- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Çok geçmiş olsun bizimde p.tesi bebeğim hasta oluyor burnu akıyor sanki ateside var umarım hasta olmayızKızlar bugün 1 yaş asimizi olduk üç iğne birden yaptılar bir sol koldan ikide sağ koldan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun bizimde p.tesi bebeğim hasta oluyor burnu akıyor sanki ateside var umarım hasta olmayızKızlar bugün 1 yaş asimizi olduk üç iğne birden yaptılar bir sol koldan ikide sağ koldan
Çok geçmiş olsun bizimde p.tesi bebeğim hasta oluyor burnu akıyor sanki ateside var umarım hasta olmayız
bebeğinizin odasını değiştirmişsiniz ama anneler bebeğinize mamamı veriyorsunuz benm kızım 4 lük içiyor ve kısa zamanda uyanıyar gibi siz ne kadarlık mama veriyorsunuz
ikisi de emiyor. bazen 3-4 saatte bir uyanıyor küçük kızım. bu ara saat başı kalkıyor 3 dişi birden çıkmak üzere, ateşi ve ishali var. uyuyamıyor yavrum bu ara.bebeğinizin odasını değiştirmişsiniz ama anneler bebeğinize mamamı veriyorsunuz benm kızım 4 lük içiyor ve kısa zamanda uyanıyar gibi siz ne kadarlık mama veriyorsunuz
Keşke benim kızım da 6 -7 icse sabaha kadar uyur başka skunti olmazsa ama nerde. Benim kızım 9 kilo falan aşıya gidince tartilacak ama aşağı yukarı 9 kilo boyumuz 80 cm kadar zayıf sanırım ama sağlıklı olsun da zayıf olsun4 lük ne canim bende mama veriyorum gece uyurken de 6 veya 7 olcek yapıyorum.
Bizde gece 8 gibi yatıyoruz 12 gibi bi mama veriyorum uyanmadan 3 gibi bi kalkar birde 7 gibi sabah uyanır. Sizce iyi mi buikisi de emiyor. bazen 3-4 saatte bir uyanıyor küçük kızım. bu ara saat başı kalkıyor 3 dişi birden çıkmak üzere, ateşi ve ishali var. uyuyamıyor yavrum bu ara.