2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ne zaman diyete karar versem burada biri hep gobekleri soruyor yoksa bi benim için bir işaret mi amanin

:anneadayı:Benim de böyle kabima sigamiyorum
Ne olacak böyle yaaa evlendiğim zaman 58 kiloyu sonra 2 kilo aldım 60 la hamile kaldım 80 le doğuma gittim şuan 62 kiloyum 60 olsam yeter. Ama göbek balon misali kalacak sanırım. Evet bu bir işaret

Ben 47 ile evlendim ilk yıl 55 oldum 53 le hamile kalıp 69 ile dogurdum ama şimdi 58 falan ben eskisi gibi olmasa bile 54-55olmak istiyorum. Bu arada bir söz geldi aklıma:"o eski halimden eser yok şimdi "Dara daralim

155 cm boy olmayınca kötü duruyor 1 kg bile benim kalça ve bacak var hoş değil. Egzersiz için de istikrar yok malesef. Evlenince yaptım yemek ders çalıştım falan derken yedim bolca
Şu bayanların evlenince en büyük sorunu gittiği yere yabancı olduğundan eve kapanıp kalması yok mu bu yüzden yapılsın pastalar börekler yensin ben bu durumda olunca 2 kilo aldım çocuk yapmasam dim da devam ederdim almaya... bende açık öğretim okuyorum birde ders calissam

Yok canim ben çalışıyordum devlette kpss ile başka kuruma geçmek için cabaladim yaptım yemek yedim bolca mutlu olunca onlarda acısını kilo olarak çıkarıyor benden maalesef ki
Şu bayanların evlenince en büyük sorunu gittiği yere yabancı olduğundan eve kapanıp kalması yok mu bu yüzden yapılsın pastalar börekler yensin ben bu durumda olunca 2 kilo aldım çocuk yapmasam dim da devam ederdim almaya... bende açık öğretim okuyorum birde ders calissam

Selam kızlar kaç gündür yazicam iki gün üst üstte misafirim geldi hazirlikti evi topla derken fırsat bulamadım ben pazartesi gecesi adet oldum üç gün gecikmeli oldu demekki ictigim ilaçların etkisiymis.idrar testindede ikinci çizgi silik çıkmıştı ondada idrar tahlilinin güvenilir olmadığını gördüm. Hepinize desteginiz için çok teşekkür ederim. Bi kaç gunluk moral bozukluğu bile bana okadar ağır geldiki stresten hep dudakları mı koparmisim.

Selam kızlar kaç gündür yazicam iki gün üst üstte misafirim geldi hazirlikti evi topla derken fırsat bulamadım ben pazartesi gecesi adet oldum üç gün gecikmeli oldu demekki ictigim ilaçların etkisiymis.idrar testindede ikinci çizgi silik çıkmıştı ondada idrar tahlilinin güvenilir olmadığını gördüm. Hepinize desteginiz için çok teşekkür ederim. Bi kaç gunluk moral bozukluğu bile bana okadar ağır geldiki stresten hep dudakları mı koparmisim.
İyi çok şükür senin yerine ben rahatladım. Bu korkuda sana ders olsun doğru Dr :KK53:

Iy
Gözün aydın canım. Ikinci çizgi silik dediğin zaman bir Eyvah dedim di benim çizgide silikti şimdi kızım 1 yaşında. Allahtan bişey yok dün bdv bölümünü okudum da iki bebek arasında yaş farkı vardı aslında bizlerin olsa iyi olurda sen limiti zorlama Rabbim seni kuzularina bagislasin

Kızlar bu korku bana yetti dudaklarimi bi gorseniz çok fena yaptım.artik sıkı bi korunma bekliyor.

Kızlar bu korku bana yetti dudaklarimi bi gorseniz çok fena yaptım.artik sıkı bi korunma bekliyor.
Geçmiş olsun farklı bişey mi yedirin ki kusturuyo acaba. Isali var mı peki canım
İshal de şimdi başladı sanırım. Akşam dışarı çıkmıştır soguktu hava usuttuk sanırım. Acaba yine diş mi en son diş yüzünden 2 hafta ishaldi. Ya çocuk ondan sonra anca biraz toplamasti kendini

Back
X