2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben düzenli kullanmadım ama bir daha olursa düzenli kullanacam geçmiş olsun
Cnm ben yanlis anladim o zaman.ben emzirdgm icin ona gore ilac yazdi dedin ya aceleden yanls okudum demekki cubku kizim hep bacagima tirmaniyor rahat vermior.cnm saol o ilaclar var bndede .sabah erkenden gtmeye calscam doktora

Birde arkadaşlar kullandığınız bebek bezlerinde memnun musunuz. Ben molfix kullanıyordum yalnız şimdi Kizimda çok feci pisik yaptı krem sürmeye rağmen. Kullandığınız bezi önerir misiniz

Birde arkadaşlar kullandığınız bebek bezlerinde memnun musunuz. Ben molfix kullanıyordum yalnız şimdi Kizimda çok feci pisik yaptı krem sürmeye rağmen. Kullandığınız bezi önerir misiniz

Ben canbebe kullanıyordum ama cisini çok kokutuyordu molfix aldım beğenmedim sonra şu yeni çıkan bir marka var sleepy diye onu denedim oda pisik yaptı en son ultra primada kaldım şuan memnunum

Kızlar bebekleriniz sabah kaçta kalkıyor ve gün içinde kaç defa yatıyor. Benimki sabah 11 gibi kalkıyor saat 4 te yatıyor 1.5/2 saat kadar yatıyor sonra gece 12 ye kadar uyumuyor.birde okullar açıldı kızım bu sene sabahci gece 2 de anca yatağa giriyorum saat 6.30 da kızımı uyandirip hazirlayip yolluyorum sonra yatağa girmem 8 i buluyor tekrar uykuya dalmak problem sonra diğer kız uyanıyor tam uyucak ken.cok yorumluyorum kızlar feci bir tempom var. İnşallah allah bana dahada güç verir.sizlerin yazdıklarınızı okuyorum da inaninki tek çocuk bakmak hiç bişey düşünün sizdekinden bende üç tane şuan bile hala oğlan uyanık başında oturuyorum

Kızlar bebekleriniz sabah kaçta kalkıyor ve gün içinde kaç defa yatıyor. Benimki sabah 11 gibi kalkıyor saat 4 te yatıyor 1.5/2 saat kadar yatıyor sonra gece 12 ye kadar uyumuyor.birde okullar açıldı kızım bu sene sabahci gece 2 de anca yatağa giriyorum saat 6.30 da kızımı uyandirip hazirlayip yolluyorum sonra yatağa girmem 8 i buluyor tekrar uykuya dalmak problem sonra diğer kız uyanıyor tam uyucak ken.cok yorumluyorum kızlar feci bir tempom var. İnşallah allah bana dahada güç verir.sizlerin yazdıklarınızı okuyorum da inaninki tek çocuk bakmak hiç bişey düşünün sizdekinden bende üç tane şuan bile hala oğlan uyanık başında oturuyorum
2,5 yaşındaki kızım genelde 23 te uyur, sabah 8-9 gibi kalkar, 5-6 saat sonra 2 veya 3 saat uyur.
küçük kızımın düzeni yok. gündüz 2 saat arayla 2 saat uyur, gece 4 saat uyur genelde. bu ara diş çıkardığı için saat başı uyandığı da olur. sabahları genelde 8-9gibi kalkar.

Benim kızım gece kaçta yatarsa yatsın sabah 6_6:30 veya 7_7:30 da uyanır sonra öğleden önce 1 saat kadar uyur öğleden sonrada 2_3 gibi yine 1 saat uyur. Daha önceleri saat 5_6 gibi yine uyutur dum şimdi son yatmayi yaptırmıyorum saat 19:30 gibi gece uykusuna yatirmaya çalışıyorum. Bende gündüz 8 e 9 a kadar yatsın istiyorum. Ben hazır mama verdiğim için gece 3 veya 4 te yediriyom

Allah kolaylık versin inşaallah. Çok zor bi durum grill ve senin için ama ne mutlu ki siz bu zamanları atlatirsaniz bir kaza (bebis) olmadığı sürece sadece onların büyümesini izlemek kalacak size Allahinda izni ile.ben şimdi çok düşünüyorum iki çocuk daha yapsam miki şimdiden aradan çıksın

İyileşti canım çok sukur gecti. Ben de ancak bakabiliyorum buraya o da annemde kalıyorum o yüzden yoksa evde fırsatım olmuyor kızım bi an bile oturmadığı için.
Bu hastalıktan sonra kızımın iştahı kapandı hala eskisi gibi yemiyor düzelir mi acaba? Zaten uyku sorunumuz var bir de yemek eklenirse vay halimize:KK43:
Üzülerek söylüyorum ama iştahımız düzelmedi sabah kahvaltı neredeyse hiç yemiyor yumurtanın her türlüsünü denedim yok yok artık yemiyor zorla bir iki lokma o kadar. Öğlen yarım kase zorla etli sebze. Meyve ve yoğurdu da artık çok istekli yemiyor en sevdiği şey yoğurttu onunda 1 çay bardağını bitiremiyor. Evde tarttim bu ay kilo almamış gibi. Çok üzülüyorum hep özeniyorum hazırlarken yemiyor moralim bozuluyor sinirleniyorum. Hep meme meme diye peşimde dolanıyor yemek vermesem aramiyor

