- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Canım benim kızım da öyle akşam zorla 10 da uyutuyorum bende 12-1 gibi yatıyorum ben yatana kadar bile 2-3 kez kalkiyor. Gece hiç saymıyorum yanima yatırıyorum kalktığında sabaha kadar emiyor hiç saate bakmıyorum ama bence saat başı kalkiyor dur. Gündüz de 2 kez 1 er saat uyuyor. Bence bu dönem böyle geçicek herkeste aynı olduğuna göre. Bende çok yıpratıyorm ama sabır göstermemiz lazım onlar daha çok küçük bizim şefkatimize ihtiyaçları var. Ben özellikle yemek yedirirken çok sinirleniyorum. Tepsiyi elimde görünce başlıyor mırıldanmaya önlük takmıyor ben takıyorum o çıkarıyor. Bütün kıyafetlerimiz lekeli artik. Elleriyle hep kaşığı ittiriyor heryer mama ben etraf kendisi çıldırıyorum arada sesim yükselse de kendime hakim olmaya çalışıyorum. Binbir emekle özenle hazırladığım mamalarini çeyreğini yiyor napalım canları sağolsun böyle böyle buyiceklercanım teşekkür ederim.
hiç bakmadım tadına sütümün eksiden bakmıştım gayet şekerli gibiydi.sütün tadı değişmiş olsa akşamları ben geldiğimde beni de emmek istemez sütü memeden alıyor biberon ya da bardak ya da kaşıkla almıyor.
canım hiç duymadım .benim oğlumun da bezlenen yerleri kızarıyor hep kaşıyor yara yapıyor ben de altını çok hızlı değiştirip pantalonunu giydiriyorum hemen.
ama muhtemelen seninki başka bir şey.
Doktora götür istersen canım kaç oldu ki ateşi fitil verdin.ben hiç fitil kullanmıyorum doktorumuz da ateş düşürücü daha iyi demişti.
canım aynen böyle gece 11:30 da uyuyor artık eskiden 9:30 da uyurdu .defalarca uyanıyor.artık sinir yaptı bende ellerim titriyor.bir kaç kez nerden doğurdum diye bağırdım gece sonra oturdum ağladım ya bir şey olursa oğluma diye.eşim de hiç yardımcı değil zaten.onun bu yaptıklarını hiç unutmaycağım zaten çok soğudum eşimden.ben de her şeye ağlıyorum .memeden kes mama ver diyorlar çok acımasız geliyor bana da sütüm varken böyle yapmak.aç diye düşünüyorum zorla yediriyorum her gece yatmadan önce muz veriyorum .yine de uyanıyor .geçenlerde onu uyuttuktan sonra ağladım ağladım sonra gidip duvarlara ellerimi vurdum hayatımda hiç böyle şeyler yapmamıştım.ve gündüz o kadar hareketli ki sürekli düşüyor sürekli bir şeyler yapıyor annem de çok yıprandı aynen 2 defa birer saat uyuyor.
Allah sabır versin hem uyumayan hem yemeyen bir çocuk .hayatım alt üst oldu.