2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Seni anlıyorum demek o kadar kolay ki... Yasamkla anlamak cook farklı. Valla evlat ayrımı olabilir belki hadi bilmeden az bisey ama bunu bilerek kasıtlı yaparsan ona gelemem. Benim annem de tıpatıp aynı. Boşver çok gorusme hem daha iyi sen inciniyorsan yoksa. Bende keşke iki çift laf edebilsem... Geçen eşim annesine sayıyor bu evinizin hali ne ben gelmek istemiyorum bu eve iyice istifci olsun çıktın pissin koca kızın var yarın onun evi de aynı olacak filan diye. Dedim ya yazık kırma kadını ne kırılacak ya ben söylemesem elalem arkasından söyleyecek diyor. Haklı da aslında bende rahatsız oldum mutfağını temizleyedim dedim ya eşim temizleme yaranamazsin dedi Allah rızası içi n dedim temizledik bir hafta daha mutfağa girmeden hakaret etti vay mutfağının altını üstüne getirdiniz vay nerelere attılar kim bilir gül gibi eşyalarımı. Ağladım eşime bir haftadır ya sayıyor dedim. Sen kasindin ben yaranamazsin demiştim dedi.Ya yarım kiloluk şu hemen kırılan yoğurt kabı vardı atayım dedim sen misin diyen siz yokluk gormemissiniz atamazsin onu ağladı da ağladı... Ve hiic yokluk görmemiş. Allah in aşkına marketleri var bir telefona bakar ara getirsinler yoğurdu boşalt kabı kullan ev dolu kap. Hani trt hd de temizlik hastaları programı var ya kaynanamin evi aynı öyle. Eşim diyor anne 1979 yılından tenturdiyot var o lazim bana atmayin. E 2006 yılından puding var hiç mi temizlemiyonuz geçen hafta temizledik oğlum.e anne evlenmeden önce tarihi geçmiş şampuan getirmiştim marketten daha banyoda duruyor 4 yıl olmus dibi kalmıştı zaten yok değildir oğlum. 10 tane parça sabun var ya birleştirin ya atın diyor nerdeymis yoktur diyor. Valla kulpu kırık gümüş tepsiler mi ararsin kumla kek pişirme kalıbı mi ararsin şaka gibi yaa... Eşim diyor anne banyodaki legenle ne yapiyon da asmissin içine ben sigarım diyor ben makinenin son suyunu ona koyup apartmanın altındaki ağaçlara dokuyom diyor kadın. Koca legenle apartmanın altına. Şaka gibi.. Bak şu kadarını söyleyim afedersin gotunu sildigi peceteleri bi posete doldurmuş eşim diyor bunlar niye burda. E atamam israf ben onu götürüp acılı ezme kaynatirken yakacam. Bana acılı ezme filan verme hanım yapıyor sağol anne got bezini bari at dedi:-) valla güler misin aglar misin yaptıklarının yani sıra insan çocuklarıyla eve gidesi gelmiyor bide...sırf kayinpederim için gidiyorum bende Allah razı olsun adamdan o kadını da çekiyor hiç çenesi de durmaz o bile nimet...

Canim inanki yazdığını iki defa gözlerim irileserek okudum ne demek kirli tuvalet kagitlariyla acili ezme yapmak pes doğrusu helal le harami bilmiyor mu bu kişi sendede iyi sabır varmış canım peki sen kv evinde yemek yiyormusun merak ettim . Birde çok sık gorusuyormusun

Amiinn camiin cumlemizin :KK43:Ben senede bir iki görüyorum Rabbim kayinpederimin yardımcısı olsun asıl adamı her gördüğümde için açıyor. Allah acısını yasatmasin:KK52:

Canim yazmışsın senede bir iki defa görüyorum diye allahtan yakın değilsiniz ben kv deyle aynı sokaktayim dört ev var aramızda ama allahtan bizimkiler de böyle bişey yok ama sizin kiler biraz abartmis gibi