Çok geç kalkmıyor mu canim. Akşam 10 gibi yatirsan 8 gibi de uyansa işin daha kolay olmaz mı. Sen düzenini daha iyi bilirsin tabii ama bebeğin için de daha iyi olurdu sanki

Kızlar bizim de uyku problemimiz şöyle gündüz iki kere uyuyoruz 45 dk veya 1 saat kadar gece de 10 gibi yatar 9 a dogru kalkar. Ama çok sık kalkıyor yani gündüz uykusunu bile tam uyumuyor uyuduktan yarım saat sonra uyanıyor kalkiyor sallamazsam geri uyumuyor eğer başka yerdeysek direk kalkiyor sallama imkanım olmadığı için. Ya başkalarına bakıyorum bir uyuyor çocuk 2-3 saat gık demiyor sizce neden uyanıyor benim kizim

Üzülerek söylüyorum ama iştahımız düzelmedi sabah kahvaltı neredeyse hiç yemiyor yumurtanın her türlüsünü denedim yok yok artık yemiyor zorla bir iki lokma o kadar. Öğlen yarım kase zorla etli sebze. Meyve ve yoğurdu da artık çok istekli yemiyor en sevdiği şey yoğurttu onunda 1 çay bardağını bitiremiyor. Evde tarttim bu ay kilo almamış gibi. Çok üzülüyorum hep özeniyorum hazırlarken yemiyor moralim bozuluyor sinirleniyorum. Hep meme meme diye peşimde dolanıyor yemek vermesem aramiyor
sanırım bebeklerin geneli böyle. küçük kızım iştahlı sayılır, sayılır diyorum çünkü ablasına nazaran daha iyi yiyor. 7-8 kaşık yerse oh yedi diye rahatlıyorum, ablası ondan daha düşkün memeye, en fazla 5 kaşık yer o kadar. ama zorlamıyorum, aç olsalar yerlerdi diye düşünüyorum. kilolu değiller ama dert değil yeter ki sağlıklı olsunlar.

Benim kızım gece kaçta yatarsa yatsın sabah 6_6:30 veya 7_7:30 da uyanır sonra öğleden önce 1 saat kadar uyur öğleden sonrada 2_3 gibi yine 1 saat uyur. Daha önceleri saat 5_6 gibi yine uyutur dum şimdi son yatmayi yaptırmıyorum saat 19:30 gibi gece uykusuna yatirmaya çalışıyorum. Bende gündüz 8 e 9 a kadar yatsın istiyorum. Ben hazır mama verdiğim için gece 3 veya 4 te yediriyom
Gittim bugun cnm
Yeni geldim.gene fitil verecekti ben israra hapta istedim.fluzole hap.travazol yada travocort crem ve gyno fitil verdi galiba bir hap daha verdi bes gunluk.5gun emzirme ama ilaclae bitince gel bir tane flora duzenleyici son fitil vercem dedi o kadar daha baslayamadm aksam baslicam esim alip getircek ilaclarimi.akintin var mi dedi.yok diom ama israarla soruyor.akinti icinde ilax yazdi aslinda akinti yok ama baska doktor mantar olsgnu demisti.yani emnm mantar oldgna.ajinti varsa mantardir dedi.her mantarda akinti olmuor mantarin bin tane cesidi var.neyse bakalim su 5gunde rahatlarsin gecer dedi ins gecer

Çok geç kalkmıyor mu canim. Akşam 10 gibi yatirsan 8 gibi de uyansa işin daha kolay olmaz mı. Sen düzenini daha iyi bilirsin tabii ama bebeğin için de daha iyi olurdu sanki

Aslında geç kalkıyor ama ben yorgunluktan kalkamiyorumki çocuğu kaldirim bütün gün hiç oturmuyorum şimdi birde okul temposu başladı hep kosusmaca onun için oğlum ne zaman kalkar sa bende ozaman kalkiyorum

Allah kolaylık versin inşaallah. Çok zor bi durum grill ve senin için ama ne mutlu ki siz bu zamanları atlatirsaniz bir kaza (bebis) olmadığı sürece sadece onların büyümesini izlemek kalacak size Allahinda izni ile.ben şimdi çok düşünüyorum iki çocuk daha yapsam miki şimdiden aradan çıksın

Artık bu zamandan sonra allah isteyene ve olmayana versin inşallah tabi bu arada da inşallah kaza bebesi olmaz artık yaşta geçiyor insanın kafası kaldırmiyor.simdi diceksinki yaşın kaç 33 um canım birazda erken anne olmanın avantajı var tabikide. İnşallah ileryen yıllarda rahatlicam

Artık bu zamandan sonra allah isteyene ve olmayana versin inşallah tabi bu arada da inşallah kaza bebesi olmaz artık yaşta geçiyor insanın kafası kaldırmiyor.simdi diceksinki yaşın kaç 33 um canım birazda erken anne olmanın avantajı var tabikide. İnşallah ileryen yıllarda rahatlicam
Oo maşallah biz geç kaldık sanırım ben de 29 daha 1 çocuk bende çok geç kalmak istemiyorum ama birazda korkuyorum.bakanim var ama kızıma vakit ayiramana fikri uzuyor beni

Back
X