2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Allahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin inş. zaten o koku. o kikirdeme. o sarılmalar olmasa çok güç ayakta dururuz Rabbim uzun güzel ömürler versin inş.yalnız süt iznin neden bitiyor

Kizlar merhaba.tam 1 yil once bugun bu saatlerde sabaha yedide rahimi acmasi icin konulan ilac yuzunden korkunc sancilar cekiyordum ama suni sanci oncesiydi ve top noktasi degilmis tabii o an bilmiyordum 10 saatlik agri ve sancidan sonra kucuk oglumu gordum o gun o dogumhaneden anne olarak cikamayacagimi dusunuyordum olecegimi ya da bebegimi cikaramayacagimi...simdi hatirlayinca bile negesim gogsumde kaliyor.1 yildir uyku sorunun dibine vurduk.evliligim sarsildi,cok evhamli bir insan oldum,ama mutluyum.yakalayacagim seni dedigimde benden kacip kahkahalar atiyor kahkaha atarken bir seyler daha yapmami bekliyor yuzume gulen merakli gozlerle bakiyor,sacma bir sey yapiyorum yine guluyor,isten eve geldigimde gulerek hizlica yanima geliyor,geceleri koklaya koklaya uyuyoruz birbirimizi.evet hayatimin en zor senesiydi ama bazi anlar bir ayin uykusuzlugunu aliyordu.allah yavrularimizi bizlere bagislasin ins.
Hafta sonu oglumun dogum gununu kutluyacagim ali babanin coftligi konseptimiz pastamiz afisler etiketler hep bu konsepte olacak.masanin ustune bulabikirsem.saman koyacagim ve malzemelerin bir kismini kucuk ahsap kasalara koyacagim.son sut iznimi bu cuma oglumun dogum gunu hazirliklari ile gecirecegim ve sonra haftada 5 gun calismaya baslayacagim.allah kuvvet versin buna da dahaniriz ins.bir yilda zeyna oldum.su anda bunlari yazarken bile kendimi cok guclu hissediyorum.
Yazını okuyunca doğum yaptığım gün aklıma geldi. Bir ben miyim bilmiyorum ama acısıyla tatlısıyla o günü tekrar yaşamak isterim. Suni sancı sonrası acilmam olmayınca nst kapatildi ve ben o sırada nstden gelen sesin çocuğun kalp atışları durdu sanarak dogumhaneyi cigliklarimla inletisim ve sezeryan sonrası kızımı yanıma getirdiklerinde mutluluktan sizlayan dikuslerimi tutarak aglayisim....acaba ikinci doğumda hersey ilk çocuktaki gibi güzel olacak mı aynı heyecan aynı telaş

Kizlar asi hakkinda supheliydim ve bir cok proffesorlrrin arastirmalarini okudum.hatta gecenlerde haberlere cikan ikizlerini asilatmayan bassavciyla ilestisime bile gectim.asi hakkinda ki korkunc gercekleri gordum.hele bir yas asisi yuzunden felc kalan bebegide gorunce bugun kizimi asiya goturmedim ve bir

Yildir yaptrdgm asilar icinde cok pismanm.bundan sonra yaptrmicam
Sizde bir arastirin derim .

Kizlar asi hakkinda supheliydim ve bir cok proffesorlrrin arastirmalarini okudum.hatta gecenlerde haberlere cikan ikizlerini asilatmayan bassavciyla ilestisime bile gectim.asi hakkinda ki korkunc gercekleri gordum.hele bir yas asisi yuzunden felc kalan bebegide gorunce bugun kizimi asiya goturmedim ve bir

Emin misin? Çünkü; yıllardır yapılan aşılar bunlar. Ben sadece özel olan aşıyı yaptırmadım ne aşısıydi unuttum

salgın çocuk hastalıkları aşısını yaptırmak gerektiğine inanıyorum, geçmişte bu hastalıklar yüzünden nice çocuk hayatını kaybetti. çiçek aşısı ta osmanlıdan bu yana uygulanan bir aşı. ben son moda aşılara karşıyım. her şeye aşı olacaksak mikroplara karşı vücudumuz nasıl savunmayı öğrenecek o zaman?
ilaç da bir yere kadar yani.

salgın çocuk hastalıkları aşısını yaptırmak gerektiğine inanıyorum, geçmişte bu hastalıklar yüzünden nice çocuk hayatını kaybetti. çiçek aşısı ta osmanlıdan bu yana uygulanan bir aşı. ben son moda aşılara karşıyım. her şeye aşı olacaksak mikroplara karşı vücudumuz nasıl savunmayı öğrenecek o zaman?
ilaç da bir yere kadar yani.
Iste olay tamamen bu.hrseye asi oldgu icin bagisiklk gelismior ve ileride cok buyuk sikintilarla ugrasioruz.bes asi disinda asilar gereksiz dior proffesorler.sana farkli farkli 5ilac versem bu ne ya demezmisin.iste karma asilarda minicik bedenlere bunu yapiolar ve kaldrmasini bekliolar.arastirirsanz cok derine indigini goreceksiniz herseyin.ben bassavciyla bile iletsiime gectim.ve de haberlerde bir yas asisi yuzunden felc olan bebek gordum.ayni sey ailemdede yasandi.yok bundan sonra gereksiz asi yaptrmicam.bagisikligini cokertmelerine yardim etmicem.isteyen arastirsin istemeyen zaten devam yola.bazi seyleri buradan yazmak istemiyorum arastirin siz istersenz.bizim dogumgunumuz gecti.cok sukur sorunsuz guzelce atlattik.aile arasindaydi