Canim yazmışsın senede bir iki defa görüyorum diye allahtan yakın değilsiniz ben kv deyle aynı sokaktayim dört ev var aramda allahtan bizimkiler de böyle bişey yok ama sizin kiler biraz abartmis gibi
Valla sende yakinmissin onun da sıkıntıları çoktur illaki... Kayinvalidemgilde de mecbur yiyorsun orda en az 20 gün kalıyoruz gittiğimizde. Ve zaten oturduğu yerden kalkmıyor yaşlıyim ben diyor temelleri ben yapıyorum kahvaltıya ben hazırlıyorum öyle ışte. Kızı da 11 e kadar yatıp sonra da magazin izliyo. Eşime kalsa ümügünu sikiverecek de:KK48: kaymakam pohpohluyor. Bu söyleme işini de bir iki haftaya söyleyim diyom. Amaan her halükarda laf söyleyecek. Ha bide geçen milletten duyuyorum. Biri buna söylemiş bu da millete diyormuş ki bizim oglanla gelinde doğuda çocuk parası veriliyor ya onu almak için arka arkaya çocuk yaptilar, o parayla da arabayı yenilediler:KK11: yaa borç odedigimizi biliyor ikimizde çalışıyoruz ne çocuk parasi tek aldığımız herkese verilen 36 tl... Yani pes dedirtti şimdi buna iyiye inanacak üçüncüyü duyunca:KK47:

Valla sende yakinmissin onun da sıkıntıları çoktur illaki... Kayinvalidemgilde de mecbur yiyorsun orda en az 20 gün kalıyoruz gittiğimizde. Ve zaten oturduğu yerden kalkmıyor yaşlıyim ben diyor temelleri ben yapıyorum kahvaltıya ben hazırlıyorum öyle ışte. Kızı da 11 e kadar yatıp sonra da magazin izliyo. Eşime kalsa ümügünu sikiverecek de:KK48: kaymakam pohpohluyor. Bu söyleme işini de bir iki haftaya söyleyim diyom. Amaan her halükarda laf söyleyecek. Ha bide geçen milletten duyuyorum. Biri buna söylemiş bu da millete diyormuş ki bizim oglanla gelinde doğuda çocuk parası veriliyor ya onu almak için arka arkaya çocuk yaptilar, o parayla da arabayı yenilediler:KK11: yaa borç odedigimizi biliyor ikimizde çalışıyoruz ne çocuk parasi tek aldığımız herkese verilen 36 tl... Yani pes dedirtti şimdi buna iyiye inanacak üçüncüyü duyunca:KK47:
sanki avrupa daki gibi çocuk başına 500-1000 euro alıyoruz :)

Benim eşimin patronu çocuk başına düşen 40 lirayı bile vermiyor . Benim kv yakın ama çok gelip gitmez bizde biyere gidince soylemeyiz atıştırmadik öyle iyide yaptık. Birde canım neye sinir oluyorum biliyormusun şimdi benim iki kız bir oğlum var ya millet diyorki eee erkeği de ciftlersin artık böyle insanları bozucan ama bende cevap veremiyorum nedense aklım sonradan geliyor keşke ben şu lafı onlara soyleseydim diye

Co
Aynen canim Çok zor valla Allah yardımcıları olsun. İki cocukla tek başına mücadele etmek bile zor degil ki arka arkaya.... Allah yardimcin olsun gercekten 8 2 çalışıp kalan vakitte geziyoruz evde işlerimizi hallediyoruz. Sen yine iyi dayanıyordu uyuyan bir adamla çok normal sarman... Bizimki evi süpürur ben silerim yemegi ben yaparim o mutfağı toplar makineyi yerleştirir o yıkar ben giydiririm cocuklari... İki çocuğu tek başımıza yapmadik Benım üçüncü cesaretimin sebebi demekki esim. Allah senin esine de tez zamanda şöyle bir guc kuvvet heves versin de Ins bütün işlerini yapiversin de sen yat azcik da
Cok Hoş hikayen var çok Afedersin tam bi bombasin bu saatte güldüm Rabbim bebeklerini size bagislasin azcikta benim kocama heves versin

