Seni anlıyorum demek o kadar kolay ki... Yasamkla anlamak cook farklı. Valla evlat ayrımı olabilir belki hadi bilmeden az bisey ama bunu bilerek kasıtlı yaparsan ona gelemem. Benim annem de tıpatıp aynı. Boşver çok gorusme hem daha iyi sen inciniyorsan yoksa. Bende keşke iki çift laf edebilsem... Geçen eşim annesine sayıyor bu evinizin hali ne ben gelmek istemiyorum bu eve iyice istifci olsun çıktın pissin koca kızın var yarın onun evi de aynı olacak filan diye. Dedim ya yazık kırma kadını ne kırılacak ya ben söylemesem elalem arkasından söyleyecek diyor. Haklı da aslında bende rahatsız oldum mutfağını temizleyedim dedim ya eşim temizleme yaranamazsin dedi Allah rızası içi n dedim temizledik bir hafta daha mutfağa girmeden hakaret etti vay mutfağının altını üstüne getirdiniz vay nerelere attılar kim bilir gül gibi eşyalarımı. Ağladım eşime bir haftadır ya sayıyor dedim. Sen kasindin ben yaranamazsin demiştim dedi.Ya yarım kiloluk şu hemen kırılan yoğurt kabı vardı atayım dedim sen misin diyen siz yokluk gormemissiniz atamazsin onu ağladı da ağladı... Ve hiic yokluk görmemiş. Allah in aşkına marketleri var bir telefona bakar ara getirsinler yoğurdu boşalt kabı kullan ev dolu kap. Hani trt hd de temizlik hastaları programı var ya kaynanamin evi aynı öyle. Eşim diyor anne 1979 yılından tenturdiyot var o lazim bana atmayin. E 2006 yılından puding var hiç mi temizlemiyonuz geçen hafta temizledik oğlum.e anne evlenmeden önce tarihi geçmiş şampuan getirmiştim marketten daha banyoda duruyor 4 yıl olmus dibi kalmıştı zaten yok değildir oğlum. 10 tane parça sabun var ya birleştirin ya atın diyor nerdeymis yoktur diyor. Valla kulpu kırık gümüş tepsiler mi ararsin kumla kek pişirme kalıbı mi ararsin şaka gibi yaa... Eşim diyor anne banyodaki legenle ne yapiyon da asmissin içine ben sigarım diyor ben makinenin son suyunu ona koyup apartmanın altındaki ağaçlara dokuyom diyor kadın. Koca legenle apartmanın altına. Şaka gibi.. Bak şu kadarını söyleyim afedersin gotunu sildigi peceteleri bi posete doldurmuş eşim diyor bunlar niye burda. E atamam israf ben onu götürüp acılı ezme kaynatirken yakacam. Bana acılı ezme filan verme hanım yapıyor sağol anne got bezini bari at dedivalla güler misin aglar misin yaptıklarının yani sıra insan çocuklarıyla eve gidesi gelmiyor bide...sırf kayinpederim için gidiyorum bende Allah razı olsun adamdan o kadını da çekiyor hiç çenesi de durmaz o bile nimet...
Canim inanki yazdığını iki defa gözlerim irileserek okudum ne demek kirli tuvalet kagitlariyla acili ezme yapmak pes doğrusu helal le harami bilmiyor mu bu kişi sendede iyi sabır varmış canım peki sen kv evinde yemek yiyormusun merak ettim . Birde çok sık gorusuyormusun