Ben ilçe değiştirdimama tanıdığım kimse yok. İstanbul'da yim. Sen
İstanbul un neresinde sin.bebde istanbul dayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilçe değiştirdimama tanıdığım kimse yok. İstanbul'da yim. Sen
Özelden yazdımİstanbul un neresinde sin.bebde istanbul dayım
Özelden yazdım
Hayorli olsun hamile degilmissin.ya bende bir yanlslkla hamilemi kalsam artikSoktayim, bulanimdayim, icim sıkılıyor, moralim bozuk napicam bilmiyorum gerisini sen anla
Ben de istanbul anadolu yakasi umraniyede otruomGördüm canım mesajını bu yakada olaydin iyiydi
Ben de istanbul anadolu yakasi umraniyede ben alışveriş için Ümraniye yi kullanıyorum. Birde bende her çocuğu 1 yaşında olan ekim annesi sitesinden mi acaba diye düşünce oluştu![]()
Ben de istanbul anadolu yakasi umraniyede otruom
Ah canım bir çözüm bulursan banada söyleKızlar bu gobisler nasıl gidicek iki kilo fazlam var oda göbek te 53 ile hamile kalmıştım şuan 55 im her yer zayıf bir tek göbek var oda çok çirkin duruyo.
Ah canım bir çözüm bulursan banada söyleçaylar varya kiraz sapı ondan iç ne var ne yok için temizlensin
ama sende işe yarar mı bilmiyorum. Ablam annem kullanıyor anında etki ediyor ama bende sadece içimde bişeyler pit Pıt ediyor o kadar
![]()
Doğadan form kiraz saplı yazıyoTam adı ney canım bende etki eder diye düşünüyorum ilk dogumumda bi çay icmistim işe yaramisti.ana şuanda üç çocuk çıktı bu gobekten ne kadar etkili olur bilemem sen bana onun adını yollarmisin bi bakim arastirim
Selam kızlar yazamadım uzun bir süre işyerimizde siteler bloklandı.evde hiç vaktim olmuyor zaten.sizleri çok özlüyorum haftada bir kez ancak bakabiliyorum o da okuyup çıkabiliyorum işyerinde vaktim oluyor ama girişlerimiz yasaklandı maalesef
Oğlumun doğum Gününü kutladık,aşılarını vurulduk.75cm 10.500 gr olmuş.hala süte devam ediyorum 5 günlük bir iş seyahatim vardı oğlum hiç süt alamadı çünkü sağılmış sütü içmiyor asla.döndüğümden beri işten geldiğimde yapışık yaşıyoruz tuvalete bile gitsem ağlıyor sanırım tepki geliştirdi.
Kafasınıyerevuruyor biraz da sinirli gibi geliyor bana.çok zor Uykuya dalıp sık sık Uyanıyor hala .bizde durumlar böyle.
Snowcum hamile olmadığına sevindim :)gözün aydın tabiki Hayırlısı ama çok zor olacaktı senin için.allah denizyıldızına nasip etsin:)yeni arkadaşlargörüyorum selam ederim kızlar çok iyi oldu Aramıza katıldığınız.
Zamane çocukları hepsinde var sinir merak etme. Snowdrop3 aldın mı çaydan
Saol cnm hakkimizda hayirlisi.aksine oglan bebekler tembel kiz harejetli olur derler.suan bnm kizimda koltuga tirmandi.minderi yere atip ustune cikip koltuga tirmanior.spnra poposunu donup yere basip iniyor.kizim 9AYLIKti koltuktan kendi inebiliordu zaten.sadece dahada gelisti.mutfaktan tencereler salona geliyor,yaglar yerlere sacilior,ic camasirlarimiz misafirlerin kucagina gelior,ayakkibilarimiz her yerde vs vs .gel bir anneyi op diom hemen gelip opuyor.agzini mmmm a die yanagima degdirip cekior kizimin opucugude boyle isteEvet canim değilim inşallah sen kazara yada isteyerek hamis kalırsın
Ayni benm kiz.ama benmki hep boyleydiKızım bir haftadır sürekli gelip gidip sarılıyor öpüyor kucağıma yatıyor ve ben buna bayılıyorum![]()