2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar yazamadım uzun bir süre işyerimizde siteler bloklandı.evde hiç vaktim olmuyor zaten.sizleri çok özlüyorum haftada bir kez ancak bakabiliyorum o da okuyup çıkabiliyorum işyerinde vaktim oluyor ama girişlerimiz yasaklandı maalesef :KK43:
Oğlumun doğum Gününü kutladık,aşılarını vurulduk.75cm 10.500 gr olmuş.hala süte devam ediyorum 5 günlük bir iş seyahatim vardı oğlum hiç süt alamadı çünkü sağılmış sütü içmiyor asla.döndüğümden beri işten geldiğimde yapışık yaşıyoruz tuvalete bile gitsem ağlıyor sanırım tepki geliştirdi.
Kafasınıyerevuruyor biraz da sinirli gibi geliyor bana.çok zor Uykuya dalıp sık sık Uyanıyor hala .bizde durumlar böyle.
Snowcum hamile olmadığına sevindim :)gözün aydın tabiki Hayırlısı ama çok zor olacaktı senin için.allah denizyıldızına nasip etsin:)yeni arkadaşlargörüyorum selam ederim kızlar çok iyi oldu Aramıza katıldığınız.
Bende seni merak ettom ama rahatszlk vermek istemedgmden yazmak istemiyorum.cunku cok yogunsun o an ne durumda oldgni bilemiyorum.bir ara yazacaktim o ara rresmini gordum.dokturmussun valla pasta corek elbisene kadar vs harikaydi.oglusta cok uslu durmus kucaginda.hep boyle uslu olsa ya yaramaz.sute devam etmene sevindim az kaldi cnm 13aybitti bile.dayabldigin yere kadar artik.esim bebek yapalim mi deyince cildiriyor adama can gelior resmen:KK46::anneadayı::KK49: .Uykumi alamadgmda manyakmisin birak su isleri diom kendime.uykumu alinca bir kardesi olsun ne qkdar cabuk yaparsan ilerde o kadsr rahat edersin diom.sonra gene ayno seyleri yasayamam diom.boyle cebellesiom kendimle.

Bende seni merak ettom ama rahatszlk vermek istemedgmden yazmak istemiyorum.cunku cok yogunsun o an ne durumda oldgni bilemiyorum.bir ara yazacaktim o ara rresmini gordum.dokturmussun valla pasta corek elbisene kadar vs harikaydi.oglusta cok uslu durmus kucaginda.hep boyle uslu olsa ya yaramaz.sute devam etmene sevindim az kaldi cnm 13aybitti bile.dayabldigin yere kadar artik.esim bebek yapalim mi deyince cildiriyor adama can gelior resmen:KK46::anneadayı::KK49: .Uykumi alamadgmda manyakmisin birak su isleri diom kendime.uykumu alinca bir kardesi olsun ne qkdar cabuk yaparsan ilerde o kadsr rahat edersin diom.sonra gene ayno seyleri yasayamam diom.boyle cebellesiom kendimle.

Resmi nerde gördün ki

Resmi nerde gördün ki
Canim bir ara kimse girmiodu buraya hatirlarsan.bir ben bir turhanca girip iletisim kuruoduk.baktik site terkedilmis buraya girmekte eziyet olmustu tel verip siz gelene kadar whatsuptan iletisim kurmaya basladik.resmide gecen ordan gordum

Dün gece hiç uyumadık diyebilirim. Kızım çok huysuz du hep ağladı. Sabah da 4 kere cıvık kaka yaptı ondan sonra bir daha olmadı ama. Korkuyorum rota virusu falan olmasin diye ateş kusma falan yok ama. Dişten diyor bazıları ama daha önce hiç ishal olmadık dış çıkarırken :(

Canim bir ara kimse girmiodu buraya hatirlarsan.bir ben bir turhanca girip iletisim kuruoduk.baktik site terkedilmis buraya girmekte eziyet olmustu tel verip siz gelene kadar whatsuptan iletisim kurmaya basladik.resmide gecen ordan gordum