Emin misin? Çünkü; yıllardır yapılan aşılar bunlar. Ben sadece özel olan aşıyı yaptırmadım ne aşısıydi unuttum
Evet.arastir kendin karar ver akil karstrmak icin dglde paylasmak adina yazdim.uzman cem kinaciyi arastirin ozellikle.rotavirustur o

bende d vitamini devam bugün yaşgünü kızımın devlet hast. gidecek p.tesi. öyle kapanması gerekiyordu diye birşey mi varmış her çocuğun gleişimi farklı Rabbim öyle uygun görmüş sağlık ocağındakide halt etmiş. ayrıca benimde sağdan soldan duyduğum erken kapanması sakıncalı. bıngıldak kapanmadıda zaten karadelik gibi de değilki canım. bazı dr. baştan savmak için saçmalıyorlar fazlasıyla

bende d vitamini devam bugün yaşgünü kızımın devlet hast. gidecek p.tesi. öyle kapanması gerekiyordu diye birşey mi varmış her çocuğun gleişimi farklı Rabbim öyle uygun görmüş sağlık ocağındakide halt etmiş. ayrıca benimde sağdan soldan duyduğum erken kapanması sakıncalı. bıngıldak kapanmadıda zaten karadelik gibi de değilki canım. bazı dr. baştan savmak için saçmalıyorlar fazlasıyla
Zaten ben her Dr gittiğimde soruyorum. İnternettende sürekli araştırdım ki o Dr ben bile cagarmadım sadece aşı için gittim. Ama bazen bile bile insan canını sıkıyor. Evet erken kapanması hiç iyi değil. Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin...hayırlı evlat olur inşallah

Bizim de dün doğum günümüzdu ama asıl kutlama pazar günü olucak kısmetse. Dün asilarimizi olduk çok agladi kızım ya içim parçalanıyor her aşı olma faslında 3 aşı birden çok değil mi bu yavrucaklara. Aşı yaptırmamak konusunu hiç araştırmadim ama bir araştıracagim gerçi çoğu aşimizi olduk artık. Bingildak çok minik ama hala kapanmadı bizde de normal zaten kapanmaması. Kızım bu ay 100 gr almis. İştah sıfır boyu da uzamamis. 75 cm 9660 gr. Argivit multivimatine başladık hem de iştah açıyormuş kullanan faydasını giren var mi

Bizim de dün doğum günümüzdu ama asıl kutlama pazar günü olucak kısmetse. Dün asilarimizi olduk çok agladi kızım ya içim parçalanıyor her aşı olma faslında 3 aşı birden çok değil mi bu yavrucaklara. Aşı yaptırmamak konusunu hiç araştırmadim ama bir araştıracagim gerçi çoğu aşimizi olduk artık. Bingildak çok minik ama hala kapanmadı bizde de normal zaten kapanmaması. Kızım bu ay 100 gr almis. İştah sıfır boyu da uzamamis. 75 cm 9660 gr. Argivit multivimatine başladık hem de iştah açıyormuş kullanan faydasını giren var mi
benim kız 8 kg sadece. iştahı iyi ama kilo almıyor. sağlıklı olduğu sürece dert değil.
2,5 yaşındaki kızım da hep 12-13 arasında. o kardeşinden daha az yiyor. iştahı eh işte. sağlık sorunu yok o yüzden çok zorlamıyorum.
vitamin aldım ama yemeğe katınca anladı yemedi. calpol versem şişe şişe içer ama, bayılıyorlar ona :)

benim kız 8 kg sadece. iştahı iyi ama kilo almıyor. sağlıklı olduğu sürece dert değil.
2,5 yaşındaki kızım da hep 12-13 arasında. o kardeşinden daha az yiyor. iştahı eh işte. sağlık sorunu yok o yüzden çok zorlamıyorum.
vitamin aldım ama yemeğe katınca anladı yemedi. calpol versem şişe şişe içer ama, bayılıyorlar ona :)
Bir arastirmada calpolun yuzde 70 .Ayda bir kere versen bile astima yol actigi ortaya cikti.ben vermiyorum .dogal yollari kullaniyorum.anne olunca cok arastrmaci oldum

Bir arastirmada calpolun yuzde 70 .Ayda bir kere versen bile astima yol actigi ortaya cikti.ben vermiyorum .dogal yollari kullaniyorum.anne olunca cok arastrmaci oldum
benim eşimde ilaca çok karşı oda araştırmış calpolun içerisindeki bir madde allah korusun felç yapıyormuş. çok pimpiirikli olunca tamm dedim ona. bende çok sıkıntı olmadığı sürece vermiyorum ama dişi çıkacağı zaman taylol veriyorum. birde bugün yaş aşısı olduk belki gece veririrm rahat etsin die

benim eşimde ilaca çok karşı oda araştırmış calpolun içerisindeki bir madde allah korusun felç yapıyormuş. çok pimpiirikli olunca tamm dedim ona. bende çok sıkıntı olmadığı sürece vermiyorum ama dişi çıkacağı zaman taylol veriyorum. birde bugün yaş aşısı olduk belki gece veririrm rahat etsin die
Ben bir yas asisina goturmedim.bende bir kac kez verdim.yenidogan ken asi sonrasi. Veya usutunce.ama arastirinca rafa kaldrdim.bilmeden kendi elimzle zarar veriyoruz .en guzeli dogal yollari ogrenip kullanmak aslinda

Kaç kilo doğdu ki benimki 3540 belki ondan da fark edebilir. Ben direk veriyorum bir tatlı kaşığı içiyor tadı da fena değil canim

Back
X