2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun bizimde p.tesi bebeğim hasta oluyor burnu akıyor sanki ateside var umarım hasta olmayız

Dikkat etmek lazım ortalıkta ishal. Karın Ağrısı ve kusma salgını var kızım hastalandi serum takıldı öyle toparlandi dikkat ettiğim halde evin içinde hasta oluyor anlamıyorum

Benim kızımın iki kolundan bir bacağından yaptılar aşıyı. Bu arada çocuğunun odasını ayıran var mı

ben 6 aylıkken mecburen ayırdım. sıcaktan bunalıyordu ablasıyla aynı odada uyutmaya başladım. ikisi de memnun :)

Ben henüz ayirmadim evim musait değil birde bazı geceler yanıma alıyorum yat kalk zor

Bende yeni ayirdim ama bu sefer de odamdaki tadilat nedeniyle biz onun odasına taşıdık tadilat bitti boya kokusunu bahane ediyorum. Sanırım ben ayrilamiyorum :KK46:

Ben odayı geçen hafta ayırdım ama uyumaya giderken yanına uğruyorum ve dayanamayıp yanıma alıyorum. zaten gün boyu bakıcıyla vakit geçiriyor bari gece annesinin varlığını yanında hissetsin. Bu arada oğlum bir aydır yürümeye çabalıyordu, yaklaşık bir haftadır dengeyi sağladı gibi ve sanırım bu sebeple birkaç gecedir bir kere uyanıyor sadece. geceleri bana sokulup uyuması çok hoşuma gidiyor. gece bir bakıyorum kafası karnımın üstünde bir bakıyorum poposunu ağzıma dayamış çok mutlu oluyorum.

bebeğinizin odasını değiştirmişsiniz ama anneler bebeğinize mamamı veriyorsunuz benm kızım 4 lük içiyor ve kısa zamanda uyanıyar gibi siz ne kadarlık mama veriyorsunuz

Zaten sevgileri olmasa geceleri cekilmezler. Bakalım ben ne yapacağım. Yaşına girer girmez normal sütle mama yapmaya başladım. Bir kase yapıyorum daha sonra bir savas başlıyor :KK48: valla biri halimi görse oturur ağlar. Eğer yedirirsem o kadar rahatliyorum ki :21:uyuma konusuna gelirsek bazen 3 saatte bi emmeye kalkıyor bazen saat başı

normal süte başladınız yani bizde cuma günü 1 yaşına gircez paketli keçi sütü aldım bakalım beğenecek mi

Evet paket süt ama keçi sütü denemedim birde onu deneyeyim. Siz nasıl yapıyorsunuz muhallebisini

Keçi sütünü muhallebi yapmadım ben hiç ilk ek gıda başladığımda yoğurt yapmıştım. Şimdide gün içerisinde kekler falan ilitip icirecem kısmet olursa

Ben muhallebi falan vermiyorum. akşam beraber yemek yiyoruz, genelde yemeğinin yanında ayran veya yoğurt (ev yapımı) veriyorum ve emzirerek uyutuyorum. 1 hafta öncesine kadar gecede 3-4 kere uyanırdı, yürümeye başladığından beri bir kez uyanıyor.

bebeğinizin odasını değiştirmişsiniz ama anneler bebeğinize mamamı veriyorsunuz benm kızım 4 lük içiyor ve kısa zamanda uyanıyar gibi siz ne kadarlık mama veriyorsunuz

4 lük ne canim bende mama veriyorum gece uyurken de 6 veya 7 olcek yapıyorum.

Ben odasini daha ayırmadim galiba iki yaşında falan ayircam çünkü bilen vardır benim üç çocuk var şuan iki kızım aynı odayı kullanıyor allah izin verirse seneye oturma Odamı iptal edip kızları oraya geçircem oglumuda çocuk odasına alicam

ikisi de emiyor. bazen 3-4 saatte bir uyanıyor küçük kızım. bu ara saat başı kalkıyor 3 dişi birden çıkmak üzere, ateşi ve ishali var. uyuyamıyor yavrum bu ara.

4 lük ne canim bende mama veriyorum gece uyurken de 6 veya 7 olcek yapıyorum.
Keşke benim kızım da 6 -7 icse sabaha kadar uyur başka skunti olmazsa ama nerde. Benim kızım 9 kilo falan aşıya gidince tartilacak ama aşağı yukarı 9 kilo boyumuz 80 cm kadar zayıf sanırım ama sağlıklı olsun da zayıf olsun

ikisi de emiyor. bazen 3-4 saatte bir uyanıyor küçük kızım. bu ara saat başı kalkıyor 3 dişi birden çıkmak üzere, ateşi ve ishali var. uyuyamıyor yavrum bu ara.
Bizde gece 8 gibi yatıyoruz 12 gibi bi mama veriyorum uyanmadan 3 gibi bi kalkar birde 7 gibi sabah uyanır. Sizce iyi mi bu

Bizde de diş var sanırım ishal günde 2-3 kaka yapıyor huysuz. Ama şimdi hasta olacak gibi burnu da akıyor gözlerde kizarik Allahım beterinden korusun inş. Bayanlar siz bıldırcın yumurta sı verdiniz mi birde patlıcan verebiliyor muyuz artık

Kizlar merhaba.tam 1 yil once bugun bu saatlerde sabaha yedide rahimi acmasi icin konulan ilac yuzunden korkunc sancilar cekiyordum ama suni sanci oncesiydi ve top noktasi degilmis tabii o an bilmiyordum 10 saatlik agri ve sancidan sonra kucuk oglumu gordum o gun o dogumhaneden anne olarak cikamayacagimi dusunuyordum olecegimi ya da bebegimi cikaramayacagimi...simdi hatirlayinca bile negesim gogsumde kaliyor.1 yildir uyku sorunun dibine vurduk.evliligim sarsildi,cok evhamli bir insan oldum,ama mutluyum.yakalayacagim seni dedigimde benden kacip kahkahalar atiyor kahkaha atarken bir seyler daha yapmami bekliyor yuzume gulen merakli gozlerle bakiyor,sacma bir sey yapiyorum yine guluyor,isten eve geldigimde gulerek hizlica yanima geliyor,geceleri koklaya koklaya uyuyoruz birbirimizi.evet hayatimin en zor senesiydi ama bazi anlar bir ayin uykusuzlugunu aliyordu.allah yavrularimizi bizlere bagislasin ins.
Hafta sonu oglumun dogum gununu kutluyacagim ali babanin coftligi konseptimiz pastamiz afisler etiketler hep bu konsepte olacak.masanin ustune bulabikirsem.saman koyacagim ve malzemelerin bir kismini kucuk ahsap kasalara koyacagim.son sut iznimi bu cuma oglumun dogum gunu hazirliklari ile gecirecegim ve sonra haftada 5 gun calismaya baslayacagim.allah kuvvet versin buna da dahaniriz ins.bir yilda zeyna oldum.su anda bunlari yazarken bile kendimi cok guclu hissediyorum.

Back
X