Ben hep buralardaydim nasıl da kacirmisim tüh

Selam kızlar yazamadım uzun bir süre işyerimizde siteler bloklandı.evde hiç vaktim olmuyor zaten.sizleri çok özlüyorum haftada bir kez ancak bakabiliyorum o da okuyup çıkabiliyorum işyerinde vaktim oluyor ama girişlerimiz yasaklandı maalesef :KK43:
Oğlumun doğum Gününü kutladık,aşılarını vurulduk.75cm 10.500 gr olmuş.hala süte devam ediyorum 5 günlük bir iş seyahatim vardı oğlum hiç süt alamadı çünkü sağılmış sütü içmiyor asla.döndüğümden beri işten geldiğimde yapışık yaşıyoruz tuvalete bile gitsem ağlıyor sanırım tepki geliştirdi.
Kafasınıyerevuruyor biraz da sinirli gibi geliyor bana.çok zor Uykuya dalıp sık sık Uyanıyor hala .bizde durumlar böyle.
Snowcum hamile olmadığına sevindim :)gözün aydın tabiki Hayırlısı ama çok zor olacaktı senin için.allah denizyıldızına nasip etsin:)yeni arkadaşlargörüyorum selam ederim kızlar çok iyi oldu Aramıza katıldığınız.
Seni özlüyor annesi ondan yapıyor sanırım. Bir de bu dönem böyle sanırım bizimki de çok sinirli birşey alalım elinden kendini geri doğru atıyor bu halleri beni korkutuyor bazen asabi bir çocuk mu olacak diye. Ama çok zitlasmamak lazımmış daha sonra bu karakter yerlesiyormus cocuga

Dün gece hiç uyumadık diyebilirim. Kızım çok huysuz du hep ağladı. Sabah da 4 kere cıvık kaka yaptı ondan sonra bir daha olmadı ama. Korkuyorum rota virusu falan olmasin diye ateş kusma falan yok ama. Dişten diyor bazıları ama daha önce hiç ishal olmadık dış çıkarırken :KK43:
Canım disten olabilir gerçekten. Hem her dış farklı kızım alttan iki taneyi ve üsten bir taneyi cok rahat çıkardı ama üsteliki diğer dişi çıkarırken 39 ateş ishal 2 hafta hemde günde 7 kere yapıyordu birşey de yemiyordu. Şimdi sanki yine ishal gibi günde iki kere yapıyor bir kaç gün önce ateslenmisti sanırım yine dis... Dr diskida kan falan yoksa korkma dedi

Sanki burasi yine eski haline dönecek gibi geliyor.arada yeni anne Kasım annelerine bakıyorum gülüyorum.doğumu bekleyenler doğum yapıp süt derdine düşenler :KK48: aayyy bende özledim sanki :anneadayı: ama şu var ikinci hamilelik ilki kadar rahat geçmez ay çok yoruldum biraz yatayim ay midem bulandı yemek yapamıyorum vs dik durmaya yemek yapmaya mecbursun evde bir tane çocuk var:mad:

Sanki burasi yine eski haline dönecek gibi geliyor.arada yeni anne Kasım annelerine bakıyorum gülüyorum.doğumu bekleyenler doğum yapıp süt derdine düşenler :KK48: aayyy bende özledim sanki :anneadayı: ama şu var ikinci hamilelik ilki kadar rahat geçmez ay çok yoruldum biraz yatayim ay midem bulandı yemek yapamıyorum vs dik durmaya yemek yapmaya mecbursun evde bir tane çocuk var:mad:

İkinci hamileligin emin olki daha rahat olcak çünkü artık deneyimlerin var vesvese olmicak.en ufak şeyi sıkıntı yapmicaksin hem vakitte çabuk gecicek digeriyle ikgilenirken zaman su gibi gecicek emin ol snowdrop dediydi dersin

Tabiki sorumluluklar olcak ama aksine dahs kolay olacak ikinciler.cunku ilk bebek acemiligini atmis olacaksin herseye evham yapmayacaksin vs

Kızlar ben size farklı bir soru sorucam tipik bir ev hanımı olarak hergün ne yemek yapıcam diye şaşırıyorum kızıma soruyorum çoğu zaman o karar veriyor sizler dede oluyor mu bazen geceden düşünüyorum ne yapsam diye acaba burdan menüde mi paylaşsak mesela ben bugün tavuk sote, arpa sehriyeli princ pilavı, salata ve ayran var sizler ne yaptınız.annemle konustugumda ona bile soruyorum

Kızım bir haftadır sürekli gelip gidip sarılıyor öpüyor kucağıma yatıyor ve ben buna bayılıyorum :KK200:
Benim Kizimda nerdeyse yaşına girdiğinde beri ne zaman yerde oturduğumu görse geliyor bacaklarmi açıp bir sağ bacağı bir sola arada gobise yatıp duruyo kedi misali sirnasiyoruz.biz artık biryere giderken elimizi öpüp el salliyoruz. Ya kızlar bu zamane bebisleri çok akıllı ne istediklerini biliyorlar bizde ayakta uyuyan bir nesildik

Back
X