Arkadaşım
Valla canım sende çok zor günler gecirmissin Rabbim yardım etmiş şükür dayanma gücün varmış ki bu günlere gelebilmissin. Valla bende ailemden pek bahsetmiyorum kimseye insar sen ne yaptın acaba gözüyle bakıyorlar sonuçta anne diye. Ama anne vaar anne varmis. Şimdi akrabalarin hepsi annemi tanıyor nasıl biri olduğunu. Bak 2 ay oldu safra kesesi ameliyatı olalı tek tabanca gittik eşim gece çocuklarla eve geldi ben kendim kaldım sabahına da çıktım. Bizim hasta olma lüksümüz yok. Ve sebebi annemdi aşırı stres... Safra kesem patlamıştı yaşayacak ömrüm varmis... Aslında iyi seninki. Sen akillanmissin benim akillanmam uzun zaman alıyor. Ben 4 günlük sezeryanliyken urfadan lahmacun yemeden gitmek olmaz diyen kaynanama ev de yapılacakmış lahmacun yapıp ayraniyla sofrasıyla doseyip üstüne girdiği banyoyu surttum. Saçlarını temizleyip yere attığı havluyu kaldırdım. Ssurekli kendim kalkıp yemek yaptım 2. Gunumden itibaren de gitmiş eşe dosta gelin de yatıp durur bi ise yaradığı yok demiş. Anne yattım mi dedim nazar olmasın diye dedim sus sende dedi bana. Eşim dedi ama geçen ay masaallah sende 3 gün geldin tatile geldin dedi. Şimdi bel ameliyatı oldu kapalı. Bir haftadır hiç yurumuyormus bez bagliyorlarmis kalkmak zoruna gidiyormuş daha da 50 yaşında... Bende yazık gidelim dedim de eşim saçmalama evde senden büyük kızı var 2 tane oglu var hamilesin 600km gidecen sonra niye geldiniz diyecek orda hizmetin de çabası. Otur oturdugun yerde sokakta bulmadım seni dedi. Aslında haklı ama vicdan yapiyom ben. Akillanmam ben yok ümitsiz vaka:KK42: Allah razı olsun insan bunları herkesle konuşamıyor yalnız olmadigimi hissettirdin Rabbim de bize sağlık versin ınş onlara muhtaç etmesi Arkadaşım bravo valla sana. Ve sizleri okuyunca bin şükür olsun halime benim doğum yaptigimdan beri Bakanım eksik olmadı Kızkardeşim hep benle annem babam geldi şimdi kV ve kızkardeşi m var. 15 güne kV gider anam gelir. Hmm kV ilede 4_4 lük değiliz ama Allah var bugün camlarimi sildi evi supurup siler 2 güne bir. Sizi görünce opesim geldi

Estağfurullah canım benim yaa sende beni gulumsettin bence sen hemen bir kayınvalideni anani bacini bir opuver benim yerime:KK68::KK15:Allah eksikliklerini göstermesin... ama sizinkilerin... Şaka şaka. Valla biz artık bize zararları olmasın da sayısız şükür modunda yasiyoruz. Ama şunu biliyorum Rabbim bu yerden verip bir yerden eksiklik yaşatıyor ki insana sukretsin... Mesela senin yardimcim onlar senin de esin yardım etmiyor onlara sukrediyorsun Rabbim kimsesiz birakmasin kimseyi önemli olan o. Hem şükür tek kişilik dev kadro bir kocam var benimde gerisi yalan:KK74: ay sevgim kabardı gideyim de bir yanagini sikayim adamin:rolleyes:

snowdrop3 .!.:
Benim eşimin patronu çocuk başına düşen 40 lirayı bile vermiyor . Benim kv yakın ama çok gelip gitmez bizde biyere gidince soylemeyiz atıştırmadik öyle iyide yaptık. Birde canım neye sinir oluyorum biliyormusun şimdi benim iki kız bir oğlum var ya millet diyorki eee erkeği de ciftlersin artık böyle insanları bozucan ama bende cevap veremiyorum nedense aklım sonradan geliyor keşke ben şu lafı onlara soyleseydim diye
Sanki bir gün yardım ettikleri var da bir de dördüncüyü bekliyorlar elin ağzı torba değil ki buzesin. Millet bir tane yeter bize diyor hamileligimi söyleyince seneye dortle artık ya yakışır diyorlar. Yaw sevinin sağolun dördüncü de olsun ins vakti gelince amma seneye gelsin demeyin kardeşim. Bir de sürekli çocuğu bakıcıya bırakıp gezip şöyle diyenler var bizim bir tane senin iki tane ye bedel. Bakiyom çocuk anasının kucağından kalkmıyor 5 saat eteginden ayrılmıyor bizimkiler bütün her yeri talan ediyor daha bunu diyebiliyor. İnsanin da e biraz vicdan diyesi geliyor.ama denmiyor isteEn Büyük KK

