyi bir de bu sekilde dene istersen... Tabi farkli biberonlarla denemen lazim bir de...
Allah immm mantiğa bak. Mantiklarini yerim ben onların yaaa. Hele şu efelige bak. Agizlariyla kesfediyor garipler demek onu da bu şekilde sahipleniyorlar. Çok güldüm çok güzeldi paylaşim için teşekkürler :)

Kızlar Kızım 3 Aylık Oldu Ama Biberon Almıyor. Sütümün Onu Doyurmadığını Düşünüyorum. Bu Yüzden Mama Yediriyorum. Her Türlü Mamayı Denedim. Sadece 1 Ay Emdi Mamasını. 2 Aydan Beri Mama Yemek İstemiyor 1-2 Saat Uğraştığımız Bile Oluyor. Bir Yerde 'Sizin Kokunuzu Alıp Meme Emmek İstteyecektir' Yazıyodu Bende Bu Yüzden Eltimin Yedirmesini Denedik Ama Yine Almadı. Cam Biberon Yararlı Olur Mu Sizce???

Back
X