Yok
Estağfurullah canım benim yaa sende beni gulumsettin bence sen hemen bir kayınvalideni anani bacini bir opuver benim yerime:KK68::KK15:Allah eksikliklerini göstermesin... ama sizinkilerin... Şaka şaka. Valla biz artık bize zararları olmasın da sayısız şükür modunda yasiyoruz. Ama şunu biliyorum Rabbim bu yerden verip bir yerden eksiklik yaşatıyor ki insana sukretsin... Mesela senin yardimcim onlar senin de esin yardım etmiyor onlara sukrediyorsun Rabbim kimsesiz birakmasin kimseyi önemli olan o. Hem şükür tek kişilik dev kadro bir kocam var benimde gerisi yalan:KK74: ay sevgim kabardı.... yok canım benim esiminde hakkını odeyemem sadece uyku konusunda yardımcı değil yoksa benden pimpirikli kızımı za karşı. Ilk doğduğunda hele hiç bana bırakmadı bişeyi alt değiştirmeleri banyosu göbek bakımı falan yardımı çok oldu ama insanoğlu doyumsuz daha fazla yardım istiyorum. Benim kV sen dogur ben bakarım diyor da Doğu görevi bitecek bizimde burda Dr a gidip başka yerde doğum istemedim ondan bek

Canlarını merhaba.son zamanlarda başımı kaşıyacak vakti bulamadım sizi çok özledim.tek tek okudum valla kiminize güldüm iki üç çocuklu hikaye si çok komik arkadaşın.bnm anlamadgm bir arkadaş unuttum ismini kızım bırakmıyor kusura bakmayın kim dedi hatırlaya kadın.hamile kalınca bebeğe memeden kesmeli die uzuluomdemiş.Ndn kesilsinki iyi beslenildigoi bünye kaldırdığı sürece emziremeye izin var.şahsen ben kesmezdim.Ama bnm bünyem litreler dolusu sütle kaldırmaz o yüzden ikinci bebeği erteledim 5ay sonra çalışmalara başlayacağım.balık veren arkadaşlar ben süt içiyor zehienir die korkuyorum balık vermeye nasıl veriyorsunuz baligi

Canlarını merhaba.son zamanlarda başımı kaşıyacak vakti bulamadım sizi çok özledim.tek tek okudum valla kiminize güldüm iki üç çocuklu hikaye si çok komik arkadaşın.bnm anlamadgm bir arkadaş unuttum ismini kızım bırakmıyor kusura bakmayın kim dedi hatırlaya kadın.hamile kalınca bebeğe memeden kesmeli die uzuluomdemiş.Ndn kesilsinki iyi beslenildigoi bünye kaldırdığı sürece emziremeye izin var.şahsen ben kesmezdim.Ama bnm bünyem litreler dolusu sütle kaldırmaz o yüzden ikinci bebeği erteledim 5ay sonra çalışmalara başlayacağım.balık veren arkadaşlar ben süt içiyor zehienir die korkuyorum balık vermeye nasıl veriyorsunuz baligi
Mrb canım ben balığı vereceğim ögunden önce yoğurt vermiyorum onun dışında balığı yer gecede bir sonra ku öğün mama olur. Süt dediğin mama mi bizde bişey olmadı şükür. Hamsi vereniniz var mı aranızda. Birde doğumgünü hediyesi olarak ne düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım

Mrb canım ben balığı vereceğim ögunden önce yoğurt vermiyorum onun dışında balığı yer gecede bir sonra ku öğün mama olur. Süt dediğin mama mi bizde bişey olmadı şükür. Hamsi vereniniz var mı aranızda. Birde doğumgünü hediyesi olarak ne düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım
Süt dediğim benim sutum anne sutu.bnm kızım sürekli süt içmek istiyor ben sağip besliyorum kizimi.hediye falan almam bana kalsa ben doğum günü bile yapmam.bizden kimse gelmez zaten ailem konusunda bnde sansizim.eşimin ailesi ne de çok meraklı dglm ama eşim dahil 4gozle bekliyorlar.bir pasta alcam yeter hiç onlara hizmet için ugrasamam.sonra kızımla başbaşa ailece kutlarım artık:)

Canım nerelerdesin sen sesin solugun çıkmıyor bugünlerde bende doğum günü nu kendi aramızda yapıcam sessiz ve sakin yada pastamizi alıp kv gidebiliriz hiç kalabalığa gerek yok çünkü sonrası benim için zor oluyor ev temizliği hazırlık vs..derken üç çocukla ben perişan olurum o yüzden aile arası yapmayı düşünüyorum. Balık konusuna gelince anne sütünü çok rahatlıkla verebilir sin bi zarari yok bende ilk bebeğim de düşünüyordum ama zararı yok canım rahatlıkla anne nu verebilir sin

eee oldu mu çifter çifter olmalı :)
bana da sakın 3. yü yapma diye baskı yapıyor samimi olmadığım insanlar bile. onlara neyse.

amin. bana bu yaşta 2 tane yeter. Rabbim isteyene versin, istemeyene vermesin.
KizlR o konuda kimse beni geçemeZ kızım daha bir iki haftalikti kaynana ikinci bebeği yapın dedi düşünün artık ve o zaman annem e anlattgnda bana öyle bir cümle söyledik i hep aklımda kalacak.kızım dedi ele,elin evladı kiymetsiz gelir

Ağzı olan konusuyor canım işte. Allah olmayana isteyene versin
Sorma.son zManllarda telin bozuldu .daha doğrusu sorun hattaymis ama cozulemedi.metinde ani dan bitince kaldım öyle ..gerçi olsaydida bakamazdim.misafirler im vardı .yemek .kızın gıdası o bu,kocaya yardıma git.evde is yap .hiç vakit bulamadım.bu arada size bir olay anlaticam.geçen eşimle çok aptalca bir konudan tartıştık aslında o biraz tartıştı.öyle hakeretteetmedi ama ben biraz burnundan getirmeyi seviyorum galiba ya.ertesi gün geldi sarıldı falan. Bukezde ben kiZginin die saydım.dier günde is yerine yardıma gtcektim vazgeçtim.ben gtneynce oraya gelen bir kız kahve yapmak istemiş.çakmak yaknca tupyak patlamış kızın göğsü saçları yanmış.eşim dior nasıl oldu nas l gaz yaymış nas l kokusunu almadı kız bilmiyorum dior ama çok korkmuş.fan var o gazi azaltmış yoksa dükkan patlayıp neler olablirdi.dahada ilginci o kızın yerinde o an ben olcaktm eğer eşimle tartışmamız olsaydık.her serde nasılda hayır var

Be
Canım nerelerdesin sen sesin solugun çıkmıyor bugünlerde bende doğum günü nu kendi aramızda yapıcam sessiz ve sakin yada pastamizi alıp kv gidebiliriz hiç kalabalığa gerek yok çünkü sonrası benim için zor oluyor ev temizliği hazırlık vs..derken üç çocukla ben perişan olurum o yüzden aile arası yapmayı düşünüyorum. Balık konusuna gelince anne sütünü çok rahatlıkla verebilir sin bi zarari yok bende ilk bebeğim de düşünüyordum ama zararı yok canım rahatlıkla anne nu verebilir sin
Ben tek çocuk la perişan oluyorum .bnde kalabalık istemiyorum ama biliyorum eşim herkesi toplicak ailesini falan.sonra hizmet et .yani sevsem tmmda ugrasamaiyorum onlarla ya

Back
X